stay strong, beautiful and focused

Tumblr_lcayydx4tp1qass69o1_500_large

och dagarna gick

Tumblr_lf59yfu98g1qeqzrno1_500_large

upp halvåtta, frukost, klä på barnen, borsta hår och tänder, drop off på skola och förskola. sen har jag lagat en hel massa mat idag som ska frysas, köttfärssås och lasagne. första gången jag gjorde egen lasagne och det blev riktigt bra. till lunch åt jag alltså lasagne och grönsallad, det påminde mig otroligt mycket om hemma och sverige.

och gjort massa andra diverse småsysslor, gått ut med återvinning, sopor, plockat ur/i diskmaskinen, tvättat .. och är inte klar än. tar en liten breather nu och sen ska jag städa gästrummet och gästtoaletten innan jag beger mig och ska hämta katie från skolan och billy från förskolan. min enda lediga heldag men tro inte att det innebär att jag är ledig, haha. har inte så mycket emot det dock. grämer mig bara lite över att jag går miste om den här otroligt fina dagen utomhus. soligt och blå himmel.

jag ska i alla fall ta på mig mina nya solisar när jag går iväg för att hämta barnen sen. och njuta av solen så mycket jag bara kan.

hade en tanke om att jag skulle hunnit träffa idag eller möjligtvis ikväll men har fortfarande inga fungerande hörlurar kom jag på och jag kan bara inte träna utan musik. irriterande för jag är så sjukt pepp på träning och har köpt nya träningskläder och allt. oh well.

simning i eftermiddag med kidsen, det blir en lång eftermiddag. har lovat att hänga med malin till kyrkan ikväll om jag inte är helt död sen också, vilket det dock finns en stor risk att jag är. men jag har lovat att göra mitt allra bästa för att orka ta mig dit, haha.


brick lane w/malin



var i brick lane idag med malin. mysigt ställe, men jag gick runt och letade efter den så kallade "marknaden" utan resultat. alltså brick lane market. haha. vi hittade till spitalfields market och sunday up market men den förbannade brick lane market då?! till slut frågade jag ett par som verkade bo där och dom bara kollade på mig som att jag var dum i huvudet typ haha. dom pekade bara neråt till gatan vi precis kommit ifrån. besvikelse, besvikelse, mina kära vänner. dom hade helt grym mat i princip överallt dock. köpte inget annat än mat, skulle inte åka till brick lane för att shoppa direkt. då beger jag mig till camden istället ..

och åååhh det var så otroligt härligt att få träffa och klämma och krama på min bästis igen! av diverse anledningar har vi inte setts på en hel evighet och jag har ärligt talat känt mig som att en del av mig har fattats. once like this was enough, never again kom vi överens om haha. finaste du.  

vi träffade patricia och malin nånstans vid liverpool st också innan vi begav oss och det var också sjukt najs! alltid kul att träffa nya människor.

so hit me with your best shot

åh så himla bra kväll med fina mirjeta och andrea. jag satt barnvakt så vi var hemma hos mig, kollade på rolemodels, åt brownies och snackade tatueringar. vi var i wood green tidigare idag också och shoppade. köpte massa grejer på primark som vanligt, flera par solglasögon, en klänning, nya dundofflor och nåt mer som jag redan glömt bort. köpte nya träningskläder på hm också så nu fan kommer jag vara snygg på gymet. he he. väldigt bra dag med två väldigt härliga tjejer!

happiness hit her




haft en väldigt mysig kväll. varit hos mirjeta med andrea, linnea, anna och kathi. jag och jetta lagade pasta med vitlök, kyckling, grädde, champinjoner, rödlök och lite annat gott. sen satt vi mest och snackade, skrattade och kollade på ett dåligt dejting-program på tv. fint.

this too shall pass

Tumblr_lbn2awuzkz1qcoiv2o1_500_large

tack hej, fuck dig, jag har fått nog

Tumblr_leercmosdh1qf6py6o1_500_large

vi slänger väl in ett till inlägg här då bara för att tillfredsställa mina 25 läsare och gottgöra för att jag har skrivit så sjukt deprimerande inlägg på sistone.

sjukt irri att jag inte kunde gå till gymet ikväll! helt stört bra terapi. bara springa, springa och springa med dunkande musik i öronen och känna att för varje steg man springer försvinner allt det negativa ut ur mitt huvud och mitt liv. låter väl helt schizo men försöker tänka så just nu när jag tränar och det får mig att bli sjukt sporrad. hur bra som helst.

