so baby don't forget you used to love me



taggad inför utgång i hoxton med ida imorrn. taggad inför helg. det ska som sagt bli väldigt varmt i helgen så på fredag när jag är ledig ska jag, amanda och jessica till hampstead heath och sola, ligga i gräset och bara ha det jätteskönt. längtar.

110331 - tatuering


20:41



allra vackraste syster med sin fina mage. jag älskar er till månen och tillbaka. halvvägs dit

det ser ut att bli en fin helg


förresten

vilka är alla 40 människor som varje dag läser min blogg?! finner det väldigt lustigt. smickrande dock. så fortsätt ni bara!

thank you for the pain, it made me raise the game

18368_large

varit på askasst humör hela veckan. haft jättemycket hemlängtan och mått sjukt dåligt över att jag inte är hemma med min syster och bebisen i hennes mage. det är ju nu jag ska vara hemma, nu jag ska vara hemma och åka och köpa glass till henne mitt i natten för att hon har cravings, bli irriterad på hennes humörsvängningar, fundera över namn och klämma och känna på magen i hopp om att känna pyret sparka.

men jag är inte hemma. jag är i london. och just nu suger det tyvärr och jag är jävligt irriterad. jag ska inte åka hem och kommer inte åka hem men det är tufft just nu. jag älskar london, mitt liv här och alla underbara människor men känner bara att min plats inte är här just nu. hoppas att det vänder snart och att jag bara har en ovanligt dålig vecka.

lite helguppdatering. utgång i torsdags som sagt, har ingen aning om vad jag gjorde i fredags på dan (men hur kass är jag) och middag i soho på kvällen. i lördags var jag inne i stan med linnea, melina, jessica och therese och hamnade mitt i kravallerna. kul. krossade fönster och röd, vit, blå färg överallt. har numera en poppigt blå färg på sulorna på mina ballerinas. vi käkade lunch på soho pizzeria, kollade lite tattoos på frith st tattoos och sen åkte jag hem. jobbade på kvällen, fina linnea var här och vi drack vin och tittade på little britain. sen drog jag till camden och dansade till nittiotals-hits på electric ballroom med melina och jessica.

hängde med malin i söndags. lagom ansträngande. haha. lunch på pizza bella, glass och sen gick vi till costa och satt där i några timmar och snackade. skönt. hon drar ju till new york imorrn. avundsjuk, jag?

var på ett spinningpass i måndagskväll med mirjeta och andrea. trodde jag skulle dö. men skönt var det. healthy life here i come. försöka går ju i alla fall. om inte annat måste jag väl se till att få valuta för pengarna jag betalar för gymet varje månad.

jobbar ikväll, ska kolla klart säsong 1 av 90210. nörd. imorrnkväll ska ida och jag till hoxton och dricka drinkar. det ska bli sjukt najs. kommer för övrigt bli en väldigt bra helg. ska boka tattoo och betala deposit och käka frozen yoghurt. nom nom.

bara drygt två veckor kvar tills mamma och pappa kommer!

i wonder if you ever think of me, or if you've completely deleted me from your memory















i torsdags var jag ute med ida och malin. tre glada tjejer tog bussen till trafalgar square, sen strulade det till sig lite i mitten när vi var i west end så då hoppade vi ur klackarna, snörade på oss conversen och drog till camden istället. var på barfly och bartok där det tyvärr var jävligt dött, men vaddå, det blir vad man gör det till. det slutade i alla fall med att vi träffade en hel del intressanta människor, drack drinkar och sen drog jag på efterfest i finsbury park. men det är en helt annan historia!

Utkast: Mars 29, 2011



nya bilder på adam brody. snygggg


it's the last night on earth







precis hemkommen från en väldigt trevlig trerätters-middag i soho med jessica. fint och lyxigt på en fredagskväll.


L.I.F.E.I.S.G.O.O.D.

ikea







hampstead heath










i lördags förra helgen var jag först på ikea med tjejerna och sen åkte vi till hampstead heath för att det var helt soligt och underbart. vi köpte glass, låg i solen på filtar och slumrade till lite. vårens första parkhäng!

på kvällen satt jag barnvakt och fick även feber, vilket däckade mig hela söndag och måndag. väldigt tråkigt, skulle lunchat i hyde park på söndagen men det är sånt som händer.

vi har haft londons varmaste dagar för året här nu i veckan, 17 grader i skuggan igår och lika varmt idag. jag går utan jacka och i ballerinas och fryser inte det minsta. så otroligt skönt så jag vet knappt vart jag ska ta vägen.

idag har jag varit i parken och haft picnic med andrea, mirjeta, kathi och våra kids. tror knappast jag behöver nämna hur fint det var. jag och billy är inne och relaxar lite nu, han är helt slut efter att ha sprungit omkring som en galning i parken hela förmiddagen.

nu jobbar jag bara några timmar till och sen har jag helg!

