jul!

image397

mindre än en månad kvar till jul. det känns som att det kommer bli en mysig jul, även om den kommer bli jobbig också. vi har börjat pynta huset nu, mamma har satt upp julgardinerna och hon gjorde precis pepparkaksdeg, så hela huset luktar av ingefära och kardemumma nu. frysen är full med lussebullar, mja, saker är som dom ska vara vid den här tiden på året.

som vanligt har jag tänkt att baka en hel massa grejer till jul, för mamma gör bara lussebullarna och pepparkaksdegen. ska göra kola, saffrans och kryddskorpor, chokladtryfflar och annat julgodis :]

jag har nästan köpt klart alla julklappar och är faktiskt i överlag väldigt nöjd med vad jag köpt. känns bra att vara ute i god tid för en gångs skull, haha. känns bra att ha lite tid på sig, man hinner göra lite extra fancy paket och kanske klura ut några mer grejer .. lite skumt, men det känns nästan roligare att ge saker än att få. jag kanske börjar bli gammal?

vilka hörlurar?



dagens i-landsproblem, men vilka hörlurar? de gula har jag varit såld på hur länge som helst och har verkligen letat som en galning efter dom på hela internet, utan resultat. då nöjde jag mig liksom med de andra, till höger, som visserligen också är skitsnygga .. meen, nu har jag hittat de gula på nätet. och får helt plötsligt värsta sortens beslutsångest. vilka?


and they were on ..

image382





sandra & jag är wannabees. oh yes.
vi hade roligare innan hagafesten än under själva festen. som sög. så tack, men nej tack, inte hagafest igen. hade garanterat varit roligare om man varit onykter, olyckligt nog bestämde jag mig i fredags för att gå. fast på ett sätt var det nog bra också, med tanke på att det var typ 20 polisbilar vid skolan och att dom hällde ut all dricka. så hade jag lyckats fixa det i alla fall hade jag ändå blivit av med det. förstår dock inte hur folk kunde vara så jävla fulla när klockan knappt var nio. på vägen dit liksom. när vi väl kom fram fick vi stå i kö i en och en halv fucking timma och jag hade skinnjacka, jeans och tygskor på mig. i fem minusgrader. jag trodde jag skulle tappa mina tår. så nej, vi var inte speciellt taggade när vi kom in, efter att ha fryst arslet av oss i en och en halv timma. plus att folk var så jävla överkåta och desperata och det var fjortisar överallt och typ 70 % av folket där gick inte ens på haga.
ville bara åka hem och lägga mig i sängen. haha. roligare fester har man ju varit på, om man säger så .. vet inte vems fel det är egentligen riktigt, att det tog så förbannat lång tid att komma in. och det man möttes av därinne liksom .. små fjortisflickor och småpojkar som juckar mot varann och grovhånglar. verkligen överallt.
nej tack.

vinter

image376


polly :]

image375

jag är verkligen en sucker för polly, det finns typ inte ett godis jag tycker är godare. har verkligen växt upp med det, för varje fredag när det var fredagsmys hemma när jag var liten så köpte vi alltid, alltid, chips och så polly. aldrig nåt annat godis. om, gud förbjude, nån skulle köpt nåt annat än polly som godis till fredagsmyset så blev den personen utfryst i en vecka ungefär.

i alla fall, jag köpte igår polly x-mas edition. de små godisarna har smak av saffran, glögg, kanel, knäck, vanilj och marsipan. det är väldigt spännande att sticka ner handen i påsen kan jag lova. sen blir det väldigt intressant när man stoppar godisen i munnen. man måste vara ganska modig om vi säger så. saffran och glögg, hm ..marsipan smakar också väldigt speciellt. men prova ska man ju!

det här får mig att gråta.



se även här, när han sjunger i final. och vinner britain's got talent.
hans motståndare var sexåriga connie. här är hennes första audition och här sjunger hon i final.
här är en elva-åring från amerikanska tävlingen, america's got talent.

säger bara, oh my fucking god.