mycket i huvudet just nu. men mycket positiva grejer vilket känns skönt. har en bra helg framför mig känner jag. ska träffa massor med härliga människor, nära vänner och nya bekantskaper och jag kommer ha fullt upp från fredag till söndag. precis som det ska vara.

knåpar på en spellista på spotify just nu också. det har ju inte hänt på evigheter. orkar bara inte med att hitta ny musik/sätta ihop musik jag hittat till en spellista. jag är lat. yes.

nu: nya avsnittet av hellcats

hem kära hem

3571800843_92ed87eab7_large

åker förmodligen hem över en helg snart. måste krama och pussa på min familj och mina vänner känner jag.

here we go again

5368061921_8d85709f79_z_large
nu börjar jag om.

helvetisk helg, gjorde absolut ingenting och spenderade inte ett enda pund. var inomhus från fredag till söndag och kollade tv-serier men kände mig mest helt tom. jessica kom hit på lördagskvällen så då tog jag mig samman och vi lagade mat och köpte biljetter till robyn på roundhouse i mars. i söndags tog jag mig utomhus för första gången och träffade mirjeta. vi satt i min säng och bara snackade i fyra timmar - väldigt, väldigt välbehövt. kom till flera insikter och tyngden på mina axlar kändes lättare. var hemma hos henne på kvällen och kollade på i love you phillip morris, fin film.

i måndags skaffade jag äntligen gymkort - bara tre månader senare liksom. tränade med andrea och mirjeta. igår hade jag introduktion på gymet med en personlig tränare och fick ett program som jag ska följa, hur bra som helst. taggad.

kidsen är och har varit riktigt sjuka till och från nu i typ två veckor och jag får ju såklart allt som dom får. har varit konstant förkyld sen jag kom hit och nu har jag för fjärde gången sen jag kom hit blivit mer sjuk än så. mådde helt okej i måndags, gick och tränade. mådde inte så bra igår, ignorerade det och gick och tränade för att jag behövde komma ut ur huset och skingra tankarna. och nu är jag hur förkyld som helst igen och mår inte alls bra. barnen nyser och hostar så att det låter som att inälvorna ska komma upp och jag blir mer sjuk bara av att höra dom. så himla trist för jag vill ju krama dom och pussa dom men undviker att göra det i största möjliga mån av rädsla för att dom ska ha snappat upp ännu en ny förkylning (det finns ju ett antal hundratal) som dom ska föra över till mig.

har i alla fall varit och köpt vitlökskapslar, ibuprofen och nässpray. borde klara mig. och drack min superkur häromdan, te med massa riven ingefära, pressad citron och honung i.

börjar om på ny kula nu i alla fall. dags att se framåt och fokusera på roliga saker och fina vänner.

110124


110121

när jag tror att jag inte kan gråta mer kommer det en sådär hundra tårar till.
 
varje gång.

fan.

today is gonna be the day



saknar australien

110119

Tumblr_lef7ztlbzp1qfajlto1_500_large

kortvarig block av bloggen. orkade bara inte med den för tillfället.

ska träffa mirjeta med våra små killar imorrn i parken en stund - ska bli så himla skönt. äntligen få prata med någon irl istället för genom en datorskärm. har ju som bekant inte gjort ett skvatt den här veckan förutom att jobba. bara legat i sängen, lyssnat på musik, kollat på tv-serier och snackat med ett fåtal vänner. inte orkat eller velat göra nåt annat.

thought i knew for a minute, now i'm not so sure

det här har varit den sämsta veckan sen jag kom hit. på många sätt. har bara varit så himla ledsen och besviken. jag vet att jag är kryptisk men jag orkar inte förklara närmare just nu.

jag har sovit jättedåligt de senaste nätterna, varit konstant på helspänn och till följd av det känt mig som ett vrak på dagarna. får jag inte min sömn fungerar inte jag och allt blir då bara hundra gånger värre.

huvudet bara snurrar och snurrar. tankarna får inte plats. mina tankar sliter mig åt än det ena, än det andra hållet och jag vet inte vilken röst jag ska lyssna på.

ingen rubrik



så jävla jävla jävla jävla besviken.

och det har hänt igen.

varför är jag förvånad?

here comes that feeling you thought you'd forgotten

Tumblr_le55wlcqgu1qdppyvo1_400_large

"My only new year's resolution was to never say your name out loud in 2011. So instead, I just repeat it in my head, over and over, like it's the only three syllables i ever learned. Like it's the only three syllables that matter."

