resa bokaaad

så, nu har mamma och pappa varit duktiga och bokat resan. 11 - 18 maj, cypern. ospecifierat boende dock. wahaa, läskigt. men det blir nog bra. kommer komma hem mitt i natten, tidigt på morgonen dock, och klockan tolv på dagen börjar jag mitt första arbetspass. fyra timmar. jag kommer vara så pigg, oh ja.
idag är det valborg ja .. fortfarande inga spikade planer, förutom grillning nu, aah gud vad gott jag är så fruktansvärt hungrig .. grillat kött med potatisgratäng, underbart.
brasa ikväll i alla fall.
jag är trött. helst vill jag bara slänga mig i en fåtölj i vardagsrummet, tillsammans med mitt fluffiga underbara täcke och en chipspåse och kolla på nån bra film. eller så funderar jag faktiskt på att gå på bio. själv. ja. ni ser vad patetisk jag är, jag har inget liv.

boys are cheats and liars



kolla in vicky ;)

my linnie

eftersom linn och jag har bedyrat våran kärlek för varann nu här på msn bigtime så måste jag bara säga att jag älskar min linn typ mest i världen typ läskigt mycket massor mycket! för linn är min linnielus och hon är go och glad som kexchoklad nästan varenda da hihi =) i love you darling darling darling <3


sötnosar

212472-25

aoow, det här var en söt bild. från alla hjärtans dag i år .. fy fasen vad mycket presenter och grejer vi gav varann då, bordet vi satt vid var helt överbelamrat ..
igår var en mysig dag. hade liksom ingenting att plugga, så förbannat skönt. har pluggat som ett as hela veckan .. vi gjorde historiaredovisningen (som gick bra trots att vi inte kunde köra power point), jag gjorde min superförsenade svenskaredovisning helt utan stödord, jag gjorde franskaläxan och förhöret gick bra, och jag gjorde engelskafrågorna. som jag dock glömde lämna in men det får jag göra idag .. så nu är liksom allt befintligt plugg bakom mig, bara nya grejer som kan börjas nu. sååå skönt.
hade velat dra en sväng på stan men det var ingen som kunde gå med mig, doh, så jag åkte hem .. o sen åkte pappa och jag in till mcdonalds och käka mat, haha. och så käkade vi glass i kiosken i åby :) och sen tittade jag på grey's på kvällen .. så det var en bra dag faktiskt.
idag kommer inte bli en lika bra dag. jag fasar. jag har gympa nu först och då ska vi springa utomhus, sen engelska, sen ls-möte i två och en halv timma (screw that shit!) och sen måste jag skynda mig och ta bussen hem och äta och sen skjutsar pappa in mig till mcdonalds, för introduktionen i två och en halv timma, minst ..
ugh. menmen. det är bara och bita ihop. för jag har fyra underbara lovdagar framför mig.

ååh gud vad skönt

är inne i biblioteket och busar lite här vid en dator .. det är tänkt att vi ska åstadkomma små poetiska dikter med kylskåpspoesi, men orden man vill ha finns ju aldrig så jag gav upp efter du är söt som socker och jag är galen.
vi blev även tvingade att skriva så kallade haikudikter på svenskan igår, det var ju måttligt kul kan jag ju lova, så jävla mycket regler man skulle följa, snacka om att hämma typ .. ens poetiska utveckling .. man kunde verkligen inte skriva alls nåt som man faktiskt ville. hmm. för övrigt var det bokbytardag idag och per ödman stod där ensam vid sitt bord fullt med böcker mitt i trapphallen, tyckte fan synd om honom ..

update
är hemma nu, hann inte skriva klart förut. haha, klockrenast var ju mitt horoskop idag. du har kanske tur idag. haha kanske liksom?!

hahahaha


to do

 - förbereda och fixa historiaredovisningen tills imorron check
-
göra svenskaredovisningen
- göra franskaläxan
- göra engelskafrågorna om växthuseffekten
- titta på ugly betty
- titta på desperate housewifes
- måla naglarna (om det hinns)


made by ellos

212472-24
med risk för att allt kommer ta slut nu .. äh, what the heck, det är ändå ingen som läser min blogg, mohahaha. det blir mer som en checklista för mig själv vad jag ska beställa sen när första lönen kommer, hoho. jag är helt galen i linnet ovan, i rött och i blått, med sidenrosett. det här linnet blev jag också galen i, vill ha det i båda färgerna, så otroligt somrigt och fint .. sen tyckte jag att det här linnet i båda färgerna var sjukt snyggt också, tänker bara till skinnjacka, aoch. 129 kr. sen eftersom det är ellos vi snackar om, kan jag väl inte låta bli att nämna det här överhypade linnet, som visserligen är fint men inte direkt speciellt nyskapande .. skulle ha valt rosa och blått i alla fall om jag skulle ha beställt det. undrar hur långt det är dock, om man kan använda det som klänning .. vicky har ju köpt ett vitt sånt där linne, eller klänning eller whatever, och den är ju inte jättelång. menmen.

sen tycker jag att den här tunikan är jävligt cool i både svart och vitt, även om det är kanske lite väl mycket nattlinnekänsla över den vita .. den här och den här skulle inte vara helt fel heller. de här shortsen var rätt heta de med ;)

vicky strikes again


vicky och jag gick och pratade och jämförde hur mycket socker vi hade ätit idag, både hade ätit väldigt stora mängder socker i olika former, typ chokladbollar, socker i filen med mera .. vi mådde rätt illa och hade fått värsta sockerchocken och gick och beklagade oss.
vicky: jag har så jääävla ont i magen alltså. men socker ska ju vara skitbra tydligen då, asså om man har ont i magen. eller så blir det värre. jaja, nåt av det vare i alla fall.

och så pratade vi om olika sätt att ha kul med en stor påse fylld med cornflakes. jag menar, har ni sett påsen dom fyller på cornflakesskålen med eller? den är helt jävla enorm. jag ville bara sno påsen från mattanten och hälla ut alla cornflakes över vicky, hoho. det hade varit en rolig syn. eller använda cornflakesen som vapen typ och ha som en kulspruta och spruta cornflakes över folk. eller så sa vicky att vi skulle kunna hälla ut hela påsen på golvet och sen spruta runt cornflakesen med en sån härn grej som man blåser bort löv vet ni. och så skulle det bli cornflakes överallt, hoho.

