Torsdag

image557

image558

Brookes klänning är så jäkla snygg .. I allmänhet är Sophia Bush så jäkla het. Hon har så cool röst också, hes och så, haha. Tyckte om Peyton's klänning också, Hilarie Burton är grymt söt, men jag tyckte inte om skärningen där fram riktigt. Ugh. Chad Michael Murray ska vi ju inte ens prata om .. Funderar på att se om de fem första avsnitten av säsong 5 bara för att dom är så jäkla bra och Sophia Bush har så himla snygga kläder som Brooke.

Fortfarande lite sjuk, men ska till skolan imorrn. Målade naglarna svarta igår, men det lär väl börja flagna snart känns det som. Nån som har nåt trick för att nagellacket inte ska börja flagna? Måla genomskinligt över?

Det är helt fantastiskt väder ute och jag måste komma ut och gå lite, så ska ladda mp3n med Säkert och Kate Voegele och bara gå runt ett tag. Har varit på sånt tänkarhumör sen igår .. Har suttit uppe sent varje natt hela veckan och bara tänkt och lyssnat på musik. Inte bra, man blir knäpp efter ett tag. Jag känner mig ganska knäpp efter att ha varit hemma en hel vecka nu och gjort absolut ingenting i princip. Började skriva massor igårkväll, tror det blev nåt som mest kan liknas vid en krönika sen. Eller snarare en blandning av två, måste skriva klart dom men på olika håll bara. Blev faktiskt ganska nöjd, även om dom blev kanske lite väl deppiga.

Kom igen!

Nu har jag faktiskt haft hela 22 (hör och häpna!) unika besökare den här dan och har runt trettio, fyrtio varje dag och ändå är det ingen som kommenterar? Förstår inte? Av 22 personer så är det inte en enda, liten futtig person som lämnar en kommentar efter sig. Skumt. Är inläggen så tråkiga alltså? Jag tycker faktiskt inte det. Lyssna bara på låten nedan, jo, gör det, för det är faktiskt en riktigt bra låt. Men ingen tycks tro på mig för om någon faktiskt lyssnade så skulle man bli tvungen att kommentera hur bra den är, så bra är den. Så ingen tror uppenbarligen på mig när jag säger att hon är bra. Vilket hon är.

Så lyssna, läs och kommentera, for god's sake.


Kate Voegele - Kindly unspoken



Den här tjejen dyker upp som gästartist i femte säsongen av One Tree Hill och hon är så sjukt fantastiskt bra. Spelar piano, skriver text och musik själv. Texterna är helt fantastiska.

Kindly unspoken
You show your emotion
And silence speaks louder than words
It's lucky I'm clever
Cause if I didn't know better
I'd believe only that which I'd heard

Nästan frisk!

image556

Känner mig så mycket bättre idag. Ska fixa lite frukost och kolla senaste avsnittet av OTH, mah. Helt sjukt att det fortfarande kan vara så bra, inne på femte säsongen liksom. Men jag klagar inte. Det är ganska annorlunda, eftersom det gått fyra år sen sista avsnittet på säsong 4, men eftersom alla återvänder till Tree Hill så börjar det likna hur det var för fyra år sen. Men vissa saker är dock förändrade, usch. Peyton och Lucas are meant to be, bara fatta det! Men det är ju visserligen ett smart drag av manusförfattarna, för alla tittare vill ju att Peyton och Lucas ska vara tillsammans, men för att hålla tittarna på sträckbänken och få dom att fortsätta titta så blir aldrig Luke och Peyton tillsammans. Det finns en ständig spänning och kemi mellan dom och alla vet, alla tittare, de själva (om man nu kan säga så om två fiktiva personer) att dom är helt jävla galna i varandra och inte vill något hellre än att slita av den andra kläderna. Det bara är så. Har alltid varit så och kommer alltid vara så. Men dom får liksom aldrig varann, det står alltid något i vägen. 

Fast i och för sig, i slutet av fjärde säsongen blir de faktiskt tillsammans och då är ju allt skitbra och så, men jag tror flera tittare kan hålla med mig om att det blev bara .. tråkigt. När de väl fick varann, när tittarna väl fick vad de ville ha, då ville de inte ha det längre, för då var det inte spännande längre. Detta förstod ju så klart manusförfattarna och självklart splittade dom på paret lagom tills premiären av säsong 5.  Frustrerande, men genialiskt.

Och då är vi tillbaka där vi började. Ganska trevligt, i och för sig. Luke är så freaking hoooooot. Eller Chad Michael Murray kanske man ska säga .. Och Haley och Nathan har fått världens sötaste son, Jamie.
Nja, kanske inte ska avslöja mer. Säsong 5 lär väl komma till Sverige om ungefär en sisådär, 5 år kanske?

