Skolarbete

- Historiaarbete om Kalla Kriget 26/5
- Geografiarbete (måste bara skriva över det i Word) 29/5
- Franska nationella i läsförståelse 27/5
- Samhällsdiskussion om samhällsekonomi 28/5
- Tal om klimathotet till IV:t 30/5
- Franska nationella uppsats 30/5
- Franska nationella hörförståelse 30/5
- Franska nationella muntligt 3/6
- Engelskaredovisning om Australien 4/6

Kul va?


Colorful

Mogil Exclusive to ASOS Oversized Panel Clutch Bag
Åh så fint.

I press trigger, I don't press people's buttons



Återkommer när jag har ett liv igen. Tills dess måste ni lyssna på det här, så grymt bra! Man vill bara ställa sig på ett bord och dansa fötterna av sig. Robyn är grymt cool, är det nåt vi ska vara stolta över i Sverige så är det över Robyn! Men jag vet inte om jag tycker om remakesen av låtarna på hennes senaste skiva till UK-versionen som släpptes häromveckan, massa skumma beats överallt, i typ Robotboy som är världens finaste låt och som bara ska vara fin och inte cool. Men Cobrastyle ska det vara beats i i alla fall, äre fest eller?!

PS: Har köpt världens finaste jeansjacka från Monki. Som jag spanat på sen den kom ut på hemsidan och gått hela våren och kollat och hoppats att dom fått in. Nu var den inne! Den var så fin så jag var tvungen att köpa kjolen också.

Velan

image256
Snor den här bilden från Sandra lite, hoppas det är lugnt, haha. Var och provade den här klänningen häromveckan men i en för stor storlek och den var ju alltså för stor uppenbarligen, men mest runt bysten. Var inne på Monki idag och såg att den fanns i en mindre storlek och var ju självklart tvungen att prova .. Och den satt som ett smäck verkligen, även om det tog ett tag att få på mig den. Kändes figursydd, riktigt, riktigt snygg. La undan den, men har inte ens pengar så vet inte hur jag ska kunna köpa den. Provade även den här kjolen på HM och den satt också riktigt fint, riktigt somrig var den. Nu är det mest övertalning som gäller, och jag kan inte ens välja mellan dom två om jag måste. Synpunkter?

På torsdag, på torsdag ..



Sådära, nu är pengarna inväxlade och väskan ska börja packas! Grymt härligt, kan inte vänta. Har dock en hel drös med grejer att fixa innan, under och efter resan, suck.

- Teorin står det riktigt illa med just nu. Kom på att det kanske inte var så smart att boka teoriprovet 11.15 dan efter att jag fyllt år. Njae va?
- Historiaarbete
- Geografiarbete
- Engelskaarbete

Annars måste jag städa, packa, plugga teori och plugga skolgrejer idag. Men jag orkar inte. Har körlektion vid halv nu, ska dra mig snart, men kommer inte orka anstränga mig nämnvärt ikväll ..

Kommer förmodligen inte hinna vara med på orienteringen på torsdag eftermiddag heller. Vi ska vara på flygplatsen vid sex och bussen till Lillsjön från skolan går 13.20 och Vicky och jag har skrivit upp att vi ska springa den långa rundan. Lär ju ta minst två timmar?! Och sen hinna hem, duscha, äta, fixa det sista och åka till flyglatsen. Det blir jävligt tight det där .. Det är frågan det.

Vi såg klart Forrest Gump på historian idag också, den är ju helt grymt bra. Annars är det franska, idrott imorrn (vad ska vi göra då?), historia, svenska/engelska och samhäll innan torsdan. Engelska nationella på torsdag och så skulle vi visst hinna ha geografi innan orienteringen. Men nu, spårvagn+Twister ..

GE MIG TORSDAG!!!

