jag tror på sommaren



sommaren är här nu, på riktigt. jag har badat massor, solat massor, njutit massor.

jag tror på sommaren

midsummers

















midsommar. sillunch hos mig med tjejerna plus cheesecake med vit choklad, mascarphone, lime och jordgubbar till efterrätt. senare intogs en hel massa rosé, vi lyckades hitta en midsommarstång att dansa runt, vi spelade in massa pinsamma klipp när vi dansade till typ, ja, allt. vi var överallt den kvällen/natten kändes det som. först hos angelica, sen träffade vi senita och var på fest nånstans på lindövägen och senare drog vi till pub vattentornet eller något liknande. haha. minnena är väl inte glasklara kanske.

kolla förresten mina skitsnygga örhängen. jag var stört matchande den kvällen, turkos blus, örhängen, naglar och tånaglar. ha. fick till och med kommentarer om hur välmatchad jag var? haha

men vad jag älskar er mina babes, ni gjorde helt klart min midsommarafton :) kärlek

harry potter and the deathly hallows



ooooh, jag är så himla excited (ledsen för svengelskan men det finns verkligen inget motsvarande ord på svenska) för harry potter and the deathly hallows! dom har ju delat upp den i två delar (inte mig emot) och den första delen kommer på bio i november, iiiih. i 3D kommer den att vara också, om man befinner sig i en större stad ... såg trailern nyss och det verkar bli braaa.

my oh my




svensk sommar



sitter ute i solen med ett glas vitt vin, kan det bli mer underbart? min andra arbetsdag och det verkar jättebra, det kan nog bli både roligt och utmanande. cyklar till och från jobbet också, så får lite motion. och ska försöka komma igång med lite sundare matvanor nu när jobbet dragit igång.

fast ikväll ska vi grilla. det är ju ändå sommar ...

RSS 2.0