Yes yes yes



Ute i fredags med Emma och co, var väl helt okej men hatar att det alltid ska bli så sjukt stressigt. I lördags hade E och jag bakismys, vi åt massa god mat och myste under täcket och tittade film, Barnhemmet och Slumdog Millionarie.  Jobbade i söndags och sen dess har det inte hänt så mycket .. Var hemma från skolan igår, mådde inte på topp och kollade mest massa serier hela dan.

Hade redovisning på filmkunskapen idag om filmaffischer, hade valt affischen för V för Vendetta och det gick bra. Fick tillbaks det katastrofala provet vi gjorde häromveckan också, och hör och häpna, jag fick MVG- ändå! Wow. Sjukt glad!

Kom hem från jobbet för ett tag sen, har ätit lite avokado och nu ska jag unna mig lite glass och dricka te framför One Tree Hill.  

Min älskling kommer hem om en vecka och två dagar! För övrigt ska jag jobba heeela nästa vecka. Usch. Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag. Faaaan. Men cash är det i alla fall. Tryin' to look at the bright side of things. Not much of an easter for me though ...

Oh happy day



Trots att Alex åkte iväg igen till sin praktik i måndags har den här veckan gått väldigt lätt och fort. Det har varit väldigt fint väder mestadels, klarblå himmel och strålande sol. Sommarn, sommar, sommar ...

Det har varit fullt upp hela veckan, har jobbat idag också och jag har så fruktansvärt ont i fötterna. Tränade själv igår också, körde en ganska lång stund på löpbandet och är skitstolt, haha.

Imorrn blir det utgång, ses i dimman!

Strawberries and icecream


Nu har Alex åkt hem igen, vilket känns jävligt rent ut sagt. Så fruktansvärt påfrestande att ses igen efter att ha varit borta från varandra i två veckor, i princip utan kontakt, bara för att säga hejdå för tre veckor en dag senare. Så frustrerande, påfrestande och hemskt. Men nu är det bara 5 veckor kvar tills han tar examen, hallelujah!

Igår tittade vi i alla fall på Beck och åt jordgubbar med glass, mumma.

Idag blir det att plugga massa filmkunskap med Vicky och se på film och överanalysera den. Prov imorgon, aning nervöst faktiskt, är rädd för att blanda ihop alla karaktärer och inte kunna skilja ut dom från varandra.

This is how we do it



Bästa veckan börjar lida mot sitt slut. I tisdags var jag hemma hos Emma på cupcakes och smoothie's kväll ♥, tillsammans med ett heelt gäng tjejer. Det var grymt trevligt och Emma hade bland annat gjort ananas och melonsmoothie, fint.

I onsdags gjordes det inte mycket, jag låg ute på balkongen, lyssnade på musik och solade och somnade till mellan varven, herregud vad underbart det var. Fick lite färg också! Studiedag som sagt. På kvällen var det Hagafest med tema filmkaraktärer och jag var Pocahontas, hur bra nu det syntes. Det var väl i överlag lyckat, men vi hade tagit oss ganska mycket vatten över huvudet vad gällde garderoben. Vi trodde att det skulle bli a piece of cake, men riktigt så blev det inte. Men allt löste sig till slut i alla fall. Annars varvade vi mest att stå i garderoben med att dricka drinkar och shota i baren, det funkade det också!

I fredags var jag och tjejerna och såg En shopaholics bekännelser, som var dålig, tyvärr. Synd att den inte var bättre och konstigt att den inte var bättre, med tanke på att böckerna är grymt roliga. Vicky var hemma hos mig innan och vi tryckte i oss världens godaste tacos tills vi sprack, ungefär.



Igår blev det en stanrunda med S & V, köpte ett körsbärsbodybutter eftersom jag tog slut på ett den morgonen (tar man slut på ett får man faktiskt köpa ett nytt, oavsett hur många man har!) och fina ljusgula underkläder och ett rosa nightie-set. Köpte finally en sovmask och lite annat smått också, armband och så. Fick massa gratisprodukter när jag handlade också, aldrig fel direkt!

Åkte ut till Alex mamma senare, flyget från Thailand var försenat så vi lagade mat så länge, massa supergod mat. Åkte och mötte min baby och hans pappa vid halvsju ungefär och sen på kvällen så åt vi bara och mös sönder. Saknat like crazy!

Idag har vi mest bara myst hela dagen och nu ska vi ut och gå en stund och sen åka och handla, för vi ska laga mat till alla idag; fetaostbiffar, klyftpotatis och tzatziki med grekisk sallad. Och så toppar vi med Ben & Jerry's. Mumma! ♥

Lyckat värre



En av de mer lyckade bilderna från Emmas birthday!

