för övrigt

har jag en precis lika ovärd dag som idag imorrn också. en ännu mer ovärd dag, för jag slutar halvtio och börjar inte förrns TJUGO över ett sen. deni.

gonatt

hur kommer det sig att jag alltid säger att jag ska titta på ghost whisperer och det sen slutar med att jag ser första kvarten och sen pratar i telefon dom resterande 45 minutrarna? antingen ringer jag nån eller nån ringer mig i första pausen och det som bara skulle bli ett paussamtal blir ett helt-program-samtal. som idag. jag spenderar en läskigt stor del av min fritid att prata i telefon. ungefär såhär ser min fritidsfördelning ut: (och ja, jag vet att jag är jävligt ytlig)
säg att jag har .. 6 timmar fritid varje dag efter skolan. typ. om jag slutar 4 och är skitduktig och går och lägger mig 10, vilket visserligen aldrig händer, men ändå.
ungefär .. (detta är beräknat om jag åker hem från skolan direkt, alltså är inte gå på stan, jobb eller träning/dans inräknat)
2,5 timmar - prata i telefon (varav 2 timmar med vicky)
1,5 - 2 timmar - sitta vid datorn (HERREGUD!)
resterande typ 1, 5 timmar - 2 timmar - äta mat, duscha, titta på tv, dricka te och vara social med mina föräldrar, lyssna på musik innan jag somnar, osv osv. såna saker.

hhahahahahahhaa. jag har verkligen inget liv.

såhär på kvällskvisten

kan man säga på kvällskvisten? jag säger att man kan det i alla fall. grymt ovärd dag idag, rolig och så men bara liksom .. ? iv, första gången i morse tio över åtta på de geer, hade vissa problem med att hitta till salen men det löste sig once jag gick till expeditionen och frågade vart den låg .. har aldrig varit inne på de geer förut och jösses vad slitet det var. ingången var ju jättefin, med stentrapporna och statyn, men när man kom upp, hm. hur slitet som helst, jämfört med haga där typ allt är nytt och superfräscht. återigen är jag väldigt glad över mitt val :] tala inför andra hade jag ju också, kanske kan vara värt att nämnas! det var i alla fall ganska kul, verkar i överlag vara trevliga och gulliga människor på kursen och läraren verkar ganska bra, så det blir nog bra utav det. sen hade jag hål tills tio över ett. där är det ovärda. åkte tillbaks till haga med jonte, medans linn och sofia passerade oss med spånkan fast åt andra hållet, på väg till gymmet. satt på skolan ett tag, väntade på att sandra skulle sluta sin matte, men klockan blev tjugo i och klockan blev kvart i och inga nssp2or kom ut ur sal 24 minsann .. trallade in i datasalen och där satt hela gänget, dom hade tydligen också hål. patrick och deras företagsekonomi var inställd, träffade dom på de geer när dom letade efter salen .. så de var där tio över åtta när de inte behövt vara där förrns tio över ett till psykologin .. anyhow. sandra och jag åkte ner på stan och träffade linn och fia, käkade, spanade lite på stan, köpte tre tunna polotröjor och två likadana klänningar fast i grått och svart. tillbaks till skolan för att ha psykologi för första gången. återkom om några veckor så kan jag säga vad jag tycker om kursen ..
ner på stan igen sen, haha. köpte världens fränaste läppstift från nouba som jag har gått och kollat på sen för alltid typ, så köpte det äntligen idag :] och sen en liten stickad basker med blommönster på från indiska och så ett läppglans. höhö.
för övrigt så har jag sett världens snyggaste stövlar nu. dom är miiina. dom är mej. inte riktigt mina än. men imorrn så. har inte råd med dom egentligen, måste spara pengar. hmm. spara var det ja .. ääähh.

the ice-creeeamman

image154
gaaaaalet gammal bild. typ .. två tre år.

eller mer typ, the ice-creamcar. ska ut och köpa glass av glassbilen snart. skumt. har inte hänt sen .. ah, sen jag var liten typ. höhö. är sjukt sugen på att gå upp till sjön med nån, ta på mig massa mysiga kläder, ta med varm oboy och bullar och kolla solnedgången. nån som är på?

