ännu en glass på halvars

212472-9

bilden är visserligen från igår, då jag, linn, sandra och fia var och käkade glass på halvars. linn och jag var på stan i typ fyra timmar efter det, jag köpte tre toppar och tre armband, är kär i allting typ. var med vicky och fia på halvars sen idag också, mys. underbart väder. igår måste ha varit världens softaste dag ever .. vi åkte i princip, till skolan och käkade massa godis och drog ner till halvars sen. haha. vet inte varför vi ens kom på påsksamlingen. jag kom på det efteråt, hm. vi hade kunnat vara lediga hela dan liksom. menmen. vi var duktiga och kom till påsksamlingen och kollade på de eh .. inte så jättebra musikframträdandena. men esteterna var så sjukt söta, de sjöng håll om mig med nanne grönwall och så hade de rörelser till, hihi.

nu, PÅSKLOV!


hot chick

212472-8

boys are cheats and liars, they're such a big disgrace
they will tell you anything to get to second base, ball, baseball, he thinks he's gonna score
if you let him go all the way then you are a hor-ticulture studies flowers, geologists studies rocks
the only thing a guy wants from you is a place to put his cock-roaches, beetles, butterflies and bugs
nothing makes him happier than a giant pair of jug-lers and acrobats, a dancing bear named chuck
all guys really want to do is - forget it, no such luck

pannkakoor

212472-7

nu ska jag springa och duscha och sen springa och klä på mig och springa och sminka mig och springa och fixa håret så att jag hinner göra pannkakor för jag är skiitsugen på pannkakor. pannkakor, pannkakor, pannkakor. pannkakor it is!

icecream for life and trög deluxe

212472-6
ska äta middag nu vid halvsju, och sen träffa bells för en promenad och glassätande, ska bli väldans mysigt och trevligt, har inte träffat henne på jättelänge.

imorrn blir det nog också glass, hoho. ja just det .. snackade nyss med vicky och hon var skitglad över vilken soft dag det skulle bli imorrn, för hon har bara påsksamling, och jag kopplade aldrig riktigt. jag tänkte att jag har gympa och engelska, men så tänkte jag så långt i alla fall att jag nog inte har gympa eftersom jag har påsksamling, men att jag i alla fall har engelska. och under hela samtalet kopplade jag aldrig att jag inte har engelska, trots att vicky babblade på om det. men så nu när vi la på så började jag fundera på varför hon inte har engelska, och då kom jag på att det var för att vi har hål från engelskan nu förutom när vi har det muntliga nationella provet, och så började jag tänka på om jag hade hål också, och så tänkte jag att joomen visst skulle vi ha provet nästa vecka, alltså har jag hål imorrn .. eller? och så tänkte jag till och med att jag skulle ringa sandra och fråga för jag vet att vi är i samma grupp .... och DÅ kommer jag på att jag och vicky är i samma grupp. alltså har jag en precis lika soft dag imorrn som hon har. vaddå trög?

i alla fall .. imorrn blir det då glass igen, för vi ska bara på påsksamlingen och sen bär det ner till halvars för att köpa glass och sen en serious stanrunda och sen ska jag träna. massa mysigt kommer det bli, sitta och äta glass på en bänk i vårsolen med mina darlings, kan det bli bättre?

noa perle

212472-5

det här är verkligen min favoritparfym all time. älskar den. den är så mig på nåt sätt och har blivit så mig enligt många som känner mig. älskar. och flaskan är så sjukt fin också, det gör ju inte saken sämre ..

my telephone has turned into a snake

är det nån mer än jag som har en hemtelefon som typ ömsar skinn?! skitläskigt ffs!