Spontanmys med Vicky igår. Åkte ner på stan efter geografin och fixade ihop min "utklädnad" tills imorgon, som faktiskt blev ganska hot. Köpte en svart mockakjol och ett par bruna heels med snörning från Monki, ett svart linn med fransar på från JC och så ska jag ha min bruna väska med fransar. Och så mockahårband med fjädrar och fjädrar i öronen. Och så ska jag rita den där röda grejen på armen. Vilken filmkaraktär försöker jag likna måtro, haha?

För övrigt typ skönaste veckan. Inget plugg, två möten idag, hål, religion och filmkunskap, bästa! Ikväll ska jag till Emma på smoothies och cupcakeskväll och imorgon är det studiedag och the big happening på kvällen och studiedag på torsdag också. På fredag har jag bara två riktiga lektioner och sen ska vi till SMHI med geon. Och släng på middag ute och "En shopaholics bekännelser" på bio med girlsen och sen ATT MIN ÄLSKLING KOMMER HEM PÅ LÖRDAG IIIH! <3

Lätt bästa veckan.

Fyrtiotal

image_182.jpg picture by vivym







Ungefär den här stilen ska jag köra på till balen. Fyrtiotalsvamp med lockar, röda läppar och naglar och svart eyeliner. Fint. Och så min klarröda draperade klänning i chiffong till det. Tänk en mer solbränd Dita von Teese. Klassiskt, enkelt och effektivt.

You'll be the prince and I'll be the princess


You're not sorry

Har lyssnat på Taylor Swift konstant hela dagen när jag inte jobbade. Underbart. You don't have to call, anymore, I won't pick up the phone ... There's nothing left to beg for.

Den här veckan har varit hemsk. Men sen tog den slut och då kunde jag pusta ut hyfsat mycket. Trots att jag jobbat fredag, lördag och söndag. Det har inte varit riktigt lika skönt ... Igår kväll såg vi girlsen Melodifestivalen i alla fall och det slutade med att vi mest betygsatte deras kläder istället för själva låtarna.

Drömde världens hemskaste dröm inatt om mitt hjärta. När jag vaknade var jag både förbannad och så ledsen att tårarna bara rann. Ringde upp honom i Thailand men han svarade inte. Vågade knappt somna om för att jag trodde att jag skulle komma tillbaks till drömmen, men lyckades i alla fall och vaknade sen av att han ringde. Så svårt att skaka av sig en känsla man har i en dröm, den hänger med ett bra tag efteråt ... Usch. Hemskt.

Imorgon är det lång dag som dock börjar med filmkunskap, fint. Måste köpa kläder till min utklädnad på onsdag också. Och speaking of which så är det studiedag både då och dagen efter. Riktigt fint. Och så kommer Alex hem på lördag.

Ännu finare.

Busy woman

Igår var den överjävligaste dagen på länge. Hade LEA på morgonen 08.10 på Pedagogiskt Ledarskap (alltså leda egen aktivitet) under en timma med en helklass. Förberedelserna var många och långa och det var mycket som inte fick gå fel .. Snacka om att jag var nervös. På demokratitiden sålde vi dels biljetter med festkommittén och hade dels möte inför nästa vecka. På eftermiddagen hade jag psykologiredovisning, till vilken vi kom typ 12 minuter försent till för att ingen skrivare fungerade. Efter skolan åkte jag och Rebecca till Trappan för att ha möte med dom och skriva kontrakt, vilket tog typ en timma. Var hemma vid 18.00.

Sen kom Sofia och Vicky i alla fall! Vi myste till och satte på Harry Potter och fången från Azkaban som vi dock inte kunde se klart på för att det var så många hack. Men ändå.

Städade mitt rum lite snabbt, det har sett ut som ett bombnedslag under typ de senaste två veckorna för att jag haft så mycket att göra och inte haft tid att städa. Mamma har vägrat gå in för att det varit så stökigt, haha.

I helgen ska jag jobba. Fredag, lördag, söndag. Känns inte jättekul. Skulle verkligen behöva en ledig helg för att ta det lugnt efter den här helvetesveckan. Men no can do ...

Förhoppningsvis slutar jag hyfsat tidigt idag i alla fall så att jag kan åka hem och lägga mig och sova. Zz.

Give me love, love, love



När jag saknar Alex sådär extra fasligt mycket så hoppar jag extra mycket på K-brunnar. Som idag.