Måste fixa med lite annat idag också när jag ändå känner mig pigg och är uppe;
- Måla naglarna
- Duscha och göra hårinpackning
- Städa mitt rum
- Gå ut med hunden
- Göra pizza till lunch!
- Sy! Är på ett helt sjukt syhumör, men ska nog bara sy om nåt av nåt jag har.

Zac Efron

image555


Jag har verkligen världens barnsligaste crusch på Zac Efron. Men jag tror jag ska flytta till Los Angeles och gifta mig med honom. I mean, come oooooooon?!


Förkylning och Försoning


image553

Fattade nog inte riktigt i morse när jag åkte till jobbet hur förkyld jag verkligen var. Det var nog lika bra det. Har bara jobbat fyra och en halv timma, men det gick riktigt segt kan jag lova, har gått och blivit dunderförkyld med allt vad det innebär, ont i halsen och svårt att prata, huvudvärk, täppt näsa och den där känslan att hela huvudet är insvept i bomull. Inte så jättekul. Jobbade i alla fall hela passet och gick och la mig och sov när jag kom hem, och vaknade nu ungefär, två timmar senare. Två och en halv till och med. Inte riktigt vad jag hade tänkt mig ..

Var på bio och såg Försoning igår. Var lite halvskeptisk eftersom jag sett de första tjugo minutrarna och de inte var så jättebra. Men herregud. Herregud, herregud vilken otroligt, fantastisk film. Helt jävla genialisk. Men så tragisk. Jag satt med tårar i ögonen under hela filmen och fick verkligen behärska mig för att inte börja storlipa. Helt fantastiskt film och en av de få, eller kanske till och med den enda rollen som jag gillar Keira i och tycker hon gör riktigt bra. En av de bästa filmer jag någonsin sett vågar jag nog mig på att säga. Fantastisk ..

Gossip Girl

image523

Bara det faktum att jag tillägnar ett helt inlägg Gossip Girl borde få mig att fatta att jag är ganska knäpp och att jag borde sluta precis just nu. Men det kommer jag inte. Har inte varit så här hooked på nånting sen min Sagan om Ringen-period och då var det riktigt illa kan jag lova. Möjligtvis att jag var ganska besatt under OC-tiden också men inte riktigt på samma sätt ändå som jag blvivit nu. Det är illa, riktigt illa. Har en förmåga att bli besatt av tv-serier och sånt, haha, ska inte ens nämna One Tree Hill, hm.

image521

I alla fall. Serien har bara sänts en kort period, endast trettion avsnitt har sänts i amerikansk  tv men succén är ett faktum. Allt är bara så fruktansvärt glassigt, dyrt och vackert och alla är så fruktansvärt överjordiskt snygga och det är nog det som fått många, inklusive mig att fastna.

image524

För de som inte läst någon av böckerna så kan jag säga att serien kretsar runt ett gäng rika brats vardag på Manhattan. Vi har Blaire Waldorf som spelas av Leighton Meester , Serena van der Woodsen som spelas av Blake Lively, Nate Archibald som spelas av Chace Crawford, Chuck Bass som spelas av Ed Westwick och till sist, Jenny och Dan Humphrey som spelas av Taylor Momsen och Penn Badgley. De två sistnämnda är de enda som inte är totala brats, haha, Dan och Jenny är mer som vilka andra människor som helst.

image525

Serien handlar mest om alla intriger som skapas det här gänget emellan, kärlek, otrohet, triangeldraman, blandat med svindyra märkeskläder och Chanel-väskor. Alla går på en privatskola på Manhattan, men Jenny och Dan går där på stipendie till skillnad från de andra.

image536

image526

Till en början känner inte Jenny och Dan de andra, utan det enda de vet är att de andra är brats som går på samma skola som de själva. Serena och Blair har varit bästa kompisar sen barnsben men när serien tar sin början kommer Serena precis hem efter att ha varit borta i ett helt år. Hon lämnade New York utan så mycket som ett ord till sin bästa vän och det alla undrade och undrar är så klart, varför lämnade hon New York?

image527

image549

Blair är tillsammans med Nate och de har vad alla andra tycker, det perfekta förhållandet. Blair älskar Nate över allt annat på jorden och har i hemlighet broderat in ett hjärta i tröjärmen på en tröja hon gav honom, så att hennes hjärta alltid är med honom, men frågan är hur Nate egentligen känner för Blair?

image547

image548

image528

Dan har varit hemligt kär i Serena så länge han kan minnas och till hans stora glädje tycks Serena äntligen lägga märke till honom. Det ryktas om att Blake och Penn dejtar även i verkligheten ..

