HAHAHAHHAHAHAHA

hahahahha så jäkla kul .. min pappa är så sjukt söt ibland. såg ett jag fått ett sms av honom förut vid fem, "hej Joline vart är du sätt på telefonen pappa". det kanske inte låter så jäkla världsrevolutionerande, men tro mig, det är det ... jag tror det här är det andra smset någonsin som jag fått från min pappa. haha så jäkla sött.

bal

212472-56

sista balmötet idag innan balen, börjar bli lite nervöst nu kan jag lova .. gick en tur igenom allting, från louie de geer till flygeln och sen tillbaks och allt sånt för att vi ska ha koll på vilken väg gästerna ska gå sen. fick även klasslistor med alla i hela norrköping som ska gå på balen av karin, eh. typ skitviktiga papper, vi ska visserligen bara ha dom för att kolla om nån som glömt sin biljett har betalat och alltså kan komma in ändå, men ändå, panik. för jag är ju verkligen inte världens ansvarsfullaste om man säger så. linn eller louise borde ha tagit papprena istället. men linn vägrade ta dom bara för att dom var så jäkla viktiga och hon ville inte ansvara för dom. aah. jaja. än så länge har jag ju inte tappat bort dom. och svarta ballerinaskor har jag letat som en galning efter. andrea sa nåt om att hon hade ett par, får hoppas på det, annars blir det de svarta herrskorna och de skär sig ju som galet med resten av kläderna .. usch. strumpbyxor ska man väl ha också antar jag, haha. sen började linn yra om nagellack och smycken och grejer, om man får ha typ neonrosa nagellack och stora smycken och så. jag tänker ha det i alla fall. inte massa stora smycken, men neonrosa naglar, haha. köpte ett nytt lack eftersom det gamla försvann någon dag där efter att jag kommit hem från cypern. det hade visserligen blivit helt tjockt och konstigt så det var nog bäst att det försvann så att jag blev tvungen att köpa ett nytt. 
 
är det bara jag som verkligen inte förstår mig på dom som inte går på balen? kollade igenom listorna förut och det är liksom en hel drös som inte ska gå. jag kan förstå om man är bortrest och så och verkligen inte hade kunnat komma, men utöver det? jag och bella snackade om det på mötet förut och hon sa att det ju kan bero på att man inte har pengar .. men kom igen .. okej, själva balen kostar 350, 450 kr, kommer inte ihåg riktigt, och det är ju ingen jättekostnad. och sen är det förstås balklänning, hår och smink och sånt om man är tjej, man man kan ju komma undan billigt med det om man anstränger sig. man behöver ju inte sy upp en klänning och gå till salong och bli friserad o gå till make up store eller face eller vad det nu kan tänkas vara och bli sminkad. går ju faktiskt att göra det själv. och är man kille är det ju i princip bara kostym att betala för utöver själva biljetten. det är ju inge superkostnader direkt?! man kan ju spara om det är så att man inte har så mycket pengar, liksom man vet ju att det är bal i trean och då skulle man ju kunna börja spara i ettan om det är så .. det enda alternativet som återstår då är att man vill inte. ööööh, förlåt om jag är fördömande eller nåt, men what the fuck?! hur kan man INTE vilja gå på balen? fattar det inte. det händer liksom en gång i livet och det hör till studenten och studenten tar man bara en gång i livet. och då vill man alltså gå miste om det. ae, jag fattar det verkligen inte. om det är så att oviljan att gå har att göra med att man inte har nån att gå med .. what the heck liksom, det är ju skitmånga som går ensamma och man skiljer ju inte direkt ut sig. är det så att man verkligen inte vill gå får man väl sätta ut en annons eller fråga ett ex eller vad fan som helst, om man inte har nån killkompis eller pojkvän att gå med.