sommarplaner

212472-4

har trixat lite med designen, var så sjukt trött på bakgrunden och om möjligt ännu mer trött på textstilen .. åtgärdat, anyway, anyhow. får se om jag fixar lite mer med det när jag orkar.
har inte mått jättebra de senaste dagarna, fy fan igår alltså .. jag lovar, hade verkligen migrän hela dagen igår och det gick inte över oavsett hur jävla många tabletter jag tog. så nu är jag hemma. inte bra. har ångest för det. missar historiaredovisningen idag och ls-mötet. jävla skit. helt ärligt .. nae, usch usch usch. inte bra. linn får rapportera till mig sen från ls-mötet ..
det är väldigt vårigt/somrigt ute nu. lite kallt för o kännas helsomrigt kanske, men den där känslan finns ändå där. fy fan vad jag längtar till sommaren. förhoppningsvis kommer den se ut så här

MINA SOMMARPLANER
- äta sjukligt mycket glass, typ äta upp all karlssons kiosks glass
- bada jättejätteycket uppe i sjön och eventuellt på några andra ställen också .. men liksom vart fan då? bor man i åby så badar man i glottern hela sommaren. det bara är så.
- sola och bli brun
- äta massa god mat och grilla mest hela tiden och äta tzatziki varje dag
- vara med mina underbara vänner och flumma runt och skratta
- ha vattenkrig och jag ska få ha vattenslangen
- åka till hultsfred med vicky och röja järnet .. synd bara att vi inte kommer till roskilde, säger bara, the killers .. ni förstår varför vi vill åka så jävla gärna va?
- åka till köpenhamn med tjejerna och ha buskul och gå på tivoli och festa och sola och bada och äta glass och bo på hotell ^^
- vara på landet och sola och bada och äta glass och god mat där
- vara med tjejerna på landet och bo i den lilla stugan och vara uppe hela nätterna och skratta och flumma
- gå på typ varje utebio med folk man känner bra, folk man känner halvbra och folk man inte känner alls och träffa typ tiotusen människor man känner och ha med sig massa filtar och kuddar och en picknickkorg och ligga och mysa hela kvällen
- sitta uppe på en klippa vid glottern på kvällarna och titta ut över den spegelblanka sjön och helst hålla någons hand
- eventuellt följa med linn till norge och äta massa god pizza på den där pizzerian vid hamnen och äta såna där icecones, fast dom heter nåt annat på norska och sola och bada och äta glass
- förhoppningsvis jobba också, fast har inte en aning om hur jag ska få tid till det ärligt talat, men ah, det löser sig .. får göra som vicky gjorde när hon inte ville jobba i travbanekiosken utan ville gå och bada, ringa och säga att jag ska resa utomlands .. eller har blivit störtakutsjuk .. haha
- gå massa promenader överallt med mysiga personer och prata om livet och kärleken och allt och inget
- festa, hoho, det glömde jag nästan bort .. ååh gud vad underbart åka upp till sjön, o tälta, grilla, dricka och umgås och ha det bara ybersuperduperjättemysigt med mysiga och underbara personer
- ÅKA BÅT!!!

som ni förhoppningsvis har märkt (om ni inte har märkt det är ni jävligt tröga ärligt talat) så ska jag sola, bada och äta glass väldigt mycket i sommar. men det är ju liksom det sommaren går ut på, lite ganska mycket faktiskt.

to do or not to do

jag mår inte så bra och jag är förbannat trött. gäspar ihjäl mig typ. ändå sitter jag här nu. i skolan. nån som förstår det resonemanget? neh. inte jag i alla fall. vet inte om jag ska stanna hela dan, går för fan till tio över fyra. har naturkunskap först nu och sen håål. orka hål. och sen svenska. men jag borde vara med på svenskan, har missat så mycket svenska redan. hmm. vi får se ..

nödvändigt inlägg va?

just becåås aj lajk ju såå matchh <3

212472-3212472-2

så, nu bara för att linn var dum och la ut världens sämsta bild på mig på sin blogg så lägger jag ut en bild på henne och fia, även om båda är supervackra på det här kortet. dumma linn, ta bort den där bilden. sandra var skitsöt som vanligt, men neeeeej för i helvete, klipp bort mig eller vafan som helst, bara jag inte är med ..
ska och köpa lite kläder snart. har sett världens sötaste vita tee på gina med röda blommor längst ner, den ska jag ha till mina röda tights och mina converse, maaaah, snyggt. har typ aldrig använt de röda tightsen så det kommer väl till pass.