För övrigt har jag blivit hemskt kramig också sen han åkt iväg för att jag saknar honom. Ge mig en extra kram så blir jag glad!

Idag hade jag för övrigt så mycket att göra att jag inte hann äta lunch. Gick runt och kände mig allmänt yr men tränade ändå afro med Sofia sen. Deni!

Det kändes i alla fall bra efteråt, om man bortser från yrseln. Tryckte i mig lite banan så blev det bättre.

Låt den rätte komma in



Idag har jag pluggat som ett as. Från tolv till nio, med avbrott för att äta middag. Men sen fick jag mycket gjort också! Filmkunskap första lektionen imorgon, det ska bli nice ...

Såg Låt den rätte komma in förut med mamma och pappa. Den var bra men grymt speciell. Trivia är ju att Eli egentligen är en kille och kastrerades och blev vampyr när han/hon var 12 år. Hon har tydligen varit vampyr i 220 år och kommer ursprungligen från en liten by utanför Norrköping?! Kan det vara Åby måtro? Måste nog läsa boken för att ta reda på det.

Såg nästan hela säsongsavslutningen av Skins och kollar på Criminal Minds nu. Och borde verkligen sova.

Back in your head

Helgen har varit sådäär. Fredags var ganska kul .. förfest hos mig och sen utgång. Hade kunnat vara roligare dock, as always känns det som. Igår var jag bara sjukt depp för att mitt hjärta åkte till Thailand i fredags. Han ringde förut dock, ååh! Vi ska aldrig mer vara ifrån varandra i två veckor utan att kunna ringa till varann när vi vill, usch.

Oh well. Nu lyssnar vi på Tegan and Sara och mår bättre istället.


Robin Sparkles - Let's go to the mall



Roligaste någonsin i How I met your mother, hahahahahaha.

Örebro universitet



Idag åkte Linn, Vicky, Sofia och jag till Örebro universitet och kollade hur det var där. Fick dock gå upp typ i gryningen, sjukt jobbigt .. Igår var för övrigt en mysdag, var på föreläsning och orientalisk dans i skolan och sov hos V.  Vi handlade som alltid massa onyttigt .. Gick och köpte kebab sen och slängde oss i soffan framför Marie Antoinette. Bastade, la ansiktsmasker, drack juice, mådde allmänt bra och gick och la oss och sov sen.

Annars kommer jag typ inte ihåg hur veckan har varit .. Hahaha. Jobbade i tisdags i alla fall, var allmänt seg i måndags kommer jag ihåg .. Och sen var det igår ja, och nu är det torsdag. Det var sjukt nice i Örebro i alla fall. Egentligen var det bara juristutbildningen som var intressant, var på den kombinerade jurist/rättsvetenskapsföreläsningen och fick reda på massor som jag inte alls har i huvudet nu. Kan väl bara säga att jag är ännu mer sugen på att läsa jurist i Örebro nu.

I skolan

Nu var vi alltså här igen. Vicky och jag sitter och gör allt förutom det vi ska göra, det vill säga, ta reda på information om en plats. Fun, ey?

Helgen har varit najs i alla fall. I fredags var vi ute, födelsedagsmiddag på Babyl med folk först och sen lite för hos Emma. Hon fick en fiiin present av mig! En necessär md rosor på och massa smått och gott i. Otten, Hugo och sen massa pussar med hjärtat. Har väl kvar en sju fribiljetter till Otten i plånboken dock, hahaha.

I lördags var vi allmänt bakis, sen åkte vi ut till Åby, gick promenad och myste. Lagade marinerad fläskfilé, timjankryddad klyftpotatis, tzatziki och grekisk sallad med avokado och till efterrätt smällde vi i oss massa Ben & Jerry's.  Melodifestival med en konstig kopia på Velvet's "Take my body close" och 3/4 av Natt på museet med en snarkande pojkvän bredvid.

Mamma och pappa var i Stockholm hela helgen så vi hade hela huset för oss själva ... Skönt. Igår firade vi Alex pappa med släktfika och tårta och på kvällen åt vi dip och tittade på säsongsavslutningen av Skins.

Och nu var vi här igen .. Geografi B nu och Filosofi A sen, med förhoppningen att Sofies Värld fungerar att titta på nu.


True blood

Dikt och verklighet Anna Paquin och Stephen Moyer på Vanity

Alltså blir man sjukt glad av det här eller vad? Sjukt irriterande att säson 2 inte börjar förrän i sommar, urgh.

RSS 2.0