märker ni vad lite (mycket) socker gör med våra huvuden?


smartass

jag tror att jag har tappat min mobil. hur nu fan det gick till.


helg

blogg störar sig nu igen, så jag kan inte ladda upp bilder .. igen .. vet att inläggen blir sjukt tråkiga utan bilder, tycker det med, men tills det funkar igen får ni dras med det, haha.
linn kom hem i fredags (eller ah, torsdags egentligen, but who cares about details) så då varee massa kramkalas =) myspys. har saknat henne som jag vet inte vad. det var np i engelska också, uppsatsen, det gick bra. men antingen skrev jag skitslarvigt eller så skrev jag bara väldigt fort för jag hade skrivit ut hela häften när mindre än halva tiden hade gått, och så tittade jag lite runtomkring mig för att kolla vart alla andra var och dom flesta hade skrivit typ en sida, hehe.
och så hade vi betygssnack med kajsa i engelskan .. inte alls så illa som jag befarade, riktigt bra faktiskt. så det var bra. sen åkte jag hem och sov faktiskt hela eftermiddan, hahahah. från typ ett till fyra. skönt som jag vet inte vad ;) sen åkte jag in till stan igen och gick en runda med vicky på stan, hittade världens snyggaste shorts ever .. helt seriöst, jag drömde om dom shortsen i natt och igårnatt. fattar ni då hur snygga dom är?! måste ha dom, måste fixa pengar på nåt sätt .. hmm ..
i alla fall, sen vid åtta ungefär mötte vi upp linn och sofia på st george och käkade där .. massaaa gott fast lite för lite tzatziki och lite för tunn .. hmm .. :P efter det gick jag och vicky på bio och såg epic movie .. och nej, den var inte bra .. det enda som var kul var donkadonk, eller vad säger du vicky .. hahaha ..
sov hos vicky efteråt, revolutionerande händelse hello liksom .


så det var fredan. och i lördags var jag hemma typ hela dan och städade. japp. och sen .. ööh. jo, sen åkte jag ju till alex och åt mat haha. har nog inte varit så stressad på jag vet inte hur länge. men det var supergod mat i alla fall, även om jag stressade som ett as. massa god mat och massa folk och världens sötaste edvin. jag och linn blev hämtade av sofia och vicks sen och så begav vi oss till vidablick för lite ferre med bland andra elin och jesper .. för övrigt mycket trevliga människor =) lite småtrist fest dock så det blev inte värst sent. och så åkte jag hem och soov.
och i morse stressade jag igen, för det blev lindö idag igen .. mycket trevligt dock, världens bästa och mysigaste sällskap. vi kollade fotboll, newcastle - chelsea (vilka fan vann förresten?) och såg på film, the wedding date, med debrah messing, som i grace i will and grace. störtskön, haha. och nu sitter jag här.
sammanfattningsvis mycket trevlig och mysig helg, om än liiite väl stressig ..

för öövrigt. hmm. jo, jag har fått jobb, hoho. på mcdonalds ingelsta. jävligt bra om jag får säga det själv. cash cash cash. hohohoh. och för övrigt två så har jag utvecklingssamtal imorrn, scary shit. efter det ska jag åka och hämta upp ett informationskit på donken tills introduktionen på torsdag .. får man lön då förresten, nån som vet? när man går bredvid och lär sig allting?

hmm nu kommer jag inte på nåt mer att skriva .. ööh. skulle vilja se marie antoinette nu och käka fazermint (eftersom jag har förbjudits att ens öppna en sån på hela dan) men till saken hör ju då att jag i så fall måste gå bort till erik och hämta filmen i fråga och det orkar jag inte. så nä.

för övrigt igen så har jag världens bästa idé. fast jag kan inte säga vad den handlar om om personen i fråga skulle läsa här .. men det är en liten idé som inkluderar en viss persons studentfest, så mycket kan jag säga. får se om det överhuvudtaget är genomförbart, men ska lätt kolla upp det i alla fall och se om det är möjligt =)


gonatt, hejsvejs och allt sånt ^^


lista

dagens frukost: mackor och yoghurt.
du har på dig: vita converse, grå tights, mörkgrå stor tee och grå kofta.
du blir glad när: jag är med dom jag tycker om och gör roliga saker :)
är du kär nu: jaa, jo.
du blir arg när: blir arg på tusen saker varje dag känns det som. haha. nae men när folk tränger sig i köer, då blir jag arg bland annat, haha.
du längtar efter: linnlinnlinnlinnlinnlinnlinn!
dagens låt: haha, tokyo med danny, har gått och nynnat på den i flera dar nu ..
dagens dusch: i morse
dagens frisyr: uppsatt
dagens smink: foundation, rouge, concealer, mascara
dagens händelse: träffa linn!
dagens planer: np i engelska, skriva uppsatsen nu på morgonen, sen dra ner på stan förhoppningsvis, och så bio ikväll? jag vill hinna se alex hår också .. hmm, undrar när jag ska hinna göra det ..
dagens vill ha: jag vill åka utomlands nu, inte om en månaaaad. vill vill vill vill nu nu nu nu :)
dagens saknad: linn och a.
dagens drog: ingen än så länge. men det lär bli linn :) det blev ett linn-igt inlägg det här, haha.
dagens tråkigaste: nationella provet. 
dagens finaste: alex hår kanske? vi får se, höhö. 
dagens önskan: att det blir en riktigt bra helg :)
dagens måste: måste städa när jag kommer hem, isch
dagens dricka: mjölk so far.
dagens köp: inget än så länge.
dagens mat: ingen än så länge.
dagens sjuka: hm, typ ingen ju.
dagens kärlek: körsbärsträden utanför skolan, haha.
dagens mående: braaaaaaa.





