Supergammal bild



Kommer inte överhuvudtaget ihåg att den här bilden togs så var tvungen att visa den. Haha, så länge sen känns det som. Augustifesten i somras, Sanna och jag yrade omkring överallt typ, helt vilse kände vi oss. Vi hade kommit bort från Emma och Felicia (hur man nu lyckas med det?) men vi hade kul i alla fall!

Ibland blir allt bara fel



Idag har varit en sån dag. Då allt bara känns fel. Visst, i skolan funkar allt bra men sen när man börjar tänka ... Känner mig bara så fruktansvärt ensam just nu. Det har varit en sån eftermiddag då det inte känns som att man har någon överhuvudtaget och man bara vill dra täcket över huvudet och aldrig mer titta ut ungefär. Allt går fel, allt känns fel ..  Man vet ingenting, absolut ingenting. Ångest över framtiden för att alla frågar vad man ska göra och alla val känns fel på ett sätt eller ett annat.

Screw this. Nu går jag och drar täcket över huvudet.

Sjukt snygga heels


Hur jäkla snygga var inte dessa?! Ah, ge mig. Ett par i varje färg, helst.

Victoria's Secret Fashionshow 2008














Miiao, kollade på Victoria's Secret - Fashion Show 2008 igår. Snacka om att man har samlat typ alla jordens vackraste kvinnor på samma plats .. Man kan ju få ångest för mindre om man säger så! Fast mest är det faktiskt bara kul att kolla .. Och Doutzen Kroes är ju så osannolikt vacker så det finns inte. Miranda Kerr, Heidi Klum, Alessandra Ambrosio, Caroline Winberg, Karolina Kurkova, Adriana Lima. Jeeeeeez.

Balklänning från Marchesa



Den här ska jag sy upp till balen! Great. Fast i nåt rosa-isch, korall eller så. Inte den där färgen .. Ganska fin färg ändå antar jag men verkligen inte min färg.

Det finns människor till allt

Det här är ju helt jävla sinnesjukt. Man måste ju ha en skruv lös nånstans om man döper sin unge till Adolf Hitler. Och sen blev päronen sura och kände sig kränkta när ett bageri vägrade ta emot en beställning på en tårta till lille Hitler till hans födelsedag, som det skulle stå hans namn på. Tro fan att bageriet vägrar, vad tror dom själva egentligen?! Och har sen mage och säga att DOM känner sig kränkta. Okej, och hur tror ni inte att ungen kommer må när han blir äldre då?

Herregud. Det finns verkligen människor till allt.

Tatueringstid!



Idag har varit en konstig dag. Vi redovisade tv-shopsreklam på svenskan i grupper och det var extremt underhållande måste jag säga, även om vår var långt ifrån bäst. Skulle haft projekt sen men då var det ett möte med ABC-gruppen som man var tvungen att gå på. Hade möte med ABC, provade storlek på studentmössan och blev erbjuden jobb aug-dec som utprovare hos ABC i höst. Det tål ju att tänkas på.

Linn och jag åkte ner på stan och tittade på lite balklänningar och jag bokade tatueringstid på Lucky 7. Fredag den 13 februari, mina vänner, då smäller det. För andra är ju fredag den 13 ett hemskt datum, speciellt att tatuera sig på kanske, men för mig är det ju alldeles totalt förträffligt. Kan inte bli bättre. 16.00, nån som vill följa med och hålla min hand?

Jag saknar min boo. Usch. Massor. Det känns verkligen inte bra .. Jag är inte skapt för att sova ensam. Blir alldeles för deprimerad. Kom hem. Hem hem hem hem hem.


För övrigt vill jag verkligen ha en cocker spaniel nu. Jättemycket. Önskar bara att jag hade tid för en.


Breaking dawn

Nödvändigt, hade två lektioner idag. En tidigt i morse, hål på två timmar då vi åkte och fikade och sen en lektion och sen slutade jag. Köpte med mig sallad hem men gick och la mig och sov till typ fyra, haha. Och jag är fortfarande lika trött känns det som.