holy banoly!

image153

hohohho, sandra och jag ska åka till till belgien en vecka i höst och bo på det där slottet! fan vad kul vi ska ha pullan! :D

jätteduktigt



det är femte dagen i skolan och jag har nu glömt mina pengar/busskort för andra gången. nycklarna har jag ju också glömt, första dan var det ja. och så glömde jag min plånbok med pengar och busskort en gång förra veckan och så nu idag. lämpligt nog hade jag precis hoppat av cykeln nere vid busshållplatsen när jag upptäcker att den jävla lilla börsen inte ligger i väskan. och så ser jag bussen åka förbi. det är bara att trampa hem och hämta busskortet och pengarna och ta nästa buss. som går en timma senare. vilket medför att jag blir en timma försenad till skolans femte dag. så jävla fantastiskt så det finns inte.
för övrigt finns det nog nu vissa likheter mellan mig och tjejen på bilen ovan. klippte mig i fredags, har dock inte kunnat ta några kort överhuvudtaget på grund av att jag inte hittar batteriladdarn till kameran så ni får hålla till godo med den där bilden. klippte i alla fall lugg och klippte håret typ fem centimeter. fast själva längden på håret är ärligt talat helt fcukad så det lär bli uppsatt den närmsta tiden. jag färgade håret igår också. väldigt väldigt väldigt mörkt. nästan lite för mörkt. nåja. det bleks nog lite med tiden. eller nåt.

tårtkalas

idag var det som bekant tårtkalas för ettorna, och ungefär 50 % av dom kommer från åby. verkligen superkul. eller inte .. vi var ett gäng som hade åtagit oss att underhålla ettorna eftersom underhållningen förra året var lite sisådär och som tack för ansträningen fick vi en biobiljett var. haha, vilket jävla show off alltså, typ, kolla vad shyssta vi är här på haga, vi har massa pengar och så fort nån gör nånting så får den en biobiljett, ungefär. men jag klagar inte, hahaha ..

fick min lönespec idag, typ 2000 kr mindre än vad jag trodde. vad menas? fattar ingenting. jag som verkligen hade planerat hur pengarna skulle spenderas och sparas intill sista krona och så fattas plötsligt 2000. hm.
var med vicky igår, vi kom fram till att vi spenderade ungefär 14 timmar i sträck med varandra, vilket är ganska mycket. vi hade typ matorgie, gick till lindöhallen och köpte hönökaka, pepsi, risifrutti och godis och smällde i oss allt det. sen några timmar senare traskade vi ner till grillen och käkade kyckling med pommes och tzatziki, haha. men gott var det. missade bussen gjorde jag också. för att lindös busstrafik är sjukt ologisk, i hamnen går bussarna TILL stan ännu längre in i lindö, dom åker alltså på "fel" sida och åt fel håll. självklart stod jag på höger sida, eftersom vi har högertrafik i sverige och jag inte direkt tänkte mig att bussen till stan skulle åka från stan. men det skulle den tydligen. så kom hem runt en halvtolv igårkväll ..

mah

jag tror jag ska pierca mig. måste bara övertala mamma och pappa att låta mig göra det, vilket kommer gå typ .. så bra. eller inte. men det löser sig nog! annars får jag typ fejka deras underskrifter och ta smällan sen, höhöhö. det kommer göra så jäävla ont bara .. helst skulle jag typ vilja bli nedsövd, men av någon anledning tror jag inte att det går. man kan väl få en bedövningsspruta som bäst, men då gör ju den ont också liksom. tradigt det där.
nu måste jag springa och duscha och klä på mig och sen bär det av till skolan för den första schemalagda dagen, som dock inte kommer bli jättehemsk i och med att vi ska repa inför torsdag :]