image529

image545

image546

Chuck är världens största brat och världens största player, men även om alla tjejer vet om det så dras dom till honom som flugor och han har fått allt serverat på ett silverfat så länge han kan minnas. Men who can blame him egenligen, han är så jävla snygg, haha, Ed som han egentligen heter. Penn och Chace är också övemänskligt snygga, hm. Från vänster Ed, Chace, Penn, aka Chuck, Nate och Dan.

image530

image531

image551

Alla skådespelarna är relativt unga, i alla fall om man jämför med vad skådisarna i OC var när dom skulle spela typ sexton. Den yngsta i gänget är Taylor Momsen, som spelar Jenny, som är född så sent som 1993 och de äldsta är födda 1985. Jenny ska visserligen föreställa vara ganska ung. Men de flesta i skådisgänget är födda 1987, de fyller alltså 21 i år. Är jag den enda som tycker att det är typ skitungt ändå, för att spela i en så stor serie? Det brukar jämt vara så att skådisarna är typ 24, 26 och ska spela 16 och det känns bara så jäkla falskt, för det syns så tydligt att de är så mycket äldre än vad de ska vara.

image532

Visste ni förresten att Taylor Momsen som spelar Jenny var den tjejen som spelade Cindy Lou-Who i Grinchen? Hon har blivit några år äldre minnsan, och väldigt mycket snyggare, vilket i och för sig inte kanske var så konstigt eftersom hon var typ sju när hon spelade in Grinchen, men ändå, haha.

image533

Sjukt söt är hon i alla fall. Blake, Leighton och Taylor är alla sjukt vackra. Det är alltså Leighton till vänster, Blake i mitten och Taylor till höger.

image535

image534

Gossip Girl har av många sagts vara det nya OC och visst, det finns väldigt många parareller.

image537

Serena van der Woodsen? Marissa Cooper?

image538

Blair Waldorf? Summer Roberts?

image539

Dan Humphrey? Seth Cohen?

image540

Jenny Humphrey? Caitlin Cooper?

image541

Nate Archibald? Ryan Atwood?

image542

Chuck Bass? Chris Carmack?

image543

Lily van der Woodsen? Julie Cooper?

image544

Rufus Humphrey? Sandy Cohen?

Helt klart lika karaktärer, i alla fall till utseendet. Men håller nog inte med People om att de är så lika karaktärer egentligen, vad gäller personligheten och roller i serien.

image550

Trivia; Chace dejtar tjejen som vann American Idol för några år sen, Carrie Underwood.

image552

Slutligtvis, se det bara. Gossip Girl kan vara det bästa sen OC.


Säkert!



Vi kommer att dö samtidigt du och jag. Helt jävla genialiskt.

Lyssna även på Allt som är ditt, speciellt slutet.

Fredag

image520

Nä, det blev varken fika, bio eller innebandy, haha. Blev mys hos Andra istället, vi ska lägga ansiktsmasker, basta och snacka skit.

Jag säger bara jävla skit, kommer tänka på det här hela kvällen nu. Men jag ska fan försöka att inte göra det i alla fall, för det ska inte få förstöra min kväll ..

Mycket på gång

Skum dag. Skumt IV, om möjligt ännu skummare än vanligt. Var på stan innan och efter IV:t och hittade en hel massa saker, man måste ju så klart bränna lönen så fort den kommit .. Köpte skitfina blåvitrandiga Converse-liknande sneakers på Stadium, en skitsnygg verkligen ceriserosa topp med lite lustiga detaljer och två par örhängen på HM och sen det bästa av allt, hittade världens finaste kappa/jacka/duffel någonsin på 70 % rea. Lycka. Crémevit är den och alldeles underbar.

Ikväll är det mycket på gång tydligen .. Först är det fika med tjejerna i klassen vid halvåtta, vi blir ju ett gäng så vi lär nog sitta där ett tag. Sen ska jag nog förmodligen på bio med Andrea vid nio och efter det drar vi nog till nattinnebandyn och kollar om vi orkar, Emmsi ska spela :) Så det blir nog en helkväll det här ..

Fint armband

image519
Helt grymt fina armband från Accessora, de kostar 395 kr styck, vilket känns lite väl mycket. Plus att leveranstiden är på ungefär 2 veckor, det känns inte heller alltför kul. Men de är ju så snygga ..

Klippt

image518

Jag klippte av mig mitt hår i ren impuls. Kände på något sätt att det vara lika bra. Jag är helnöjd.