"I told him my feelings the night before I left for the Bahamas. I was petrified. I thought if I could just get away from the situation it would be fine. But when I cut things off I was so scared. I was unable to function. I don't think I stopped crying for 24 hours.

I will never forget my mom at my house, trying to comfort me and pull me together, telling me that I at least had to cut my grass before I left the country for a month. And so balling my eyes out I pushed (or more collapsed on) the push-lawnmower across the front yard."


från le love

got lost in your eyes and never really had a chance

så himla besviken just nu. så trött på allt drama. inte en bra morgon det här. inte en bra morgon alls. men härifrån ska den här dagen bara bli bättre. och det är jag som avgör om den blir det eller inte.


i honestly believed in you

Tumblr_lek0hq68cl1qczse6o1_500_large

åt lunch på pizza bella i lördags med mirjeta, andrea och anna. riktigt härliga tjejer. sen gick vi till waitrose och köpte vin och när vi står utanför och snackar skriker mirjeta till och påstår att hon såg james mcavoy gå in. då måste ju vi självklart stå kvar för att reda på huruvida det är han eller inte. han står i kön till customer service och efter ett tag skriker andrea upphetsat också till och säger att han vände sig om och att det visst var james mcavoy. till slut, efter att vi väntat i typ 20 min eller så, vänder han sig om och går ut och det är inte james mcavoy. det var inte ens likt. hahahha. vi bröt ihop av skratt, sjukt kul. men det hade kunnat vara honom, för han bor i crouch end. hehe.

jag satt barnvakt på kvällen och sen drog vi ut i camden. jag och anna åke tillsammans från crouch end och vi kom inte till camden förrän typ halvett. vi vågade inta åka till archway i fall att tuben hade slutat gå så vi tog två bussar istället. mötte upp sanna och therese och sen gick vi till underworld och dansade. vi bar omkring på våra jackor hela kvällen för att kön till garderoben var typ en mil lång, sjukt irriterande. sen när vi var ute senare så ser jag kathi stå och snacka med nån kille haha. vi räddade henne från honom och hängde med henne resten av kvällen. vi drog till bussen när dom stängde, och vid busstopet träffar jag först på lina (sjukt random men bara bevis på att alla hänger i camden) och sen träffade vi äntligen mirjeta och andrea! dom hade varit på electric ballroom hela kvällen men anna vägrade gå dit haha. vi tog bussen ihop allihopa och åkte hem till andrea och åt pizza. vandrade hem genom crouch end tillsammans med anna sen och somnade direkt när jag kom hem. bra kväll.

anything you can do i can do better

Tumblr_la7vsfl7ih1qdeuieo1_500_large

Tumblr_l4wl5qjyoq1qbmymco1_500_large

hej alla vackra/galna/glada människor!

nu drar jag till camden och dansar med ett knippe fina vänner

PUSS

i got got to get myself together

Tumblr_lek6hnucz11qcjl0po1_500_large

hej hopp! nu har jag fått lön så ska åka in till oxford st själv för att bara strosa runt lite innan jag beger mig mot victoria station och tar tåget till grant.

fåglarna kvittrar och det är typ 10 grader (minst) i london idag. jag är glad!

110114

Tumblr_lc92ibzfyf1qaz991o1_500_large
det här påminner mig om engelska c-lektionerna på gymnasiet när vicky ibland skippade lektionen och stannade hemma och sov istället eller bara var jävligt sen (vilket hände typ jämt) och tvingade mig att ensam möta gudrunns vrede, haha.

you make it real


Tumblr_leidmfovow1qf7snto1_500_large
idag mår jag mycket bättre!
igår också för övrigt. mysig dag med billy igår, efter att vi lämnat av katie på skolan gick vi till biblioteket och lånade massa böcker om pirater och dinosaurier (hans två favoritgrejer) och vi hittade till och med en bok om en pirat-dinosaurie. förstår ni lyckan hos en tre-åring när han såg den boken eller, haha.

satt barnvakt igårkväll så lagade vad har kommit att bli en av mina absoluta favoriträtter här och som jag i princip alltid lagar när jag sitter barnvakt: thaikyckling med nudlar. eller vad man nu ska kalla det. barnsligt enkelt, går jättefort att laga och är helt sjukt gott. vinnande kombo, liksom. du behöver:

- paprika, helst röd eller gul
- kycklingfilé
- kokosmjölk
- currypasta (jag kör med röd eller grön)
- äggnudlar