idrottsprov

provet gick riktigt bra faktiskt, bättre än förväntat. tyckte inte att jag hade pluggat så värst mycket, menmen. jag klagar inte. igår var det greeey's. jag stör mig som fasen på att derek och meredith aldrig bara kan få till det och bli ihop, de lär ju vara pensionärer innan de har fått till det liksom.
förresten ska jag, mamma och pappa ta en sista minuten resa nånstans, förmodligen cypern eller grekland, i mitten av maj vid kristi himmelfärdshelgen där. ska bli så otroligt skööönt, längtar som jag vet inte vad. hoppas bara att jag får ledigt från skolan, har varit borta så himla mycket, isch isch. men wtf, liksom, i värsta fall får jag väl sjukanmäla mig eller nåt, haha. jag ska i alla fall pressa järnet så att jag är skitbrun sen när jag kommer tillbaks lagom till avslutningen sådär :] men jag måste köpa massa grejer tills dess, har typ inga sommargrejer ju. ooh. sandaler i alla fall, och shorts, nya solbrillor (de från hm) och så några klänningar. har kjolar så det räcker just nu och linnen oxå. har mina guldsandaler, men de är typ de enda sandlerna jag har. sen har jag typ 10 par pumps visserligen, men det passar sig kanske inte såå bra. och sen typ ett par svarta shorts vore super, ska kolla på de där som sandra har från hm och så de där klänningarna från indiska helst. alternativt några lite enklare klänningar, som jag kan ha nästa sommar också ..

ska äta lite nu, pastasallad som alltid, och fixa i ordning och byta kläder och så, sen är det friskis med vicky. det är ett grymt kul pass, inledningslåten är ju bäst, superfittan haha ;]

jag är söt idag

idag är jag lite sötig, hihi. har skickat massa kramisar till alla mina söta vänner =) hoppas dom blev glada ^^
linn kommer hem snart! joy joy joy joy joy! imorrn blire bio med girlsen, myspys. undrar vad som händer resten av helgen dock .. hmm ...
har idrottsprov nu på morgonen och sen engelska, och sen ska jag träna med vicks :) och imorrn har jag bara det engelska nationella provet, sen går jag hem. flyyyt.
puss!

äh, ah, jo

212472-21

joo jag vet att jag ska plugga. men jag har lagt upp det såhär. jag ska börja plugga nu vid fem, och innan dess ska jag skriva det här inlägget, gå ut med hunden och ta nåt litet att äta. sen ska jag sträckplugga till nio för då är det grey's anatomy, och då kan man apselut inte plugga. möjligtvis att jag tar en paus för att äta mat om jag är hungrig, men det är tveksamt.
och är det förresten bara jag som tycker att orangutanger och schimpanser är världens sötaste djur typ och varenda gång jag ser en på bild eller på tv vill jag bara adoptera den? typ som i apornas planet, jag blev helt kär i den där schimpansen de skickade ut i rymden i början av filmen, jag ville bara ta honom i famnen och ta med honom hem .. hmm ..

bara den här lilla listan, jag lovar att jag ska plugga sen .. typ ..

1. vad åt du till frukost idag?
en macka och lite yoghurt.
2. vad åt du till middag idag?
har inte ätit middag än.
3. när fick du en kyss senast?
i söndags.
4. när stötte någon på dig senast?
i fredags.
5. vad gör du helst en vardag?
tränar, shoppar, är med pingloornaa, pratar i telefon och såna där ytliga saker
6. vad är det första du kollar in hos en av det motsatta könet?
ansiktet och händerna. sjuuukt jag vet.
7. hur tror du att ditt liv ser ut om 5 år?
ute i världen nånstans förhopningsvis :]
8. hur perfekt är ditt liv nu?
det är helt okej.
9. vad har du på dig för kläder nu?
grå tights, svart tee och min svarta ls-hood, haha, power liksom. och har på mig mina converse oxå, orkade inte ta av mig dom, haha.,
10. har du svarat helt ärligt på dessa frågor?
jepp.

idol 2007

är inne på idolsajten och kollar massa klipp från första auditionstoppet som var i göteborg. men fan vad alla suger. riktigt hårt faktiskt. eller så fick dom inte lägga ut klipp på folk som gått vidare .. men det stämmer inte heller för det är några stycken som är ganska bra ändå, bland annat en 17årig kille som heter adam som sjöng nu eller aldrig, det var supersött och fint, maaah. söt pojke också. guud jag blir så jävla sugen nu alltså .. men det är ärligt talat mest skit alltså, bland annat slaktar en kille come what may med ewan mcgregor och nicole kidman från moulin rouge. liksom, vad fan tror han liksom, att han ska bräcka ewan mcgregor?!

hahaha det har kommit fram två lärare och frågat mig hur det går, fast jag har slutat, haha. har nk nu egentligen, men vi håller på med ett grupparbete och min grupp hann klart på nk-lektionen i morse plus att vi jobbade på hålet. nyss kom peter fram och frågade hur det gick, han ville nog sätta dit mig för att jag satt med msn uppe, eller nåt, höhöhöh.

om en timma och tjugo minuter ska jag på en andra intervju för mcdonalds, scary scary ..


bored. to. death.

fan vad datakunskap är tråkigt.
ikväll är det ifk - åtvi minsann! 19.00 på parken, sommarfeeling på högsta nivå ;)

lite allt möjligt

- jag saknar linn jättemycket nu
- ska gå till bussen om tre minuter och åka hem
-ska plugga franska när jag kommit hem
- ska på en andra intervju för mcdonalds på tisdag, meaning att jag överlevde en gallring
- åt good pizza förut (husets special från lindögrillen är rätt god)
- var ute och gick i hamnen jättelänge förut med fia och åt glass - underbart
- har på mig världens skönaste mjukisbyxor som jag "lånat"
- det är skola imorrn

och så nu måste jag gå till bussen!

sommaaaaar sommaaar sommaaaar

sjuuuuukt trevlig fredag. sjuuukt trevlig gårdag. var visserligen hemma ensam hela dan nästan, åkte ut till a vid .. hm, halvfem. då hade jag hunnit med att städa typ hela huset och inte vara ute nånting överhuvudtaget, shame shame. men jösses vad varmt det var, och är. 19 grader i skuggan. var barbent för första gången i år, hade jeanskjol, linne och sandaler på mig, så underbart .. haha och när jag åkte buss ut till lindö och tittade ut, verkligen alla hade typ shorts och linne på sig ;) underbart underbart.
och modo vann sm-guld igår! egentligen bryr jag mig inte ett skit men jag blir ju påverkad av en viss person så då blir det att jag bryr mig i alla fall, haha .. nej, men det var rätt kul sådär. jävligt spännande match om inte annat.
och jag åt jordgubbar med glass igår, såå gott :)

aaaaaah

vafaaan också. nu måste jag kolla hockey ikväll. orkaaaa. men jag gör det för att jag är så himla gullig och snäll och för att sällskapet är värt det :) helt underbart sällskap faktiskt så det kanskeee är värt att utstå en hockeymatch. hmm.


