Stockholm och Gröna lund

Var i Stockholm med tjejerna igår, åkte 08.40 och åkte hem 22.45, låång dag blev det. Vi var på stan först, hittade typ ingenting dock, köpte ett par sandaler på Topshop. Käkade dyr och inte speciellt god lunch och ett tag efter det begav vi oss till Grönan! Dock var alla andra såna chickens så det enda läskiga jag åkte var Extreme och Insane, ingen som ville åka Tilt eller Uppskjutet. Chickens! Insane dock var nog det sjukaste, läskigaste och ja, mest insane jag har varit med om. Man trodde helt seriöst att man skulle dö, hahaha. Men ville ändå åka den igen, vilket ingen annan ville, möh.

Idag är det fint väder men kom hem vid halvtvå så sov till ett och är ganska död fortfarande. Har ätit frukost och tittat på America's best dance crew, ska väl pallra mig ner till duschen snart och göra mig anständig. Sen blir det förhoppningsvis lite bad och glass med girlsen och ikväll ska jag och baby vara ensamma hemma hos mig och laga god mat och grejer, mys.


The soundtrack of my life


Cold Case



Har precis sett Cold Case och jag bölade som en unge i slutet för att avsnittet var så tragiskt. Brukar fastna framför det här programmet, tycker storylinen är väldigt intressant på så sätt att de tar upp och försöker lösa gamla olösta fall. Avsnitten är en mix av nutid och dåtid och man man får se hur "it all went down". Bra är det!

Santorini, Oia



Santorini-Oia.jpg image by pragyathakur



SNART!

Sol och bad

Idag är jag ledig och det är superfint väder .. Vilket händer typ aldrig. Att det är fint väder när jag är ledig alltså. Klockan är dock väldigt mycket redan, känns det som, eller ja, den är mycket .. Halva dagen har väl egentligen redan gått men jag gick och la mig alldeles för sent och kunde inte somna så jag sov länge, dock väldigt oroligt och borde väl egentligen gått upp när pappa åkte till landet vid nio.

Anyways. Bokat tid för slingning och klippning imorrn kvart i elva, ska bli sådär härligt sommarblekt, härmar Emma lite, hehe. Men det var sjukt snyggt. Jobbar imorgon halvfem också, men slingningen tar två timmar, tills kvart i ett och sen har jag ett tag innan jag börjar jobba så tänkte väl pressa lite då kanske.

Har bytt bort alla mina jobbtider förutom en nu för de två veckor då Vicky och jag ska till Grekland och öluffa i Kykladerna. Flygen är dock sanslöst dyra så hittar ni ett billigt flyg till Santorini eller Aten, säg till! Vi vill helst åka till Santorini då det blir smidigast och vi har väl tänkt att hinna med Santorini, Amorgos, Milos, och kanske Ios . Vi får se hur mycket vi hinner med. Det ska bli så sjuuuuukt underbart och kul i vilket fall! Längtar som en tok ...

Det blir inte så mycket jobb den här sommaren .. Jobbar imorrn och på torsdag och sen är jag ledig i en vecka, vilket visserligen ska bli väldigt skönt, men ändå.

Ska göra mig i ordning nu och invänta Vicky och så ska vi tralla upp till sjön tror jag och lägga oss och sola och kanske våga oss på ett dopp också.

Stipendieutdelning



Hej, liv.

Senast jag skrev något vettigt var det en månad kvar tills studenten och jag var dubbelbokad på Athena. Den helgen var trevlig kommer jag ihåg, även om jag ännu tydligare kommer ihåg att det blev one too many på fredagen ...

Annars pluggade jag mest asset av mig sista tiden, med sjukt bra betyg som resultat, dock utan att förtjänt stipendie .. Tycker det var jävligt dåligt att jag inte fick något med tanke på hur sjukt mycket tid jag har lagt ner på elevrådet och elevstyrelsen under de här tre åren plus att jag var ordförande för festkommittén och ansvarade för att arrangera två stora Haga-fester. Men nej då, inte får man stipendie för engegemang i skolan bara för det .. Linn och Louise fick välförtjänta, men jag var lika välförtjänt av ett jag med. Stipendierna var i allmänhet extremt ojämnt utdelade, till exempel fick tre killar stipendie för att de ofta syntes i musiksammanhang, till saken hör att jag syntes lika ofta och sjöng i musiksammanhang som en av killarna som fick stipendie, men jag fick minsann inget.

Det var som Linn skrev, hon får ångest för det och jag blir mest bara sur, eller besviken snarare. Men men. Vad man borde ha lärt sig efter så här många år som frivillig arrangör till typ, tja, allt, är att otack är världens lön.

Ja jag är aning bitter.

Lame, lamer, lamest



ÅH ÅH ÅH! Hur töntigt och patetiskt är det att jag fick tårar i ögonen när jag nyss såg att första avsnittet av andra säsongen av helt fantastiska underbara, älskade True Blood finns på Cucirca?! LYCKA!

Ja, jag vet att jag är seg men jag trodde aldrig att jag kunde ha sån tur att dom skulle lägga upp det, med tanke på att det främst är DH, GG, OTH och sånt på Cucirca .. Jag har haft ett sånt fruktansvärt begär efter det här avsnittet att jag till och med funderat på att ladda hem det. Trots IPRED.

Förstå vad jag längtat! I ett jävla halvår har jag fått klara mig utan TB, ett halvår! Förstår ni hur fruktansvärt lång tid det är?!

Aaaaaaaaaaaaaaaah vad jag är glad.

RSS 2.0