det var balen det .. som det ser ut nu kommer jag i alla fall ha på mig en svart klockad kjol, vit långärmad skjorta (som jag förutsätter att mamma har men ärligt talat har jag inte kollat det än) och nu hade andrea visst inte hittat ballerinaskorna så det får bli ett par svarta pumps med rosett och en liten klack, dom är i alla fall jäkligt sköna klacken till trots.

aselin debison

212472-55



fatta att den där tjejen bara är 12 år. eller ah, hon är lika gammal som mig, 90:a, men hon var 12 när hon spelade in den där låten längst upp till. hon slår ju amy diamond med hästlängder ffs .. låten där uppe heter moonlight shadow och är en cover, ni känner säkert igen den. låtarna nere heter faze och den till höger life och båda dom låtarna spelade hon in när hon var 15 och hon skrev dom låtarna helt själv, plus resten av låtarna på albumet som de låtarna är på. vaddå imponerade?! gud, tjejer som henne får en verkligen att känna ångest inför vad man har uppnått so far i livet ..

haiku

lite småkul är det ju i alla fall, eller vad säger du sandra ;)

done and what to do

gjort
- naturprov idag (it caught up with me) - gick bra
- uppsatsen franska nationella idag, gick bra
- historiaprov fredan innan cypern, fick tillbaks igår, gick skit
- samhällprov idag, gick bra

att göra
- svenskaprov torsdag, plugga onsdag
- matteprov onsdag, plugga i skolan och ev. plugga lite imorrn
- historiainlämning + redovisning, göra på onsdag och torsdag
- naturinlämning + redovisning, all set, tills fredag
- engelskaläxa, ev. göra på torsdag, om ens det
- ev. nk-läxa? ev. franskaläxa?

som ni ser så är det lite grejer kvar. men kan i alla fall säga så mycket som att jag blev väldigt glad över mvgt på läsförståelsen i franska. med lite tur så bortser hon från mitt kommande ig i hörförståelsen om jag får mvg på uppsatsen och det muntliga också, haha.

sen i eftermiddag ska jag göra hemliga saker ... de ni! en liten sväng på stan hinns nog med också, och ett tidningsinköp, hehehe ..

(jag vet, jag är knäpp)

syster yster

212472-54

sýster yster! världens sötaste och underbaraste. systerkärlek. 
hon är för övrigt med i det här inlägget.

fredag

212472-53

snodde den här bilden från sandra, ursprungligen från style.com. den här photoshooten med keira råder det delade meningar om, vissa tycker att den är totalt fantasilös och tråkig, och vissa tycker tvärtom .. jag tycker tvärtom. helt underbar. alla bilder är inte lika fina dock, men dom ovan tillhör mina favoriter ..
för övrigt så var igår världens största jävla skitdag någonsin. fy fan säger jag bara. allt gick fel. verkligen allt. allt allt allt allt. allt som möjligen kunde gå fel gick fel. så kan man sammanfatta dagen. tänker inte ens räkna upp allt skit med gårdagen, men tänk er bara liksom att varenda sekund av dagen gick åt helveta så har ni dagen i ett nötskal.
om jag har tråkigt senare under dagen så kan det hända att jag faktiskt skriver upp allt som gick fel. men då måste jag ha riktigt tråkigt.
så idag tycker jag ska bli en bra dag. en jävligt bra dag. för att kompensera att gårdagen var en sån jävla skitdag. hmm. först samhäll, historia (får tillbaks proven) och engelska. hm. äh.

vattendroppe

212472-50

genom att adoptera denna droppe och placera den på din egen hemsida/blogg visar du sympati för alla utnyttjade barn som finns på vår jord.  droppen är en symbol för alla barn som lider i sin ensamhet.

gossip girl


mischa i ny serie

212472-45

mischa barton ska tydligen vara med i en serie som heter st trinian's, som handlar om ett gäng olydiga tjejer som går på en privatskola. colin firth och rupert everett ska också vara med, är typ som bäddat för succé ju .. ska bli sjukt kul att se när den kommer senare. inspelningarna började nu i mars, så det lär ju dröja ett bra tag innan det kommer till sverige, men what the heck, there's this splendid thing called dowloading ..