mig mig mig



personligt

01. vad heter du?
joline
02. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? trivs faktiskt bra med mitt namn :)
03. vilka andra namn hade dina föräldrar tänkt ge dig? om jag hade blivit en kille hade jag hetat alfred .. UUH!
04. vilket stjärntecken är du? kräfta.
05. vilken årgång är du? 1990.
06. vart bor du? åby.
07. bott utomlands? nepp.
08. flyttat antal gånger? har flyttat för många gånger för o skriva exakt hur många här ..
09. vart skulle du vilja bo? trivs braa i åby :)
10. vilken skolklass? nssp1.
11. vad vill du bli när du blir äldre? ingen jäkla aning.

utseende

01. hur lång är du? 168 cm.
02. hur mycket väger du? sånt skriver jag knappast här ;)
03. hårfärg och frisyr? lockigt mörkbrunt axellångt hår.
04. ögonfärg? mörkgröna.
05. mest nöjd med? mitt leende och mina ögon.
06. minst nöjd med? hmm. benen tror jag.
07. skostorlek? 39.
08. glasögon? nope.
09. har du några piercingar/tatueringar? hål i öronen om det räknas? ;)

favoriter

01. filmer? åh gud. omöjligt att bara välja en. men dagboken bland annat.
02. låtar? inte heller bara en här, men i've got but i'm not a soldier med the killers är riktigt bra.
03. årstider? sommar sommar sommar!
04. mat/dryck? grillat och pepsi max.
05. djur? hundar.
06. färg? korall.
07. parfym? noah perle by cacharel.
09. ämne i skolan? historia.
10. sysselsättning? ööh. inget vettigt iaf ;)

kläder

01. vad använder du just nu för jacka? en svart skinnjacka.
02. vad använder du just nu för skor? vita converse och svarta herrskor.
03. favoritfärg på kläder? svart och korall.
04. favoritmaterial på kläder? bomull.
05. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? tre helt underbara klänningar från indiska.
06. favoritaffärer? hm, indiska.
07. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? runt 1000.
08. favoritmärke? hm .. typ chloé? :P

ditt rum

1. stort, litet eller mitt emellan? mitt emellan, men mer stort än litet
2. vilken färg på tapeterna? vita
3. vilka färger går rummet i i övrigt? turkost
4. vad vill du ändra där inne? inte så mycket för tillfället
5. vad har du där inne av följande:  a, b, d.
a) tv?
b) video/dvd?
c) dator?
d) stereo?
e) telefon?
6. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? vår trädgård.
7. vad gör du oftast i ditt rum? pratar i telefon, sover och tittar på tv.
8. favoritpryl i rummet? min säääng ;D

underbart!

fan vad livet känns underbart nu. det måste vara solen som gör det. det känns sommar, sommar, sommar. åh gud vad jag älskar sommaren. jag lever för sommaren. faan vad bra allt känns just nu, jag känner mig liksom så otroligt glad att leva!
lyssnar på kung av sand och det rör upp massa gamla minnen från sommaren för två år sen, fy fan. gud. alla känslorna som jag kände då bara kommer upp igen liksom och jag hade verkligen glömt bort allting typ och hur det kändes och hur jag kände men så lyssnar jag på den här låten och då bara kommer jag ihåg precis allting. gud vilken nostalgi.

fredagkväll

jaaaaaaaa och så var det fredag! mys mys mys mys och massa kul. hihi. vicky och fia är här, vi har precis börjat med maten .. springer runt som yra höns och flummar runt som faan och skrattar och dricker öl och har oss, hahaha. vicky är härmed ansvarig för salladen och potatisen, fia för kycklingen och jag för tzatzikin. deni!
sen kommer bella och sen blir det bubbel =)

mary-kate and ashley at starveillance



hahahahahaha så jääääääääääääääävla kul.
"it's tiny, i mean we're tiny, but this is supertiny."
" where do our bodyguards stay? maybe you could buy another apartment for them? noo, no no noo, we're normal, we're very normal, that's exotic and crazy".
"she's ashley, she's perky and i'm the creative one 'cus i'm wearing bracelets".
hahaha, dom vill ha ett starbucks i sin lägenhet och dom vill flytta nyu in i deras lägenhet och dom tycker att frihetsgudinnan ska gå ner i vikt. hahahah.
"ah well if you look down here you can see the statue of liberty, it's a little foggy out there today but you can still see her. aaaaw. she's faat. she's faat, she could lose a few .. she could .. you know what's a good diet? gum. "

åååh gud klantarsel!

faaan vad klantig jag är. svepte ner nagellacksflaskan från badrumshyllan när korken var av för jag stod och målade naglarna inne i badrummet. flaskan bara flög över rummet och stänkte ner precis allting typ, handdukarna, golvet, tvättstället. åååh. fick sån jäävla panik så jag bara öste aceton över allting nu så nu stinker det som fasen i badrummet. tilläggas ska väl kanske också att nagellacket var neonrosa? neonrosa av alla färger i hela jävla badrummet, hmmmm. fick bort allting i alla fall but it stinks like hell. har målat hela ena handens naglar nu, måste hinna måla den andra och gå ut med hunden innan klockan fyra för då måste jag springa till bussen.
aaaaaah så hejdå.

