california dreaming



börjar komma in i det här nu.

i torsdags mötte jag upp ellen och jenny och vi spenderade kvällen på ett hustak med massa shyssta människor, pizza och fantastisk utsikt över san diego.

igårkväll var det sleepover hos torie med margaritas och boardgames, hade grymt roligt. vi spelade taboo (man ska förklara ord och man får inte nämna fem relaterade ord som står på kortet heller) och torie skulle förklara djävulen. hon pekade neråt och sa nåt i stil med "down under the ground where it's really hot" varpå ellen skrek ACID RAIN, ACID RAIN! hahha. grannarna måste ha trott att det var världens rave för vi var fruktansvärt högljudda och verkligen skrek när vi förklarade och slängde kort omkring oss som konfetti. precis som det ska vara med andra ord :)

sitter och funderar lite på hur dan ska läggas upp. vill åka till ett mall där dom har san diegos största forever 21 och andra random butiker (hoppas på victoria's secret) men kay frågade om jag kunde komma till torie och planera kvällen. hmm. vi får se.

jag hoppas på fest ikväll i alla fall!

helg-update



i fredagskväll var jag först och åt sushi med två brasilianska tjejer, veronica och maye. sen mötte vi upp torie från österrike och svenska ida och åkte till ett houseparty i la jolla, massa folk, tyskar, svenskar och amerikaner. killen som bodde där hade precis flyttat in, galet fint och stort hus med världens utsikt! rolig kväll, träffade massa goa brudar!

i söndags var jag på outleten i carlsbad med andreas och det var heeeeelt otroligt. galet billigt, superfint och som taget ur typ en disney-film med gigantiska palmer överallt och hela kitet. köpte en superfin plånbok från michael kors :) 

inte gjort så mycket i veckan än, bara jobbat och idag kom ida förbi poolen en sväng, supermysigt!

annars hoppas jag mest på BUNGEE-JUMP I L.A på söndag med ellen! hur coolt?! vi håller bara på och kollar runt lite nu om vi kan få tag på en bil att hyra, är lite krångligt när man är under 21 tydligen .. men skam den som ger sig!

san diego baby


hejdå sverige


fotbollsträning


seaworld

there's only so many days you can have chocolate-cheerios and nutellatoast for breakfast ..

jag är framme! sedan en vecka tillbaka ungefär. flyget stockholm-köpenhamn gick väldigt smärtfritt, lite krångligt att komma på planet till new york från köpenhamn (korsförhördes innan ungefär) men väl på planet så gick det bra. framme på newark i new york var det kaos, kan egentligen inte beskriva det bättre. varmt, rörigt och högljutt. gick igenom customs, re-checkade in min väska. flyget new york-san diego var väl inte jättekul kanske men fram kom jag i alla fall!

blev upphämtad på flygplatsen och efter lite krångel (vi hittade inte varandra) så åkte vi in till stan, hela familjen inklusive den förra au-pairen som skulle flyga hem då på kvällen, minus mamman som vi mötte upp senare. vi gick runt lite i downtown bara och sen gick vi och åt på ett pizzaställe.

i måndags var vi på stranden, en av alla dom som finns här runtomkring som heter moonlight beach. tydligen är det ett helt annat klimat på stränderna, vattnet är skitkallt, luften är lite kallare och det samlas alltid massa moln som kommer in på kvällen (tror jag) som inte skingras förrän framåt lunch nästa dag. så på kvällarna är det alltid som en jättetjock molnridå över stränderna som går som en jätteskarp linje, ser jättelustigt ut och svårt att förklara. kan försöka ta en bild nån gång.

i tisdags var vi på seaworld vilket var helt galet! verkligen superamerikanskt och jättecoolt. seaworld är alltså som det låter, en djurpark med vattendjur (späckhuggare, valar, delfiner, stingrockor, osv osv) och lite som ett nöjesfält också med bergochdalbanor och massa andra roliga grejer. dave fixade så att jag fick fripass dit för resten av året för bara 69 dollar, hur bra som helst! var på en späckhuggarshow (späckhuggare heter killer whales här så förstod inte riktigt först) och en delfinshow som var helt sanslös. jag pratar alltså sprutande fontäner, rök, papegojor, akrobatik och vita duvor ... hahha. det var helt jävla stört. delfinerna hade mer en biroll...

förutom det har vi hängt vid poolområdet här där jag bor som är hur fint som helst. jättestor pool, jacuzzi och helt enorma grillar som dom som bor här på området får utnyttja.

nu ska jag strax åka iväg med familjen och käka pizza tillsammans med jack's fotbollslag. efter det ska jag åka till carlsbad och träffa en brasiliansk tjej som jag ska hänga med ikväll. imorrn blir det shopping (YES!) och beachen. sweet!