lista

dagens låt: don't wanna think about you med simple plan
dagens frisyr: plattad lugg och knut
dagens smink: det vanliga, foundation, concealer, rouge, mascara
dagens klädsel: jeans och rödvitrutig blus
dagens händelse: firat pappa + träffa emma & bella ikväll, har saknat mina girls som galet ju :]
dagens vill ha: att alla i min närhet är friska och mår bra.
dagens drog: brysselkex.
dagens tråkigaste: sjukdom ..
dagens finaste: min mormor :)
dagens köp: ingenting.
dagens mat: fläskfilé med gorgonzolasås och hasselbackspotatis senare ikväll
dagens mående: sådär.

surprise surprise ..

image374

jag hatar verkligen att bli överraskad, att få veta saker som det känns som att man borde vetat för väldigt länge sen. själva saken i sig är väl inte värsta stora grejen direkt, men när man får veta det ett år i efterhand, typ ett år efter att man borde ha fått vetat det, eller i alla fall skulle viljat få reda på det, så växer det liksom och blir ett ganska stort irritationsobjekt. hatar verkligen den där överraskningseffekten, att bli tagen på sängen, så att säga, av nåt. fcuk.
önsar bara att jag hade vetat det här för länge sen, haha, överraskningar som denna, nej tack!

hagafest

det är hagafest imorgon. och jag ska tydligen gå tror jag. pontiak kommer dit. funderar på om han är värd 120 kr. för jag skulle ju trots alla vara omgiven av alla de fjortisar som går i ettan det här året och det kändes inte alltför kul. jag, vicky, linn, sandra och fia - och så pontiak och fjortisarna i ettan. men sen sa viktor att det var rekordmånga tvåor och treor som köpt biljetter och att biljetterna hade sålt slut. då kändes de där 120 kronorna inte riktigt lika bortkastade. så jag tror jag går. har ju trots allt en reserverad biljett och då kanske man skulle då och casha ut den, liksom.

hur kan ett ord ödelägga liv?

är inne i en väldigt tänkig och ganska deppig period nu. jag undrar bara liksom vad som är meningen med allt, med saker, med livet egentligen. vi kommer ju alla dö i slutändan i alla fall. och alla saker man har, alla saker man vill ha, det är tomma, själlösa materiella prylar som vi bara får till låns till vi dör. efter att vi dött kanske dom ärvs av någon eller, som i de flesta fall, slängs det bort. det kanske lämnas in på myrorna eller nåt liknande. och nån annan köper det. alla dom grejer, dom prylar, som vi när vi har levt, har tyckt varit "oss", tar en annan människa över och gör till sitt.
det är bara till låns.
och just nu känns det som att alla bara dör. alla försvinner. på ett sätt eller ett annat. cancer. jag kan inte ens säga att det är orättvist, att det är så fruktansvärt orättvist av cancern att bara invadera människor, människor med liv, intressen, människor som har någon att älska, människor som blir älskade. för cancern är inte medveten, den är inte nånting med känslor. den är .. ja, jag vet inte vad den är, men jag kan liksom inte anklaga den. och det gör bara allting så jävla mycket svårare. det vore så himla mycket enklare om jag bara hade nånting, någon att skrika på. någon att anklaga. men det går liksom inte att anklaga nåt som inte är medvetet, nåt som inte är nånting på så sätt överhuvudtaget egentligen.

ändå känns det så fruktansvärt orättvist. kan inte komma ifrån känslan av orättvishet. att vissa människor får leva, och andra dö. att små barn dör, medan andra onda människor som inte förtjänar att få leva, får leva. det känns bara som att de som förtjänar att leva, de dör, och de som förtjänar att dö, de får leva.


vi lever på lånad tid

image373


endast fyra länder
ser ut att kunna minska sina utsläpp enligt kyotoavtalet. sverige, storbritannien, tyskland och frankrike. enligt kyotoavtalet skulle alla länder som skrev på minska sina utsläpp med fem % till år 2012. de flesta länder ligger istället långt över gränserna för tillåtna utsläpp. usa har ökat sina utsläpp med 16, 3 % (de har inte ens skrivit på kyotoavtalet) och australien har ökat sina utsläpp med 25, 6 %.