23:23

alltså sorry mamma och pappa men det här med en vit månad gick inte så bra. haha.

malin och jag klubbade på regent st igår, närmare bestämt på cucko. vet inte vart jag börjar beskriva kvällen alltså. det var galet och fruktansvärt roligt. slutade med stjärnskådning från ett tak och två timmars sömn. tog mig till borough market från primrose hill imorse för att möta upp jess och amanda men alltså det gick ju inte så bra. otippat värre. varför lär jag mig aldrig att sluta planera grejer dan efter att man gått ut?! puckat.  

vi var på efterfest hos några killar som bor granne med tim burton. han bodde i värsta huset. inte jättekonstigt i och för sig. gud vad jag svamlar. i alla fall - dom ser både honom och helena bonham carter titt som tätt tydligen. starstruck, javisst.

min lediga fredagskväll blev det inte så mycket med av naturliga orsaker haha. sov bort hela eftermiddagen och ägnade kvällen åt take-aways och en film i pyjamas och morgonrock. that's how i roll.


what a pity you don't understand, you take me by the heart when you take me by the hand

Z193459690_large

veckan går fort. det är onsdag imorrn vilket betyder att det snart är torsdag vilket innebär helg.

haft ett bra snack med rachel ikväll om framtiden, au-pairande och så. det var i alla fall helt okej att jag åker hem i början av augusti istället för slutet av augusti, vilket känns jätteskönt. då kommer jag vara hemma i god tid för lilla pyrets ankomst, få en del svensk sommar och sol och hinna umgås med vänner och familj innan jag packar mina väskor igen och flyttar till egen lägenhet och ny stad. jag har exakt en månad på mig idag att bestämma mig för vilka utbildningar jag ska söka.

ska sitta barnvakt imorgon och på torsdag är det st patrick's day. på fredag ska vi på borough market några tjejer vilket är en jättestor matmarknad och på kvällen får vi se vad som händer.

mycket som snurrar i huvudet just nu så känner mig inte supermotiverad att blogga för tillfället. och kan tänka mig att det jag skriver inte är jätteroligt heller, hehe ..


21:53

1243793624504985_large

har heaps med bilder från i fredags men orkar inte lägga ut nåt mer här, ni får kolla facebook om ni är nyfikna.

underbar, somrig dag. jättevarmt, soligt, blå himmel. satt utomhus och åt lunch med mirjeta och andrea i t-shirt och solglasögon. fint.

för övrigt pågår just nu övertalningskampanj: få vicky till london om en månad. det går ganska bra för nuvarande, vi får se hur det utvecklar sig. sen kommer mamma och pappa i april också och sofia i maj.

familjen här var på ikea igår och snälla som dom var köpte dom massor med svensk mat åt mig, väldigt gulligt! så nu har jag köttbullar, gräddsås, tre olika sorters kaviar och hällakaka. mumma.


whatever would i do without you







några pics från old st i lördags. älskade andrea.

we don't waste no precious time







hej godingar!

satan vilken fullspäckad helg. är tröttare nu än vad jag var när jag slutade jobbet för veckan i torsdags. men så kan det gå ibland, har haft fruktansvärt roligt i alla fall.

i fredags var jag på gymet i evigheter med andrea och sen mötte jag upp jessica för lunch på giraffe i muswell hill. har behövt gå och toppa mitt slitna hår i evigheter och kände att jag ville ha en förändring så jag fick ett infall och gick och klippte mig i muswell hill. sjukt nöjd och så himla skönt att äntligen fått det klippt.

skulle suttit barnvakt i fredags men james hade massa jobb och skulle jobba hemma istället för att gå ut så jag fick ledigt! sånt gillar vi. jag var hos mirjeta ett tag och sen åkte jag och mötte upp ett gäng svenska brudar i camden för utgång. rolig kväll som vanligt som tyvärr inte slutade jättebra.

i lördags var det dags att fira malin så mötte upp henne, lina och ania för sushi i muswell hill vid noon. malin hade ägnat hela veckan ungefär åt att baka så efter lunchen gick vi hem till henne och drack champagne och åt semlor, kladdkaka och hallongrottor. hon hade gjort semlorna från scratch och till och med malt mandlar och gjort mandelmassan själv! galet imponerande.