söt dag

212472-18

idag är det en söt dag. har bara haft en lektion och den flöt på jättesnabbt och sen åkte jag hem och åt. skulle ha stressat som en tok för att hinna in till tre-passet på friskis med vicky men så upptäckte jag att det inte finns nåt tre-pass. så nu ska vi på fem-passet istället, som nathalie också ska gå på :) det ska tydligen vara skitkul, har aldrig gått på det tror jag, men det är tydligen en gråhårig, söt bög som har det. hmm. men det blir säkert bra.
det känns riktigt bra just nu. är på väldigt bra humör och allt känns bara bra. och det kommer bli en väldigt bra helg också känner jag på mig. fest hos mig på fredag, kommer bli hur trevligt som helst tror jag och så kommer lördan bli väldigt mysig och trevlig. som upplagt för en superbra helg alltså!
nu ska jag gå och äta muffinssmet =)

i want really much right now

212472-17

grymt söt tee från asos, känns väldigt mig på nåt sätt :)

dumma tand .. eller nåt ..

min tand är dum igen och jävlas med mig meaning att jag var tvungen att ringa till vårdcentralen och klaga. nu undrar ni såklart varför jag ringde till vårdcentralen och inte tandläkaren, men grejen är att jag varit hos tandläkaren och han sa att det inte var nåt fel på tanden och sa åt mig att gå till vårdcentralen istället. där säger dom åt mig att gå tillbaks till tandläkaren, för dom fattar inte heller vad det är som är fel. men ont gör det.
alltså var jag på vårdcentralen i morse, och det var ju givande. eller inte. dom kom inte fram till ett skit, som vanligt. och på grund av det missade jag ett prov. braaaaaaaaaaa.

på tal om ingenting hade jag platt hår i söndags och måndags. det var en mäktig känsla, hoho. att jag liksom kunde dra fingrarna genom håret för en gångs skull kändes jäkligt coolt faktiskt.

i miss you



mah. jag saknar redan linn. hon är i spanien nu, den lilla .. lilla ... naedå. hon har det nog jäääätteskönt. utan oss. slår vad om att hon saknar oss supermycket och ligger och gråter på sitt hotellrum och längtar efter oss. mohaha. ja. så måste det vara.

jag borde verkligen plugga idrott nu, har prov imorrn. och jag har inte pluggat nånting. och det är typ massor och typ .. typ .. svårt. så jag borde verkligen plugga. oj. där skrev jag blogga istället för plugga först. ser ni? det betyder typ undermedvetet att jag måste blogga klart först innan jag ens kan tänka på att plugga. och sen efter det måste jag kolla alla mina favoritbloggar som ligger under favoriter, det är typ en tvångstanke eller nåt, kan inte plugga annars. efter det kanske jag kan plugga. men sen är det ju grey's klockan nio. och så skulle jag ju ringa vicky. och vi lär ju prata i kanske en timma. hmmm. det verkar inte gå ihop sig riktigt det här.


bullar bullar bullar

ny generation var söta idag och bjöd på bullar och min klass (inklusive mig) var så klart värst på den fronten, som vanligt .. vågar inte ens säga hur många bullar jag ätit :$
för övrigt var igår den värsta dagen på länge, en riktig jävla hatdag. fy fan. må den dagen försvinna och förloras i glömska och aldrig mer återvända. hmm. eller nåt. den sög verkligen i alla fall. varför?

- skola till fyra med tre timmars nk och dubbelpass i matte
- var inte säker på var scandic hotel låg, så jag tog en alldeles för tidig buss vilket resulterade i att jag kom fram alldeles för tidigt dit, meaning att jag fick driva omkring och göra absolut ingenting i typ en timma, frysanes
- mcdonaldsintervjun var en fucking jävla gruppintervju!? vad fan är det för skit liksom? och alla där var så förbannat överdrivet glättiga och puttinuttiga och smöriga och fy faaan vad dom smörade för alla, för chefen och alla andra som var där, några drog ut stolar och öppnade dörrar åt andra. jag höll på att spy.
hela stora gruppen var uppdelade i två grupper och man skulle i gruppen diskutera dålig service vs bra service, ett företag som ger god service (vaddå genomskinligt?) och vad man ska ha för egenskaper om man ska jobba på mcdonalds. kunna prata typ, öh? ae fy fan. alla betedde sig som om det vore en chefsbefattning på värsta jävla fräsföretaget det handlade om, och det handlade om ett jobb som går ut på att steka hamburgare i princip. hej yxskaft? hmm. nej det kändes bara som .. usch. visst, klart jag var liksom mer trevlig än vanlig men jag betedde mig fanimej inte som de jävla töntarna som smörade så mycket det bara gick och drog ut stolar och skit til folk. fy fan vad falskt. och det känns bara som, om man ska behöva bete sig så för att få ett jävla jobb på mcdonalds, som det inte ens är säkert att man får, vad ska man då behöva göra för att få ett bättre jobb?

det tog i alla fall typ en timma. fy fan vilken lättnad att komma därifrån. var ju vid maxi då typ, men fick vänta på bussen i en timma, satt på en gräsmatta och frös, massor, igen. sen kom jag hem. huvudet bara sprängde, jag var skitirriterad och deppig och allt bara kändes skit. jag gick bokstavligen direkt och drog något gammalt över mig, gick och la mig i soffan med en filt över huvudet. sköönt.
det släppte sen efter ett tag, irritationen och allt. mest var jag faktiskt irriterad. på den där förbannade intervjun.
menmen. efter ett tag så hade det släppt typ helt, så jag käkade och sen kändes det bra igen. hyfsat i alla fall.
men har fått typ allvarlig sömnbrist eller nåt nu =/ och självklart så hade jag ju glömt franskapapprerna i skolan så jag kunde inte göra franskan, var skitskraj för att christina skulle få värsta rycket på mig eller nåt för att det är typ sjuttieelvte gången jag glömt att göra den här uppgiften och den skulle ha varit klar för, hm, x antal veckor sen. men hon blev inte arg eller sur eller nånting, hon förstooood eftersom det varit påsklov och allting. braaaaa.

nu är jag lite halvirriterad igen, bullarna till trots. har haft franska, matte, historia (allt helt okej so far), sen styrelsemöte och allt är bara strul hela tiden känns det som och jag hinner inte med nåt typ, hinner inte med ls, och äcklig mat i skolan (jag hatar de där förbannade köttbullarna med brosk i, det är typ 1 % kött och resten är brosk och färgämnen och konserveringsmedel, jag lovar) och sen hade vi tydligen hål från svenskan eftersom kajsa är ledig den här veckan, men vår kära mentor lars bedyrade att vi hade en vikarie. haha, jo, my ass heller att vi hade.
så då funderades det ju på om man skulle dra hem och skita i historian, men kändes ju rätt taskigt mot dom som skulle redovisa då, så vi försökte få tag på pernilla så att vi kunde börja tidigare, men då fanns det ingen projektor, men så fixade jonte och co en projektor men då kunde vi i alla fall inte börja förrns om typ en halvtimma, my god ..
resultatet blev i alla fall att vi börjar nu vid kvart i, och vi kunde ha börjar två. joy.

jobb på mcdonalds, nån?