tjuvlyssnat at hagagymnasiet

gå in på tjuvlyssnat och läs tjuvlyssningen från allas våran egen datasal på hagagymnasiet, en av dom i alla fall. undrar vilka det var som sa det där. på nåt konstigt vänster känns det som att jag kan ha sagt det där. hmm. men det vill jag nog inte spekulera i, haha. vi säger att det inte var jag. och angående cred till sara nilsson, är det sara nilsson i ns3an?!

för öövrigt så är jag ganska så uttråkad. fast uttråkad på ett skönt sätt. riktigt skönt. typ som i att jag ska skita i att plugga idag. för jag orkar inte plugga om jag verkligen inte måste, och jag måste inte idag. däremot måste jag plugga matte i helgen för det är prov nästa vecka minsann.

fredag - pirates of the caribbean? med vem?
lördag - jobba 11.30 - 15.00
söndag - jobba 12.00 - 16.00
plus plugga rätt så mycket. förhoppningsvis.

sen utöver det här ska det väl umgååås som det brukas på helgerna. blir nog trevligt. men pirates alltså .. måste måste måste. till skillnad från sofia så är jag världens största sucker för pirates of the caribbean, sagan om ringen, star wars och matrix. typiska killfilmer enligt många, i alla fall starwars och matrix. men jag älskart!

totalt ointresant inlägg

ett inlägg endast för att jag ska få överblick över alla skolgrejer jag måste göra den här veckan ..
- franskaläxa, göra idag tills imorrn
- vara förberedd till svenskaredovisningen imorrn (visserligen redan gjort)
- nk-papper om nervsystemet tills när? göra nån gg i veckan
- nk-prov, borde verkligen göra det, men när?
- gamla nk-labbar, måste dom göras?

maybe oughta get back on track

ja, om man skulle försöka börja blogga lite igen då, har väl varit lite sådär med det. det typ obligatoriska cypern-inlägget dröjer kan jag bara meddela, haha, om jag ens orkar skriva om det .. lägger upp lite bilder snart i alla fall, tog några rätt fina bilder på stränder och så. annars rullar allt på som vanligt, kom ju hem i lördags morse vid sju, gick direkt och sov, gick upp vid ett, packade upp, åkta och jobbade, och åkte ut till lindö efter det. fick skjuts in till stan av en väldigt trevlig kille och vi snackade om lite allt möjligt och sen visade det sig att jag varit ihop med hans lillebrorsa. ugh. vaddå pinsamt. haha. men lite kul var det också, världen är så jäkla liten .. i söndags var det också jobb som gällde, kom hem sent och käkade lite och försökte plugga, men det gick åt skogen. jag insåg att det inte skulle bli något plugg den kvällen så jag gick och la mig istället, var så förbannat trött ..
idag skulle jag ha haft naturprov, men det lyckades jag smita undan på nåt konstigt sätt. peter måste ha glömt bort att jag skulle ha det. och det var var jag också gjorde. "glömde" bort det. får göra det imorrn dessvärre. hade franska nationella muntliga förut, gick rätt bra tror jag.



det är update det. mitt oh så spännande liv, höhö. not. men what the heck .. det skiter väl jag i, haha. idag bär det i alla fall av till friskis med vicky liksom på torsdag .. veckans roligaste pass, fy fan vad kul vi har då, haha. och så är det ifk - aik på torsdag 19.00, inte att förglömma. det går sjukt mycket bra filmer på bio just nu, på tal  om ingenting .. pirates of the caribbean, spider man, blades of glory, u name it. måste se nån av dom i helgen i alla fall, det lutar väl åt pirates, haha, orlando bloom-sucker som jag är.
speaking of bildserien så är adriana lima sjukt snygg.

worlds sexiest woman

212472-37

scarlett  blev  framröstad till världens sexigaste kvinna av brittiska glamours läsare nyligen. och med rätt tycker jag, jag tycker hon är så otroligt vacker, mer vacker än sexig visserligen, men ändå.