Jag vet inte, det känns som att jag väntar på nåt. Allt känns bara så himla förutsägbart och liksom .. ja, så ska det vara. Vad väntar jag på? Det känns inte som att jag kan slappna av ordentligt. Helgen? Studenten? Att Alex ska komma hem?

Jag vet inte.

Ska jobba i två timmar nu, sen hem duscha+hårinpackning och sen måste jag boka lite danskurser. S & V, om ni ser det här får ni gärna kommentera vilka danser ni skulle prova på nästa vecka, så att jag vet vilka jag ska boka. Det fanns massor.

A just fan. Studentmössan också. Jag ringde i alla fall Lucky 7 förut för tredje gången och dom svarade. Jag tänkte att det var lika bra att ringa i god tid eftersom det är flera månaders väntetid där men så säger dom att dom har tider nästa vecka och näsnästa vecka för att det ska komma nån snubbe från Kanada som ska tatuera. Hjälp. Jag som trodde att jag skulle ha mer tid på mig än så .. Plus att lönen inte kommer förrns den 25.

Ack, dessa i-landsproblem.


Booo



Min baby åkte hem i morse, boooooo. Snodde med mig hans mjuksbyxor och t-shirt i morse dock så nu går jag runt och luktar älskling, oow <3

Söndagskväll



Håller på och skriver den där jävla årsresumén men det tar så himla lång tid bara! Hela texten är klar men alla foton är inte tillagda så ni som vill läsa får hålla till godo med det som är utlagt hittills så kommer resten upp så fort jag är klar med det.

Kollar på första avsnittet av Veronica Mars, blev lite nostalgisk när jag skrev om det förut. Där har vi en grym superhero om vi säger så, ingen muckar med Veronica Mars liksom. Och Logan, miiiiiao.

Ska in till Alex nu snart, han åker hem imorrn så ikväll är sista kvällen tillsammans. Är sjukt sugen på att baka kakor, får se hur det blir ...

Året 2008

Januari

Vi hade ett riktigt trevligt nyår hos Emma med först middag och sen fest.







Jag jobbade på McDonald's då så jag knegade på där. Rosmötena och balmötena började och det kändes som att vi var på möten jämt. Jag började ta sprutor som kunde vaccinera en mot livmoderhalscancer - och fan vad dom sved. Åkte och hälsade på Alex i Forshaga i slutet av månaden.

Klippte av mig håret superkort!




Februari

Det var semmeldag och jag åt massa semlor!




Vi var på badhuset med klassen och tävlade om vem som kunde simma längst under vattnet. Vi började ta upp anmälningar till Killer, som blev grymt lyckat.

Den 14 var det återigen dags för alla ♥ dag och jag skickade choklad och ett mixtape till Alex i ett paket. Jag fick världens finaste brev av honom.



Jag gav paket till tjejerna också och icke att förglömma är att skolan visade Brokeback Mountain på storbildsskärm ...








Den 15 februari var det filmkväll på Haga, jag och Viktor racade i mörker nerför en trappa och jag stukade foten. Men det dämpade inte mig utan jag stannade kvar och låg med foten i högläge medan vi kollade film och åt Big Mac's i aulan. Jag fortsatte jobba på Donken och på sportlovet åkte jag till Alex på kryckor och vi provade på att vara sambos i en vecka.

Den 25 februari fyllde Emma 18!




Mars

Sofia och jag åkte till Romme med skolan och åkte skidor.



Nästan alla tjejer i klassen var hemma hos Jonna på tjejkväll, käkade tacos och såg på film. Jag träffade mest kompisar och var nervös för Emma som tatuerade sig den 13 mars!

Den 17 mars fyllde Bella 18 och vi var och åt middag på Durken ett gäng för att fira henne. De som hade åldern inne fortsatte ut medans resten fick åka hem ..











Jag jobbade en del och var med Alex när han var hemma. Det var påsk också och vi åt massa påskmat och påskgodis. Jag ville gå på IFK:s seriepremiär men kunde inte för att jag var tvungen att jobba. Som vanligt var jag hos Alex i Forshaga på helgerna när jag inte jobbade.