Chocolate chip cookies

image517

Pratade med min frisör för en stund sen och hon tyckte inte det var någon idé att göra om permanenten då det bara skulle förstöra mitt hår och lämna det helt risigt. Det skulle tydligen inte bli så mycket rakare för att vi gjorde det en andra gång heller, så nu ska hon klippa ur och upp det och försöka klippa bort de lockar som finns kvar istället, då då i princip bara ligger på överhåret.

Är helt sjukt sugen på att göra chocolate chip cookies, får cravings efter dom som finns på Statoil, haha. Dom är helt sanslöst goda och helt sanslöst billiga för att vara så stora. Men det är farligt .. Men jag tänkte göra vanliga ljusa cookies som på bilden istället för dom på Statoil som är mörka med vit choklad i. Det blir nog bra det här.

The virgin suicides

image516

Måste bara tipsa om den här filmen, The virgin suicides som är den av de bästa filmer jag någonsin sett. Den är regisserad av Sofia Coppola. Så fruktansvärt bra är den och Kirsten Dunst som spelar huvudrollen är grym. Det är ett tag sen den gjordes nu, ungefär åtta år för att vara exakt men den är fortfarande lika bra. Josh Hartnett har också en roll. Filmen handlar om en familj i USA med fokus på familjens döttrar, som alla är väldigt excentriska. Kirsten Dunst spelar en av systrarna och hon faller för Josh Hartnetts rollkaraktär .. Det är verkligen en helt fantastisk film, otroligt vacker, men väldigt tragisk och ganska speciell. Man måste ha ett open mind om man ska kunna tycka att den är bra. Men har man väl det så har man inget att förlora, för den är helt fantastiskt. Se!


Rosor

image513

Snart dags för alla hjärtans dag, och likt förbannat (?) är jag med i rosgruppen i år igen. Det känns inte som att vi har kommit så långt än, så det här är mest en checklista för min egen del.

- Göra planscher och sätta upp på skolan; när, hur, var, vem?
- Få tag i Viktor och allt det andra folket, eller ja, typ Lollo, och bestämma försäljningstider
- Skriva på tv:n om försäljning
- Få/hämta korten som för nuvarande finns hos Kungsgård (?).
- SÄLJA! Vi ska fasen vara bäst i år igen. Elevrådet kommer att ha roligt det här året ..
- Bestämma en ekonomiansvarig som har hand om pengarna. Vart ska pengarna? In på konto.
- Alltid sitta vid bordet, ha koll på pengarna så att inget försvinner som det gjorde förra året.

And on the big day ..
- Hämta rosorna på florist. Eller om dom körs hit. Skulle Viktor hämta dom på florist?
- Sätta fast korten på rosorna.
- Komma på nåt smartare system än förra året när det gäller själva utdelningen. Att springa och kolla folks scheman för jämnan känns inte som det ultimata? Jag vet inte hur många scheman vi skrev ut förra året .. Gick visserligen till så många helklasser som möjligt där det var flera i samma klass som skulle få rosor, men typ för dom som inte var där eller hade en annan lektion blev det att verkligen jaga dom över skolan.
- Dela ut. Helt enkelt.

Visserligen är det bra att det är vi fyra som är med i gruppen som ändå känner varann privat så att vi får tag på varann .. Men Emma får vi inte alls tag på. För hon går på florist .. Och nu är hon tydligen i Thailand också var det någon som sa. Då blir det ännu svårare. Men vi fyra på Haga kämpar på så gott det går ett tag till i alla fall.

Är det förresten någon som har nåt bra tips på vad man kan skicka till sin pojkvän på alla hjärtans dag per post? It's a tricky one. Nåt roligt, kreativt. Inte bara typ blommor och choklad. Fy fan vad tråkigt. Har lite tankar men förslag uppskattas ..


Heath Ledger död!

image514

Herregud! Jag skulle precis stänga av datorn, men gick in på Aftonbladet för att kolla lite snabbt och förstarubriken lyder att  Heath Ledger är död! Han hittades i sin lägenhet och dog förmodligen av en överdos. Herregud.

Studiedag

image510

Imorrn är det studiedag minsann, måste säga att det känns ganska behövligt. Ska terrorisera grannskapet med pinglan på bilden, deni. Visst känns det bra att jag lägger upp en så pass het bild av dig här Emma? Du är så het så, jävligt snygg eyeliner där också måste jag säga, haha. Ska också till Klippoteket igen för att dom ska fixa den misslyckade rakpermantenten förra veckan .. Rakpermanenten som inte blev rak. På något sätt. Överhuvudtaget.
Men sen ska jag sova också, det var prat om att ta en powerwalk med Andrea på morgonen, men jag kom fram till att det nog skulle bli ganska så omöjligt, så vi ombokade till torsdag istället. I've missed you ..

