bästa hurley



life's not so bad right? I mean sure the others are coming to like eat us all, and every once in a while someone blows up all over you, but you do get to sleep in every morning.


hahahahaha!


från lost, f.y.i




all I can hear is your lies



det har varit en jobbig gårdag och en jobbig morgon. bli besviken, om och om och om igen. orkar inte mer. till slut är det bara dags att sätta ner foten. det gör jag nu. orkar inte med att det här ska ta mer energi och förstöra mer än det redan gjort.

och nu är det dags för a fresh start. i london. en chans att börja om på nytt. jag ska ta tillvara på den chansen och sluta umgås med människor som inte bryr sig om en och får en att må dåligt. jag förtjänar mer. jag förtjänar att få må bra och att enbart få umgås med människor som har en positiv inverkan på mitt liv och får mig att må bra.

att till slut finna sig stå helt ensam och upptäcka att man inte har någon annan att lita på än sig själv är en jobbig insikt. så kändes det igårkväll, så kändes det allra mest i morse. det där ögonblicket när man bara känner sig så fruktansvärt ensam och fattar att den enda man verkligen har, den enda man verkligen vet kommer ställa upp, den enda man verkligen vet kommer finnas där, är en själv.

men nu ska jag i alla fall börja tänka lite mer positivt. ska ringa till läkaren och beställa tid för hälsoundersökningen imorgon och efter att ha jobbat mitt pass idag är jag ledig i en och en halv vecka och då ska jag fixa allt med au-pair ansökningen och bli klar med allt så att jag kan skicka in det. så att jag kommer iväg någon gång.

funderar på att göra en ny tatuering innan jag åker. eller göra det i london, går ju också. vi får se. vore kul i alla fall.


london, here I come.

dagsplaner



ska träffa girlsen för en fika på fräcka vid halvsex men känner att jag måste komma ut och göra något innan dess. har sett en jättefin naturvit kappa med pälskrage från hm på en blogg som jag känner skulle vara värd att spana in ...

bakade mockarutor med strössel på och dumlekakor häromdagen :) dumlekakorna blev inte riktigt bra dock, hade i lite extra av allt för att det skulle bli några extra kakor med tanke på hur fort dom går åt, men det slutade med att det olyckligtvis blev för mycket smör i och dom blev alldeles för knäckiga. fortfarande goda dock!

pratade med sofia nyss och vi funderar på att hitta på något nu under dagen, frågan är bara vad?

bloggdesign

eftersom jag aldrig haft nån direkt 'bloggdesign' förut så kan jag inte säga att det är en ny bloggdesign, utan bara en bloggdesign, haha.

men i alla fall, det är söta julia som har gjort allting och vi har suttit och våndats tillsammans i x antal timmar, hon har jobbat som en gnu och jag har gett order, haha. nja, kanske inte riktigt så, men nästan i alla fall.

du ska ha ett jättestort TACK för all tid och energi du la ner och jag är supernöjd!

there's a shewolf in your closet

hej hopp.

sitter i soffan och kollar på grey's. hade svårt att sova för att jag hade så mycket i huvudet som jag tänkte på. låg och vred och vände mig och vaknade massor med gånger.

frågan är vad man ska göra idag då? alex jobbar bara heela tiden så honom kan man ju inte vara med förutom på kvällen då kanske. hade tänkt gå ut och gå men det regnar ...

funderar på att ha en bakdag .. kanske .. baka bullar och dumlekakor. och nånting mer kanske.

men jag vet inte.

hallelujah



hahaha, sitter och tittar på idol nu på tv4play .. nils, haha vilken lirare. och gud vad dom garvar till brumman .. sjukt oproffsigt men kan lugnt tänka mig att jag skulle bryta ihop själv av garv om jag var trött.

har inte gjort mycket vettigt idag alls. har dammsugit hela huset i alla fall och städat båda toaletterna, men förutom det har jag bara kollat på one tree hill och sitter ju som sagt och tittar på idol nu ..

men guud den där jävla johan palm alltså åååh. give me a breeeeak!