världen står på randen till katastrof och det är enligt FN förmodligen redan försent. den som påstår att människan inte har ansvar för den globala uppvärmningen kan ju nu ta och stoppa huvudet nånstans, för nu har FN officiellt gått ut med att det ÄR människan som är ansvarig för den globala uppvärmningen. världen måste förbereda sig för extrema väderförhållanden - med andra ord naturkatastrofer. tsunamis, orkaner, you name it. det kommer bli vardag.

greenpeace har kommit ut med bilder som visar hur platser på jorden kommer se ut år 2070. på bilden ovan är de tre bilderna längst upp bilder på spaniens sydkust idag. de tre bilderna nedan visar hur det kommer se ut runt 2070 om den globala uppvärmningen fortsätter. floder torkar ut, berg smälter. antarktis kommer smälta.

wake up! herregud, när ska folk inse, när ska folk förstå? vårt folk, människan, är på väg att dö ut och ingen tycks bry sig! så länge vi som lever på jorden nu hinner leva våra liv, då är det lugnt eller? era barn, era barnbarn, era barnbarnsbarn? ska dom dö på grund av VÅRA misstag?
människor bryr sig om sport, om sverige avancerar till em nu, folk bryr sig om betyg och kläder, om andra, så värdsliga saker så det fucking finns inte, och samtidigt dör vår jord.

och allt vi gör är att se på. gör nånting, för guds skull! regeringar, förbjud alla bilar, gör nånting viktigt och ordentligt så att det faktiskt blir en skillnad! regeringar bestämmer att höja bensinpriset med 17 öre och känner sig stolta, nu har vi minsann bidragit till att stoppa den globala uppvärmningen, nu kommer allt att bli så bra. åh, så jävla naivt! självklart är alla gärningar goda, även om de är små, men regeringar, regeringar som faktiskt KAN göra en skillnad?! vad gör dom med den makten? dom slänger bort den! dom höjer bensinpriset med 17 jävla öre och tror att dom har gjort en skillnad! när ska ni vakna upp? politiker, när ska ni vakna upp och fatta hur jävla illa ställt det är med världen?!

världen står på randen till katastrof. och sveriges regering höjer bensinpriset med 17 öre.


beautiful ones

älskar som jag kanske nämnt någongång annikas blogg, inte bara för att jag tycker om att titta på bilder av henne då hon är så fruktansvärt vacker, utan också, och också, och förmodligen mestadels, för att hon skriver så fin. läs bara det här till exempel.

dance

väldigt tradigt att dansen slutar kvart över nio, kommer hem tidigast halvtio, då ska jag alltså äta nåt, duscha, gå ut med hunden, plugga och så helst ha lite liv också. inte en chans att jag kommer i säng innan tolv. och imorrn börjar jag tio över åtta och pappa fyller år. hm.
än så länge har jag ätit. yay me. alltså har jag kvar;
- gå ut med hunden
- duscha (mamma och pappa kommer slå ihjäl mig)
- plugga franska och läsa lite i lord of the flies till engelskan
- ha lite liv och kolla på desperate housewifes som jag bränt ut. om jag hinner. och orkar. hm. denna punkt är ganska tvek.

i vilket fall kommer jag vara väldigt trött imorrn. är alltid jättetrött på tisdagar på grund av att dansen slutar så sent. men kul var det i alla fall, och jag fick min dress till slut, så jag ska glida igenom dan imorrn med den på. skönt.
gonatt folks.


vem?

image371

vem är det? eller snarare vilka?

varför är jag inte en pojke för?

image370


när jag först såg de här skorna på den här grymt inspirerande bloggen så blev jag väldigt glad och och tänkte att jag hade hittat de snyggaste sneakerserna någonsin och att jag skulle ha på mig dom hela livet och begravas i dom. sen upptäckte jag att de var för killar.

jag vet inte varför, men av någon anledning tror jag inte att killskor görs i storlek 39.

won't you come home for christmas

image369

situationen på bilden stämmer lyckligtvis inte överens med mig just nu, men tyckte ändå det bara var så fint och man glömmer aldrig bort hur det känns ..
känner mig så himla tom just nu. som om jag inte är hel. låter klyschigt, men kan inte säga det på något bättre sätt. jag känner mig inte hel. vill bara att det ska bli jul så att allt blir bra igen ..

vaffanculo!

