11:23

Klockan är lite över 11 och jag ska ta mig upp och sätta på lite kaffe tänkte jag. Det är inte mycket som slår att dricka kaffe det första man gör på morgonen.

Har haft ovanligt mycket egen-tid de senaste dagarna, bara varit hemma och slappat och tagit det lugnt. Det har varit jätteskönt men jag är så ovan vid det att jag har svårt att anpassa mig alla gånger.

I torsdags hängde jag med Giacomo och beställde hämtmat och tittade på lite allt möjligt, bland annat nya säsongen av Homeland. Sjukt spännande. Var som sagt ledig igår på dagen och sen åkte jag in till stan på after-work med några kompisar. Fick en sjukt god alkoholfri mojito på Pitchers, den beställer jag garanterat igen.

Idag tror jag faktiskt inte heller jag ska röra mig från soffan. Så obeskrivligt skönt.


En sån kväll


Tapas

Är hemma hos Josefin med Matilda och Jessica och Josefin har slavat i köket hela dagen och gjort massa olika smårätter för ikväll: 


- Gazpacho
- Friterad potatis i aioli
- Laxrullar med avokadoröra
- Crostini med hemmagjord pesto
- Parmasnittar med mozarella
- Marinerade vitlöksklyftor
- Fetaostpaj
- Crostini med bacon och gorgonzola
- Hemmarullade köttbullar i vitlöks och tomatsås
- Tortillapizza med parma, valnötter, getost och honung
- Kycklingspett med mango
- Crostini med getost och bacon
- Fetaost marinerad med chili och örter

Och så cheesecake i två lager med hallon till efterrätt.

Helt galet. Typ det godaste jag ätit i hela mitt liv!

 


Naglar

 
Ska göra gelénaglar nästa vecka och även om de här naglarna är nog så coola kommer nog jag bara göra vanlig fransk manikyr. Fick ju precis reda på också att man kan måla naglarna precis som vanligt, så länge man använder en remover sen som är aceton-fri och då kändes det mycket roligare helt plötsligt! Sjukt värt att ha långa, starka naglar istället för mina korta och skivade haha. Ska göra nån variant med nåt snyggt lack och matta eller blanka toppar sen när jag gjort naglarna också. 

Sleep-over

 
Gosade med den här bönan hela kvällen och natten igår. Hon hade lagat mat till oss och gjort cupcakes och sen lite (mycket) glass på det, och chips och läsk. Dog lite grann alltså, haha. Vi tittade hur som haver på Despicable me och Easy A, två godingar i repris! Jessie har världens skönaste bäddsoffa som blir typ 1,80 när man vecklar ut den så jag sov skönt sen i alla fall kan jag lova. Vi var uppe typ halva natten men man måste ju passa på när man väl har sleep-overs, det har ju inte hänt sen typ jag var liten i alla fall?
 
I morse var det minusgrader och frost när vi vaknade .. Nu är alltså vintern här. Eller? Sjukt tråkigt. Fast än så länge har det i alla fall varit fint väder och sol så man ska väl inte klaga alltför mycket. Trist att man måste ha på sig så himla mycket kläder så fort man går ut bara, känner mig som ett tält. 
 
Ikväll är det överlämningsmiddag för gamla, sittande och nya generaler och det ska bli supertrevligt. Vi ska äta tre-rätters och har fått se menyn och det var mer än en grej jag inte visste vad det var kan jag säga. Spännande!

I realize, the joke is on me

 
Räknar ner dagarna tills Taylor Swift släpper sitt nya album den 22 oktober. Peppad! 
 
Hon har släppt fyra låtar från albumet och det här är en av de senaste, catchy är ju bara förnamnet. Jessica och jag pratade om att det vore grymt att gå på hennes show om hon åker på världsturné nu när albumet släpps. London vore ju helt perfekt att åka till så fall! 

RSS 2.0