Valborgsmässoafton



Sitter och har psykologi nu, känner mig inte motiverad eller inspirerad överhuvudtaget. Har letat ny bakgrund till bloggen hela lektionen, haha.

Jobba massa projekt i eftermiddag och sen ska jag ner på stan och hämta fribiljetter till ikväll, träna (utan musik dock för att jag glömde min mobilladdare hos Alex och iPhonen har dött, suck) och sen hem till Alex och fixa och göra mig i ordning och så. Senare blir det fest nånstans och förhoppningsvis grilla också, följt av utgång. Jag är skitpepp på dansgolvet som ska spela 90-talshits på Hugo, yes.

Skitpepp inför lördag också, eller vad säger du Emma, haha? Måste fixa sovsäck och liggunderlag och grejer också dock. Kommer bli sjukt mycket folk också, känns som att det kommer bli en sån där sjukt rolig kväll/natt som bara händer typ en gång per år.

Ledig hela långa helgen sen och jag ska pressa massor och bli lite brun i alla fall, hade jag tänkt. Och så måste jag plugga som en galning också förstås. Projektrapporten ska vara inlämnad nästa onsdag och så måste jag ha skrivit klart min psykologirapport tills nästa söndag, för nästa måndag drar vi till London!

It's alive!



Lördags var trevligt, förfest hos Vicky och Palace efter det, riktigt nice var det! Alex har för övrigt kommit hem nu, ih. Mys.

Idag är det två veckor kvar tills V och jag åker till London. Ännu mera iih. För övrigt drunkar jag i plugg nu, därför jag inte syns till så mycket.

Det blir dock vit choklad och hallon/saltlakritsglass med chokladdopp idag på Halvars med the crew innan plugget för idag ska inledas.

Den nya generationen



Haha, har skaffat mig en twitter! JolineJacobsson, svårare än så är det inte. Skitkul ju, var inne typ två minuter och har redan fått två followers, hahahahaha.

Förresten är brillsen beställda nu, finally! Ska bli så sjukt skönt att slippa spänna ögonen hela tiden .. Fina sköldpaddsbågar med gulddetaljer, nice.

Nu ska jag nörda Veronica Mars hela kvällen! Och sörja över Veronica/Logan break-upen, och nej, jag kommer aldrig komma över det, hur många gånger jag än ser om alla säsonger ...

It's a sweet pain watching your back as you walk



And it's spring! Köpte glass och satt ute i solen förut, mysigt. Vicky och hyrde ju Ung Rebell med James Dean häromdan på VHS och igår kollade vi på på den, efter mycket om och men ... Den var ju minst sagt, speciell.

Bokat London nu btw. 11-14 maj, fint. Sightseeing, lite shopping (hetsleta studentklänning) och fest, jaoo.

London, here we come



Var inne på Ryanair och slösurfade som jag brukar i hopp om att det skulle dyka upp nåt billigt till Barca, men icke. Dock kommer man till London för 74 kr tur och retur inklusive alla skatter, HUR BRA?!

Så lätt att vi ska till London nu. Början av maj nån gång, bara chilla, steka i solen och festa. Shoppa lite kanske. Fint.

Var och käkade glass på Halvars förut, hallon/saltlakrits, vit chokladglass med bitar av vit choklad i, mjukglass och så chokladdopp på det. Mumma! Alex åkte hem nu i eftermiddags också ...

Precis pratat med V i en timma, blivit udated om alla äventyr hon var med om i Köpenhamn, haha. Så långa telefonsamtal blir det när man inte pratat på typ .. fem dagar, haha.

Anyways, ikväll blir det bara chill .. Har en halv burk Phish Food i frysen och massa Veronica Mars på datorn. Imorgon är det skola igen, hm. Filmkunskapen ska dock bli kul, som vanligt!

Glad påsk!


HUR SÖTA?!

Baby kom hem igår, det käkades bara massa påskmat och vi bytte påskägg ... Och sen myste vi bara massor och kollade lite film. Idag har vi varit i Lindö hela dagen, vi grillade istället för att äta vanlig påskmat och gud så gott det var. Grillat med potatisgratäng, tzatziki, sambal oelek-sås och massa god sallad med rädisor. Sen har vi ätit jordgubbar med grädde, glass, maränger och chokladsås, mumma!

Vitt vin har det också blivit en del och så gjorde Alex och jag godaste sommardrinken, mums. Absolut Vodka Rasberri, Sprite, frysta hallon, lime och massa is. Det blir en favorit i sommar känner jag på mig .. Under studentveckan också för den delen!

Vi gick bort till minigolfen efter maten för att vi tänkte spela lite men dom hade precis stängt ... Attans. Har för övrigt haft på mig min nya fina blommiga klänning från Gina idag tillsammans med jeansjackan från Monki och mina vita Converse, vårigt!

Har fått massa påskpresenter också, ett jättefint porslinsägg med godis i från mami och papi, ett stort ägg med massa godis i från baby och så fick jag ett kuvert med massa lotter i från Alex mamma och pappa, så himla gulligt, tack!

Nu ska vi äta ännu mer godis tror jag och pussas lite mer ...

Ha en fin påsk, vårpussar!


True Blood säsong 2

True Blood Season 2

JEJEJEJEJEJEJEJ bilder från säsong två ute HÄR!

A Seturn, for a Mars, in Neptune ... Ha!

Glad jag blev igår då när deklarationspapprena kom och jag såg att jag får tillbaks 2300 på skatten .. FINT! Plus att jag har lagt undan 1000 till skatten redan, för att pappa på nåt skumt sätt hade räknat ut att jag skulle bli tvungen att betala 3000 kr i restkatt .. Vaddå felberäkning, haha.