Underbar helg



Har haft världens finaste helg. Älskling kom hem i fredags också och det gjorde ju inte saken sämre direkt, hehe. Dokumenterade faktiskt större delen av dagen i bilder också, vilket är ganska bra gjort av mig med tanke på att jag i princip aldrig tar kort längre. Strålande sol hela dagen och efter min körlektion åt jag, Sofia, Sandra och Vicky lunch i Hörsalsparken på gräset. Hade mitt informativa tal på IV:t och fick MVG, kändes grymt bra med tanke på hur lite tid vi har kvar och hur många lektioner som gått bort och kommer gå bort. Extremt liten grund att sätta betyg på, hm. Träffade Felicia och Emma efter IV:t och snackade ett tag och efter det gick Emma och jag ner på stan för att fixa fribiljetter till kvällen som dock inte behövdes för min del .. Grillade hemma på kvällen, hur gott som helst, och sen var det Saras fest, som var grymt rolig! Väldigt mycket (och roligt) folk. Lite allmänt strul under kvällen som det brukar bli mellan mig och en viss person när vi druckit, haha. Men också väldigt mycket mys, som det också brukar bli, haha. En tjej trampade visst på en glasbit och fick åka till akuten också, illa.. Men det förstörde väl inte humöret nämnvärt hos de flesta. Intressanta diskussioner om allt möjligt med vissa och lite avslöjanden och grejer, haha.


Låg i princip bara hemma och sov och solade i lördags, mådde inte alls speciellt bra ... Grillade hamburgare och drack massa saft och åt glass, helt perfekt. Cyklade in till Lindö från Åby sen duktig som jag var och väl där grillades det också och åts massa god mat med lite folk. Igår cyklade jag till jobbet och skulle ha jobbat fyra och en halv timma, men behövde bara jobba en och en halv, lycka! Vi sålde så jäkla dåligt förmodligen på grund av det fantastiska vädret, så jag och två till fick gå hem. Inte helt fel! Jag trampade hem på cykeln och låg och pressade med syster och pratade Turkiet med mamma resten av eftermiddagen. Vi åt världens godaste lax och efter det åkte vi in till stan och köpte glass hela familjen. Övningskörde efter det och åkte och sov hos min älskling sen. Åt resterna av det vi grillat på lördan haha, skitgott. Vet inte om jag hade kunnat haft en roligare och mysigare helg ... Lite bilder kommer väl så småningom.  


Sofia 18 år!

image926

image927

Några bilder lyckades jag minsann snoka reda på, haha. Får bli ett lite större bildpotpurri när jag överfört alla bilder från gamla datorn till nya. Har verkligen inga bilder på den här datorn, lite trist.

Men Sofia fyllde i alla fall myndig igår! Stort, haha. Synd att jag inte kunde vara med och fira dig ordentligt, men du fick ju din present i alla fall, och det kändes som att du blev ganska nöjd, hehe. Det blir bara bättre från och med nu ..

Haha, abstinens någon?

image925

Haha, lätt veckans roligaste .. Kollade min mobil för en stund sen och såg att jag hade 4 (!!!) nya sms, och självklart undrade ju jag vad tusan det var som hade hänt och om nån hade dött ungefär .. Men naedå. Haha, fyra sms från Linn!

Sms 1, inkommet kl. 19.37
Hej cherrypie! Nu ska vi snart åka, sitter i baren och väntar på att gaten ska öppna nu. Jag har druckit cappuccino och ätit chokladboll haha och vid incheckningen såg jag en fransman som tusan var det finaste jag nånsin sett, haha. Ha det toppen här hemma så hörs vi :) pussar i massor!

Men hon kunde inte hålla sig så länge ...

Sms 2, inkommet kl. 19.40
Jag hoppas din körlektion gick bra förresten! :) Pusspuss

Sms 3, inkommet kl. 20.04
Hej darling. Nu sitter vi i planet, bältena är fastspända och vi är redo att åka! Hoppas planet inte kraschar och jag dör för i så fall är det här det sista smset du någonsin får av mig, haha. Nej då jag skojar bara :) Pusspuss älskling!