at larnaca

ja, da var man tillbaks i larnaca igen. och jag vet forresten att ni tycker att jag ar skittrog som inte fattar att man visst kan skriva normal svenska nar man ar utomlands, det ar bara att lagga till prickar och ringar och sant, save it, for jag vet det, jag ar bara for lat for att gora det. plus att jag inte ar riktigt saker pa vilka knappar jag ska halla in samtidigt, haha.
men nu ar vi i alla fall i larnaca, mamma, pappa och jag. har sov vi forsta natten nar vi kom ner, for det ligger typ tio minuter fran flygplatsen. efter det akte vi till nan typ stad som jag redan glomt bort namnet pa, varsta turistfallen i alla fall. restaurangutbudet var helt sjukt, det fanns en flintstones (som i fred flintstones) restaurang med helt matchande inredning och hela restaurangen var byggd som en .. jaa, byggnad i flintstonesstaden. det var helt sjukt. dom hade till och med matchande bilar (som sag ut som flintstonesbilarna, ni vet bilarna dom fick igang genom att rulla med fotterna?) som dom korde ut mat i. och sa fanns det pizza hut och mcdonalds saklart. och typ sjuttioelvatusen souvenirbutiker. och nu overdriver jag inte heller.
strander fanns det ocksa ratt gott om, sa vi har solat och badat ratt mkt, nar vadret har varit fint .. annars har vi gatt runt ratt mkt och kollat olika grejer, var och kollade pa nat kloster som lag pa en hog kulle, ratt coolt.
aaaaah och sa har vi gjort typ tusen grejer till men orka dra det nu ...
imorrn aker vi iaf hem, aker till flygplatsen vid tio pa kvallen. ska bli sjukt skont o komma hem.

nu åker jag!

sitter på arlanda nu, planet är försenat, vi kom hit vid fem och planet skulle gå vid sju, men det blev försenat en timma så det lyfter ganska exakt klockan åtta. har druckit en galet god jordgubbssmoothie och kollat runt lite i tax-freen och så, i brist på annat .. finns ju inte direkt så mycket förutom massa parfymer och smink och så och jag har inga pengar så jag kan ändå inte köpa nåt, haha. har kommit fram till att jag älskar flygplatser också. i alla fall de flesta. blandningen av människor, olika språk och kulturer, massor av drömmar hos människorna på flygplatserna, caféerna som finns i vartenda hörn, tax-freen, mja, och mer. alla brittiska och amerikanska kostymnissar. nu ska jag dra mig .. hittar förmodligen en dator där nere i larnaca också, så tvivlar på att ni slipper mig helt. om inte, så ha det super och så syns vi nästa helg, då jag kommer hem, förhoppningsvis brun som en pepperkaka ^^
puss!


födelsedag


inte att förglömma att sofia fyller 17 idag ;) grattis grattis grattis.
för övrigt har jag varken packat eller pluggat och klockan är nu fem. uh. börjar känna mig lite smått panikartad.

earrings

212472-35
de här är mig i ett nötskal. underbara.

idrott

212472-34

sofia och jag var superduktiga på gympan och sprang tre varv i elljusspåret, 4,5 km, utan att stanna en endaste gång, på 28 minuter. det tycker jag var jävligt bra.


far far away

aka cypern om mindre än en vecka - det går snabbt nu. långt långt borta, äta tzatziki varje dag och vakna i en säng som inte är ens egen. barfota tassa över till mammas och pappas rum på varmt stengolv och äta såna där chips som bara finns utomlands. underbart.
tjejmiddag hos linn ikväll, också underbart.

