Fredagen och min 18-årsfest


Alex, Sanna och Tessan


Lugnet före stormen vore väl passande att säga för den här bilden, haha


Kommentar överflödig?


Fasen vad alla gick in för det, haha


Jag fick världens coolaste present NÅGONSIN! EN DRINKFONTÄN! Hur coolt är inte det?!


Han tappade ett glas och då fick han dammsuga minsann, hahaha ...


Sanna och Mickis, som jag förövrigt snodde bilderna av eftersom min kamera typ hatar mig nuförtiden.


Det var i alla fall sjukt roligt i fredags. Några kom inte, men då kom några andra och sådära och det blev riktigt bra till slut. Självklart kommer ju ingen när man sagt åt dom att komma, så det kändes som att allt blev väldigt kort och lite hastigt bara. Jag jobbade sista dagen på McD' på dan, sanslöst skönt, och sminkade mig sen på Make up store, vilket blev sjukt snyggt men jag har inte nåt bra bildbevis på det tyvärr .. Det var i alla fall nån slags mörkblå/lila/rosa sminkning med glitter och nåt mellanrosa läppstift. Det var sjukt fint i alla fall!

Vi var ett gäng som grillade först, väldigt trevligt måste jag säga. Grillade fläskfilé av nåt slag och åt potatissallad. Bella, Selena och Markus hade varit värsta avancerade och gjort värsta salladen med färsk pasta och grejer, haha.

Efter ett tag kom mer och mer folk och sådär, fick lite panik när jag såg taxi efter taxi rulla in på gatan, haha. Hände inte så mycket illa grejer så att säga, värsta som hände var att en kille tappade ett glas och att Sanna och Mickis tappade en glasfoundation och ett rouge som sprack, som ni inte ens torkade upp era jävla smitare, haha! 

Lite synd att alla killar hamnade i köket bara för att det inte fanns nån plats nån annanstans, menmen. Folk gick ju in för Singstar skitmycket haha, skitkul att titta på. Hade nästan förväntat mig också att grannen skulle komma över och klaga, men det gjorde han inte, var skitnervös för det, hehe ...

Velade in i det sista om jag skulle gå ut eller inte, dom flesta på festen var väl också 50/50 så det berodde ju typ helt på mig eftersom det var mitt hus uppenbarligen .. Några drog vid typ elva och sen vid kvart över tolv så drog vi in ett gäng också och då drog ju alla andra också, dom flesta skulle nog ut tror jag men många gick hem. Lite synd kan det kännas såhär i efterhand för vi hade ju kunnat fortsätta hos mig ett bra tag till. Anyways, stod i kön till Hugo i 40 minuter, en timma, träffade Tove i kön och pratade med henne och kom till slut in. Jag trodde vi var inne runt ett eller nåt men sen när jag kollade på entrékvittot stod det 01:27. Så jävla illa med tanke på att jag och Alex åkte vid två. Träffade massa roliga människor där inne och hade faktiskt allmänt kul för en gångs skull men sen åkte vi hem och myste istället, haha.

Lyckad kväll och nu i framtiden kan jag faktiskt säga att jag hade en jävligt stor, lyckad 18-årsfest, haha.

Stockholm



Det bestämdes lite spontant i eftermiddags att vi drar till Stockholm imorrn, jag och girlsen. 07.10 går bussen, haha! Shopping och Pizza Hut, here we come, haha. Vill i alla fall till Topshop, Zara och Pashion, resten får vi se imorrn!

iPhone



Lär väl inte direkt vara första gången jag skriver om iPhonen, miao. Vill ha den så fruktansvärt mycket, den är så galet snygg. Den släpptes ju i Sverige den 11 juli kl. 00.00 och det är endast Telia man kan köpa med då och det funkar inte för mig eftersom jag har Telenor nu och antingen ska fortsätta ha det eller byta till Comviq. Alltså återstår Blocket och Tradera, och tro mig, jag har varit inne mycket på dom sidorna på senaste tiden ... Man kan väl få sig en med 8 GIG för typ 3500, 4000 kr ungefär. Men då är det alltså inte den senaste versionen, 3G utan det är versionen innan den. Är det någon som vet skillnaden mellan iPhone 3G och föregångaren?! Man undrar ju om det är stora skillnader, för om det inte är det är det ju skitsamma.