Sms 4, inkommet kl. 20.05
Och guess what, på planet kan man köpa CROISSANTER! Lycka! :) Pusspuss


Hahaha, Linn, den här Frankrike-vistelsen kommer bli svår för dig verkar det som ..

I promise you



Inget IV idag - meaning sovmorgon. Riktigt intressant och rolig diskussion/argumentation om Sveriges alkoholpolitik på svenskan, det blev riktigt hetsigt där ett tag. Åkte hem runt tolv, köpte med mig pastasallad från Paus och tidningar och en Twister från Pressbyrån som jag sysselsatte mig med i solskenet i väntan på bussen. Värt att veta är att man just nu får en internationell tidning på köpet om man köper en svensk tidning på Pressbyrån. Fick tag på ett riktigt tjockt nummer av In Style och senaste Cosmopolitan, då blev jag glad, haha.

Ligger ute i solen och lyssnar på Leona Lewis nu, så himla skönt, dock helt otroligt, nästan för varmt .. Man kanske skulle dra fram vattenslangen och svalka sig lie, haha. Hunden skulle också behöva svalkas .. Vicky skulle egentligen ha gjort mig sällskap här men hon hade visst åkt på nåt och ligger hemma idag.

Linn åker till Nice ikväll, lucky you! Dock är det ju bara en vecka kvar nu tills mamma och jag åker till Turkiet och det är ju inte fy skam det heller .. Känns dock lite sådär att åka ifrån Sverige när det är så otroligt väder .. Menmen, vi får hoppas att det är ännu finare väder i Turkiet. Dessutom kan man ju bada där nu och det är kanske lite kallt att göra i Sverige än.  

Det ska ju bli medelhavsvärme i Sverige i helgen, synd att jag ska jobba då bara .. Men några timmars sol ska man nog hinna med. Visserligen känns det ju som medelhavsvärme nu redan så ..

Senare idag är det körlektion som gäller i allafall, start och stopp i backe idag, hjälp ..

Anna's coming back to town!

Aoow, fick precis ett långt mejl från världens sötaste Anna och hon är så himla söt! Det är ju inte alls långt kvar nu gumman, inte ens en månad för 31 maj kommer du hem! Can't wait .. Världens bästa Anna =) Vi ska nog se till att det blir en massa roliga saker i sommar, bada och sola, festa, shoppa, resor, massa glass, you name it .. Se bara till att komma hem säkert först, inte krascha med planet eller nåt sånt :]

Life is wonderful



Mickes pass var inställt igår till min och Vickys stora besvikelse, mah. Passet som ersatte var helt okej, men inget extraordninärt. Blev bättre och bättre mot slutet men musiken var inte speciellt bra ..

Satt helt ärligt och tänkte på mat konstant under bussresan hem - jag älskar att plåga mig själv med att tänka på mat jag tycker om när jag är sådär riktigt hungrig. Det var faktiskt inte första gången jag gjorde så igår .. På idrotten gick jag och Sofia en promenad runt Strömmen vid Åbackarna och mot slutet tillbaks mot skolan började vi plåga oss själva, haha. Det som kom upp var bland annat; friterad fläskfilé med sötsur sås, grillat i alla dess former: fläskfilé och kycklingfilé bland annat, tzatziki, pastasallad dränkt i dressing med massa örter och pestokryddad pasta, grillad kyckling, fetaost, sallad, gurka, tomat och vitlöksmarinerade soltorkade tomater. Gott!

Vi blev helt lyriska när vi gick där vid vattnet under solstrålarna och såg alla fantastiska hus som ligger utmed vattnet .. Funderade lite på vad de kunde kosta. Miljonhus, that's for sure i alla fall. Helt otroligt enorma, vackra hus, med stora sluttande gräsmattor, egna bryggor och klippor vid vattnet, ja jösses. Helt otroligt fina var dom. Där skulle man bo någon vacker dag, eller som Sofia sa, man kanske skulle gifta sig rikt, haha!