April

Jag började läsa teori på körskolan och jag hade min första körlektion den 11 april. Jag hade betygssamtal i Psykologi A och fick MVG, något jag blev väldigt nöjd med. Vi hade röd dag i skolan också och det var oväntat många som kom med röda tröjor för att dom ville ha en syltkaka. Vi hade historiaprov där vi fick ha fusklappar! Alla tvåor hade panik för att projektideérna skulle vara inlämnade och jag lämnade in två stycken men valde ingen av dom. Jag var på personalmöte följt av personalfest på Hugos med bowling med Donken-gänget, vilket var helt okej, men åkte hem och träffade Alex istället som kom från Forshaga. Jag fortsatte med mina körlektioner och vi var på studentmössmöte.

Jag klippte håret ännu kortare
och tog massa hål i öronen.





Det började bli varmare och vi längtade som galna efter sommaren!





Elin hade 18-årsfest i Lagerlunda som vi var på ett gäng.















Jag jobbade första och enda gången på Busfabriken. Det var valborg också men jag tog det bara lugnt med Alex. Hade körlektioner och valde projektarbete.

Käkade lunch i parker med solbrillor istället för i skolmatsalen.











Vi började GRILLA!




Sofia fyllde 18 också!




Den 15-22 maj åkte jag till Turkiet med mamma och lapade mest sol, badade och drack drinkar.






































Mamma fyllde år i Turkiet och jag pratade med hotellchefen och fixade så att dom kom upp med tårta och blomma på morgonen.







PARKHÄNG!













Jag träffade Alex på helgerna och vi hade gul dag i skolan, jag har för mig att det var syltkakor man fick då med. Franska nationella för steg 4 pågick för fullt och det kändes som att de proven aldrig skulle sluta ... Elevrådet fixade såpabrännboll på Himpafältet som blev mycket lyckat. Anna kom hem från USA efter tio månader den 31 maj!


Juni

Juni började med att Alex och jag var ute på Jennies land. Jag jobbade och hade körlektioner som vanligt. Den 5 var det avslutning och utspring för 89:orna och vi sveptes också med av den allmäna glädjeyran som rådde överallt på grund av studenten. Det var nationaldag och samma dag fyllde Anna 18. Den 9 juni kom Mårten också hem från USA och den 10 juni fyllde min älskling 20 år!

Den 13 var tjejerna i klassen hemma hos Sara på grillfest.









Den 18 juni var det så äntligen dags att åka till Italien i två veckor! Vi hyrde ett underbart hus med pool som låg i en liten italiensk by och tiden där var helt fantastisk.

















Jag flöt omkring i poolen på luftmadrass och lapade sol, drack Breezer mest hela tiden och var med jämna mellanrum nere i mataffären i byn och handlade mat. Vi gick på den lokala marknaden nere i byn och jag fyndade.

Var också inne i Florens en dag som är en helt underbar stad.











Den italienska glassen ska vi inte ens börja prata om, räcker det med att säga att jag aldrig mer kommer kunna tycka att svensk glass är god?








Juli

Jag kom hem från Italien, sa upp mig från McDonald's och började jobba på Vero Moda istället. Jag pluggade massa körteori, hade körlektioner och jobbade massor.



Alex var hemma
och hade praktik så vi träffades en massa. Den 12 juli kl. 00.01 fyllde jag 18 och var för första gången ute lagligt! Erik bjöd mig på massa dyra drinkar och jag stupade i säng. Dagen efter, själva födelsedagen, började med att jag fick en astronomisk stor summa pengar i en kartong av mamma och pappa i present. Jag träffade släkt och vänner den dagen och det var underbart väder. Jag fortsatte att jobba arslet av mig på VM och den 17 juli gjorde jag teoriprovet och klarade mig! Jag festade en del när jag inte jobbade och var med kompisar.

Den 25 juli hade jag 18-årsfest som var grymt lyckad vilket följdes av utgång.











Vi var på utebio en del också, vilket som vanligt var mysigt. Sommaren 2008 skulle kunna sammanfattas med två saker; jobb på VM och Veronica Mars. Jag gjorde i princip inte mycket annat än att jobba och kolla på Veronica Mars. Plöjde de hela tre säsongerna under sommaren och hade en MAJOR crush på Logan Echolls.