sen gick vi en sväng till o'neills och drack vin. hann dock inte stanna jättelänge, åkte hem, gjorde mig i ordning och sen var det bara att tagga om för utgång med andrea och mirjeta. vi förfestade hos mirjeta, sabine var där ett tag också, och sen tog vi buss och tube till old st där vi mötte upp ett gäng killar vi känner från gymet. vi hängde vid old st ett tag och sen gick vi till brick lane en sväng också. vi var säkert en femton personer som hängde ihop när vi var som flest men slutade med fem haha. tog en taxi hem sen och jag var helt död när jag ramlade innanför tröskeln vid fyra-snåret kan jag lova. riktigt rolig kväll och roligt sällskap!

idag var vi alla helt döda (go figure) så vi käkade bakis-brunch på pizza bella och sen gick vi hem till mirjeta och kollade på film och åt glass. sen somnade vi allihopa i jeta's säng. haha.

pics från igårkväll!

fall seven times, stand up eight




malin tycker också att jag har haft en jobbig vecka.

jag vetefasen varför karma har bestämt sig för att ge igen just nu. sen jag kom tillbaka till london har det bara hänt grej efter grej efter grej. jag har nog aldrig varit så här fysiskt och psykiskt utmattad på samma gång någonsin i mitt liv. jag har varit tvungen att säga till kompisar och familj som ringt den här veckan att jag inte orkat prata och varit otrevlig mot folk för att jag inte ens kunnat uppbåda energi nog att vara mitt vanliga glada, positiva jag. när billy's bokhylla totalt föll isär idag och det bara blev värre och värre när jag försökte laga den så var jag väldigt nära att bara sätta mig ner på golvet och gråta. fy fan.

men nu tar jag helg i alla fall. alltid något.

tell me something sweet to get me by

Tumblr_lgt9oqdpj41qcx28zo1_500_large

helt manic last couple of days alltså .. billy fick en allergireaktion igårmorse och utslag över hela kroppen och de har sedan kommit och gått under de senaste dagarna vilket ledde till att jag fick åka med honom till akuten idag när det blev som värst. stackars min baby, varit himla orolig för honom. han mår bra och är hemma nu i alla fall.

var på gymet en sväng idag i alla fall och sprang mina fem kilometer och sen var jag bara hemma ikväll och käkade indiskt med rachel och james, är så fruktansvärt trött så jag orkade inte med så mycket annat. 

nu ska jag kolla senaste avsnittet av glee och sedan sova, sova, sova.  

21:41

Tumblr_lhsv7wpacr1qhj9cfo1_500_large

Tumblr_lhsxdk39uc1qhfyc5o1_500_large

Tumblr_lgk30qg0ad1qc25i7o1_400_large

Tumblr_lhq2ocoxlp1qgzmoio1_500_large

i remember you said, sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead



there's nothing quite like the feeling when you're listening to a song, written by someone you don't know, who you've never met, who somehow manages to describe exactly how you felt at a particular moment in your life

jag var inne på sanna's blogg och hittade den här helt fantastiska videon av adele när hon sjunger someone like you. fantastisk kvinna, fantastisk röst, fantastisk låt.

tell them all i know now, shout it from the rooftops

Tumblr_lh5mtg9uzm1qb2frmo1_500_large

vi har haft några helt fantastiska dagar här i london med klarblå himmel, strålande sol och sköna temperaturer. men mest av allt - den helt magiska känslan av att snart, snart är det dags. jag har vaknat på morgonen av att ljuset har silat in genom gardinerna och det har inte varit fy skam kan jag säga. det har verkligen varit något med ljuset och dofterna de senaste dagarna. pratade om det med mirjeta och andrea och fick medhåll så det är inte bara jag som går och inbillar mig. de här dagarna har, temperaturerna till trots, känts som riktiga sommardagar.
 
bara känslan. doften av asfalt, nyklippt gräs och den där lätta dimman på morgonen. vi pratade om att det känns som när man är på semester nånstans vid medelhavet och traskar hem med skorna i handen mitt i natten, eller när man går upp tidigt på morgonen för att äta frukost innan man går till stranden och det fortfarande är lite kyligt.

så i förhoppning att vädret håller i sig har vi planerat en cykeltur runt london på lördag, ska bli jättemysigt. en sväng förbi scandikitchen för att inhandla semlor står också på schemat ..


