birds






 

allsång på skansen



he he. sitter taggad i soffan för allsång på skansen - oskar linnros är ju med!

söderköping



varit i söderköping med mami och papi ikväll, ätit världens godaste mjukglass, druckit latte och bara vandrat omkring, himla mysigt.

my b-day




jag fyllde 20 i tisdags, hemskt mycket grattis! firade inte så himla mycket i tisdags, mest middag, tårta, lite presenter och så. i fredags var mina älskade chickies här och jag är SÅ glad att alla förutom vicky som är i grekland kunde komma! dock bangade ju de flesta på utgång så det slutade med att jag och emma gick ut. vilket inte brukar sluta sådär förfärligt bra .. vi var överallt den kvällen/natten kändes det som. bishop, sen manesa, träffade massa gamla skolkompisar där och sen vidare till hugo där vi dansade tills dom stängde. då hängde vi med ett gäng hem till dom på efterfest och det var helt magiskt att gå genom stan när det precis började ljusna. 

tack babes för att ni gjorde kvällen awesome!

förra helgen



lite om (förra) helgen då.

i lördags missade jag och sofia veronika maggio till att börja med, för att bussen jag väntade på aldrig kom. sen kom inte nästa heller. vilket flyt. det var så varmt ute så man slutade andas, ungefär. riktigt jobbigt, och ja, man får lov att säga så.

lördagskvällen spenderades i chamberts park och med munken in the park, tillika moneybrother och timo räisinien. det var väl sådär-bra. oskar linnros var stört mycket bättre. men man kan inte få allt här i livet! träffade heaps och heaps med folk och sen drog emma och jag på takfest, det var magiskt. fick klättra uppför en jäkla massa brandtrappor men upp kom vi till slut. hängde där ett tag och sen begav vi oss igen, träffade på ett gäng med dala-folk och drog med oss dom till trappan och djungelklubben.

var vid eksund och badade med sofia på söndagen, jag var ett totalt vrak. satan i gatan vad dåligt jag mådde. på kvällen hängde vi med aron och johanna, grillade och lagade världens godaste mat i allmänhet, oooh. potatissallad med färskpotatis, avokado, machésallad, rostade solrosfrön, parmesan, toppat med havssalt och olivolja. och till det grillad fläskfilé och en röra med franska örter och soltorkade tomater. OH! vi försökte kolla vm-finalen också, men det gick ju mindre bra.

anyhow, väldigt fin, somrig helg!


oskar linnros och världsbäst fredagskväll




















åh. igår var så himla fin. lyssnade på oskar linnros och det var helt jävla underbart. när han spelade från och med du stod hela publiken och hoppade och sjöng med och det var bara maaaaagiskt. blev kär på stället.

sen begav vi oss till tina. musik, fina fina vänner, tre apor och sommarvärme, vad mer kan man begära?! älskar er, ni är världsbäst.

ringde väl kanske lite samtal senare på kvällen som inte var supergenomtänkta. men så kan det gå!

men satan i gatan vilken bra kväll ändå. sommar är bäst.

och nu sitter jag i soffan och kollar i taket lyser stjärnorna (himla fin film för övrigt) och uppdaterar min iphone och laddar ner helt onödiga apps sådär. snart är det dock dags att tagga om för idag är det dags för dag två på munken i parken och tillika finaldag. veronica maggio vid halvfyra och sen moneybrother och timo räisinen ikväll. åh åh åh.

nu kör vi!

ps. just det, kanske borde nämna att jag drar till san diego 15 augusti. blir helbra och ska ha the time of my life!

after work



var på bishop igår på aw och det var fruktansvärt trevligt! vi satt väl där i en sex-sju timmar och det talar väl sitt tydliga språk, haha. alkoholkonsumptionen var väl inte den smartaste kanske med tanke på värmen och att jag inte hade ätit något haha.

varit och badat och solat en sväng med syster vid gransjönäs men det var så otrooooligt mycket folk så vi åkte hem igen. har aldrig sett så mycket folk där .. ska käka middag snart och fira bror min och sen ska vi in till sandra för att dricka för mycket vin och ha så roligt som bara vi kan! känner på mig att det kan bli en epic night det här!


RSS 2.0