120924

Var i skolan på morgonen på föreläsning och gick sen en liten promenad samtidigt som jag lyssnade på Tankesmedjan på P3. Det här med podcasts har ju verkligen exploderat nu, känns lite som att vem som helst som är någorlunda känd tror att det funkar att snacka om lite vad som helst och så blir det bra. Tankesmedjan är i alla fall bra, allmänbildande också.

Hade en mysig kväll med Giacomo igår, vi lagade en jättegod höstmiddag bestående av fläskfilé med kantarellsås och ugnsstekt potatis och morötter. Tittade på Big fish också, fin film.

Treat-myself-dag

Har bokat en heldag för mig själv imorgon, så himla skönt. Ska först göra naglarna och sen slinga och klippa håret på stan. Fixad och färdig inför Full moon-festen som är imorrnkväll, har dock fortfarande inte en aning om vad jag ska ha på mig. Idealt hade ju varit en bikini, en tunika och ett par flip-flops men det har blivit för jäkla kallt nu så det kommer ju uppenbarligen inte funka. Får försöka fundera ut nåt annat. 

16:20

Klättar på väggarna just nu. Blir galen av det där läget då man är alldeles för uttråkad för att bara sitta still men samtidigt för orkeslös och matt för att orka göra nånting annat. Funderar på att gå ut för att bara få lite luft, har inte varit utomhus på dagar. 

Falling skies

falling-skies-wide
 
Ligger under täcket i soffan och tittar på första säsongen av en (för mig) ny serie, Falling skies. En domedags-serie av Steven Speilberg som handlar om att aliens har invaderat jorden och förslavar människor och hur människor organiserar sig i en motståndsrörelse. Den har fått bra kritik och verkar lovande, men det är för tidigt för att uttala sig om egentligen eftersom jag fortfarande bara är inne på pilotavsnittet. 

Film

 
 
Medan resten av Örebro är ute och svirar runt på pubrundan ikväll tänkte jag titta på film, äta glass och försöka bli frisk. Det står mellan denna, Snow white and the huntsman och Wuthering heights. Den jag hört bäst om är väl egentligen Cabin in the woods, som dels ska vara riktigt läskig men också vara en ny take på klassisk skräckfilm. 
 
 

11:33

Det suger verkligen att ligga hemma och vara sjuk, jag blir så otroligt rastlös. Jag hade en massa kul planerat de här dagarna, skulle jobba mässa för första gången, skolan började och så har vi pubrunda med nollningen ikväll och White party imorrn. Istället ligger jag här och tycker synd om mig själv.

 


21:28

Slänger in en bild på foundationen (stavning?) jag fick med senaste Glossy boxen som är sjukt bra. Har haft problem med min hy de senaste månaderna vilket har varit superfrustrerande då jag alltid haft bra hy och varit van vid det. Problemen började väl typ samtidigt som jag började använda Garniers BB-cream för ett tag sen. Så den rekommenderar jag väl kanske inte direkt. Kanske funkar på andra men trots att jag tvättade bort den precis som vanligt smink (det är en dagkräm) gjorde den min hy fet och helt hemsk. Har varit jättenoga sen min hy blev krånglig med allt som gör den smutsig som att byta handdukar och örngott ofta, tvätta ansiktet två ggr/dag, inte ta sig i ansiktet, tvätta händerna ofta och så vidare men det blev inte bättre förrän jag skippade BB-krämen helt. Tråkigt för det är ju ett vettigt koncept. Foundationen ovan har i alla fall gjort underverk för min hy på några dagar plus att den är väldigt täckande. Primer, foundation och concealer i ett. Himla bra.

 


18:59

Jag orkar verkligen inte. Har gått och blivit sjuk och jag tror inte jag någonsin har varit så upptagen som jag är just nu. Skolan har precis börjat, hela nollningen och sen har jag precis börjat jobba också. Imorrn ska jag stå på en mässa på skolan hela dagen följt av pubrunda och utgång på Ritz men det lär inte hända som det känns nu. Ska försöka äta lite nu och sen sova och imorrn bitti antar jag att det är make it or break it.

Togafest

 

Några bilder från igårkväll, vi var först hemma hos Josefin en sväng och åt crostini och ost och kex, sen fest på Grankotten och sen utgång med resten av sektionerna i toga på Kåren.


Färgfest

 

I torsdags drog nollningen igång och i fredags var det dags för färgfest, sjukt rolig kväll!


Tentaplugg

 

Pluggade till tentan med fina naglar häromveckan. Höhö. Kändes som att tentan gick bra i alla fall.


Örebro

 

Första middagen i Örebro med Matilda och Josefin efter att jag flyttat dit igen häromveckan, mysigt.


Teds kalas

 

Några bilder från när Ted fyllde 1 år den 13 augusti. Han firades med presenter, sol, ballonger och Nutella-semifreddo som var det godaste jag ätit på år och dagar!


RSS 2.0