Fick min lönespec idag också och jag hatar när man tror att man ska få mer än man får. Vilket jag alltid verkar tro, det måste vara nåt fel i min hjärna, för jag får alltid typ 30 % mindre än vad jag tror. Så shopping på Monki i Karlstad under sportlovet lär väl kanske inte bli av så jättemycket nu. Vore kanske en bra idé att prova nåt nytt, typ som att spara pengarna. Det vore ju nåt.

Men jag som var skitsugen på att beställa hem One Tree Hill-boxar från Amazon och massa snygga armband och smink och grejer från Accessora. Hm. Har hittat världens hetaste armband. Eller ja, världens hetaste är det nog inte, men det var jäkligt snyggt och har inte haft sånt ha-begär på länge, haha. Ge mig, geeee mig. Eller nåt.

Det känns som att det håller på att gå lite åt fel håll det här. Blir alltid helt överknäpp och överenergisk av te, jag som sa att jag skulle gå och lägga mig tidigt. Blir för övrigt helt knäpp av att inte få träna, jag tror ärligt talat det är därför jag är så knäpp som jag är just nu. Ska köpa träningskort på fredag när lönen kommer, så återkom efter det så får vi se om jag blivit sane igen.

Sen kommer världens bästa kusin till mig på fredag! Där har vi nån jag har saknat kan jag ju lova. Vi kommer definitivt få en rolig helg ..

Puss och gonatt.


Take me away

image508

Undrar hur många gånger jag har tänkt och sagt det den senaste veckan. Men det känns bara som att allt förändrades sen du åkte hem. När du är hos mig, när vi är tillsammans, så bara försvinner allting. Alla problem, all skit. Jag är så himla lycklig och tacksam för att bara få ligga och hålla om dig, jag kan inte bli lyckligare än då .. Allt känns så freakin bra då. Som att ingenting kan komma åt mig. Eller oss.

Men sen när du åker och lämnar mig ensam, igen, då dyker alla gamla problem upp. Eller ja, allt är väl inte problem kanske, men alla tankar dyker upp igen. Och fuckar runt med mitt huvud.  Vissa tankar är väl inte helt igenom dåliga kanske .. Har funderat mycket över vilka som är ens riktiga vänner egentligen. Vilka som actually gives a shit. Som bryr sig. Som verkligen finns där, i vått och torrt, och inte bara säger att dom finns där. Har kommit i underfund med mycket de senaste dagarna, vilket känns väldigt bra på ett sätt, men sorgligt på ett annat ..

Bring me LA. Ta mig till palmer, solstränder, städer där solen aldrig går ner och där man spenderar varje dag skrattandes, älskandes. Lycklig. Tillsammans med riktiga vänner som man skrattar så mycket tillsammans med så man tror att man ska kissa på sig. Ta mig till fester som aldrig tar slut, ett evigt lyckorus, sand mellan tårna, aldrig sinande kärlek och vänskap. Ta mig dit. Ta mig bort härifrån.

Kusin vitamin

image507

Aoow, älskade kusin vitamin kommer hit i helgen. Missed her a lot! Kul vi ska ha det pullan :]

Juno

image506

Såg Juno förut tillsammans med mamma och den var faktiskt riktigt bra, väldigt annorlunda men rolig, välspelad och den kändes väldigt genomtänkt. Skådespelarna var väldigt duktiga och kändes väldigt äkta, och speciellt Ellen Page som spelar huvudrollen som Juno var riktigt träffsäker. Michael Cera som även spelade en av huvudrollerna i Supersugen var också skitbra. Filmen var bara så himla .. fin. Se!

London någon?

image505

Jag bara måste iväg nånstans. Ryanair rear ut massa reor nu, en weekend på tre nätter till London tur och retur 600 kr, någon? Tre hotellnätter inklusie frukost i dubbelrum, 1800 kr. Alltså 900 kr för en person för tre nätter. Med frukost! Fatta! Och Paris har jag inte ens kollat än! Det står nog mellan London och Paris. Sen finns ju visserligen Venedig, Rom, Milano och hur mycket som helst till .. Jag måste bara åka. Funderar på att åka över helgen 14 februari till 17 februar, en torsdag till en söndag.  Who's with me?

Söndagskväll

image503

Väldigt mysig helg måste jag säga! Oväntat finbesök i Norrköping kom i torsdags så helgplanerna blev snabbt ändrade ..  Var i alla fall på bio i fredags och såg National Treasure - The book of secrets och herrejävlar vad bra den var! Se den fort som tusan, jag lovar att ni inte blir besvikna, den var helt sjukt över förväntan bra. Jobbade igår och idag också och sen har det inte hänt så vidare mycket annat. Läste ut Thérèse Raquin ikväll också, och måste säga att jag nog aldrig har läst en så ångestframkallande bok. Men den var bra.