fingernails

212472-27
målar naglarna med mavalas sweety, en av de där nya pastell/neonlacken som kommit, det mest rosa eller vad man säger, längst till vänster av dom nagellacken inne på kicks i linden, ni som bor i norrköping, haha. intresseklubben antecknar liksom .. det blir helt okej faktiskt. inte ofta jag är nöjd när jag målat naglarna, för är en sån jävla perfektionist när det gäller att måla naglarna, det måste bli helt perfekt liksom, ett lika jämnt lager överallt och inga små grejer utanför och sånt .. som ni då förstår så är det sällan jag blir riktigt nöjd med att ha målat naglarna, men jag är faktiskt jävligt bra på det nu efter att ha varit så jävla pedantisk i så många år. även om jag aldrig blir heelt nöjd med att ha målat naglarna. haha. too much information ..
hade np i engelska idag, läs och hörförståelse, det gick bra tror jag .. även om det var hur panikartat och hetsigt som helst bland vår klass när vi hade hörförståelsen, det gick så förbannat snabbt. men det gick nog braaa, ska vi se. sen åt vi chokladbollar också, höhö. mycket trevligt ..

en sväng på stan hanns med också, träffade dea (älskling!) och gick ett tag med henne och kollade upp en grej, lite hemligt sådär. har en väldigt bra ide nu i alla fall som jag är ganska säker på att jag ska köra på. det blir nog uppskattat i alla fall. om inte annat, så är det i alla fall jävligt kreativt och personligt. jag skulle i alla fall bli glad om jag fick det. men vi får se, ska tänka lite mer, detaljer och så som jag måste bestämma mig för. måste bara se till så att jag hinner, så att jag inte står där en vecka innan och har kommit på först då hur jag vill ha det, för då är det lite kört ..

bäst just nu; what went wrong - blink 182


jackass

det är inte bara treor som har att göra nu, det är rätt körigt för oss med ... här är typ allting, skolarbete eller icke skolarbete, min almenacka är jäkligt fullklottrad kan jag ju säga.

vecka 18 (den här veckan)
mån - lediga
tis - lediga
ons - styrelsemöte
tor - nationellt prov i engelska, balmöte
fre - debatt om genetik i naturkunskapen

vecka 19
mån - prata om ls i s1, nationellt prov i franska, datakunskapsprov
tis - naturkunskapsprov, nationellt prov i matte 
ons -
tor -   
fre - nationellt prov i matte (åker till cypern!)

det är i alla fall dom närmaste veckornas skolarbete och sånt tjafs. sen är det massa andra grejer som händer, typ fotbollsmatcher, dansavslutningar, sofias födelsedag med mera. det är i alla fall roliga saker .. lite kul måste vi ha i allt det jobbiga. sen missar jag andra delen av det nationella provet i franska för att jag är i cypern då, vilket är jävligt illa, men jag kunde göra det när jag kom hem sa christina, mkt snällt. ska bli intressant (?) med balmöte imorrn, ska dit med louise .. bra att det är på haga i alla fall, så att vi slipper åka till kungsgård som vi måste göra typ varenda gång annars. och idaaag så ska jag på fotbollsmatch, haha. alex lag möter motala och alex lag getängen spelar ju då då i division 6 och motala i 2 .. som upplagt för storstryk med andra ord, ska bli mycket intressant o se, haha. dom får ju i och för sig fyra straffar för divisionsskillnaden, men ändå .. hmm. det ska bli kul  att se i alla fall, underhållning om inte annat. mycket folk skulle det tydligen komma också.

fy fasen vad skönt det ska bli i cypern. vi ska förmodligen bo på den grekiska sidan av ön, så då blir det grekisk mat också, lycka. eventuellt åka över och sova nån natt på den turkiska sidan, det är tydligen mycket billigare där vad gäller shopping och sånt ..
det är grey's idag och jag kommer missa det. hmm.

stop waking up so darn early!

gash. som vanligt är det absolut ingen rolig människa inne på msn och ingen har uppdaterat sin blogg. och jag har ändå verkligen legat och dragit mig jättelänge och verkligen liksom legat kvar för att jag inte ville gå upp så sjukt tidigt .. men det blir ändå senast 10 och då har jag liksom inte sovit sen typ 8. jaja.

RSS 2.0