212472-15
önska mig lycka till säger jag bara, ska på anställningsintervju för mcdonalds ingelsta i eftermiddag. gud, jag behöver verkligen ett jobb, och pengarna, så jag måste helt enkelt få det här. så är det. jag har bestämt det, hoho.

dagens horoskop, eh, igen ..

mjah, en liten sammanfattning i alla fall.

"du kommer antagligen att märka att turen mest går upp och ned idag. det finns tyvärr ingenting du kan göra åt saken. du är på topp och mår mycket bra idag. försök att få andra på lika gott humör. du bör inte spendera pengar på lyxvaror idag. risken är stor att du blir besviken och din ekonomi blir lidande. en viss arbetsuppgift tycks visa sig vara mer komplicerad än du först anade. var inte rädd för att be om hjälp. idag kan du känna dig lite kluven när det gäller dina känslor. du kan behöva tänka igenom det som trycker dig. tecknen visar på spänningar inom den närmaste vänkretsen eller inom familjen. du får en spännande dag, och det beror inte minst på dina egna snabba beslut. du väcker lätt entusiasm."

det låter inte helt fel.

horoskop, fortsättning

horoskopet jag publicerade i förra inlägget hittas på www.ditthoroskop.nu, eftersom länkar inte funkar nu, fucking piece of shit. du knappar in när du är född (bäst om du vet vilken tid på dygnet också, då blir horoskopet mer exakt) och så kommer dagens horoskop upp, hur smidigt som helst.

men gud vad irriterande, skulle skriva ett ihopplock från gårdagens horoskop, men nu finns inte gårdagens kvar längre .. grr .. jag som verkligen följde horoskopen också och de stämde verkligen. gaowd. irriterande. det handlade i alla fall om att ta det lugnt och inte ta några viktiga beslut utan låta besluten vila några dagar.

Horoskop för idag

 Personligt horoskop för idag: 2007-04-08
Tur
Turen är med dig idag, vilket kommer att visa sig genom att du finner något du söker eller något som du glömt att du hade.
Hälsa
Du har inte någon större lust att motionera och förstår inte dom stressande hurtbullarna kring dig.
Ekonomi
Det kan mycket väl dyka upp oväntade pengar, men risken för oväntade utgifter är också stor.
Arbete
Överskatta inte dig själv och vänta dig inte för mycket av dagen. Vissa nyheter är kanske på gång.
Kärlek
Det förefaller bli en händelserik period i ditt kärleksliv. Du bör dock undvika att såra en viss person.
Relationer
Din intuition och goda omdöme är till stor hjälp när något i dag trasslar till sig.


" det förefaller bli en händelserik period i ditt kärleksliv. du bör dock undvika att såra en viss person. din intution och goda omdöme är till stor hjälp när något idag trasslar till sig. "
hmm. sen när fasen har jag haft ett gott omdöme? men hey, det låter rätt bra ändå. är lite, lite nervös för dagen. men det ska nog gå bra.

a lonely september

i'm sittin' here all by myself, just tryin' to think of something to do
i'm tryin' to think of something, anything, just to keep me from thinkin' of you
but you know it's not working out, 'cause you're all that's on my mind
one thought of you is all it takes to leave the rest of the world behind
oh

and i didn't mean for this to go as far as it did
and i didn't mean to get so close, and share what we did
and i didn't mean to fall in love
but i did
and you didn't mean to love me back but i know you did

i'm sittin' here tryin' to convince myself that you're not the one for me
but the more i think, the less i believe it and the more i want you here with me

i know it's not the smartest thing to do, we just can't seem to get it right
oh what i wouldn't give to have one more chance tonight
one more chance tonight

i'm sittin' here tryin' to entertain myself with this old guitar
but with all my inspiration gone it's not gettin' me very far
i look around my room and everything i see reminds me of you
oh, please baby, won't you take my hand, we've got nothing left to prove

and i didn't mean for this to go as far as it did
and i didn't mean to get so close, and share what we did
and i didn't mean to fall in love
but i did
and you didn't mean to love me back but i know you did
don't say you didn't love me back 'cause you know you did
no you didn't mean to love me back, but you did



aaah ma gaad jag tror jag dör

så. nu har jag kommit hem från landet. and i am fucking never ever going back. gud vad jag inte tycker om det. en stuga mitt ute i skogen. inget internet, ingen telefon, ingen dusch, gud. jag blir galen på det.
och så tvingar mamma och pappa mig att hjälpa till i trädgården också. o typ räfsa löv och skit. jag som hade tänkt begrava mig under täcket framför tvn och titta på oc nonstop. ja, för tv och dvd finns det faktiskt, praise the lord .. men så blev det inte riktigt. oc fick ge vika för the last king of scotland och apornas planet, bra filmer faktiskt.
nej, jag tycker inte om att vara på landet. liksom, har varit där i typ ett dygn och det känns som att jag varit borta från civilisationen i två veckor. home sweet home. jösses.
nae, inget mer countryside för min del .. nu ska mamma och pappa tydligen åka ner över valborg, men de kan ju i sin vildaste fantasi drömma om att jag följer med. nej, det blir home alone och partying då, hoho.

och så ringde ju självklart dea igår o ba, tjaaaaa gumman, jag har fest här uppe, ska du komma upp eller? haha. och jag bara, ööhm. hmm. nej det kan bli lite svårt .. dåå ville jag vara hemma kan jag lova. så jävla sugen. men så var jag fast i en jävla stuga mitt ute i skogen. damnit.