åååååh. jag vill typ dunka huvudet i väggen. gick in och kollade mitt jobbschema för december och det visade sig att jag ska jobba på fucking xmas-day. ända värr än det är ju fasen julafton .. ååh, så grymt irriterande. på juldan ska man ju vara hemma och kolla på julfilmer och äta rester och fixa och trixa med sina julklappar .. inte jobba! gud, hoppas verkligen att någon med mindre liv än jag gör världens mest goda gärning och tar den här tiden av mig ..

fet igelkott

image368

haha, i storbritannien finns denna igelkott (till vänster) som har omkretsen av ungefär 80 cm (en fotboll är 65-70 cm i omkrets). han har tydligen tagits omhand av några forskare/veterinärer nu och ska på sex månader gå ner till sin idealvikt. banting för igelkottar liksom, haha. man undrar ju bara hur tusan han har blivit så tjock?!
ingen av igelkottarna på bilden har taggarna utspända, den till höger är en "normal" igelkott, cirka 4 gånger mindre. jösses.


wesc headphones

image367

har verkligen letat som en galning efter de gula wesc - hörlurarna, liknande modellen ovan, men nu ger jag upp. har verkligen sökt igenom hela fcuking internätet efter nånstans man kan köpa dom, men utan resultat. tycks som att de bara är dom som bor i typ stockholm som kan köpa dom gula, då dom bara verkar finnas att köpa i wesc - butiker. men de ovan är också himla fina, så det blir bli att önska sig dom i julklapp istället. nästan, bara nästan lika coola.

men om det är någon som vet vart man kan köpa/beställa de gula lurarna (icke i sthlm) så skrik till!

thomas sabo halsband

image366

otroligt generösa lolita lottar ut armbandet ovan och jag skulle vilja vinna det bland annat för att i alla fall tre av berlockerna på armbandet är skor och väskor, och är det något jag är helt galen i är det skor och väskor! har letat som jag vet inte vad i hur många år som helst efter ett berlockarmband som är klassiskt och av silver, och så hittar jag detta otroligt vackra armband, med väskor och skor som berlocker, åh. känns bara så jag, det är ett smycke som jag skulle ha på mig hela tiden, det är stilrent och jag har alltid föredragit silver, trots den stora guldboomen för några år sedan.

armbandet skulle bli mitt lyx i vardagen, för jag skulle aldrig ha råd att köpa ett så dyrt armband med de pengar jag får, och jag kan lova att det skulle smycka min handled varje dag, vardag som fest!

www.lolita.blogg.se (länkarna fungerar av någon konstig anledning inte!)

om jag kommer in?! jag kommer knappt UT!





så jävla grym. björn gustafsson, nytt stjärnskott i komikvärlden mina damer och herrar .. och snygg är han också!

mysig tröja

image365

såg den här tröjan på elin klings blogg och den ser bara så himla mysig ut, funderar skarpt på att beställa den. eller snarare skriva upp den på min önskelista till jul och så får mamma och pappa beställa den, haha. vill ha den till mina stentvättade jeans och mina svarta stövlar, så fint!

fifan vad skönt!

och sådäär så var historian klar. fifan vad vicky och jag har slitit med det. i några dar visserligen, men ändå. får nog skylla oss själva när vi gör helt andra saker under den månaden vi skulle ha jobbat med arbetet och sen får slita arslena av oss under några dagar .. aeeh, men det är värt det. jobbar bäst under press och slutresultatet blev jävligt bra vill jag lova. är grymt stolt!