Har bastat nu också och ska väl sätta på nån film snart och vräka lite Ben & Jerry's, söndagskväll som det är .. Puss.

Alicia Keys - As I am

image504

Måste bara tipsa om den här skivan, Alicia Keys senaste, As I am. Grymt bra och hon är så jäkla ball. Två riktigt bra låtar på skivan är Where do we go from here och Superwoman. Lyssna!

En dagens

image502

Humör: Strulig dag men känner mig ändå ganska nöjd med livet.
Vill: Träffa dig ♥
Tänker: På väldigt mycket. Franskaläxan och Thérèse Raquin bland annat.
Borde: Ringa en massa samtal och skicka ut mitt cv.
Måste: Göra franskaläxan och läsa i TR.
Ska: Till frisören imorrn och bli av med mina fula lockar, finally!

Vår i luften

image498

Det blir liksom bara helknasigt när det känns och är precis som vår ute nu. Det är mitten av januari? Strålande sol och precis den där krispiga, friska luften som kommer med våren. Blommor börjar att knoppa och det börjar att bli grönt. Visst, det är hur fint som helst och det är helt underbart att vara utomhus, men nånstans känns det grymt fel också. Något står verkligen inte rätt till.

Far, far away ..

image497

Vill bara bort härifrån, är så trött på allt .. Som vanligt. Det känns bara inte som att jag passar in här, jag vet bara inte vart min plats är här. Känner mig fängslad på ett sätt och det är som att jag bara väntar på att gå ut gymnasiet så att jag kan komma bort från allt det här.

Jag vet knappt längre själv vad som gör mig glad och lycklig. Det finns inte någonting i mitt liv som rakt igenom gör mig lycklig, som känns som att det är värt att leva för. Förutom möjligtvis du. Jag kan i alla fall inte bli lyckligare än när jag är med dig. Men räcker det? För oss räcker det. Men för mig? Det är frågan ..

Jag är så fruktansvärt trött på lögner, falska vänskaper, brutna löften och ord. Jag vill ha nånting som är äkta. Nåt som är på riktigt, något som inte bara är spel och falskhet. Genuin uppriktighet. Genuin värme och omtänksamhet. Genuin vänskap, riktig vänskap. Vänskap, där man om den ena säger 'hoppa', frågar, hur högt?

Jag hör inte hemma här. Jag gör inte det, jag vet att jag inte gör det och på ett eller annat sätt har det känts så i hela mitt liv. Jag vill ut, ut i världen. Jag vill uppleva fantastiska saker och träffa fantastiska människor. Jag vill bli fantastisk själv. Jag nöjer mig inte med det som finns här och nu. It's not good enough. Atleast not for me.

Fina ord

image496

Såg senaste avsnittet av Desperate Housewives och det var så himla fint. Mrs McClusky och Lynette ska sprida en persons aska och innan de gör detta reciterar Mrs McClusky en del ur en dikt, jag rös verkligen i hela kroppen när hon läste upp det ..

Do not stand at my grave and weep
I am not there, I do not sleep
I am a thousand winds that blow
I am the diamond glints on snow
I am the sun on ripened grain,
I am the gentle autumn rain

When you awaken in the morning's hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circled flight
I am the soft stars that shine at night
Do not stand at my grave and cry
I am not there, I did not die

Happii

image495

Jag har lärt mig hur man gör fiskbensflätor!

It moved faster than we'd hoped

image494

Kan sommaren bara komma tillbaka nu tack? Nedräkningen har börjat, för det blir ljusare för varje dag. För varje dag ska det smälta mer och mer och blommorna ska komma lite, lite längre upp ur marken. Jag vill ha sommar, sitta ute hela natten med bara en tunn filt om axlarna och bara lyssna på alla nattljud, jag vill ligga på en handduk på en gräsmatta och sola, jag vill titta på solnedgångar och soluppgångar, jag vill grilla och känna den där underbara lukten av grillat kött, jag vill gå till ica och köpa cider, kakor och frukt att ta med på en picknick med den man tycker om, jag vill bada hela dagen lång och leva på vitt vin och sprite. Så, nu, tack.