men nu är jag i alla fall hemma. fy FAN vad skönt. och jag kommer som sagt, aldrig i hela mitt liv, åka tillbaks. om dom inte mutar mig med tusen spänn eller nåt sånt. då kanske jag kan rucka lite på reglerna.
jag ska ta en lååång dusch nu och sen käka mozzarellapizza och sen dra upp till dea förmodligen och kolla film.

fan

jag vill inte ha det så här. fan också. jag vill inte förlora dig .. jag vet att jag överlever utan dig, jag vet att jag klarar mig, men jag vill inte. jag vill ha dig i mitt liv. det är ju liksom du och jag, det ska vara du och jag.
ååh. fan fan fan.


walk idiot walk

jag tycker om promenader. och det gör mimsan också. haha. vi var ute och gick verkligen skitlångt idag, tyckte vi alla fall själva .. började från mimmi, och hon bor precis ovanför sandtorpsdagiset (nu är det bara åbyfolk som fattar härifrån) och så gick vi ner till åby och geenom och ner för hela åby och till stallet och till jursla och sen ut på den där vägen som går från jursla mitt ut i fälten och ut till motorvägen .. äääända ut dit gick vi. och typ då skulle min buss snart komma så då kom vi fram till att vi lika gärna kunde gå till busshållplatsen som var där, loddbyhållplatsen, så då gick vi där och satt och snackade i typ en halvtimma. och sen kom det en buuss, och mimmi fick typ panik och skriker det är din buss, det är din buss helt galet typ så vi rusar ut och bussen stannar typ 100 meter från hållplatsen och jag kutar dit .. busschaffisen skäller lite snällt på mig, satt du o gömde dig? jag nickar och ser söt ut och säger att jag ska ha ett fritidskort, så då får jag det. men så säger han att jag inte kan åka på deeet då, för det var för tidigt. så jag bara ajustfan, och drar upp pengar, men då blinkar han mot mig och säger att jag får åka med i alla fall .. det var en gullig busschaffis det!

och nuuuu. min dag var väl sådär. ganska jobbig. trevligt att åka båt men det var kallt. och vi lyssnade på kärleksballader och jag satt bak i båten och kollade ut över skummet som blev och kände mig lite ledsen för att han spelade kärleksballader liksom .. vem blir inte lessen av det liksom? speciellt om man redan är lessen innerst inne. sen blev det kallt och vi åkte hem. och pratade. inga mer kommentarer om det, nu i alla fall ..

fick skjuts ner till resecentrum och mötte syster och åkte heeem och där var aron och så var syster supersöt och lagade mat åt oss, kyckling och potatisklyftor och morotstzatziki, massa gott, min syster är söt hon.
och nu ska jag ut och gå med mimsan igen och sen ska vi hit och basta och kolla på the holiday =) det ska bli supermysigt hihi =)

ja jävlar

vad kärleken ska vara svår. det är nog rätt som du säger, det här skulle kunna vara så enkelt men det är så förbannat komplicerat. jag vill göra det enkelt. jag vill kämpa och anstränga mig för att göra det enkelt. eller snarare, bara vara, så att det blir enkelt naturligt. utan alla komplikationer och allt tjafs och allt sånt skit.
blääääää. jag vet inte.

busbarn

har ätit lunch nu, massa gott. pastasallad (typ, fast utan grönsakerna) med kyckling, fetaost och soltorkade tomater. goott. nu ska jag bege mig till duschen och sen ska jag ut och vandra i åby med mimmi, ska bli massor trevligt, har inte träffat henne på länge så vi har massa catching up to do.
hmm men nu kom jag på att jag måste ut med hunden också. och så skulle jag påskpynta. yuck. mamma tvingade på mig det om jag skulle vara hemma idag. men jag kan säga att jag inte varit hemma .. eller nåt .. fan .

oj, nu fick jag en infall och skrev howdy till linn på msn, vad busig jag är hihi.

blogomania

ja jösses vad jag bloggar. har inget annat för mig typ. hahah. spa-dagen blev inställd. för att det inte var nån som kunde. trots att vi hade bestämt det sen typ en vecka tillbaks, i fredags tror jag bestämt att det var den här dagen, onsdagen bokades. men så kan ingen helt plötsligt. det är ju också ett sätt. men jag orkar inte bry mig mer om det just nu, försöker bara hitta nåt att sysselsätta mig med. ska gå och göra pastasallad tror jag, är hungrig. och ikväll bär det förhoppningsvis av till fia med linn för sleepover med grey's och pizza, underbart.
och imorgon .. det kryper i mitt huvud just nu, med myror. jag är förvirrad och kluven och vet inte vad jag ska göra. vet innerst inne vad som förmodligen är bäst för mig just nu, vad jag kommer må bäst av, men det är som alltid förståndet som säger det smarta. mitt hjärta vill motsatsen. men mitt hjärta pallar inte med mer fucking skit nu. ååh. nej, jag ska ta morgondan som den kommer och sen får jag se hur jag gör. jag vill se hur det känns först.

at the poolside

212472-14

jag har fått höra att jag är vacker på den här bilden. att jag aldrig varit vackrare än jag är på de här bilden. och det sades av en person som betyder väldigt, väldigt mycket för mig och vars åsikter jag värdesätter väldigt högt. så på nåt konstigt vänster kanske jag är vacker på den här bilden. men det är inte den främsta anledningen till att jag lägger ut den, den främsta anledningen är att den här bilden betyder. du och jag. inte nu. men då var det du och jag.

and i'm not sure it's gonna be you and me anymore

vicky och jag har bestämt lite preliminärt att vi ska åka upp och shoppa i samband med idol-auditionen lördag den 12 maj .. funderar bara lite på hur vi ska göra, för auditionen är 9 på morgonen och vi (jag, vicky, linn) har planerat att vara där ett bra tag innan, minst tre timmar, så att vi är säkra på att få komma in. och klockan sex på morgonen .. då måste man i så fall ta ett tåg typ äckligt tidigt, och går det ens tåg då? så då tänkte jag att vi åker upp på fredag eftermiddag istället, och sover hos antingen min farmor, faster eller farbror och hans familj. förmodligen faster. men frågan är hur glad hon blir om det ska sova tre fnittrande tjejer där två nätter .. blir det ju, i alla fall om vi ska shoppa, för vi vet ju inte när jag får komma in och sjunga på lördan, vi kan ju bli sittande där hela jävla lördan och då kan vi ju inte shoppa då så då får vi göra det på söndan och då blir det ju en natt till. jaja. det är sånt som märks.

