Ge mig sommar ...







Eller åtminstone lite vår.

Lovet över för den här gången. Jobbat som en tok men en fet lön trillar in i mars, det är ju inte helt fel ... Skola imorrn med allt vad det innebär. På ons/tor kommer mitt hjärta hem, åhh! Mysa hela helgen lång .. Ensamma hemma på lördag, då ska vi laga god mat och mysa järnet :] Lönen kommer ju på onsdag också .. Lite vårkläder kanske?

Nah. DH nu och sen sova. Gnatt.

It's not me, it's you



 
Fuck you

 
I could say

Hela Lily Allen's skiva är helt fucking faboulous, men I could say är så otroligt fin och sorglig och bara .. Fuck you är sjukt catchy, sätter sig som jag vet inte vad.  

Since you've gone I've lost that chip on my shoulder
Since you've gone I feel like I've gotten older
Now you're gone, it's as if the whole wide world is my stage

Träning



Har jobbat hela dan och nu ska jag snart iväg och träna core och afro .. Busy busy!

Sportlov



Nu är det alltså sportlov. Inte så mycket lov för mig dock, har jobbat lördag, söndag och tisdag. Ska jobba imorgon och på fredag också. Och eventuellt lördag och söndag också. Eh. Utvilad efter lov? Knappast ...

Har hunnit göra lite grejer dock, hade film och äta-mys med Vicky häromdan i måndags (film finns inte utan äta), först var vi en sväng på stan och jag köpte massa underkläder på Lindex rea.

Jobbade igår och tränade step sen med Sofia och Emma. Köpte skitfina Nike-träningskläder och lite annat smått och gott. Kvällen tillbringades med S & V i Lindö, tillsammans med godis, pepsi max, hallon, ett stort fluffigt duntäcke och Edward Scissorhands. Mys!

Idag är jag ledig och har inte gjort något vettigt hittills. Lyssnar på Lily Allens nya platta och samlar mental styrka inför att städa rummet. Ska ta en nap sen och efter det blir det bio, Friday the 13:th med Vicky, scary!

L'espoir vainc tout





Där är den då alltså. Det där fula svarta runt omkring är rester av tejpen som höll fast kompressen .. Ser lite snett ut också på första bilden men det är bara för att jag inte håller axlarna rakt.

Tattoo

Nu sitter den där! Det var en urtrevlig kanadensare som gjorde den och sa att han trodde att han skulle slippa franskan i Sverige, haha. Riktigt helvetiskt ont gjorde det men det var det värt! Har läkt jättefint och ser superbra ut nu!

Vårigt





Fina, våriga bilder på Chloé Sevigny! Riktigt cool frisyr också ..

Mickis 19 år



















Mer  bilder på ansiktsboken!

Desperate Housewives och Ben & Jerry's



Nu har jag precis laddat upp en mängd bilder från i lördags på Facebook - 110 bilder för att vara exakt. But there's plenty more where that came from, rättare sagt 200 bilder till som ska upp inom en snar framtid, heheheheh.

Nu ska jag krypa ner under mitt fluffiga täcke, titta på senaste avsnittet av Desperate Housewives och äta Ben & Jerry's.

G'ntt!

Ont i magen

Usch, jag sitter här med massa ont i magen. Inte så nice. Det är helt fantastiskt väder ute, gör en riktigt glad på nåt sätt. Får se, ska försöka pallra mig ut på en liten promenix sen. Längtar till sommaren något otroligt. Vill åka utomlands. Alex ska till Thailand i två veckor snart. Ååh.

Den här helgen har varit fin! Varit med hjärtat mest men i lördags var vi på 19-årsfest, sjukt kul. Och vi har sanslöst många knäppa bilder som jag ska försöka få tag på av en viss person!


Om man skulle ta och ta tag i detta kanske



När jag precis bestämt mig för att det skulle bli fest för hela slanten ikväll så blev jag självklart jättetrött. Åt jättegod lasagne med fetaost, sallad och kalamata-oliver för en stund sen och hade siktet inställt på att gå och lägga mig och sova en stund för att samla energi. Men nej, det har jag inte tid med .. Så nu ligger jag här under täcket i sängen i något slags mellanläge, med godispåsen bredvid och försöker uppbåda tillräckligt mycket mental styrka för att ta mig ur sängen och ut till duschen.