Äh, what the heck

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag gjorde nog en hel massa saker som jag inte gjort förut, knepig fråga.
Höll du några av dina nyårslöften? Gav inte några nyårslöften.
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej.
Dog någon som stod dig nära? Nej.
Vilka länder besökte du? Cypern, Belgien, Tyskland och Holland.  
Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008? Mer stabilitet i tillvaron, ännu mer kärlek, kramar och pussar och mer utgång och fester!
Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas? Det kommer jag inte ihåg så här på rak arm.
Vad är det bästa som hänt dig år 2007? Det har hänt en hel massa bra saker!
Största misstaget? Att jag har varit så paranoid som jag varit och inte litat på mig själv och andra fullt ut, plus att jag har gjort en hel del korkade saker på fyllan som inte var nödvändiga på något sätt
Har du varit sjuk eller skadat dig? Nej.
Bästa köpet? Mina wesc-lurar, dom fick jag visserligen, men ändå.
Vad spenderade du mest pengar på? Fika och kläder.
Vilken var din favorittrend? Hög midja tycker jag är fint.
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007? The way I are med Timbaland, Umbrella med Rihanna, A Lonely September med Plain White T's, Welcome To The Black Parade med My Chemical Romance med flera. Skulle kunna räkna upp flera hundra låtar som kommer påminna mig om det här året.
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Både och. Har varit extremt ledsen men också väldigt glad och lycklig under det här året, saker har hänt som har varit både positiva och negativa.
hHar du förändrats mycket? Ja, det känns som att jag har förändrats ganska mycket. Känner mig mer stabil och säker i mig själv ..
Vilket plagg använde du mest? Klänningar och jeans.
Blev du kär i år? Nej, jag var redan kär.
Favoritprogram på tv? Heroes,utan tvekan.
Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? Jag hatar inte människor ..
Bästa boken du läste i år? Is there anybody out there, med Marian Keyes, som lästes under Cypern-semestern i maj.
Något du önskade dig och fick? Japp, en hel massa saker. Materiellt fick jag väldigt mycket fint i julklapp som jag suktat efter länge, som WESC-lurarna, Vagabond-kängorna och Dior-parfymen och vad gäller socialt och kärleksmässigt jobbade jag helt enkelt så pass hårt så att jag fick det jag ville ha. Jag är inte den som ger mig ..
Något du önskade dig men inte fick? Nej.
Årets bästa film? Åh, jösses. La vie en rose och Black book påverkade mig något enormt.
Ett uttryck du missbrukat 2007: Sägert och menart. Usch, haha.
Något som du irriterat dig på under året? En hel massa saker som är på på tok för privata att skriva ut här.
Vad gjorde du på din födelsedag 2007? Fick presenter, fikade, åt god mat och umgicks med de närmaste.
De bästa nya människorna du träffade? Hm. Träffade fantastiska personer i samband med och under Belgienresan. Har träffat många av Emmas kompisar som jag har fastnat för, galet trevliga och söta tjejer.
Hur skulle du beskriva din stil år 2007? Blandad, street blandat med lite halvbohem. en mix av klänningar, mycket enfärgat, inga mönster, högklackat, sneakers.
Vad fick dig att må bra? Kärlek. Att pussas, ligga i en säng och kramas hela dagen. Mina vänner, fikor, bra filmer, att gå på fester och dricka alldeles för mycket och skratta tills man fick ont i magen. Varma sommardagar, att bada i sjöar och äta chokladoppade jordgubbar och dricka cider. Grilla och äta annan god mat och tzatziki och fetaost. Gå på utebio och sitta under en filt tillsammans med vänner. Att köpa saker man velat ha jättelänge.
Favorit månad?  Juni och december. Juni för att livet verkligen lekte då och vädret var helt underbart liksom människorna och många helt galet roliga saker hände och december för att en person som jag längtat efter så fruktansvärt mycket under hösten kom hem och vi låg i hans säng och myste och pussades varenda dag. Också för att jag hade en fin jul och för att nyåret var det roligaste nyåret jag haft.
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Mindre strul och stress!
Vilka utmanar du att göra denna lista? Sofia, Sandra, Vicky och Emma.

Saknad

Saknar dig så himla mycket nu, ville bara sätta mig ner på golvet i morse och typ gråta .. Hatar de här tidiga mornarna när väckarklockan ringer och man är så trött så man vet inte vad. Och jag vaknade upp och det var bara så himla tomt och kallt i sängen utan dig. Och man ska ta sig upp, in i duschen, vakna och bli en människa .. Vill bara att vi ska kunna ligga kvar i sängen tillsammans och mysa och pussas och gå upp när vi känner för det.
Usch vad jag älskar dig.

Sött

image493

Surfade runt och letade efter chokladmousse-recept, och klickade in mig på en sida. Länken fungerade inte och det fick jag reda på med denna fyndiga lilla diktsak, haha, så sött ..