åh så gott. jag är kass på att skriva ut mått, det beror ju helt på hur hungrig du är. men om jag bara lagar till mig själv och jag är hyfsat hungrig brukar jag ta en paprika och en kycklingfilé och vill jag ha till lunch dan efter tar jag lite extra, uppenbarligen. slänger in en extra kycklingfilé eller paprika, eller både och.

strimla kycklingen och stirfrye (vad är svenska motsvarigheten till det? steka?) den i lite olja, när den fått färg och är helt genomstekt, släng i paprikan och stek tills paprikan har blivit mjuk.

koka nudlarna under tiden.

när paprikan har blivit mjuk och kycklingen är helt genomstekt och har fått färg, häll på ungefär en burk med kokosmjölk. låt det puttra ihop och skeda i currypasta efter smak. jag gillar mitt hot-hot men det är ju en smaksak såklart. är förkyld just nu så igår slängde jag i rejält med curry för att rensa luftvägarna, haha. och det funkar hur bra som helst.

ÄT!

hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå

inte världens bästa dag. bara känt mig så himla ensam hela dagen.

sista jobbdagen imorgon för den här veckan och sen är det helg. ska dock sitta barnvakt både imorrnkväll och på lördag kväll så några större bedrifter tar jag mig inte an direkt. kanske lika bra.

aeh, jag återkommer imorgon och hoppas att jag mår bättre då.


110111

igår fixade jag äntligen bankkonto på lloyd's. sjukt glad tjej. har verkligen haft problem med det och oroat mig för typ alla banker kräver att man kan uppvisa bevis på address och det blir ju lite svårt för mig som är inneboende. men på lloyd's kräver dom inte det så allt är kirrat och klart och mitt kort är beräknat att anlända på tisdag.

fikade en snabbis med jess igår på dan också och sen var vi och käkade på banners här i crouch end på kvällen! ååhhhh åhhhh ååh. det var det godaste jag har ätit på evigheter och ett helt sjukt nice ställe. prisvärt, coolt och jättemysigt. blir definitivt att gå dit igen. finns för övrigt sjukt mycket restauranger här i crouch end och nästan alla ska tydligen vara väldigt bra och prisvärda.

har dragit på mig en till förkylning .. jättehes (försöker smickra mig själv genom att låtsas att jag är sådär sexigt hes), täppt näsa och hela fadderullan. kul, jättekul. jag blir aldrig sjuk i sverige och så kommer jag hit och blir sjuk typ fyra gånger inom loppet av två månader. det är den jäkla vitlöken alltså, jag lovar att det är det! så imorrn är det fan jag som går och köper vitlökskapslar.


could i have some salt and lemon with that please?



SÅHÄR glad var jag i fredags när jag var ute i camden (where else?) och dansade med malin tills vi inte kunde stå upp rakt längre och dom tände i taket.

tills min plånbok blev snodd dvs. jag hade koll på plånboken hela kvällen och hade den precis när vi gick från klubben för jag hade garderobsbrickan i den och tjugo minuter senare var den borta. malin och jag gick och käkade när dom stängde (eller ja, malin käkade och jag kollade mest på), snackade med folk och sen kom det (såklart) fram en askonstig kille till mig och började typ råstöta/tafsa på mig. han skulle göra det ena och det andra med mig och kom bara närmre och närmre och hur många gånger jag än sa åt honom att gå därifrån så lämnade han oss inte ifred. till slut blev jag riktigt jävla förbannad, röt ifrån och skrek "if you don't back the fuck off i'm calling the fucking police" och då drog han till slut.

men där har vi garanterat min ficktjuv kan jag ju säga. hoppade in i en taxi precis efteråt i princip, och bara som av en känsla kollade jag väskan innan vi åkte och yes, gone. sprang till malin som fortfarande stod kvar vid busstopet och väntade på bussen som tur var och vi åkte hem till henne och jag sov där. du är bäst i hela världen alltså. hoppas du vet det.

fick min lön i fredags så dum som jag var hade jag hela lönen i plånboken, mitt körkort, leg, alla mina medlemskort till allting och presentkort på topshop som jag fick av värdfamiljen i julklapp. men egentligen svider det nog mest att jag blev av med själva plånboken, köpte den i san diego och det är en michael kors i äkta skinn. allt det andra kan jag ju ersätta men det svider verkligen att jag blev av med själva plånboken ..

men som sagt, it's not the end of the world. jag hade en helt sjukt bra och galen kväll tillsammans med malin, ania, cathrine och emma. dock drog dom andra brudarna precis när vi skulle gå och dansa men det gick ingen nöd på mig och malin direkt. HE HE. drack tequila, blev bjudna på drinkar, lämnade halvfulla ölglas överallt, träffade ännu mer knäppa människor, snackade med några killar från sydafrika och sjöng/skrek med i allt från backstreet boys till whitney houston.