pancake day

Pancakes1_large

sara skrev något om the bliss med second breakfast och det är verkligen så. jag äter flingor med barnen på morgonen för att få energi och sen när jag lämnat av barnen äter jag lite toast och ägg. guld värt!

idag är det pancake day i england, vet inte riktigt vad det innebär men tror det är fettis-dag idag också om jag inte misstar mig? det härstammar säkert från samma sak. i alla fall - jag och billy ska göra pannkakor till lunch. amerikanska eller hederliga svenska är frågan ..

these shoes are made for walking

Foto: Britain on View

lonely planet bad sina läsare att rösta fram den bästa staden att promenera i och london toppade listan!

notting hill 5/3














it's as if the whole wide world is my stage



underbar helg! var i notting hill och på portobello road market i lördags med andrea, kathi och linnea och så satt jag barnvakt på kvällen, malin kom över och så lagade vi mat och gjorde crepes med nutella och banan till efterrätt. mumma.

i söndags mötte jag upp amanda, en svensk tjej jag inte träffat förut, på trafalgar square. vi gick och åt lunch på ett av mina absoluta favorithak inne i stan, fire and stone i covent garden. jag hade dessutom mitt tastecard så vi fick 50 % på hela notan, inte helt fel! mätta och nöjda vandrade vi längs white hall, förbi 10 downing st, ner till big ben. tog lite kort och sedan gick vi genom underbara st jame's park där påskliljor och körsbärsträd blommade, till buckingham palace. drottningen var hemma!

tog min direktbuss från trafalgar square hem sen, skönt! åt thai till middag som james lagat och sen var jag hos mirjeta och kollade på film och åt choklad. det var en trött tjej som gick hem från mirjeta's vid 11-snåret ..

robyn @ roundhouse





















hej från en trött men väldigt nöjd tjej.

igår var jag och jess och kollade på robyn @ roundhouse i camden och kan jag säga annat än att det var epic?! hon öppnade med time machine och körde hit efter hit. fembot, dancing on my own, call your girlfriend, cobra style, indestructible, don't fucking tell me what to do, love kills. väntade och väntade på get myself together och hang with me men hon spelade inte dom tyvärr. tydligen hade hon haft en halsinfektion så hon var inte säker på att hon skulle kunna spela. i vilket fall, det var helt galet bra, tog av mig mina klackar efter ett tag för att jag hade så ont i fötterna av allt hoppande haha.

vi hade planerat utgång efteråt men torsdagar i camden är tydligen inte mycket att hurra för. alla pubar och så hade ju öppet som vanligt men stängde vid 12 så det var inte så stor mening med att gå dit. vi tog en runda till the monarch i alla fall och sen strosade vi mest omkring och hoppades på att hitta nåt öppet ställe. till slut hamnade vi på camden head men hela atmosfären var bara väldigt low så det slutade med att vi bara tog en öl och sen tog bussen hem till jess.

var och käkade brunch i crouch end med jess förut och nu är jag bara hemma och är väldigt trött. har helt sjuk träningsvärk från när jag tränade med mirjeta i onsdags, sprang 5 km (duktig tjej!) och körde massa styrka så kan knappt gå nu.

ikväll blir det lugnt, häng hemma hos andrea ikväll med henne och mirjeta. lite mud-pie och dipp på det så har vi en helkväll .. haha. imorrn blir det brunch i notting hill och portobello road market med andrea och linnea, pepp! sen babysitting på kvällen.

allergichock

japp. jag är lika allergisk mot jordnötter som alltid. kidsen här gillar ju att käka jordnötssmör på toast (jättenyttigt, jag vet) och imorse gjorde jag i ordning två toasts med jordnötssmör till billy som jag har gjort massa gånger förut. i princip direkt känner jag att mina ögon börjar klia och svullna upp och jag tänker att vafan, inte igen. så har nämligen mina ögon reagerat flera gånger nu sen jag kom hit och alltid på mornar. jag har alltid tänkt att det har varit för att jag fått in damm i ögonen eller nåt sånt och kopplade först imorse att det nog var jordnötssmöret, eftersom reaktionen jag fick imorse var den värsta allergireaktion jag fått.

