Fin helg



Väldigt fin helg måste jag säga. I fredags var jag och Alex och åt på Durkslaget, och han utnyttjade sin födelsedagspresent som han haft sen juni - en middag ute. Vi åt massa god mat, drack vin och beställde in varm chokladsoppa med vit kolatryffel, jordgubbar och passionsfrukt till efterrätt. Helt underbart. Kan nog ha varit den mest romantiska middag jag någonsin intagit, det var så himla fint .. Inredningen, belysningen och alla tända ljus på Durken gör ju sitt men sällskapet var underbart. Älskar dig.

I lördags var jag bara allmänt slö. Deppig för att min älskling hade flyttat hem och bara allmänt trött och sur på livet. Åkte en runda med mamma i Maxi-området och kollade alla nya affärer och på kvällen var jag bara hemma, kulturnatt till trots, eeh. Vad har hänt med mig? Det var tal om Lasse Lindh i Flygeln, middag och kanske utgång på det men det slutade med att jag bara bangade allt och stannade hemma och kollade Heroes-premiären. Inte helt fel det heller visserligen.

I söndags var det bara stan med Vicky och Sofia, åkte till Lindö sen och kollade Heroes (no surprise there, ey?), drack te och åt kakor. Åkte hem och hade en miljon saker att göra. Typ historiaarbetet, bland tjugo andra saker. Slutade med att jag bara gjorde det jag var absolut tvungen att göra, meaning CAE-läxan och sen däckade jag i sängen.

Det var min händelserika helg det!

Bullbak



Söndagen var också riktigt mysig och höstig. Fick en massa saker gjort, skickade in en jobbansökan, var ute och körde en lång stund vilket gick jättebra, städade mitt rum och reflekterade på edu:n om ped.led. Åt en riktig höstmiddag också, mamma, pappa, jag och morfar, fläskfilé, klyftpotatis och morötter i ugn med svampsås och sallad.

Vicky kom ut på eftermiddagen och vi satte igång med att baka vaniljbullar! När bullarna jäste gick vi upp till sjön med på en långpromenad, hur mysigt som helst.  Tog massa kort på Vicky innan vi gick tillbaka ner till bullbaket, haha. Bullarna blev sjukt goda förresten, massor med vaniljfyllning och specialdegrecept,  yummie ...

Höstmarknad och mys




Det här har varit en riktig hösthelg. Fredagen var väl inte roligaste dagen någonsin dock, med begravning och allt. Efterföljande fika och middag hemma hos oss med de närmaste, 13 personer blev vi. Åt potatisgratäng, helstekt oxfilé, bearnaisesås, pepparsås och drack en hel massa rött. Placerade alla kusiner i gillestugan med Singstar och Guitar Hero och kvällen var räddad ... Tog bussen in till Alex runt tio och det var den dagen och kvällen.

I lördags var Linn, Sofia, Linn och jag på höstmarknad på Färgagåden, helt underbart. Vädret var perfekt och löven hade fått den där orangeröda färgen. Vi gick där bland honungsburkar, marmelad, sylt, ost, skorpor, mysli, rapsoljor, svamp, stickade vantar och mössor, diverse honungs och oljekrämer och cerat, bodybutters med alla möjliga dofter, brända mandlar, te och kolor och kände oss allmänt nyttiga och höstlika. Vicky och Sofia gick in till sta efter ett tag och Linn och jag stannade lite längre.




Vi åt så mycket honung så jag vet inte vad .. Citronhonung, chokladhonung, jordgubbshonung, junihonung, julihonung och citron/limehonung. Citronhonungen var helt underbar, dom hade en återförsäljare i Knäppingsborg så ska bege mig dit och köpa en burk eller två, tänkte jag.

Provsmakade också lokalproducerad feta/fårost, naturell och marinerad, musli, rapsolja med bröd och massa annat. Fick hur många krämer som helst insmorda på händerna, med honung i, med rapsolja i, med mjölk och honung, med melon .. Händerna var minst sagt mjuka när vi gick därifrån om vi säger så! Det var även äppelpajstävling där vem som helst kunde  lämna in sin äppelpaj till bedömning men tyvärr fick inte vem som helst provsmaka ...


När försäljarna började plocka ihop sina stånd körde Linn och jag lite photoshoot, tog massor med urfina kort vid strömmen med diverse poser och ansiktsuttryck, haha. Åkte till Alex sen efter det och myste med honom hela lördagskvällen =) Urmysig lördag.