3052

image151

första skoldan, allt var ungefär precis som vanligt. det har satts upp skitstora, skumma skyltar lite överallt. vi fick skåp längst upp, borde inte klaga egentligen, bättre än o ha nere vid aulan. men vi hade verkligen drömläge förra året .. känns skumt utan alla människor. alla treor. och massa ettor som börjar. såg dock inte en enda förut eftersom dom började senare men lär ju se dom imorrn. ääeeehh. känns bara väldigt tomt på nåt sätt. men man vänjer sig nog skulle jag tro.
pratade med susanne och ska byta bort keramiken mot antingen manikyr eller tala inför andra, lutar mot tala inför andra. man måste ju tänka på sina chanser att få bra betyg i ämnena och manikyr .. hmm. det ska tydligen vara skiitsvårt enligt pappa och han borde veta med tanke på att han jobbar där. enda anledningen till att jag väljer manikyr i så fall är för att jag tycker om att måla naglarna och det känns ganska soft att bara sitta och göra det hela dagarna. nu är det ju förstås inte det enda man gör, men jag vill gärna tro det. för det är det enda jag är bra på när det gäller manikyr och naglar, själva målningsbiten.
nja, det var upprop, utdelning av busskort och skåp idag bara och sen gick vi hem. gick en sväng på stan med tjejerna, massoor fint överallt. vill ha min lön typ . nu, tack?

känns jobbigt när det händer så mycket grejer privat och man måste låtsas som att allt är som det ska. skulle bara vilja skriva om allting här och att jag är ledsen egentligen, men det här med blogg är så jävla .. ah. det är mer som en dagbok, man skriver vad man gör under dagarna och dom enda som egentligen är intresserade av det är ens kompisar. om man nu inte skriver nån typ .. modeblogg.
och om jag skulle skriva privata grejer här så skulle jag ju verkligen inte vilja att typ .. utomstående läste det. och då måste man lösenordsskydda. och då blir allt plötsligt massa komplicerat.
men ge mig en extra kram imorron bara. jag behöver det.

på ett sätt känns det som början till slutet. och jag vill inte att det ska vara det. men man når ju en gräns förr eller senare. hur mycket man än vill något, så brister det tillslut. och jag vill fan inte att det ska brista. vad gör man ..
man avvaktar. antar jag. ett tag till, som vanligt. man väntar och ser vad som händer. har förståelse ett tag till. och ser hur det blir den när det där taget har gått. om man nu får så lång tid. men om man får den tiden, så får man väl ha förståelse antar jag, eftersom saker är nya och komplicerade för tillfället och man får ha tålamod tills läget har stabiliserats och ordnats upp sig.

nu är jag alldeles för tänkig. usch usch usch usch usch.

derby

vill sjukt gärna se ifk ikväll, nu är det dessvärre försent, klockan är tjugo över sex och jag är fast i åby. istället ska kvällen ägnas åt att baka och äta muffins och kolla på grey's. ganskaa så mysigt det med.
imorrn börjar skolan. inte riktigt lika mysigt.

lajnus <3

linus är en gullunge och ska bränna ut alla säsongerna av grey's anatomy åt mig, höhö.

ett väldigt onödigt inlägg


sovit på landet över natten, ganska mysigt faktiskt. vad som inte var mysigt var saw 3. fy faaaaaaaaaaaan. jag skrek rakt ut ganska ofta. typ jämt. trots att jag kollade mellan fingrarna. såg fantastic 4, tvåan också, den var heelt okej men inte mer.

schemat har kommit ut nu, väldans bra. patrick har varit ännu mer fantasifull än vad jag är när det gäller rubriker och bytt förra årets lösen, soligt, mot regnigt. det kallar jag kreativitet minsann.

idag ska jag socialisera med min söta syster, vi ska göra pizza och kolla film. och imoorn, ska jag nog träffa tjejerna och sen ska jag träffa karen på kvällen och sen börjar skolan på tisdag. hm.

saknar ..


herregud


boattrip




var ute på glottern igår med johan och hans båt, vi badade och grejer. sjukt skönt i vattnet, typ minst fem grader varmare än i luften. vi satt på en klippa och fikade med djupfrysta wienerbröd och pärondryck också, haha.
kollade film också, vi satte på hata göteborg, fantastic four the rise of the silver surfer och lake house, slutade med att vi såg lake house fast vi fattade typ ingenting. och nu bär det snart av till linns land med girlsen, bada och grilla, ska bli väldans trevligt.

hmms

ska jag bege mig upp till sjön och åka båt med johan eller inte .. svårt val. det borde bli mörkt snart tycker jag, men johan hävdar bestämt att det inte blir det. hmm.