Miao.

Min vecka

Den här veckan har jag jobbat äckligt mycket, 40 timmar. Det har varit väldigt roligt men väldigt jobbigt också och jag har fått väldigt ont i fötterna. Jag har pluggat teori och klarat teoriprovet. Och jag har varit med Alex. Men nu är han i Forshaga minsann! I fredags var vi ute, först var vi hos Sanna och spelade spel och drack saftdrinkar och sen gick vi till Otten och Hugo. Otten var grymt tråkigt och bara allmänt dåligt och vi trivdes inte alls så Emma och jag gick till Hugo istället där vi verkligen trivdes. Det känns hemma där på nåt sätt, mer personligt och man känner typ alla. Hur mysigt är inte det? Till skillnad från Otten. Uschi.

Igår jobbade jag och mådde inte alls speciellt bra men det var bara att tvinga upp sig vid halvtio, ta en dusch, dricka massa apelsinjuice och intala sig själv att man visst mådde bra. Jomen visst. Jobbade och åt sallad från Fräcka från lunchen, det var gott minsann men jag orkar aldrig äta upp allt och då får jag dåligt samvete för att jag är så snål.

Åkte hem till mig och sen kom Emma lite senare på kvällen och vi myste massor. Vi stekte fläskfilé, gjorde potatisklyftor, tzatziki och sallad och så gjorde vi vitlöksbröd av små baguettebitar också. Det var helt fantastiskt gott. Vi tittade på Coldcase på tv:n och det var hemsk sorligt så vi började gråta båda två. Sen satt vi lite vid datorn och youtubade och kollade på bilder och Emma visade mig  världens hemskaste klipp som kommer ge mig mardrömmar månader framöver. Usch. Jag försöker förtränga det.

Och idag åskar det och regnar det massor och jag tror jag ska väcka Emma nu för jag är hungrig, så att vi kan äta frukost. Och chokladtårta från igår. Sen ska vi titta på film!

Puss.

Klarade teorin idag!

Åkte in till körskolan tidigt idag efter att ha slocknat typ ett igårnatt efter att ha sett massa Veronica Mars och ätit chokladtårta. Träffade Sofia från gamla klassen på körskolan, trevlig överraskning minsann. Fick panik när hon berättade hur mycket hon redan hade pluggat till teorin och när hon sa att hennes prov inte var förrän nästa fredag ... Träffade mamma och pappa på Gubbens' och åt nån helskum lunchtallrik som jag nog hade mått bättre av att inte äta. Pappa skjutsade mig till Vägverket (som för övrigt ligger vid SMHI?!) och då var det dags .. Var helt galet nervös. Massa människor. Formell gubbe, lämna in legget. Sjukt svårt prov. MEN JAG KLARADE DET! ÄR JAG BRA ELLER?!

Fan vad glad jag är. Och vad stolt jag är över mig själv.

Hade körlektion sen, träffade Alex en kortis och var och fikade på Skafferiet med Emma, Sanna och Linnea. Emma bjöd generöst nog på fika (det var tydligen del av födelsedagspresenten) och vi satt där i några timmar och snackade skit, mycket om resor. Pallrade oss upp till McDonald's och käkade lite och åkte till Lindö sen och där är jag nu.

Imorrn ska vi ut! Ska jobba 9-19,15 och sen hem till Sanna och sen ut. Kom dock på nu att jag varken har med mig dricka, kläder, smink eller nånting. Tänkte helt enkelt inte så långt. Får ringa till mamma och så får hon ta med sig grejerna till jobbet imorrn och så får jag hämta dom där eller nåt?! Har för mig att Sanna bor nånstans där mamma jobbar också och då kan det ju funka.

