Everybody's got to learn sometime



Vi såg på Eternal sunshine of the spotless mind igår på sista filmkunskapslektionen. Filmen var som alltid tragisk, vacker och fin och det var sorgligt att det var sista lektionen för kursen har varit otroligt intressant och jag har lärt mig massor. Känner mig väldigt allmänbildad nu också ...

Förlorad sovmorgon

Hanna, jag och Linn var de enda som stod och väntade på att psykologiläraren skulle komma vilket hon inte gjorde. Vi har alltså inte lektion nu vilket hon verkat ha upplyst alla förutom oss om .. Där försvann en sovmorgon. Irriterande.

Äntligen!



Igår lämnade vi, efter mycket om och men, Trevé-katalogen till tryck. Vi jobbade med katalogen typ hela dagen, på pedagogiskt ledarskap, på demokratitiden och på miljöpolitiken. Det var väldigt mycket att göra men till slut blev det klart. Vi tog Matildas lilla bil till tryckeriet och hade förväntat oss att bara droppa av katalogen och sen dra men det strulade till sig något. Det var en hel massa datatermer om länkar och grejer men till slut ordnade det upp sig. Vi fick några sidor utskrivna och åh vad bra det blev. I början av nästa vecka får vi en hel färdigtryckt katalog att godkänna innan de börjar trycka de resterande typ 250 katalogerna.

Hade betygssnack på ped.led också och fick reda på att jag får MVG i slutbetyg i den kursen, vilket känns jätteskönt. Det är första betyget jag får reda på av alla de kurser som slutar nu till sommaren och jag hoppas verkligen att flytet håller i sig.

I helgen har det blivit dubbelbokning på Athena både fredag och lördag men det blir nog bra i alla fall, får ju käka två olika rätter och grekisk mat är ju alltid lika underbart. På fredag är det middag med festkommittén och på lördag med tjejerna för att fira Sofia.

Nu är det 29 dagar kvar tills vi springer ut och det börjar kännas ... Vi sjöng studentsången igår igen på stormötet med alla treorna och NsSp3 är andra klass som springer ut!

Det skulle dock kännas mycket bättre om jag inte hade massa kvar i skolan fortfarande ... Har två rapporter tills nästa vecka varav den ena visserligen är så gott som klar, filmhistorieprov nästa tisdag, filmkunskapsredovisning på måndag och ett miljöpolitikprov v. 22. Men tar jag bara mig igenom nästa vecka kommer jag känna mig ganska lugn.

Det innebär alltså att jag måste plugga idag, på lördag och på söndag. Men det ska nog hinnas. Och idag på hålet och på svenskan. Och så har vi en uppgift i geografi tills på måndag .. Och ett engelska-CV tills på fredag. Eh ´

Ge mig styrka någon ...

Potentiella studentklänningar

ASOS BLACK Corsage One Shoulder Dress

Oasis Peplum Bow Back Dress

Sanslöst fina klänningar till studenten, men båda ligger tyvärr på 1000 kr .. Från ASOS.

Baka baka liten kaka



Det blev inget Athena idag, tyvärr. Verkar som att det blir det imorrn istället.

Har legat och tagit en lång och sköön tupplur på eftermiddagen, följt av grillad kyckling och nu ska jag åka och handla lite ingredienser för jag ska baka en slags hallonkaka.

When you're dreaming with a broken heart



Fin helg.


I fredags var jag och Vicky och käkade på Babyl, jag åt i alla fall tills jag verkligen sprack. Ett kycklingspett och ett fläskfiléspett med pommes, tzatziki, salsa och grekisk sallad. Och ja just det, vi beställde in förrätt också, vitlöksbröd med tzatziki och en grekisk sallad. Mmm, mumma! Skulle ha käkat friterad banan också men där höll det inte riktigt .. Vi shotade lite istället och sen vandrade vi upp till bion och så Wolverine, som var AWESOME! Vi är såna suckers ... Hugh Jackman är FÖR het och den var bara bäst helt enkelt.
Tog en taxi till Vicky sen, gjorde te och kollade på bästa Hot chick tills vi somnade, haha.

Jessica/Spence: What are you talking about? People don't hate me. 
April: You see, Jess ... Because you are so beautiful and perfect...
Jessica/Spence: Uh-huh?
April: Certain people might misconstrue some of the mean and hurtful things you say and do to them. Although the things you say are funny...people tend to focus more on their own public humiliation and shame.
Jessica/Spence: So you're saying...people think..  I'm perfect?

BÄSTA!

Anyways. Tog ett långt, varmt bubbelbad igår och gjorde mig i ordning inför kvällen och fixade allmänt, och åkte til Alex sen som hade fest. Gick till Palace sen, men åkte hem ganska tidigt. Det var nog egentligen trevligast innan vi gick ut, satt ute och snackade och beställde pizza mitt  allting, haha.

Idag fyller finaste Sofia 19! Jag är hos Alex nu, ska göra carbonara till lunch, blir upphämtad sen och ska fixa hemma och försöka plugga och sen in till stan igen för vi ska käka på Athena för att fira Sofia. Grekisk mat is the shit.


My baby and I

Vad heter ni? Alex och Joline
Hur träffades ni? Genom att jag tyckte att han var snygg och Angelica agerade matchmaker och skaffade hans msn till mig och på den vägen är det!
Är ni förlovade? Nope
Bor ni ihop? Nope
Har ni barn? Nope
Har båda körkort? Som tur är, yes.
Isåfall, vem kör bäst? Skulle nog säga att jag kör bäst eftersom Alex kör så himla hetsigt och typ kör mot rött och sånt, hahaha.
Kommer du ihåg er första kyss? Första pussen var första gången vi träffades och första kyssen var andra gången vi träffades ... Haha, här går det undan.
Vem sa "Jag älskar dig" först? I did.
Vem är äldst? Alex är två år äldre men jag är säkert fyra år äldre än honom mentalt haha
Vilka stjärntecken är ni? Jag är kräfta och Alex är tvilling, tror jag. Han är född 10 juni i alla fall.
Vem fyller först på året? Aleex.
Vem är längst? Alexander.
Vem sjunger bäst? JAG, SÅKLART!
Håller ni i handen på stan? Ibland. Vi går så sällan på stan ihop haha.
Kände ni varann innan ni blev ihop? Nae, det skulle jag nog inte vilja säga. Om inte typ två veckor räknas?
Blev du kär i första ögonkastet? Njae.
Har ni några "fri kort"? Verkligen inte.
Har ni varit utomlands tillammans? Faktiskt inte, skyll på Alex.
Vilket är ert bästa minne? Finns så himla många. Ett fint är förra sommaren när vi åkte ut med båten och badade från kanten och pussades i vattnet, underbart :)
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Vi ligger nog och myser i sängen, äter glass och kollar CSI eller nåt.
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Nästan alltid.
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Njae. Åby till Lindö.
Blir du lätt svartsjuk? Vi är nog båda ganska svartsjuka av oss faktiskt ...
Brukar ni bråka? Det går väl upp och ner som med allt, men vi har ett ganska känslofyllt förhållande, yes, haha.
Ringer eller SMS:ar ni mest? Ringer.
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Ooh, finns för mycket. Jag älskar hans fina mage! Och hela hans ansikte är så himla fint och han har jättefina ögon och hans ögonbryn är perfektare än någons tjej, hahaahah.
Brukar nån av er prata i sömnen? Jag gör det nog mest men det har hänt att Alex har gjort det också. Gulligt.

RSS 2.0