HAHAHAHHAHA

frågar karen lite ledigt sådär vad hon hade gjort idag och då har hon tydligen gått och piercat sig, hahahaha. hade fått ett ryck och gått in på luck 7 och piercat sig ovanför läppen. helt sådär. vafan, jag kanske skulle pierca mig. sagt och gjort liksom. och nu dör hon typ för att det gör så ont, hon fick ingen bedövning heller, stackars. hahahaha jag skulle fan dött.

the end's not hear, it's near

image142

sjukt god efterrätt mormor gjorde när vi var och åt mat där häromdan, mixade jordgubbar med rivet limeskal, limesaft och juice och hade lite vaniljyoghurt i, och så björnbär. galet gott.

läste ut sista harry potter nyss. känns skumt. att allt bara är slut. poff. sådär. man har haft böcker att läsa i .. ja, när kom den första boken? för väldigt många år sen i alla fall. och nu så kommer det inga fler böcker. och jo, jag vet attj jag förmodligen är en nörd som läser harry potter, men så är det. man har väl filmerna att "se fram emot", men dom är inte på långa vägar lika bra som böckerna ..

igår hade jag en sån där fuldag. orkade verkligen inte göra nåt, men lise fick ändå med sig mig in till stan. helt ful. ja, jag vågar påstå att jag är ganska ful, osminkad, rufsig i håret och med träningskläder. hehe. mötte emma, linus och stina på donken och emma frågade om jag hade varit och tränat .. hahahaha .. årets skämt, jag, träna, på sommaren? knappast. i alla fall, lise och jag var en sväng inne i stan och sen åkte vi hem till henne och kollade på systrar i jeans på deras enorma platta tv i deras extremt svala källare. jag såg på tre filmer igår, såg på blades of glory när jag åt frukost, systrar i jeans med lise och sen såg jag high school musical igårkväll. sjukt bra. var tvungen att ladda hem all musik också .. tvåan har premiär på disney channel typ .. på fredag. måste fixa så att jag kan se den .. hehehe ..

på tal om nåt helt annat så stötte jag ihop med mitt ex sedan väldigt länge igår. eller stötte ihop, han såg mig och skulle komma fram och hälsa, jag tittade totalt bort och låtsades att jag inte sett honom eftersom jag kände mig så otroligt sjabbig och han såklart var stylad till max typ. hade nog kunnat hälsa på honom min fulhet till trots, om det inte var så att jag gjorde precis den saken för nån månad sen. var hur sjabbig som helst då med, åkte 117 upp till stan eller nåt, och vem går på, om inte han? jag typ kniper ihop ögonen och ber att han inte ska ha sett mig och sätter sig nån annanstans, men självklart har han sett mig och kommer och sätter sig vid mig. ugh. det var en nästintill traumatisk upplevelse. men jag tröstade mig ändå med att tänka, att nästa gång vi stöter ihop med varann ska jag vara så jävla snygg så det förslår. meeen uppenbarligen gick det inte så bra med det!
varför är det jämt så att när man är jättesjabbig, så stöter man jämt på de personer man minst av allt vill träffa? typ ex, gamla kompisar som är skitsnygga och stylade och man själv är helt sjabbig .. vet inte hur många gånger det hänt mig, har träffat samma person kanske tre gånger när jag har haft träningskläder, varit osminkad och helt ofixad. vill bara säga typ att ah, jag ser inte ut så här på riktigt, jag lovar!
uh.