på tal om historia så ringde min kära pappa till min historialärare för att fråga om det verkligen var sant att vi skulle ha så kallad kunskapsredovisning, aka prov på fredag, om imperialismen, som vi inte har pratat någonting överhuvudtaget om. vi fick ett papper idag där det stod, läs de här sidorna om imperialismen, svara på de här frågorna och se till att du kan de här begreppen, på fredag ska du vara förberedd för kunskapsredovisning .. wtf .. men jag kan lugna den del av klassen som läser det här att det inte var kunskapsredovisning = prov, utan vi skulle diskutera frågorna. so don't worry, be happy!

chop chop mannen!

image364

ojoj. lord of the flies ska vara utläst till imorgon och det ska tydligen vara ett prov (wtf?) och jag har inte ens med mig boken hem. hmm. och åby bibliotek är stängt. och vi måste göra klart historian. ojoj. och jag är pank. superpank. skulle nog inte ha köpt glass för 150 kr i fredags. fredags var grymt trevligt för övrigt. massa one tree hill + ben & jerry's.

idag ska jag alltså;
- städa
- duscha och göra i ordning mig och inte gå omkring i pj's hela dan.
- göra historia

sen ikväll skulle det vara jättetrevligt att ha ett liv och kolla ännu mer one tree hill och kolla klart säsong fyra och äta ännu mer ben & jerry's. lutar åt caramel chew chew.


nu ska jag gå och lyssna på james morrison och städa mitt rum, puss!


akustisk version av hey ya



otroligt bra, har ni inte hört den, så lyssna. har ni hört den förut, lyssna i alla fall bara för att den är så fin.

chocolate therapy

image362

är så otroligt less och trött på allting. allt känns bara så grått och vanligt, och tiden bara går och går och utomhus är allt mörkt, regnigt och deprimerande. ingenting känns kuul just nu. allt känns bara lagom. lagom lagom. vill ha ben&jerry glass, chocolate therapy. kanske hjälper lite i alla fall. one tree hill marathon ikväll+chocolate therapy.

missy higgins - the special two



så grym låt. ladda hem pianoversionen, inte videoversionen .. sofia och vicky, det här är alltså spår 8, haha.

ujujuj

jag kan verkligen inte ta mig samman! borde ha panik över matten och plugga huvet av mig men jag gör liksom inte det, aooh får sån ångest för det. matteprov på torsdag, har inte pluggat nånting. funderar på att skylla på tillfällig blackout när provtillfället väl kommer. det funkar väl?
vad har jag gjort istället? sovit har jag gjort idag. igår .. gjorde jag typ ingenting. dansade. pluggade matte gjorde jag inte. plus att jag har psykologiprov på torsdag. plus att jag och vicky måste lämna in vårt historiaarbete på fredag. och vicky är sjuk.
hur fan ska detta gå ihop sig?


alden biesen - european classes 2007, första delen

LÖRDAG 20/10

resan började förra lördagen då jag, sandra, tove, hanna, rebecka, linnea, oscar och pontus möttes inne i tågväntsalen i norrköping. tåget gick vid halvtio och ungefär två timmar senare var vi uppe vid arlanda. väl uppe på arlanda, efter lite komplikationer i security (det piper alltid om mina stövlar) så möttes vi av beskedet att vårt plan till köpenhamn, där vi skulle mellanlanda, var försenat cirka 45 minuter. planet skulle komma till köpenhamn runt 15.00 och vårt plan från köpenhamn till bryssel gick 15.10. något tight. men vi var positiva alll way through, köpte lite att äta på flygplatsen och väntade. i värsta fall skulle vi få sova på katrups flygplats, för det gick inga fler plan från köpenhamn till bryssel den dagen. men allt ordnade sig bra till slut, för det visade sig att det planet vi skulle åka med till köpenhamn in fact var samma plan vi skulle åka med till bryssel! flygresorna gick bra, var väl en timme vardera ungefär.


väl framme i bryssel tog vi tåg till vårt hotell, som låg precis vid järnvägsstationen. vi kunde konstatera att vi hade hamnat i skummaste delen av bryssel ungefär, och vi vågade oss inte ut den kvällen kan jag säga .. hotellet var dock jättefint, sov tillsammans med sandra och rebecka den natten. några delikatesser att äta på kvällen blev det dock inte, vi hamnade på quick restuarant, belgiens motsvarighet till mcdonalds typ, fast mycket sämre.