och nu, hm, nåt slags kodat meddelande här till nåra personer. anta inte massa saker. för då blir det bara massa fel av alltihop. jag är inte en dum eller elak person. så att ni vet. jag är faktiskt jättegullig. så de så. köpte en fisketidning i förrgår till en person. till den ybermysiga personen för han var sjuk så jag tyckte att han förtjänade en fisketidning för att han tycker om det så mycket. men jag var lite kluven där, visste inte om jag skulle köpa en båttidning eller en fisketidning så jag var tvungen att fråga honom. hihi. men sen blev det en fisketidning i alla fall och jag kände mig massajättesupergullig.

nu måste jag gå och ta på mig lite kläder. eller, lite kläder har jag på mig, men måste ta på mig mer. mohaha.

because it hurts to want everything and nothing at the same time

212472-2

ja, trevlig bild det dära. tagen i linköping när linn och jag var där för ett tag sen. en supertrevlig kväll hade vi då på tal om ingenting.
en trevlig helg sammantaget. inte gjort så mycket dock. var med tjejerna i fredags och i lördags skulle jag och vicky ha gått på stan, men vi lessnade direkt när vi kom dit, skitmycket folk pga jäkla schlagerskit så vi åkte ut till lindöhamnen istället och typ .. åt massor, haha. glass bland annat.
vicky och jag hade begravning för en ekorre igår också. det var så jäkla synd om den. den låg mitt i vägen och den såg inte ens död ut förutom att det var en liten blodfläck på gatan under den. vi tyckte så synd om den så vi fixade en begravning åt den. med blommor och allting. stackars lilla ekorre. vi sa till och med några väl valda ord till ekorren, som vi så fyndigt döpt till korre. hmm. stackars korre i alla fall. nu blir han i alla fall inte mosad av någon tyrannisk bil utan ligger där under tallkvistarna och vitsippan. vi gjorde ett kors i gruset framför också, för att få folk att fatta att det var en grav. tvivlar på att dom gör det i alla fall.

men det var väl fan vad jobbiga saker ska vara

jag hatar verkligen när saker inte går som man tänkt sig eller vill. som typ nu. och jag hade verkligen längtat massor. och så går det inte. usch usch usch usch usch. hatart. men vad ska man göra, jo man rycket upp sig och så kommer man på något annat superduperroligt att göra, som inte är lika mysigt eller underbart på långa vägar men ändå kul. meaning gå på stan med vicky. o fika massor och jättelänge och fönstershoppa. dvs att jag kollar ut grejer jag vill ha och så får jag övertala mamsen och papsen att köpa de sen, haha. nej, men seriöst .. behöver faktiskt lite grejer med färg på considering att hela min garderob är svart typ. hm. hur jag än försöker så slutar det alltid med att jag jämt är svart från topp till tå. jag fattart inte. typ som igår när jag tog ett korallrosa linne under min svarta, vida tee, och först syntes ju linnet liksom, kanten och så, men sen försvann det bara och jag såg inte skymten av det där linnet på hela dan. och då blev jag ju helsvart. eller nej, det blev jag inte alls det, för jag tog ju på mig en chockrosa hood för att färga upp mig lite. då blev det genast bättre och hela dan blev lite gladare.

så ingen kan säga att jag inte försöker vara lite färgglad ibland. även om det inte går så bra alla gånger. vet inte varför jag trivs så bra i svart ärligt talat. och nu är det typ inpräntat i min hjärna, så jag tar bara på mig svarta saker och köper bara svarta saker. usch vad deprimerande. men snyggt. nej men så nu tänkte jag ju då att jag ska köpa lite grejer med färg på. lite våriga saker. typ rutiga blusar och skjortor och ljusrosa och gula klänningar och massa andra pastellfärgade saker. sött. det är ändå en riktigt bra anledning för att köpa nya kläder tycker jag.