Var ute och käkade på Babyl igår med mamma och pappa, grymt gott som vanligt .. Åt B & J's när jag kom hem och kollade lite Veronica Mars också, somnade grymt sent .. I alla fall för mig. Phish Food is the shit ...

Tog en lång sovmorgon i morse och har bara jobbat annars idag och imorgon är det påsk! Påskmat, yes! Ååh, och imorgon kommer min baby hem, iiih! Ska in till stan och köpa godis och fixa påskägg och så, hade tänkt träna också men vet inte om gymet har öppet .. Måste köpa nån slags ficka till min iPhone också. Som är grym för övrigt.

Måste boka tatueringstid ASAP för övrigt! Måste hinna fixa den innan studenten och innan man börjar sola på allvar .. Remind me!

There's nothing else to do, than to have a barbeque



Jag hade lite grillfest i .. vad blir det nu, måndags. Eller liten och liten, vi blev ganska många till slut men det var tänkt som liten, haha. Vi grillade allehanda kött, kyckling och korv och det var helt underbart. Var svårt att få igång grillen först, men efter ett tag började det brinna och ha sig ordenligt. Har den brinnande grillen som bakgrund på min iPhone nu, haha. Sjukt många grejer som gick sönder inom loppet av typ två timmar dock .. Två trädgårdsstolar, balkonghandtaget, badrumshandtaget och en tårtspade. Hm ...

Kom precis hem efter att ha jobbat 3 ½ timma, känns ganska onödigt. Har varit allmänt duktig också och dammsugit hela huset, plockat björkris och påskpyntat och satt massa fjädrar och sånt i riset. Miao. Blir mami och papi glada när dom kommer hem från landet idag.

Var med syster och Aron igårkväll, käkade pizza och kollade Chapter 27 med en tjock, nedsunkad Jared Leto som John Lennon-mördaren Mark Chapman. Väldigt skrämmande film. Det lustiga var att skådespelaren som spelade Lennon i filmen heter Mark Chapman på riktigt. Hänger ni med? Aaah, scary. Helt slumpvis, enligt imdb. Yeah right.

FÖRRESTEN! Har jag ju totalt glömt bort. I måndags när jag jobbade stannade Gert Fylking och Robban utanför kiosken och ställde upp sin feta husvagn och fikade, hahaha. Ystad --> Haparanda, yeah! Skulle ju ha bjudit dom på glass och grejer men dom kom aldrig in. Tufft vare!

Grillfest!



Jobbade tills typ kvart i två, ganska galet idag med och nu taggar jag för fullt inför ikväll. Galet kul ska det bli! Har legat ute i solen och lyssnat på massa bra sommarmusik och ååh vad glad jag är för att det är så fint väder. Man kan gå barbent ute till och med! Ska bara ha en jeanskjol, tischa och en sjal i håret sen.

Jag köpte en iPhone igår! Sjukt bra. Fri turbosurf, 8 gig med musik och filmer och i allmänhet är den så sanslöst snygg och bra.

Måste gå och duscha och göra mig i ordning nu och fortsätta peppa .. Ha en UNDERBAR eftermiddag och kväll för det ska jag ha!

It's a wonderful world



Som alla andra miljontals bloggare redan skrivit på sina bloggar har det varit fantastiskt väder. Vi fick påsklov i fredags och på kvällen var jag och Stina hos Emma och kollade film och åt massa godis, chips med dip och drack sodastreamad jordgubbssaft. Flott!

Igår jobbade jag och det var helt galet på grund av vädret. Men ändå fint. För jag var så himla glad för det fina vädret så det gjorde inte så mycket att det var så mycket folk och så mycket att göra.

Igårkväll tog jag bilen, hämtade upp Sandra och åkte ut till Lindö. Hela tjejligan var samlad och vi gick ner till hamnen utan jackor, och beställde massa pizza och satt på bryggan och åt. Så himla fint så jag vet inte vad. Tog massa fina vårkort också med hamnen som bakgrund. Saknade min älskling massor också för att jag i princip satt och blickade över hans hus, men han var inte där.

Promenerade hem till Vicky sen i mörket, kollade film och åt massa onyttiga saker och sen drack vi te och kollade lite SATC.

Idag är jag helt ledig vilket är superskönt .. Ska åka in och träffa syster snart och vi ska gå på fotopromenad och käka glass på Wallman's om vädret blir bättre.

För övrigt ska jag ha lite grillfest imorgon! Fint eller vad? Stort, tomt hus tills på onsdag med stor, fin trädgård och förhoppningsvis underbart väder; det är givet!

Lyckat värre



Skolan var idag var sjukt "oskolig", hade föreläsning om energi på ped.led, hål, diskussion och på lunchen begav oss V och jag till McDonald's där vi satt och åt lunch i vårsolen med brillorna på, helt underbart! På miljöpolitiken tyckte läraren att det lät som en bättre idé att gå ut och gå i vårsolen och äta glass istället för att sitta inomhus och plugga, så sagt och gjort! På psykologin kollade vi bara film och efter det åkte jag hem och la mig i solen igen ..

Gick och la mig för att vila vid fem ungefär för att jag var så himla trött och jag vaknade vid tio. Say what?! Nu uppstod det problem .. Skulle ju göra massor ju, plugga svenska och engelska och kolla GG och Heroes. Ain't gonna happen, most of it. Ska dock kolla GG nu innan jag sover och hoppas på det bästa inför svenskan imorgon ...

Förresten så gjorde det här verkligen min kväll.

Sleep tight!

RSS 2.0