Usch, vad mycket det är som ska göras. Det ska duschas, sminkas, fixas hår .. Hujedanmig. Jag som trivs så bra här i sängen med min godispåse och alla bloggar att läsa i RSS-flödet.

Kommer sluta som vanligt, att jag får stressa som en idiot till bussen sen och blir skitirriterad. Så nä, nu måste jag nog pallra mig ut till duschen - utan godispåsen.

Fest eller hemmamys?



Fest eller hemmamys, det är frågan ikväll. Igår var det supermysigt i alla fall, baby och jag åt massa god mat hos mig, och sen åt vi massa godis och Ben & Jerry's och tittade på Greven av Monte Cristo, som för övrigt var superbra.

Idag har jag bara tagit det lugnt än så länge, mamma och jag var inne och köpte min balklänning förut (ih) och jag köpte pärlörhängen och lite annat.

Nu blev det i alla fall bestämt att det blir fest. Har ju present och allt. Den ständiga frågan är ju dock vad man ska ha på sig ..?

Hemmakväll

Sitter hos Alex nu, vi har precis sovit en stund, hehe ... Ska iväg och köpa Ben & Jerry's nu och sen bär det ut till Åby för lite plockmat (surprise) och mys! Ha en trevlig fredagskväll vad än ni nu gör :]

Gorgeous







Hur fantastiskt snygg är inte min syster?!

De fina bilderna är tagna av Ulrika.

Plockmat



Aah vad jag är hungrig. Nu ska vi visserligen äta carbonara och det är också gott men plockmat alltså, lite av varje .. Mums. Avokado, vitlöksbröd, olika ostar, färskost med vitlök och örter, grillad kyckling, revbensspjäll, potatissallad. Eeh, ska nog inte fortsätta.

Förresten, Cromwells nyinvigning i helgen låter väl helt okej? Jag är ledig heela helgen, så skönt.

En onsdag som inte blev som den skulle

Den här onsdagen blev inte riktigt som den skulle. Hade förberett mig på en apjobbig dag från 8 till 4, men så blev det inte riktigt. Boppa upplyste mig på bussen om att det varken var lärarledd religion eller miljöpolitik. Med andra ord hade jag pedagogiskt ledarskap, och sen hade jag ingen lärarledd lektion förrän halvtre då psykologin började. Stannar man i skolan? Nä.

Dock fotade vi andra klassen till Trevé idag också, det gick bra ... Alla förutom en kille hade på sig vitt tror jag, haha. Det går mycket fortare att fota än vad vi trodde och det var ju jäkligt smidigt måste jag säga! Plus att varenda en som fotat sig hittills har fyllt i en bindande anmälan att köpa katalogen. Hehehehe.

Linn fotade, Hanna, Matilda och jag övervakade, Sandra samlade in namnlappar och sen satt vi och åt bokstavskex ett tag. Linn och jag åkte ner på stan, gick och kollade på balklänningar och JAG HITTADE MIN BALKLÄNNING! Åh, helt underbar. Korallfärgad, i tubmodell med en stor, vid kjol med tyll under och draperat liv, helt underbar.

Efter det gick vi och åt lunch på Wayne's, Linn och jag skiljdes åt och jag letade i hur många affärer som helst efter en sovmask men det fanns inte nån bra nånstans. Fanns nåt rosa lågkvalité-skit på HM och en helt svart på Kicks, men jag vill ju värsta pimpade OCH bra kvalité .. Hmm.



Nu är jag hemma anyways och kollar One Tree Hill. Ska äta carbonara sen och jag måste plugga .. Aah. Skriva ett dumt tal till svenskan och göra en geografiredovisning. Men sen ska jag faktiskt kolla nya HEROES! Yes.


Hej hopp



Har kollat två avsnitt Fringe och nu ska jag iväg och jobba!

What can I say, I was bored


RSS 2.0