och ja just det, nämnde jag att allt är sanslöst billigt här?! kläder kostar typ ingenting, farligt, farligt .. har inte köpt nåt än dock men det löser sig nog imorgon ;)

birds fly over the rainbow, why then, oh, why can't i?



jag tror på att tro på sig själv.

jag tror på att göra det man vill och följa sina drömmar, oavsett vad alla andra säger. jag tror på ett leva med hela sin kropp och själ och att skratta, dansa och älska så mycket det möjligtvis bara går. jag tror på att kasta sig ut helt utan säkerhetslina utan en aning om vad som kommer hända, för att man vet att man aldrig kommer förlåta sig själv om man inte gör det.

jag tror på att stå upp för sig själv, sina tankar, känslor och åsikter och jag tror på att våga se ut precis hur man vill utan en tanke på vad andra kommer tycka.

jag tror på att älska sig själv och att vara stolt över det man åstadkommit och den man är.

jag tror på att bara omge sig med människor som gör en lycklig och som tillför något till ens liv och jag tror på att behandla andra som man vill bli behandlad själv.

jag tror på att sätta upp mål för sig själv och att slå sig i backen på att göra alla sakerna på listan oavsett om det så blir det sista man gör. jag tror på att göra alla saker man vill, för livet är för kort för att tänka "tänk om".

jag tror på att prova allting en gång för om man aldrig provar, hur kan man då vara säker?


VI SES I SAN DIEGO!

if you lose a moment, you might lose a lot

His_dream_by_duchesse_2_Guermante.jpg Photography image by the_girl_me

jag hade en hemskt fin kväll igår. var hos anna och åt middag och drack kaffe. vi kommer inte ses nu på tre månader så det var fint att ses. kommer för övrigt inte träffa någon av mina vänner på tre månader så den här veckan har ägnats åt att träffa allihopa och det har tagit sin lilla tid. men det var värt varje minut!

idag var min sista dag på jobbet och det kändes väldigt konstigt. har ju tillbringat en väldans massa tid där denna sommar. åtta till sexton trettio varje måndag till fredag de senaste elva veckorna. och så väldigt mycket övertid på det. vi åt hejdå-cheesecake med lime och vit choklad som elin och jag gjorde igår, det var inte fy skam.

ikväll ska jag packa (nej, jag har inte börjat än..)

can you tell me once again how we gon' be just friends?

vintage.jpg vintage image by DamnDirtyDolls69
för att livet blir roligare illustrerat med bilder

sista veckan på jobbet. ganska intensivt. kan inte förstå att 11 veckor har gått så fort. jag har varit hemma i tre månader, jag kom hem från australien för tre månader sen. surrealistiskt.

har i alla fall haft en helt underbar sommar. umgåtts jättemycket med världens finaste vänner, grillat massor, badat och festat. har som sagt jobbat jättemycket men ändå (på grund av det?) verkligen tagit tillvara på min lediga tid. utan tvekan den bästa sommaren på flera år.

och nu ska jag bara jobba två dagar till och sen åker jag till san diego och värme, sol och stränder. det känns ganska bra, för att uttrycka det milt.

all i know is yesterday is gone, and right now i belong to this moment, to my dreams

tumblr_l63noz6x371qcwtgco1_500.png silhouette image by alexandraweise

en regnig söndag



en dag som denna tillbringar jag med min fina mamma. vi sitter i mörkret med några tända ljus som enda ljuskälla och tittar på lost. vi har precis börjar titta på fjärde säsongen och det är hemskt, hemskt spännande.

det är dagar som dessa med personer som betyder allt som man kommer ihåg och som får en att le när man befinner sig på andra sidan jordklotet och inte kan andas för att saknaden gör så ont.

your true colors are beautiful like a rainbow




thank god it's friday



idag är det fredag. lyckokänsla i hela kroppen. och det är fint väder också, det tackar vi för!

förra helgen var ju lite sådär småspårad, precis som det ska vara. drinks, dans och chokladdoppade marshmallows hos emma på lördagen följt av utgång, näst sista djungelklubben, vilket var fint! så himla bra kväll tillsammans med mina underbaringar.

ikväll har jag en het dejt med min emma! planen är väl att göra det vi gör näst bäst, det vill säga mysa och laga mat men som alltid med oss vet man aldrig vart kvällen slutar ..

imorrn blir det epic party med dom bästa av dom bästa, för det är min sista helg innan jag drar till san diego. så legendarisk utgång på det tack! hoppas på fint väder, underbart sällskap och alldeles för mycket vin, dans och skratt ♥


spot on

tjej ~25 (i mobilen): alltså, jag minns inte vilka piller det var imorse. jag ska ta de bruna men jag tror att jag tog de vita. (en stunds tystnad medan hon lyssnar på personen i andra änden) jag vet, jag känner mig helt konstig i kroppen. tänk om jag vaknar i en fontän igen?

RSS 2.0