igår var superdupertrevlig. tjejerna var här och så käkade vi och kollade på just my luck. och ja just ja, vi satt vid vårat köksbord och snackade i typ tre timmar. fan vad underbart.

goodbye to you - cover



bara lyssna ..

blogg suger

jaha. jag trodde bara det var vicky och fia som hade oturen att inte kunna lägga ut bilder. den oturen inkluderade visst mig också. hmm. sucks. mitt blogghumör har typ försvunnit, men, ja.
hade en underbar studiedag i tisdags.
gud vad trött jag är. fast jag borde inte vara det. jag är knäpp också, överreagerar och grejer. fast det vet vi visserligen redan. typ börjar tjuta och sen fem min efteråt bara, öh, vad fan vare där om? typ som att jag borde gravid konstant, eller hade pms konstant eller nåt. överskott av hormoner. hmm. undrar vad man ska göra åt det. typ ändra på det eller nåt.

aeh, orka.


bästa helgen på länge

idag mår jag typ bra. bättre än på länge i alla fall. har haft en underbar och riktigt rolig helg, med mest betoning på underbar dock .. fredan var underbar. underbar, underbar, underbar. lördan var jävligt rolig och trevlig, riktigt lyckad fest måste jag säga. mycket trevligt folk. dock fanns det ju några personer man inte vill träffa och gjorde allt för att undvika hela kvällen .. eh .. ingen nämnd, ingen glömd. anyway ..
och igår var också helt underbar. jag längtar. igen, tillbaks. mys. mysmysmassamyspys och jag vill tillbaaks. ville inte åka hem. ville aldrig åka hem. dumma mamma och pappa som tvingade mig att åka hem. sov dock bara typ två, tre timmar i lördagsnatt så jag är fortfarande trött som jag vet inte vad. messade linn och frågade oroligt om man kunde få en psykos av för lite sömn, men hon svarade att jag nog bara var övertrött. hur kan jag ha varit övertrött när jag bara sov några timmar?!
såg en skum film igår också, sanna lögner eller where the truth lies på orginalspråket, med bla kevin bacon, colin firth och alison lohman. den var skum, som sagt. men den var värd att se ändå, för alison lohman är så sjuk vacker.

och tills idag skulle jag ha gjort massa grejer. naturkunskap, franska, samhäll. tror ni jag har gjort det? nä.

och du är så otroligt vacker. du är underbar <3

ny blogg

så. nu har jag gjort en ny blogg. har fortfarande kvar den gamla, men den är numera min privata blogg och jag har bara gett ut användarnamnet och lösenordet till mina närmaste vänner. om du anser dig vara en sån, och inte har fått användarnamnet eller lösenordet, let me know ;) har redan skrivit väldigt mycket privata saker i den bloggen och har kommit på att det inte har varit så smart att låta den vara helt allmän.

anyway. sitter hos linn nu, ska strax gå och duscha och göra mig i ordning, sen är det feest som gäller. trevligt trevligt. massa folk från nvns2 (eller är det nsnv2?) som ska dit, bland annat sele, men sen så ringde en robert och börja snacka massor o yrade, haha. vi bestämde att vi skulle mötas vid nån kyrka, men när linn frågade när så la han på. haha. skön kille.

lite spontana saker såhär .. övningskörde för första gången häromdan, skitkul. hade totalkoll på läget. tyckte jag i alla fall. och tyckte jag var skitduktig. pappa tyckte faktiskt att jag var duktig, hoho. kändes som att jag hade totalkoll på läget konstigt nog. trodde jag skulle få panik o köra ner i diket eller nåt.
och jag köpte min skinnjacka häromdan as well. i wanna marry it, i wanna have babies with it, i wanna sleep with it. ni fattar. jag älskar den. den har blivt typ en del av mig på .. hm, två dar eller nåt.

nej, nu måste det fixas här. ha en trevlig lördagskväll!

RSS 2.0