Augusti

Vi hade sleepover på Linns land och jag jobbade och träffade kompisar. Emma och jag var på personalfest på Busfabriken trots att jag bara hade provjobbat där en gång, men vaddå, en inbjudan är ju en inbjudan? Vi åt gratis mat och drack gratis drinkar och hade sjukt tråkigt och satt därför i ett leknät största delen av kvällen och pratade och planerade inför resan till Barcelona i september.

Den 19 augusti började skolan och äntligen var vi äldst på skolan! Den 21 hade vi tårtbakartävling i skolan i samband med ettornas tårtkalas vilket var lyckat. Vi var på Augustifesten, lyssnade på musik, festade, åt munkar och remmar. Det svåraste IV:t någonsin började, certifikatengelskan på De Geer. Min kusin Matilda tog konfirmation och vi var uppe i Stockholm och firade henne.


Den 23 augusti dog min mormor efter cirka ett halvårs sjukdom
och det kändes som att något inuti gick sönder. Jag har aldrig varit så ledsen som jag var perioden efter att mormor försvann från oss och det påverkade resten av året i allra högsta grad.



September

Den 2 september åkte Emma och jag till Barcelona och jag trodde att resan skulle bli sådär på grund av att jag fortfarande var väldigt ledsen, men den resan blev bland de roligaste resorna i mitt liv. Vi solade, shoppade, festade till 6 på morgonen och gjorde bara precis vad vi ville, när vi ville, var vi ville.

























Jag har aldrig upplevt så total frihet som den vi upplevde där.
Det var otroligt bra väder, 31 grader på dagen och 25 grader kl. 3 på natten och vi träffade människor från hela världen.















Vi beslutade oss för att vara uppe hela natten och festa natten innan vi skulle flyga hem eftersom vi ändå skulle behöva åka buss till flygplatsen vid typ sju på morgonen vilket visade sig vara ett sådär-bra beslut .. Jag var helt slut när jag kom hem men det var bara att sätta igång med skola och körlektioner igen.

Jag hade inget jobb i september
då jag sagt upp mig från McD och VM tydligen inte behövde folk mer sen så jag hade inte jättemycket pengar och gjorde vad jag kunde för att få tag på nytt jobb. Jag åt på Pappa Grappa med hela familjen och efteråt var vi och såg Mamma Mia.



I skolan hade jag fullt upp med att sätta ihop festkommittén och andra diverse möten som vanligt. Vi var med på Pekingspelen och provade på judo med Ekström som tränare, haha. Den 19 var det begravning, vilket var fruktansvärt jobbigt och jag gick bara på en lektion i skolan den dagen och gick hem sen.

Vi var på Färjagårdens höstmarknad och Linn och jag hade photoshoot vid Strömmen.













Vi höstmyste massor, bakade bullar och gick promenader i skogen. Den 24 september hade vi det första festkommité-mötet och jag gjorde halkan, som var grymt läskig. Den 26 september var jag och Alex och åt på Durkslaget, vilket var min försenad födelsedagspresent till honom. Dagen efter flyttade han hem igen. Vi började planera inför första Hagafesten och letade lokal som aldrig förr. Jag fick ett nytt jobb också!


Oktober

Den 1 oktober jobbade jag för första gången på nya jobbet och körlektionerna och skolan knatade på som vanligt. Jag festade och jobbade en hel del. Vi hade projektdagar och jobbade på som aldrig förr och jag åkte upp till Alex över en långhelg.

Sandra fyllde 18
den 11 oktober men jag var tyvärr inte hemma då.



Vi firade Linn med tårta i efterskott och hon fick lite presenter. Vi hade övningsprov på CAE:n som var svåra. Jag var hos tandläkaren och trodde att jag skulle ha massor av hål men klarade mig ännu en gång ... Vi var i Stockholm med klassen men jag var tvungen att åka hem efter halva dan för att jag skulle på Lucia-uttagning för Norrköpings Lucia. Jag kom bland de tolv sista men åkta ut i den sista gallringen, till min stora besvikelse, då det bara blev sju stycken i final.