sofia och linn var här häromkvällen och vi lagade mat, åt massa efterrätt och kollade oth, otippat. supermysigt att sitta i gillestugan med mamma ljus tända och filtar. höstmys.

sen var baby här igår och vi lagade också mat, hahaha. som vanligt .. och tittade på hajen också! scary.

ska i alla fall kolla klart på idol nu och sen ge mig ut i det fantastiska vädret på promenad med ipoden :)

taylor swift




alltså.

taylor swift är så himla fin. både på utsidan och på insidan verkar det som.

var bara tvungen att säga det.

laga laga lite mat

igår lagade jag mat. försökte mig på nån variant av kycklinggyrosen från grekland. jag stekte tunnbröd i lite smör så att dom blev varma och knapriga, och så gjorde man en wrap med stekt strimlad kyckling, avokado, stekta champinjoner, ruccola, tomat och lätt créme fraiche med smak av franska örter.

underbart gott var det kan jag lova. önskar att jag hade tagit en bild på det, det blev riktigt fint.

redhead



nu är jag rödhårig!

låten är inspelad nu också, den ska mixas och så dock men grundversionen är klaaar :)

going redhead



sådäära. färgade ju håret med hjälp av emma häromdan och det var verkligen en rödbrun färg men det blev bara helt brunt och inte ett spår av rött. så nu blir det att färga igen ;)

blondie no more



var med emma typ två dygn häromdan, haha. det var jättemys. först var vi och käkade på butler's, lite plocktallrik oc fläskifilé sådär. på kvällen blev det lite mayazaki och sen däckade vi efter att ha pratat om allt och inget i mörkrety i typ två timmar. precis sådär som man gör när man känt varann länge och känner varann så himla väl men inte har setts på ett tag. underbart! sen vaknade vi dock sju på morgonen för att dom freaking hantverkarna borrade ett hål större än en krater typ .. gah. gjorde pannkakor med hallon och blåbär till frukost :) sen åkte vi till maxi och shoppade lite .. köpte lite höstgrejer, stor mysig kofta, ett linne, ett nitarmband och en skitfin svart typ lite finare/partyklänning. har alltid samma grejer på mig när jag går ut känns det som ..

sen iaf så färgade vi mitt hår! blondie no more i say .. men måste köpa och färga en gång till för det blev inte riktigt som jag tänkt. seen tittade vi på skönheten och odjuret, så fiint :) barndomsminnen .. vi satt och sjöng med i alla låtar, haha.

seen har det hänt en rolig grej .. mårten ringde och behövde akut ha nån som kunde sjunga i en låt som ska skickas in till melodifestivalen. såå jag har signat upp mig på det, höhö. det är en låt som mårten har skrivit och jag ska sjunga refrängerna och sticket och jabel (sarr) ska typ rappa/sjunga verserna. låten är en del av hans projektarbete som han gör med två andra .. dom ska göra en skiva med egna låtar och har kontaktat massa artister och frågat om de vill vara med på skivan. och bland annat janne schaffer har nappat och han ska spela ett gitarrsolo på låten som jag ska sjunga :) och sen ska det skickas in till melodifestivalen! såå lyssnade på låten första låten igår och har repat efter jobbet nu och imorrn ska jag och mårten träffa jabel också och köra ingeom den .. och sen ska vi spela in den i studion på torsdag :)

så det känns ju ganska grejt faktiskt.

sitter och kollar på idol på tv4 play nu, sjukt bra är det att man kan kolla på avsnitten. och HAHAHA fan vad jag älskar juryn. dom är så jävla mysiga.

notera att baggen har färgat skägget haha!


but you're on to me, on to me and all over ...



håhåjaja.

jobbat idag. och igår. och ons tor. mer än vanligtvis .. då jag mest är ledig med andra ord.

häromveckan var jag och alex ute och åt trerätters på bio och såg tarantinos inglorious bastards. jag älskar tarantino och är ett sjukt stort fan av kill bill medan alex inte är ett jättestort fan .. men vi tyckte i alla fall båda två att den var SJUKT BRA. så se den! ställer mig dock ganska tveksam till att göra en film om tredje riket på ett sånt sätt, men rent filmiskt var den grym.

annars då? nae, inte mycket. köpt en skitfin blus på indiska .. och lite örhängen och strumpbyxor till hösten och annat skit. intresting, ja för fan. mamma har förresten köpt de skitsnygga lårhöga stövlarna med snörning från vagabond som jag vill ha så nu slipper jag köpa dom och kan använda dom i alla fall. heheheh.