I alla fall, kom hem efter träningen igår och då stod pappa och grillade, vardagslyx! Blev skitglad, det gjorde hela min dag. Bara för att det är så varmt nu vill jag grilla exakt hela tiden .. Jag skulle lugnt kunna äta grillad kycklingfilé varje dag i flera veckor, det går ju att variera det med tillbehör i all oändlighet.

Ytligt vårinlägg

image924
Jeans/byxor: Beiga chinos måste verkligen införskaffas. Vill faktiskt ha ett par riktigt ljusa 70-talsjeans med utsvängda ben men vi får se hur det blir med det ..
Klänningar: Axelbandslösa, lätta, halvtransparenta klänning med blommor, volanger och andra mönster. Tighta, axelbandslösa fodral i svart, rött och ljusa pastellfärger men även i starkare färger som riktigt cerise och djuporange. Vita, skira, bomullsklänningar som får en att tänka på sommarängar.
Kjolar: Känner inget större behov av kjolar faktiskt. En halvlång, tight, ljus jeanskjol skulle dock vara fint, mm ..
Jackor: Kör hårt på min skinnjacka men letar desperat efter en skitsnygg, ljus, sliten jeansjacka. Hojta om ni vet om nån! Måste införskaffa en svart, lite längre ledig kavaj också.
Skor: Fler gladiatorsandaler, med högre skaft och även kanske med nån form av klack, typ kilklack. Har hittat ett par grymma på ASOS .. Annars är klumpiga sandaler fortfarande jäkligt fint.
Koftor/tröjor: Nja. Puderrosa bomullströjor skulle det vara i så fall.
Väskor: Skulle vilja ha en mellanstor, riktigt riktigt mjuk konjaksfärgad väska med handtag så att man kan ha den både på höften och bekvämt under armen.
Blusar & Toppar: Återigen, lätt, luftigt och transparent, blommigt, mönstrat och med volanger. Coola eko-tees från Forever 21. Lite halvlösa t-shirts i ljusa, mjuka pastellfärger. Finns en hel uppsjö av dom på Monki .. Randiga toppar i alla dess utföranden, långa, korta, kortärmade, långärmade. Rödvitrandiga och mörkblåvitrandiga är att föredra.
Huvudbonad: Nja. Fina, blommiga hårband skulle det vara i så fall.
Övrigt: Korta, slitna jeansshorts. Wayfarers. Mönstrade, färgglada bikinis.

Sommaren är runt hörnet

image923

Gick självklart och la mig läskigt sent igår. Trodde att jag skulle somna framför ratten ungefär, men det gick bra. Det går framåt med körningen, körde helt själv ganska länge på en landsväg, kändes riktigt bra! Känns dock som alltid läskigt tidigt att ha körlektion vid kvart över sju på morgonen, ugh.

 Vi ska springa idag på idrotten, men jag trodde att vi skulle spela brännboll så jag tog på mig vanliga sneakers, hm. Blir nog mysigt att gå runt Strömmen i alla fall. Kanske en visit på Färgagården, haha?

Vi ska tydligen titta på Forrest Gump sen på historian, ska bli riktigt mysigt, hur bra film som helst. Träning med Vicky sen i eftermiddag också, veckans roligaste pass!

Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din

image920

Var inte ledig så värst mycket under valborg, älskling kom hem på onsdagskvällen så då grillade vi och mös bara hela kvällen, mycket att ta igen när man inte setts på ett tag. Jobbade på torsdan och sen i lördags och söndags men var ledig i fredags. Vi åkte ut till Jennies land och åkte lite båt, grillade och fixade och donade. Var tvungna att fixa en hel del med gästrummet som vi skulle sova i om vi säger så .. Men det blev riktigt fint till slut med tanke på hur det såg ut från början. Fullt med grejer och skit, smuts på golvet och hur dammigt som helst. Jennie och jag bar ut alla grejer, dammsög, skurade och dammade. Bäddade sängarna, ställde in blommor och tände lite ljus, blev skitfint tillslut. Vi grillade som sagt sen på kvällen och efteråt åt vi världens godaste äpplepaj med vaniljglass. Var trångt att sova i våningsäng också, alltså två personer i underslafen, eftersom jag och min fining självklart ville sova med varandra .. Man får lida för kärleken, haha. På grund av att det var så trångt fick vi inte så mycket sömn, men mysigt hade vi. Riktigt mysig kväll!

