ny blogg

HAR STARTAT EN NY BLOGG OCH DEN HITTAR NI HÄR!

hörreni

jag tar en bloggpaus på obestämd tid. har väldigt begränsad fritid just nu och den tiden jag har vill jag tyvärr lägga på annat. vi hörs säkert snart igen. på återseende!

min lägenhet

har tyvärr inga bilder men det är ganska skitigt just nu pga två tjejer som bott tillsammans i över en vecka + ett antal förförfester, förfester och mellanfester med alltifrån 3 till 18 personer, så kan fixa bilder när den är i ett mer städat tillstånd. den är jättebra i alla fall, känns redan "hemma", bor nära uni (cyklar på fem min) och dörr i dörr med grankottelokalen där de flesta av sobra's förfester har varit. som hittat helt enkelt ..

gangsterfest





























lite bilder från lördagens gangsterfest.

hej från örebro! bara varit här drygt en vecka men det känns som att jag bott i örebro jämt och gått på uni hela mitt liv kanske inte riktigt, men nästan. det är helt underbart. vi har så fullt upp att jag knappt har tid att tänka, än mindre blogga (malin!!). i torsdags var det intro-dag, hej och välkomna typ och vi delades in i faddergrupper och fick faddrar. det lektes lekar, bondades och på kvällen förade vi lite hos mig och sen var vi i tybble och bara chillade med vår sektion (sobra). dracks för mycket vin för att vara första dan men så kan det gå. bor på på gångavstånd från uni och tybble och det är sjukt skönt.

i fredags hängde jag i stan på dan med ett gäng tjejer jag träffat och på kvällen var det färgfest med förfest i grankottelokalen med sobra. det blev kanske lite för mycket kontakt med general kalle pga för högt alkoholintag, glas i foten och tappat bankkort .. han påstår nu att han ska skriva en sång om mig till nästa sittning. as if. rolig kväll anyhoe, vi var ute på coren och det var kul.

i lördags var det gangsterfeeest i kotten med sobra och det var också grymt. vi battlade mot de andra grupperna, gjorde massa nolleuppdrag (bland annat pyramid med general kalle i toppen=extrapoäng), poledance mot lyktstolpe och körde en britta på coren. galet. men fantastiskt roligt. stannade till efterfest, drog på efterfest och sen gick bella och jag hem till mig i kotten.

oh, bella bor för övrigt hos mig och har gjort sen vi kom till örebro, pga sen inflyttning i hennes korridor. haft det väldigt mysigt ihop kan jag lova.

sen började skolan i måndags och så var det piratfest i onsdags vilket var bästa festen hittills. mer om det en annan gång, har bilder från det också.

sammanfattningsvis är uni-life grymt!

RSS 2.0