Höst och vinter 2008



Jeans/byxor:
Ingen aning faktiskt.
Klänningar: Hm. Än så länge ingen aning där heller.
Kjolar: Har massor med kjolar ..
Jackor: En svart, lite längre tjock dunjacka
Skor: Ett par konjaksfärgade högskaftade stövlar med klack
Koftor/tröjor: Mysiga, stickade koftor och tröjor som alltid
Väskor: Har min drömväska
Blusar & toppar: Mja.
Huvudbonad:  Lösa, stickade mössor i svart och enfärgat, typ knallrosa
Övrigt: Kan inte komma på så mycket.
Smink & skönhetsprodukter: Riktigt bra rengöringsprodukter och en fuktighetskräm med hög solfaktor.

Vart är mina vanliga begär?

Barcelona 2008



Cecilia som gjort! Emma och jag är med i mitten och i alla "vinvågor", haha .. Om ni undrar vem killen i slutet är så är det en av australensarna vi träffade en kväll.

Nostalgikick





(gick inte att emba den svenska versionen)


 

UNDERBART!

Rainy day



Det regnar visserligen inte än, tror jag inte. Men det är molnigt, grått och regnet hänger i luften. Har bara haft religion och vi har börjat med hinduism nu efter afrikansk stamreligioner, och det är riktigt intressant. Något djupare än den religionen vi hade i nian om man säger så. Hål nu, sen svenska, lunch och projekt. Och vi har inte skrivit vår projektplan än, känner mig något orolig =/

Mitt öga gör ännu mer ont nu. Får gå på värktabletter för att det ska göra mindre ont ...

Honey, honey, how he thrills me



Imorrn blir det först pizza på Pappa Grappa med mamma, pappa och syster och sen ska vi allihop gå och se Mamma Mia - för min del blir det för andra gången, jag och Emma såg den i Barca också. En riktig familjedag med andra ord, och det på en torsdag också minsann! Har lyssnat nonstop på Mamma Mia-låtarna sen vi kom hem, tar till och med med mig mobilen in till duschen och har Walkmanen på, inte lite obsessive minsann ...

Har precis druckit massa varm choklad med vispgrädde och kollat Gossip Girl och One Tree Hill. Gossip Girl är ju så sjukt roligt, alla är så jäkla manipulativa, typ Chuck och Blair mest då så jag sitter verkligen och asgarvar för mig själv.  Mamma och pappa frågade vad jag höll på med där nere egentligen, när jag gick upp för att fixa chokladen senare. "Vad har du så roligt åt där nere då?" Haha. Och Chuck är så sjuuukt het, gaaaahh haha. Hans blick alltså ... How he thrills me, nearly kills me, miao. Och hans röst .. Sådär mörk, lite hes och så släpig, sjukt sexigt haha. Känns som att alla andra bara tjatar om Nate hela tiden dock, men han är ju bara skittråkig. Lätt tråkigaste karaktären ...

För övrigt händer nåt med mitt vänstra öga för tillfället. Känns som ögoninflammation eller nåt för jag kan inte ens blinka utan att det gör skitont, men det ser ut precis som vanligt så det är nåt annat konstigt. Känns ju inte lite mystiskt ...

Kort dag idag, bara ped. led, elevråd och religion följt av en dubbel körlektion, första på motorväg! Skönt att ha kommit ut ur stan, även om jag gjorde lite missar, haha. Gick och la mig och sov när jag kom hem, det är förvånande hur lätt det är att somna efter skolan. Käkade pasta vid typ åtta till mina föräldrars stora förtret och spenderade resten av dan framför datorn watching massa grejer tillsammans med den varma chokladen. Inte helt fel.

På fredag blir det fest och ev. utgång och på lördag blir LINN 18!! FIRA FIRA FIRA! Utgång då också förmodligen.

Nu ska jag se klart WALL-E, som för övrigt är sötaste filmen typ någonsin och sen sova. Puss ♥

Mer bilder!


Alla hade nya skor förutom jag och Emma...


Kakor och vin


FEST!





Beach




Signe och Spencer som bodde i New Port!


Lite Barcelona-festbilder


Svenskorna minus Cecilia! För övrigt världens hemskaste bild på mig!


Cecilia and me


Signe och det godaste vinet ever för typ 13 spänn ...


Australensarna och svenskarna!


Försökte gå ombord ett kryssningsfartyg med mindre lyckat resultat .. Vi kom såhär långt!


Inne nånstans? Haha snygg Emma i bakgrunden ...


Typ roligast på hela kvällen


Undressing!


Hahaha, lite nattbad är aldrig fel!

Kvällens sysselsättning



Woho, jag fick ner Gossip Girl och i vanligt format också, så jag slipper omformatera det. Kvällen är räddad, eller nåt sånt. Funderar starkt på att ta svängen förbi Maxi sen när vi är ute och kör så kan jag smita in och köpa lite Ben & Jerry's också, hehe ...