lite bilder






11 månader kvar

linn påpekade att jag fyller 18 om 11 månader. alltså blir jag myndig om 11 månader. det är inte alls mycket. 11 månader går jättesnabbt. och sen sa hon, och 13 månader tills jag (linn) blir myndig. inte alls lika coolt. det är jag faktiskt benägen att hålla med om, höhö.
augustifesten i år har varit treevlig, trevligast var nog i lördags med massa folk. det var väl jag, emma, emmas kompis emma, linus, simon, felicia, deras kompisar, vicky, linn och sofia som var själva utgångspunkten. i slutet av kvällen var det jag, emma, emma och linus kvar, dom andra hade kommit bort, haha. vi tappade bort oss från varann hur många gånger som helst men den där sista gången lyckades vi inte hitta varann igen. trevligt hade vi i alla fall. åt munkar, kollade fyrverkerierna, gick på marknad och åkte karuseller. och tittade på lite band gjorde vi också ja, melody club bland andra. med andra ord gjorde vi precis vad man gör på augustifesten ..
men har fan aldrig varit med om en värre virvelvind med emma och emma. vi trodde vi skulle dö. den där jävla grejen satt inte fast heller, så vi pressade den mot oss för glatta livet och skrek rakt ut att vi kommer dö. dom där jävla gubbarna på karusellen trodde väl att vi skrek så för att vi var så rädda för själva åkturen, så dom bara garvade och snurrade, snurrade, snurrade och snurrade. fy fan.
annars har det inte hänt så mycket. har jobbat lite också o sådääära.

i veckan ska det tydligen bli grillkväll ute på linns land, äta massor och sitta på bryggan och snacka skit, lovely :]

jag har inga vänner

sitter här som en annan kriminell med tights, tjocka sockor, nån t-shirtsak och en grå stor hood som inte ens är min. sitter med huvan uppdragen också. kan nån förklara det? jag vill inte ens direkt in till stan ikväll. är inte festsugen. är trött. vill göra min pizza nu med tre sorters ost och salami och läsa harry potter och ta en varm dusch. men det som lockar med stan är munkarna. endast. kan säga det. om bara nån kunde åka in och köpa ett par munkar åt mig så skulle allt vara prima. då skulle jag inte ens klaga.
gud vad trött jag är. egentligen vet jag inte ens om jag ska in till stan eller inte, det är det som är så irriterande. om jag bara visste att ingen vill åka in till stan, så kunde jag börja göra min pizza nu. men det kan jag inte, för jag vet inte än. får nog ta och ringa emma för fjärde gången idag eller nåt ..
so long

uppdatering ..
nu ska jag tydligen in till stan. jaha jaha. men trevligt! munkar, hehehe.


åååhh

asså faaaaaan vad trött jag är på allting. spyr på allting just nu. vädret, alla skittråkiga människor, alla jobbiga människor, åt helvete med alla dom. pallaaa falska saker o skit, det är ett sånt förbannat slöseri med tid ..
o jag är trött på augustifesten också och jag har inte ens varit där än. hade tänkt åka in igår, men neeeeeeeeeejdå, det blev inget, hade tänkt åka in ikväll o vara trevlig o social och allt sånt men neeeejdå det verkar inte heller bli nåt. screw everything säger jag. fuck everything. det blir jag och chipspåsen ikväll. igen.
gud vad irriterad jag är. och så blir jag ännu mer irriterad på att jag inte är 18 än. carro och hennes kompisar skulle ut ikväll och dom kunde jag hängt på men neeej jag kan inte för jag är inte 18! och jag kan inte ens låna carros falskleg för vi är inte lika! och jag skiter i att det här är dagens i-landsproblem. jag är så jävla irriterad just nu och det tänker jag fortsätta vara.
fuck all.

shiet mannen

image129
så här snygg känner jag mig nu. stor ful bild känns passande för tillfället. höhö.