jag sköljde ögonen med massa vatten när jag kände att det började komma och tänkte att ae, det blir nog inte mer än såhär får vi hoppas. oh herregud vad fel jag hade. det blev värre, värre, värre och värre. jag kan liksom knappt förklara .. mina ögon och området runt ögonen svullnade till dubbel storlek, det kliade som in i helvete och gjorde bara jätteont. jag sprang och kollade mig i spegeln och såg att ögonen var helt sprängröda och det började bildas en gelé-aktig hinna över ögonen - där och då ringde det en klocka och jag kopplade ihop alla de tidigare gångerna med jordnötssmöret för då hade det också bildats massa gelé i ögonen. gelé låter ju helt sjukt men jag kan inte förklara det på nåt annat sätt. längs med nedre inre fransraden bildas det en rand av gelé och imorse blev den bara tjockare och tjockare och till slut var hela mina ögon täckta av gelé och var hur svullna som helst.

till följd av det blev mina ögon helt jävla snea och jag såg ut som shrek :(
allt det här hände precis i morgonruschen .. försökte förmå barnen att klä på sig när jag knappt såg själv vad jag gjorde och mest ramlade omkring och var tvungen att springa och lösa mina jävla tolv allergitabletter i vatten. fruktansvärt stressigt, hemskt och ont. försökte förklara för kidsen att jag fått en allergisk reaktion och att det var jätteviktigt att dom lyssnade och gjorde som jag sa men dom förstod inte riktigt. i alla fall - dom fick på sig kläderna, katie borstade sitt hår lite halvhjärtat, borstade lite tänder och jag fick på dom ytterkläderna. på med solbrillor för min del och stapplade iväg till katie's skola ungefär eftersom min syn var helt skev för att ögonen var så svullna och jag hade solglasögon på mig.

vi kom dit i alla fall, lämnade av katie och sen gick billy och jag hem. vi parkerade oss i soffan och jag har legat och blundat hela förmiddagen nu i hopp om att all gelé ska försvinna. det är mycket bättre nu, har slutat klia och svullnaden har lagt sig men jag har fortfarande en stor geléklump i ena ögat som vägrar försvinna och gör ont. det ögat är fortfarande helt snett också.

vilken jävla morgon alltså. det här måste lösa sig dock, för ikväll ska jag på robyn med jessica i camden och det tänker jag fanimej inte missa.

flatwarming































ett censurerat urval av hundratals bilder som togs i lördags, resten håller jag nog för mig själv haha.

varit ute och gått ikväll med älskade andrea och det fick mig att må så mycket bättre. vi pratade om en hel del grejer och det kändes verkligen som att en tyngd lättade från hjärtat. vad skulle man göra utan bästa vänner?!

110301

Tumblr_lhcp1gtcqp1qddr3vo1_500_large

har ingen lust att blogga för tillfället och är väldigt trött i både huvud och kropp så återkommer när jag har lite mer energi. förmodligen framåt helgen.


första mars

1167_large

all i can do is keep breathing

Tumblr_leuvqd6tak1qet1vyo1_500_large

bara inte en bra vecka. häromkvällen grät jag över något jag inte gråtit över på flera veckor och jag blir så ledsen över att det fortfarande gör ont och att jag fortfarande tänker på det.

allt som har kunnat gå fel den här veckan har gått fel. inget har gått som det ska. jag har på tok för mycket negativ energi i mitt liv just nu och jag mår inte bra av det.

otroligt mycket hemlängtan. frågan är om det är värt att åka hem när det är så jobbigt att åka tillbaka. svaret på den frågan är självklart men jag kan inte låta bli att undra.

hemlängtan, ont i hjärtat, negativ energi och missförstånd. så kan de senaste dagarna summeras.

och för att toppa det så kallade billy's förskolefröken mig för den gamla au-pairens namn idag. jag har ju bara varit här i fyra månader, liksom.

kul.

the pieces don't fit anymore

Tumblr_lg1ka6ppip1qd4peao1_500_large

i've been twisting and turning in a space that's too small
i've been drawing the line and watching it fall
you've been closing me in, closing the space in my heart
watching us fading and watching it all fall apart

i can't explain why it's not enough
'cause i gave it all to you
and if you leave me now
just leave me now
it's the better thing to do

it's time to surrender
it's been too long pretending
there's no use in trying
when the pieces don't fit anymore

you pulled me under so i had to give in
such a beautiful mess that's breaking my skin
i hide all the bruises, i hide all the damage that's done
but i show how i'm feeling until all the feeling has gone

oh don't misunderstand how i feel
'cause i've tried, yes i've tried
but i still don't know why
no i don't know why
i don't know why

i can't explain why it's not enough
'cause i gave it all to you
and if you leave me now
just leave me now
it's the better thing to do

it's time to surrender
it's been too long pretending
there's no use in trying
when the pieces don't fit anymore


vad gör man när kärleken inte räcker till?

RSS 2.0