IKVÄLL ska jag träffa darlingemma! det var helt sjuuukt länge sen pga öland och grekland och kos och allt. men nu så. vi ska ut och käka och sen åka hem till mig och däcka i källaren och kolla på film och mysa loss. ska bli så himla great ...

igår efter jobbet var jag en sväng hos linn som hade födelsedagsmiddag, åt potatisgratäng, cupcakes och glass med hallon och hade allmänt supertrevligt med en hop människor och skrattade massor. det var najs! :)

åså pratade jag med mårten igår och vi ska spela in lite musik så snart som möjligt. villlvillvill. har ju blivit uppskjutet jättelänge pga massa saker typ svininfluensa och sånt. vill spela in gravity också, ååh den är så fin! och thank you för the music. ska vara med på deras projektarbete också, dom ska spela in en skiva med egna låtar och ha lite gästartister och så.

tjing

set me free, leave me be

something always brings me back to you
it never takes too long
no matter what I say or do
I'll still feel you here 'til the moment I'm gone

you hold me without touch
you keep me without chains

I never wanted anything so much
than to drown in your love and not feel your rain

set me free, leave me be
I don't want to fall another moment into your gravity
here I am and I stand so tall
just the way I'm supposed to be
but you're on to me and all over me


i can tell by the shaking of your hands that you like me

ligger i sängen, däckad typ, haha. halvläser twilight. så jävla bra är det ju inte ...

ätit en massiv frukost bestående av vaniljyoghurt med start, ett ägg, tre små mackor och ett stort glas blodapelsin och apelsinjuice. gott.

märker ni hur sjukt tragiskt mitt liv har blivit och hur uttråkad jag är när jag i detalj skriver om vad jag ätit till frukost?! haha.

ska träffa sofo vid tre i alla fall, fick besked om en försäkring som fallit ut nu och det blev en himla massa pengar. så tänkte jag skulle unna mig en sak eller två innan jag lägger undan pengarna.

ikväll ska alex och jag ut och käka och sen gå på bio och se inglorious bastards. det blir nog fint, tror jag.

someone who loves you, without being told



soulmate

bittersweet



sov inte alls bra inatt heller. såklart.

tittade på twilight med mamma i eftermiddags och börjar faktiskt se fram emot new moon i september .. tänkte att jag ska läsa om böckerna nu, har ändå inget annat för mig och får ju inte tag på sjunde harry potter-boken, bummer.

seen har jag ätit en fin middag bestående av vitlöksbröd, ugnsstekt fläskfilé och klyftpotatis, det var yum. det var skumparty på palace ikväll och skulle egentligen ha gått men var bara så sjukt opepp så det blev nada av det.

tittade på the wrestler sen med kära mor och far som jag velat se vääldigt länge nu och ÅH vad bra och fin och sorglig den var. se den!



natasha bedingfield - wild horses

ps

om ni undrar varför jag bloggar så mycket så är det för att jag numera kan titulera mig deltidsarbetslös.

svårt ord det där. i flera bemärkelser.

ds

en regnig torsdag



idag har jag som vanligt inte gjort mycket. träffade sofo på stan, käkade lunch och tittade på fina kläder jag inte har råd att köpa om jag ska komma iväg till australien under det här århundradet. men det är karaktärsdanande, ja, minsann.

har bakat biscotti och kolasnittar från leilas bok i eftermiddags också. andra gången jag gjorde efter just dessa recept, det tar sig.

så ikväll har jag bara ätit en himla massa kakor och skorpor och tittat på indiana jones. man kan ha det värre.