Måndags - checklista



- Komma igång med svenskaartikeln och skriva en bra bit
- Välja folkmord att jobba med på historian, läsa in mig på det och skriva lite
- Laga tacos
- Få hem första avsnittet av Gossip girl nya säsongen, vilket verkar vara dödsdömt då mitt Winzip har överskridit användningstiden?!
- Sova tidigt
- Baka kakor? Är skitsugen ...
- Övningsköra
- Se nån bra film, om jag inte får hem GG .. Tips, anyone?

Home sweet home, eh?



Hemma igen. Och kan inte direkt påstå att det känns bra. Hejdå 31 grader på dan och 25 grader på natten, festa till sex på morgonen, bada i meterhöga vågor, bli bjuden på Piña coladas och Mohitos, åka taxi tvärsöver hela stan för 6 euro, träffa människor från hela världen, äta chicken sticks med majonäs, dansa på helt enorma nattklubbar med rök som väller ut, grym musik och blinkande neonlampor, gyllenbrun bränna, sitta på stranden och äta kokosnöt, gå omkring i shorts och linne tre på natten och dricka skitgott vin för 13 spänn.

Hej 14 grader, ösregn och mulet, enorma inlämningsuppgifter, engelskaredovisningar, dryga lärare, gå och sova vid elva, deprimerade människor pga vädret, skolmat, bleknande och flagande solbränna, samma vanliga gamla vanor, äckligt skitvin för minst 50 spänn, husmanskost, måsten och borden.

Hejdå Barcelona, Hej Norrköping.

Fcukgoing r4aking barcelona

Aaah fyfan jag m`ste typ nykta rill nuQQ!Qç!! Ahhh ass+ vi skulle inte skg+tt ut ikv´ll men jaa deyt blev s+ iañlafall! Vi var pa bio ikvll och saf Mama mia!! Den var sa javla braª Vi satt och log hela tisen pc dioni
ominic Cooper çr sa javla sotª. JaG kan inte gçra utropstecken heller ... farbara ghora u÷unler.................

vi baras Asattr poch sjkong med i saNGERNA hela tiden´... alla maste hatrott att vi ar typ sjulka i huvueet men vafan vi ar svenskar hallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

liksom och stellan garsard spelade sensken .... ovj han akte enb bat och han had een svensk flagga pa sin bat och varjhe gang den syntres wmma coh jag barnaaaaahhh svertige vafsaaan

men ia llaFAAL vi skullew inte ha gatt ut men bara lagt sdss tyodigt men ialla fall i gick iut .. skulle ha gatt till gaykvarteren i barca men swn skulle svenskarna pAB RVART BOENDE UT OSKC×S

oj caps lock men svenskarna skull uet coksa sa vo gocl ,ed dp,m ... ocj i alñla faññll vi traffade nara killar fran kalifornien fatT!!!!
!
NU FICK EMMA SKCIKA eutrspyecken till mig pam msn sa ja klistrade in et!!jgen!!!

killaRNA FRAPN kalifoenien .. assa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.............. ena killen hette spencer oh hans kompis hade dejtat micscha bastrton .. yup assa inytr hsfgt sex men ty÷ kysstd o sa .. o fy fassaan ja e sa javla lattimponerad .... fy faan .. sigenfan aa h signe heter e´n wvensk .. hon ba fyn f aaan vad du ar latimponerad ...o ja b! aaaaaaaaaaaaaaaaah ja e sa halv alattimpejernad .!!! o han gick pa newport beach FUCKING HIGH SCHOLªªª!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH
 assa new port beach g`hisg coool samma skola som dom ar pa im OC!!!
JA E SAA laTT imponerad!!! hahahaha sa jaaa vi var a en llubb om heter capwalk mneeee natwalk catwalk!!!


fluyg nu 11.05 yill svergie vi ska ta ewb byss tyill flygplatsden som gar 17.15 sa vi maste ga nu byebyeegyeyeyeye


Vackra saker



Cupcakes. Rosa. Fluffigt. Kärlek. Pussar. Skratt. Leenden. Läppstift. Parfymer. Tyllkjolar. Skor. Kramar. Ängar. Grönt gräs. Solstrålar. Böcker. Kaksmet. Chocolate chip cookies. Resor. Stränder. Paraplydrinkar. Dansa tills solen går ner, och upp igen. Kristallklart vatten. Höstfika. Filmer. Hjärtan. Musik. Speciella stunder. Vänner.

RSS 2.0