grym kväll!

i don't know what i can save you from

Tumblr_le2rz6zdwk1qc4o45o1_500_large

- inställda planer ikväll. otippat värre.
- så fruktansvärt, fruktansvärt trött, både fysiskt och psykiskt. känner för att sova i hundra år och aldrig vakna upp, typ.
- lyssnar på 'home' med edward sharp & the magnetic zeros och 'make you feel my love' med adele om och om och om igen
- på electric ballroom är det såklart metal/goth imorrn för att det är första fredagen i januari. men jippi då. lutar åt tiger tiger istället ..
- imorgon ska jag fan rycka upp mig för då är det helg, SKÅL!

jorge & alexa



vet att typ alla redan har bloggat om det här klippet, men jag dör så fint alltså.

sättet hon tittar på sin pappa gör hela skillnaden.  

110106

Tumblr_leax83odhg1qctiwuo1_500_large

whenever i'm sad, i stop being sad and be awesome instead



you're the best. middag med lina, malin och cathrine i camden, hur mysig kväll som helst. fruktansvärt jobbig och lång dag så jag ville helst bara krypa ner under täcket när jag slutat jobba och stanna där i några år men jag svirade om och hoppade på tuben istället och är jätteglad att jag gjorde det.

på fredag ska vi till electric ballrom, jejejejejejejejej. taggad tjej!

i got to get myself together

Tumblr_le0t12h0t91qd3r81o1_500_large

deppig vecka. på många sätt. sushi ikväll i alla fall, gott. som alltid. himla trött också, vet inte varför. kanske för att min hjärna tänker så mycket. och överanalyserar. skulle vilja ha en paus från min hjärna på några månader sisådär. tack?

jag vill ut och dansa på fredag! jag har inte dansat till riktigt bra musik sen jag kom hit. jag vill dansa i timmar och skrika mig hes. bara dålig techno/house här eller vad det nu kallas. nån melodi finns det inte i alla fall. inte okej.

110105

Tumblr_l9n7b6en5u1qbhrdjo1_500_large

when the rain is blowing in your face
and the whole world is on your case
i could offer you a warm embrace
to make you feel my love

when the evening shadows and the stars appear
and there is no one there to dry your tears
i could hold you for a million years
to make you feel my love

i'd go hungry, 'd go black and blue
i'd go crawling down the avenue
there's nothing that i wouldn't do
to make you feel my love

i could make you happy
make your dreams come true
nothing that i wouldn't do
go to the ends of the earth for you

to make you feel my love


back to early mornings

har inte alls nån lust att blogga för tillfället så det är glest med uppdateringar just nu. känns inte kul att blogga när jag inte har nån kamera att ta kort med.

nyår var jättekul! jag och emma åkte från sverige på nyårsafton och var framme i london typ fyra. tåg från stansted, stressade hem till mig och gjorde i ordning oss. förfest i archway och sen koko i camden. mötte upp kay och ellen också som jag inte träffat sen jag var i san diego och fasen vad kul det var att träffa dom! emma och jag var sjukt trötta dock eftersom vi hade haft världens längsta, stressigaste dag så vi åkte hem ganska tidigt och lyckades få tag i en taxi utan problem vilket i vanliga fall tydligen ska vara en mardröm på nyårsafton.

i lördags var emma och jag på westfield, ett gigantiskt shoppingcenter i london med över 300 butiker och en isrink mitt i allting, haha. köpte faktiskt ingenting men det var ett riktigt coolt ställe och kommer garanterat åka dit igen.

i lördagskväll var vi återigen sjukt trötta och det slutade med att vi stannade i crouch end. vi gick till ett franskt ställe och käkade och sen köpte vi med oss snacks, kröp ner i sängen hemma hos mig och kollade en film.

följde emma till bussen i söndags och så åkte hon hem :( det var sorgligt. träffade malin i camden sen och gick på camden market för hundraelfte gången. köpte en assnygg klocka och en beige oversize-tröja med svarta svalor på. hur fin som helst. och just det, ett litet halsband med en elefant då. hade kunnat köpa heaps mer, hittade hur mycket som helst. men i vanlig ordning frös vi ihjäl efter nån timma så gick och satte oss på costa.

och nu är det back to school and early mornings. ganska skönt faktiskt. jobbar bara imorgon också och sen tar jag helg.

RSS 2.0