OH HERREGUD. förlåt nu halkar jag in på nåt annat, men jag är inne och kollar lite i min mejlinkorg samtidigt som jag bloggar, letar efter ett speciellt mejl .. och så var jag ju på första sidan i inkorgen, skulle klicka så att jag kom till nästa sida men istället klickar jag så att jag kommer till sista sidan och HERREGUUUUUD. vilka jääävla minnen. mejl jag totalt hade glömt bort att jag fått .. från en gammal kärlek, hmm. två år sen. två fucking år sen, hahahahahha. så jävla kul. det var ett skitgulligt mejl, fick det den 10 juli 2005. guud alltså. .. och gamla mejl från kompisar .. som man inte har längre. mejl från när bella och jag var i köpenhamn sommaren för två år sen och jag mejlade till emma, och så svar på det. ja jävlar. nostalgikick gånger tusen typ.

at hufvudstaden



man ska väl skriva några rader om gårdagen också kanske. muchoo trevlig dag. fick skjuts upp, men vi var tvungna att ta tunnelbanan typ fem stationer och vi lyckades faktiskt ta oss fram till stan, vilket jag tycker var en väldigt duktig bedrift då vi inte hade en aning om vilken linje vi skulle ta till en början. men fram kom vi i alla fall. och sen var det ett evigt springande i affärer. jag hade ju som sagt i princip noll med cash, så det var inte direkt mycket shopping för min del, hm.

okej men back till gårdagen. höjdpunkterna, eller ah, godbitarna, eller vad man ska säga .. ni förstår. anyway. pashion cosmetics, underbaart. jag typ dog och kom till himlen. nåt sånt. jag ville stanna där inne för evigt. supertrevlig personal och så de där sminkprodukterna du typ alltid drömt om men aldrig hittat .. supergulliga förpackningar, allting luktade supergott, jag ville bara ta med mig hela butiken hem. och så hade de bla eyeko och jelly pong pong och wet n wild, alla kändismärkena, dvs ;) köpte ett läppstift från wet n wild, supersnyggt, dooh, typ rött fast inte den allra rödaste nyansen, lite lite pyttelite rosa i liksom.

och så urban outfitters, där dog jag också och kom till himlen. uh. hela affären var som typ en stor balsal med världens högsta tak och kristallkronor och världens coolaste trappa som gick upp till övervåningen och sen en megastor klocka över trappan som såg ut som klockan på ett klocktorn typ. skiiiiitsnyggt. dom hade rätt mycket snygga grejer, men jag dog inte direkt över grejerna, det var mest inredningen och inredningsprylarna. priserna var rätt hemska, dyrt dyrt dyrt. en t-shirt för 410 spänn liksom. njaa. not quite worth it. hoho det jobbade en typ brittisk kille där som stod i kassan, lite coooolt. undrar varför han jobbade där? anyway, vicks kom igång och snackade engelska med honom, höhö. han var rätt het ..

och så hm, zara, topshop. ni fattar nog själva att det är underbart där. tusentalssaker man vill ha men inte kan köpa. det yberstora hmet hade jäkligt mycket snygga grejer, typ alla trendplagg som någonsin har tillverkats kändes det som .. hittade en klänning i sin renaste perfektion där inne. kan inte ens förklara den med ord. och massvis med snygga skor hade dom också, med träklack. gaowd.

köpte skorna där uppe i alla fall, de är grymt snygga. mätte klacken och den är en decimeter. hmm. menmen. jag står stadigt på dom i alla fall, klacken är redigt tjock.

haha så kul när vi var inne på hm och så ringer min mobil .. ett okänt nummer .. jag kopplar inte men jag svarar ändå typ superartigt hej det är joline istället för typ bara aah hallå som i vanliga fall .. och så var det en snubbe från mcdonalds ingelsta, så ska på intervju på scandic hotel nord nästa tisdag, hoho. måste får det här jobbet. så jag ska vara världens trevligaste, artigaste och sötaste och då bara måste jag ju få jobbet, eller hur?
i neeed the caash man.


stockolm

idag är det stockholm med linn och vicky som gäller, utan cash överhuvudtaget förutom till det viktigase - pizza hut, men det blir nog bra i alla fall, haha. spana in den vackra huvudstaden, eh, eller nåt.
lovplanering

tisdag - stockholm
onsdag - spadag med tjejerna hos mig med bastu, bubbel och drinkar
torsdag - skärtorsdag, träffa a
fredag - långfredag, ta tåget/bussen ner till landet
lördag - påskafton, vara på landet med mamma och pappa
söndag - hem från landet, johanna och aron kommer, äta påskmat
måndag - ?


i'll give it a go

om man skulle försöka sig på att skriva lite här också .. känns sjukt omotiverande och oinspirerande för tillfället, men hm, vad gör man inte. eller nåt.
egentligen borde min värld ha gått under nu. men den har inte gått under, jag är bara ledsen .. jag har liksom redan sörjt det här en gång, och tror att det är mycket därför jag känner som jag gör just nu. till slut finns det ingen ork kvar, till slut finns det inga tårar kvar. och jag är ungefär där nu. jag är bara så ledsen ..

tog en promenad i solen igår med linn, köpte glass på wallmans, och satte oss på en bänk och solade och åt glass och kakor. haha. åkte till vicky sen, och det blev en väldigt bra dag med tanke på omständigheterna. vi .. eller jag, försökte prata. men det var som att det inte gick. jag kunde inte få ihop orden och förblev därför mestadels rätt tyst. för ovanlighetens skull. vi var ute och gick i lindö jättesuperlänge också, det var så himla underbart, varmt och soligt. sen kollade vi american pie, lite lättvindigt sådär, och sen gick vi ner till lindögrillen och käkade, gott. skulle ha tagit en promenad vid hamnen och ut på piren, men det hann bli mörkt ..
och roséshots drack vi ju också, hm.

RSS 2.0