och nu ska jag titta på fina true blood.

gravity



so you think you can dance - season 5

kayla och kupono, åh. det här är lugnt ett av mina favoritnummer från sytycd's historia.

trots att jag tittar på klippet på en liten youtube-skärm får jag rysningar.

head under water, now I can't breathe

usch vad uttråkad jag är. vad seg och lat man blir av att bara gå hemma såhär ...

var med vicky och sofo hela dagen igår. vicky och jag hade sett fram emot en lite halvkylig höstpromenad men det var ju fasen varmt väder så vi övergav iden och åt paus-sallad, massa fika och pepsi istället, ha. följde med dom till salsan sen, var väl inte det roligaste jag varit med om direkt men kan ju i alla fall grundstegen nu. so tyckte jag var duktig för att dansa salsa för första gången ;)

på kvällen blev det typ orgie i onyttiga saker .. kändes det som. chips, läsk och glass. och sytycd. vet ju vem som vinner men hoppas verkligen brandon kommer tvåa.

såå nu ska jag på uppdrag från mamma städa bilen. vill kolla true blood och nån film också, men hade tänkt hinna en snabbis till stan innan jag åker till alex sen ikväll. där dom också har ben & jerry's, haha. kan nån bara ta ifrån mig det ...

it's complicated, it always is

idag har jag inte gjort något vettigt överhuvudtaget. sov länge  fast jag vaknade flera gånger och drömde skumma drömmar. drömde att jag, vicky och mamma och pappa var på naxos på typ en tröstresa för att halva min och vickys öluff blev ruined eftersom vi blev sjuka och väl på naxos på stranden stötte vi på britten ben från ios. vicky och jag typ halvgömde oss, kommer ihåg att jag gjorde det i alla fall, för att jag tyckte det var pinsamt att vi var där med mina föräldrar. i alla fall, ben sa "five minutes girls, five minutes!" till oss vilket syftade på att vi var tvungna att vara klara om fem minuter. sen kommer jag ihåg att jag vicky och sofia var på vårt hotellrum och provade bikinis och vi var där i säkert två timmar för jag kunde inte bestämma vilken bikini jag skulle ha och provade typ tiotals, mina och  vickys ...


jösses. det är så skumt att man så ofta är medveten i en dröm om att man drömmer. jag är jätteofta medveten i drömmen om att jag drömmer, och frågar alla i drömmen om det är en dröm eller inte och speciellt när det är en jättebra dröm, så säger jag jämt typ "ja, men då hoppas jag verkligen inte att det här är en dröm .. för det känns verkligen som en dröm". men alla i drömmen säger att det är på riktigt, typ som att mamma och pappa sa i drömmen att ja, vi är verkligen på naxos, det är ingen dröm, och då känns det som att det är på riktigt. sen när man vaknar fattar man liksom inte hur man någonsin i drömmen kunde "luras" att tro att det var verklighet eftersom man ändå var så pass medveten att man faktiskt ifrågasatte om det var på riktigt eller inte?


åååh, nattsvammel. men jag blir faktiskt riktigt förvirrad för att jag så ofta i drömmar fattar att det är en dröm.


lånade sjätte hp-boken idag i alla fall, läsa läsa läsa. för övrigt gjorde jag nada.


varit hos syster hela kvällen i alla fall, vi åt dip, vilket jag äter jämt nuförtiden känns det som. sa till hanna att det var hennes fel att jag blivit så beroende av dip, för innan hon typ "introducerade" dip och speciellt då fresh island-dip så åt jag det aldrig.


tittade på "kalenderflickorna", sjukt mysig och feel-good film. fina julie walters var ju med och då kan det ju inte bli annat än bra ...


körde hem sen och tänkte på hur mycket jag tycker om att köra på natten, i totalt mörker. inga bilar nånstans i princip, tomma rondeller, bara grönljus. tänker väldigt mycket när jag kör då. synd att bensinen är så dyr bara, annars skulle jag åka ut med bilen på natten och tänka oftare, haha.


RSS 2.0