I lördags blev det spontan utgång, vi skulle egentligen ha varit hemma hos mig och lagat mat och myst eftersom det var vår sista kväll, men jag är tydligen en lättövertalad flickvän, haha. Men det blev riktigt roligt till slut faktiskt. Har massa bilder också men dom kommer upp nån dag snart när jag har mer ork och tid .. Det var i alla fall en riktigt rolig kväll med massa trevliga människor.

image921

Jobbade ju i söndags också, vilket gick förvånansvärt bra, trodde att jag skulle vara helt död. Men det gick bra i alla fall. Tänkte att jag skulle åka hem och sova, vilket jag alltid tycks tänka nu för tiden, men självklart blev det inte så.

Gjorde en massa annat skit istället .. Och då tänkte jag att jag skulle åka hem och sova idag efter skolan, men det gjorde jag ju såklart inte heller. Men då tänkte jag att jag skulle gå och lägga mig ruskigt tidigt för att jag ska upp vid sex imorrn för att jag har körlektion kvart över sju, men som ni märker kraschade ju den planen också. Det går inget bra för mig det här med sömn nu för tiden. Jag som alltid är så noga med att få mina 8 timmars sömn varje natt, usch. Imorrn efter skolan kan jag inte heller sova, för då hinner jag bara hem en snabbis efter skolan, käka nåt och byta om innan jag ska in och träna. Får sova efter träningen för att ta igen all missad sömn. Har väl sovit fem, sex timmar i snitt varje natt senaste veckan och då är jag alltså van vid att få minst åtta ..

image922

Dålig sömn i våningsäng i fredags, utgång i lördags plus upp tidigt för att jobba på söndan, sent på söndan och vaknade vid fem för att en viss person skulle åka hem med tåget halvsju. Ugh. Behöver jag säga en gång till att jag är trött?!

Har för övrigt fyra körlektioner den här veckan och ska plugga en timma teori varje dag. Ja nu jävlar ska det tas körkort! Och sen åker mamma och jag minsann till Turkiet nästa torsdag .. Och det ska för övrigt en gång till bli 25 grader i helgen och vem ska jobba om inte jag?! Jo, precis. Blows.

Nu ska jag sova. Har skickat sjuttioelvatusen bilder till Emma från senaste veckornas bravader och fått en skitrolig film av henne i utbyte från Emmas typ .. 16:de födelsedag när Bella och jag headbangar till Rock the World med Bubbles. Haha, så jäkla kul.

PS: Jag är för trött för att fixa mer givande och relevanta bilder, DS


Elins 18-årsfest




Sandra, bäst på fest!



Älsklingar, Emma och Felicia. Jag och Johanna posar ..



Posers är vi allihopa!



Nån som vet vilka killarna i gråa tröjor var? För övrigt är ju födelsedagsbarnet själv med på ett hörn där, sötnos.



Allmänt .. mingel, haha?



Johanna är också bäst på fest!

Il y a malheur et il y a bonheur, cet est bonheur

Mother and Daughter Holding Hands Photographic Print
Var ute med hunden för inte så länge sedan och förvånades av hur mycket fint det ändå finns runtomkring oss utan att vi tänker på det. På hon eller han som alltid spelar saxofon i huset ovanför oss när jag går ut med min hund om kvällarna, spelar som om det inte fanns något annat.

Några ballonger låg mitt på gatan när jag traskade fram, en vit, en rosa och en blå. Jag blev riktigt glad. Sen mötte jag mitt kryss med sin nya flicka som är ruskigt söt och precis som man gör när man är nyförälskad och fortfarande inte riktigt säker på vad den andra känner, släppte de varandras händer så fort de såg mig och rodnade lite. Så himla fint.

RSS 2.0