Andra saker jag kommit fram till:
- Jag måste köpa mig en almenacka, nu. Och ett nytt anteckningsblock. Klarar mig inte utan mina listor, maah.
- Veronica Mars är grymt bra. Och grymt beroendeframkallande.
- Funderingar över vad man kan/ska/vill göra med en astronomisk stor summa pengar kan uppta väldigt stor del av ens tid. Väldigt stor del.

Huvudet fullproppat

Mitt huvud är så fullproppat så jag vet inte vad jag ska börja.

Senaste tiden kan väl sammanfattad med jobb och födelsedag. Trivs helt galet bra på VM, ser faktiskt fram emot att gå till jobbet. Jobbar 40 h den här veckan, jobbade 9-18 igår, 9-18 idag, ska jobba 9-19.15 på onsdag, 9-19.15 på fredag och 11.30-16.30 på lördag. Puh. Men tiden går faktiskt fort och det är så himla roligt att faktiskt få syssla med något jag faktiskt tycker är roligt och är bra på.

Jag blev myndig i söndags! Stort, riktigt stort. Fick en astronomisk stor summa pengar av mamma och pappa, mer pengar av annan släkt, en parfym, silversmycken, glassskålar, ett fiskespö (gissa av vem?!) och även ett presentkort på en make-up lektion på Make Up Store från samma person, hehe. Fina presenter älskling! Blev uppvaktad med frukost på sängen och det var släkt och vänner här under dagen och mamma och pappa hade slitit massor med maten som var helt galet god.

Jag och Alex åkte hem till honom sen och tittade på film vi hade hyrt och tog det allmänt lugnt eftersom vi redan hade varit ute i lördags .. Han hade nog roligare än vad jag hade dock! Men nästa helg ska det bli fan så mycket roligare! Andra människor, andra förutsättningar, bättre förutsättningar, hehe. Men med tanke på att det bestämdes typ tio i lördags att jag faktiskt skulle ut så får jag väl nöja mig med att det blev som det blev. Fick ju några gratis födelsedagsdrinkar i alla fall, och det är ju aldrig fel! Men i allmänhet kan man väl säga att för att vara den första lagliga utgången så var den jävligt tråkig. Tråkiga människor, kände i princip ingen och musiken var dålig, hmm. Vakten var ju desto trevligare den här gången dock ...

She's used up all her words

In an effort to get people to look
into each other's eyes more,
the government has decided to allow
each person exactly one hundred
and sixty-seven words, per day.

When the phone rings, I put it
to my ear without saying hello.
In the restaurant I point
at chicken noodle soup. I am
adjusting well to the new way.

Late at night, i call my long-
distance lover and proudly say:
I only used fifty-nine today.
I saved the rest for you.

When she doesn't respond, I know,
she's used up all her words,
so I slowly whisper I love you,
thirty-two and a third times.
After that, we just sit on the line
and listen to each other breathe.

 The quiet world av Jeffrey McDaniel
 

Fantastiskt










Jag älskar det här så fullkomligt mycket. Älskar henne, det hon skriver, bilderna hon publicerar, de små fotona av kontaktannonser hon publicerar, allting. Det känns som att allting hon gör, allting hon rör vid, tänker och andas helt enkelt automatiskt blir bland det vackraste i världen. Som att hon inte ens behöver anstränga sig. Kika bara i kärleksarkivet så förstår ni vad jag menar.

För övrigt ska jag verkligen skaffa såna där tatueringar. Bland det vackraste jag sett.

Alla bilder från hennes blogg.

Resultatet av tristess på ett hotellrum



Igår bodde vi sista natten innan vi kom hem på ett hotell i norra Tyskland, jag var uttråkad - och det här blev resultatet! Måste tillägga bara att jag har fortfarande inte överfört alla bilder från den andra datorn till min dator, så det här är typ alla bilder som fanns och jag gjorde det absolut bästa jag kunde med de medel jag hade, om vi säger så, det här är väl kanske inte de bästa bilderna som tagits på oss, men jag litar på att vi bjuder på det ;) Så om det är nån som känner sig bortprioriterad så kommer det mer sen när jag har överfört bilderna och har tillgång till alla bilder :]

RSS 2.0