SÖNDAG 21/10

på söndagen hade vi tänkt ägna oss åt lite shopping innan vi begav oss till alden biesen, men vi lyckades sätta oss på spårvagnen åt helt fel håll, så vi gick på marknad istället. sandra och jag köpte belgiska helt underbara våfflor (jättefrasiga utanpå och jättevarma och lite degiga inuti, söta, och med smält socker på kanterna och florsocker på) och så köpte vi superfina sjalar också! senare på eftermiddagen begav vi oss alltså mot alden biesen! tog ungefär en och en halvtimma och vi fick byta tåg vid ett tillfälle, inte jätteuppskattat, eftersom det var mycket begränsat med rulltrappor och bara vanliga, skitlånga trappor överallt på perrongerna.





väl framme i bielzen blev vi hämtade av någon från ab och med på bussen satt också rumänarna, spännande spännande! väl framme på alden biesen blev vi "greetade" av en väldigt bestämd kvinna som hette mit som under veckan bossade oss fram och tillbaka för jämnan .. vi fick lite tid för att packa upp och så vidare, och sedan hade vi en entimmeslång presentation av alden biesen (nåt sånt) av nån snubbe. rummen var tuffa, först ett rum som man kom in i, med bord och stolar och dusch och badrum åt höger och sen gick man upp en trappa till ett loft, där vi sov. 



 åt sedan middag och efter det var det presentation av skolorna! vi var först, och vi hade bland annat ett litet luciatåg med .. folket blev som galna typ, haha, filmade och fotade som aldrig förr och ja, jösses vilken uppståndelse det blev när vi kom in med ljusen och sjöng.


           

belgarnas och svenskarnas presentationer var ju lätt bäst och mest lekfulla, rumänerna hade en helt sjukt lång och ambitiös presentation och spanien hade spelat in en lång film, som vi inte hörde nåt från dock eftersom ljudet inte funkade. spanjorerna fick verkligen panik, kallsvettades som aldrig förr och visste inte vad de skulle ta sig till, jättesynd om dom.
efter det dukade vi upp våra specialiteter för våra land - vi från sverige hade tagit med oss choklad, pepparkakor, skorpor, kaviar, lax, knäckebröd, sill och hovmästarsås. laxen blev grymt populär!


efter diverse provsmakning av vad de andra länderna hade med sig var det allmänt mingel i källarbaren (cellar bar som det så fancy hette) innan vi gick och la oss.





MÅNDAG 22/10

den första riktiga dagen!

belgien hade sin lecture om globilisation och efter det hade vi diskussioner i våra diskussionsgrupper. jag var med i grupp c tillsammans med sandra, mihai och catalina från rumänien, amber, lilit och karen från belgien och carmen, meme, josé vincente och josé luis från spanien.




efter det "presenterade" vi våra proposals, en spokesperson från varje land läste upp proposalet. sedan åt vi lunch, kändes ganska lyxigt med trerätters till lunch måste jag säga! på eftermiddagen var det så dags för oss att ha vår lecture! nervöst nervöst. vi hade ätit lunch snabbt för att kunna öva på pjäsen innan de andra kom. vi hade ju som sagt ämnet ungdomsarbetslöshet och vi hade en pjäs med så kallade information breaks i, typ med statistik och så.



men det gick bra i alla fall och vi fick jättemycket beröm för det efteråt.
på eftermiddagen var vi i maastricht (förstår inte the fuss med de dubbla vokalerna överallt) som faktiskt låg i holland, ganska coolt. vi bodde precis på gränsen till holland och tyskland. maastricht var typ den sötaste lilla stad vi någonsin sett .. sandra, linnea, rebecka och jag hittade efter lite letande och frågande zara, där vi tillbringade det mesta av tiden .. våfflor köpte vi såklart också.