Den 24 oktober fyllde Vicky 18 och vi hade en grym förfest hemma hos henne med middag och massa dricka, innan vi gick ut.











Det blev höstlov och jag jobbade och åkte till Alex i slutet av veckan. Köpte en pumpa och gjorde värsta fierce Halloween-gubben.


November

Linn och jag planerade för fullt inför studentmössprovningen och Haga-festen och vi sålde biljetter för fullt. Den 10 fyllde min syster 24 år och den 20 fyllde pappa år. Vi hade nationella i Svenska B och jag var den första som gick ut ur salen på det skriftliga provet - efter typ en och en halv timma var jag klar när man fick fem timmar på sig. Det gick ändå sjukt bra, ska tilläggas. Fick MVG på både skriftliga och muntliga.

Den 15 november var Linn, Rebecka och jag ur festkommittén uppe i Stockholm för att gå på en festixarföreläsning. Vi hann med en stanrunda också, och stötte på Erik! Jag köpte en underbar svart halsduk från Weekday som nån dock snodde i skolan typ en vecka efter. Jag övningskörde och hade körlektioner varje ledig minut eftersom det snart var dags för uppkörning.

Vi var på SACO-mässan i Stockholm men det gjorde mig inte direkt mer klar över vad jag vill göra, snarare bara ännu mer förvirrad. Jag jobbade och körde, körde och körde.

Till slut den 25 november var det dags för uppkörning och jag klarade det, jag fick mitt körkort, aah! Vi var och åt på Durken (igen) för att fira mitt körkort. Vi var inne i sluttampen av Haga-festplaneringen och började bli ganska nervösa för festen. Det började bli mycket i skolan också ...


December

Jag jobbade och var och bowlade mitt i veckan med Alex, Ekström och Vicky. Försökte få en sminktid på Face till Haga-festen vilket inte gick så bra .. Den 5 var det äntligen dags för Haga-festen och den blev en total succé! Jag drack inget på hela kvällen av uppenbara skäl men också för att jag körde, och jag hade ändå skitkul och det verkade alla andra också ha. Alla hade verkligen gått i skithårt för utklädnaden också, vi hade 70-talstema med Flower Power och det var skitkul att se alla.



Sista veckorna innan jul fick jag nåt influensa-liknande och låg hemma. Den 12 hade jag dock tröttnat på att ligga still och var på julmys hos Emma med massa folk, och efter det på SF:s luciavaka med Sandra, Sofia och Vicky. Jag vann två biobiljetter och presentkort! Tyvärr var det bara komedier, och jag mådde inte så bra mot slutet av natten så jag sket i den sista filmen och åkte hem.

Vi hade elevrådsavslutning och jag fick en rosa läpp-telefon i julklapp av Elevrådet! Jag myste med mamma och syster och gjorde julgodis. Den 19 december firade Alex och jag två år och lagade massa god mat och myste.
 




Den 21 december
hände något .. ja, fruktansvärt kan man väl säga. Jag blev utsatt för en väldigt traumatisk upplevelse och det förstörde i princip hela min jul. Jag var knappt ute på hela jullovet utan satt inne för att jag inte orkade göra något för att jag mådde så dåligt. Under omständigheterna var väl julen helt okej men den lilla julkänslan jag hade sen innan försvann definitivt om vi säger så .. Jag skulle ha jobbat under lovet men jobbade ingenting utan var som sagt bara hemma och umgicks med familj och pojkvän.

Lagom till nyår mådde jag bättre
och hade middag hemma hos mig med Vicky, Sandra, Sofia och Sanna och vi drack, sjöng SingStar och hade allmänt trevligt. Vi gick över till Erik senare där det var fest och på tolvslaget var vi uppe hos Silvstams och kollade på fyrverkerierna med en grym utsikt. Vi drack champagne, skålade och tog massa kort och i och med det var året 2008 slut.


Australia



Ikväll blir det bio med boyfriend, vi ska se Australia och jag måste säga att jag har ganska höga förhoppningar!

RSS 2.0