vad jag är trött. varit med vicky en stund nu, det var skitfint väder förut, vi var ute o cyklade i åby, åkte ner till centrum o handlade mat, för optimistisk och pigg som jag var då planerade jag att laga mat tills mamma och pappa kom hem .. satt vid kiosken och solade och det var helt tokigt varmt så vi bestämde att vi skulle åka och bada. men lagom tills vi kom hem började det typ regna och det blev helt grått och vi båda blev skitttrötta så det slutade med att vi satt i soffan helt däckade och kollade på musikvideor på mtv.
jag hade ju tänkt dra in till stan ikväll, men så blir det icke nu. ska vara hemma och sova och läsa harry potter hade jag tänkt. och måla naglarna. måste få med mig mamma till ikea imorrn också.

hej hej bloggen

hej hej bloggen! idag skulle jag jobbat fyra timmar, från fem till nio. klockan ett ringer dom från jobbet och vill att jag ska börja jobbba tre. men nehe, det orkar jag ej, svarade jag. eller så sa jag inte riktigt, men typ. jag hade ju viktiga saker för mig, jag socialiserade med sötemma jag :] vi gjorde chokladbollar, som emma åt fast hon inte borde .. fast jag klandrar henne inte, för dom var extremt goda. eller hur emma?

meeen sen åkte jag in och jobbade vid fem och ungefär vid halvåtta så anlände tredje världskriget minsann! nånstans då slutade väl rix fm-konserten antar jag och det blev kö ut genom dörrarna och bilarna stod långt ut på parkeringen i driven och min bedjan till nicke om att få sluta kvart i nio för att hinna med en tidigare buss ner på stan för att träffa emma, linus och diverse människor verkade med ens väldigt skrattretande. så jag stannade. i tio minuter sa niklas. när de där tio minuterna hade gått hade alla drabbats av hysterisk panik, med en person i köket och en person i kassa och köerna längre än innan. anna i kassan blev lite smått hysterisk när jag sa att jag var tvungen att gå, och grep bokstavligen tag i min hand och bönföll mig att stanna. vilket alla andra på restaurangen också gjorde. så självklart stannade jag. ringde till emma och sa att det var kris på jobbet och att det var jättetråkigt och jag ville verkligen vara med er ikväll men vi får ta det typ imorrn. och sen gick jag in i kassan. det var slut på typ allting. mellanpommeskartonger, mellanmuggar, salladsbröd, dipsåser, dressingar, bestick, drycker, mja, ni förstår.

fullt med folk ända tills elva då vi stängde, dock inte lika sjukt mycket som innan. när alla hade gått ut ur matsalen tillslut skrek nicke av lycka och typ alla hoppade runt och var allmänt glada (fattar inte hur man orkade?). sen så skulle nicke bjuda alla på mat så då plockade vi på oss allt vi ville ha och gick ut och satte oss utomhus och åt, pratade och rökte. för övrigt var en filur vid namn l-g från sthlmsrondellen och hjälpte till, mycket treevligt. synd att han jobbar i rondellen.
där satt vi ett tag. var allmänt trevliga mot de få gäster som fanns kvar. sen städade vi. massor. i typ två timmar. sen fick jag skjuts hem och kom precis hem och nu sitter jag här. tror att en dusch kan vara en ganska bra ide.
så tack marsi, amelie, nicke, l-g och tessan för en sjukt trevlig kväll. jag gör det inte igen på ett tag dock kan jag säga.

lista

tänker: på gårdagen och allt som har hänt på sistone
känner: att man kanske borde sola lite idag, när solen är framme
tycker: att typ alla killar är helt dumma i huvudet
vill: baka muffins och läsa harry potter
ska: jobba vid fem
borde: gå och äta frukost
måste: åka till lindö och hämta mina jobbgrejer innan jobbet
hoppas: att jobbet blir kul och att nån rolig person jobbar idag
längtar: efter honom ..

håhåjaja

image128

har haft typ världens skummaste vecka. veckor. dom två senaste veckorna har varit sjukt skumma. fast på ett roligt sätt. hahasätt liksom. kan tyvärr inte skriva varför här, eller allt det hahaskumma som hänt, men roligt har jag haft det! kan i alla fall säga att jag träffade roger moore igår. det var coolt. han var cool. störtcool. jag har faktiskt bildbevis, som kan ses ovan. deni!

RSS 2.0