pj och simon köpte mjukglass, vilket vi andra verkligen inte förstod med tanke på att det var skitkallt ..



senare åt vi "middag", vilket bestod av - ja, mackor. vi blev måttligt glada kan jag ju säga. mackor till middag liksom, haha. på kvällen satt vi uppe till typ tio och skrev kommentarer på alla de andras proposals och så skulle man ju mingla lite i cellar bar också innan man ramlade i säng runt en halvett ..

TISDAG 23 /10

alarmet gick igång runt en sju, då man gick upp och duschade och sen gick ner till matsalen och åt frukost runt en åtta. frukosten bestod av frallor, nutella, marmelad, jättefet ost med skumma kanter, chokladmjölk med jättefet mjölk, kamomill, lime eller nyponte och, till de flestas stora glädje, frukt! skapligt skum frukost. den åt vi varje dag i en vecka. uäh.
 
på förmiddagen hade spanien sin lecture om tredje världen och vi från norrköping skulle rapportera om diskussionen efteråt. vi presenterade också de kommentarerna man hade skrivit om de andra länderas proposals.

vi åt lunch, och sedan åkte vi till aachen, som låg i tyskland, haha. där hade vi det också supermysigt. vi hade en guidad tur inne i kyrkan som låg i aachen, hur jäkla mäktig som helst, det var definitivt den finaste och mäktigaste kyrka jag har sett .. fick dock inga bra bilder där inne eftersom man inte fick använda blixt på kameran ..





vi hittade till starbucks i aachen, det var lycka. oscar var helt salig när han fick sin dubbellatte, haha. vi lyckades få med oss nästan alla spanjorer och några belgare också dit, dom hade typ inte hört talas om det, men vi sa nåt i stil med att det var det bästa fiket på jorden och då följde dom med, hahaha.





efter att vi kommit tillbaks från aachen åt vi middagsmackor, jobbade på våra proposals, och sen vet ni, klockan nio, ja, då skulle vi åka och sporta i en närbelägen sporthall! skapligt kul .. eller inte .. alla var helt döda och protesterade skitmycket, men mit var obeveklig. eeh. så där var vi till en halvtolv. helt galet. 

kommer förmodligen lägga till fler bilder så småningom och andra delen kommer så snart som möjligt :]


maskerad!

image293








fredagskvällen

det blev väldigt spontant att gå på maskerad igår med emma och felicia. bestämdes väl runt en fem eller nåt att jag skulle med, haha. då var det bara att fort som attan komma på nåt att ha på sig .. eeh. det blev i alla fall nåt slags skolflickeliknande sak, med rutig kjol, vit skjorta, svart slips och håret i två tofsar. alla var så sjukt kreativa, grymt roligt att verkligen alla var utklädda. emma var nån slags egyptisk gudinna med lång guldklänning och smycken i håret och värsta sminkningen och felicia var nån slags hulahuladansös eller nåt (vi kom aldrig riktigt fram till vad hon var). några bilder kommer eventuellt senare. grymt roligt var det i alla fall! mindre roligt att jag var tvungen att jobba idag ..

funderar på vad man ska göra ikväll, vi får gäster och då har inte jag nån lust att vara hemma. hm. samtidigt är jag väldigt trött och borde typ vara hemma eftersom jag jobbar imorrn igen .. aah. vi får se.

jag måste bara få skryta lite ..

image239

tjejen till höger, heter ju som kanske de flesta vet malin åkerman och är svenska, och hon är också min syssling! det tycker jag är ganska tufft! hon spelar mot ben stiller nu i heartbreak kid och håller på att spela in en film mot katherine heigl. framgångsrik släkt det här alltså, inte anade man att hon skulle bli hollywoodbrud liksom. men kul värre ändå, haha.

RSS 2.0