Last day

image492

Det känns som att man verkligen borde göra nåt vettigt sista dan innan lovet. Jag vill åka pulka och skridskor, men möjligheterna är väl inte så jättebra. Funderar starkt på att ha sagan om ringen-marathon, men man orkar väl som bäst bara med ettan och tvåan, speciellt om man ska se de förlängda versionerna. Hmm. Men är sjukt sugen. Har inte sett LOTR på skitlänge, aow.

Sista veckan på lovet

image491

Var bara tvungen att ha den i stort format. en av favoritbilderna från nyår, vi är så söta så du och jag pullan!

Har inte gjort mycket alls nu i veckan, bara myst och myst och myst för att tiden var så jäkla knapp. Det var lite folk här i torsdags, vi lagade massa god mat och spelade spel, haha. Bubblade gjorde vissa av oss också, inga namn nämnda .. Det var en riktigt mysig och trevlig kväll i alla fall, även om den blev lite strulig och så mot senare delen.
Men mysts har det gjort i alla fall, för du åkte hem idag =/ Jag vet att jag kommer få ångest och bli ledsen och så, det känns om att jag bara väntar på att den ska komma, men jag har inte fattat riktigt än att du har åkt. Men sen så lyckades vi ju faktiskt ordna det så att vi ses nästa helg! Är så jäkla glad för det! Så nu är det bara en vecka tills vi syns och efter det blir det visserligen lite jobbigare, men det vill jag inte tänka på än.

Ska bara vara hemma ikväll, Johanna och Aron håller på med maten för fulla muggar, och vi ska bara umgås och typ kolla på film och så. Det käns verkligen som att jag behöver vara hemma nu, umgås med familjen och så. Imorrn ska jag bara sova och typ ha OC-marathon eller nåt. Kanske kolla Försoning, den verkar grymt bra.
Puss!

nyår


image489

vi var som sagt hos emma för middag och lite andra trevligheter, haha. först var det middag och vi var runt en tio tjejer. det var jag, emma, felicia, anna, stina, linnea, linneas tyska kompis som jag har glömt namnet på, linda, lo, josefine och någon mer tror jag, som jag totalt glömt bort nu ..  vi åt avocadoentré och sedan klyftpotatis, fläskfilé med bearnaisesås och till sist glass med massa frukt. jag kom till emma tidigare, men var ändå inte klar när de andra tjejerna kom .. så det var typ jag, stina och emma som stod i badrummet och fixade oss medan de andra fixade maten, haha.





kom massa folk senare, måste säga att det var galet trevliga människor där och det var verkligen kul att nästan alla kände, eller i alla fall, kände till varann, när vi ändå blev så pass många!





vi hade i alla fall sjukt trevligt under middagen och ännu trevligare senare under kvällen .. det var till och med fixat med kareoke, dansmattor och ett stripspel, haha. men riktigt så roligt skulle inte jag ha det i alla fall! det var i alla fall det roligaste nyåret jag har haft, värsta ruset har lagt sig med tanke på att det nästan var en vecka sen, men det var verkligen en kväll av överraskningar som kom fram när folk blev för fulla, haha. inget illa direkt så som hände, även om vissa nog hade ganska dåligt samvete när de vaknade upp dagen efter .. men jag mådde skitbra och var på topp i alla fall så jag ska inte klaga, för mig var det en grymt rolig kväll och jag har inte skrattat så mycket på hur länge som helst ..







jul 2007


image444

 
 

innan man skriver om nyår kom jag på att jag har massa bilder från julen, kanske kan vara nåt. var som sagt hemma med familjen, mormor & morfar, syster och aron på julafton.

aoow och tintin fick också julklapp, han är så grym på att öppna dom också ..

image440

 

och tillsluut fick han upp det, haha.

image443

bilder från durken


image446



gott och trevligt var det! haha men såg nu att varken jag eller linn är med på någon bild ..  vi var också där, i alla fall!

ujuj

ja jävlar vilket nyår det blev! min kamera är dock hemma hos emma någonstans så bilder blir det inte än. jag tog för övrigt inte så där jättemånga bilder, det glömdes liksm bort. i början av kvällen finns det massa fina bilder ifrån, där vi ler och posar så glatt men allt eftersom klockan blev senare så blev det liksom lite för onyktert för att ta kort. men jag tror lo snodde min kamera nån gång och tog massa kort .. eller snodde och snodde, jag har för mig att jag kan ha sagt till henne att ta kameran och ta kort för att jag inte orkade. ja, det är i alla fall en helt annan historia.
allt mitt smink och min dricka och allting ligger också kvar hos emma nånstans fortfarande. vilket betyder att jag kommer att gå omkring osminkad de närmaste dagarna .. jaja. det är bara nyttigt!

hahaha ja gud ja.


RSS 2.0