The seven things I hate about Miley Cyrus' cardboard



HAHAHAHAHAHAHAH, för jävla rolig. Spela!

All down, nothing to go

Framme i Forshaga efter tre och en halv timmas bilfärd. Som tur är har Alex pappa köpt en Lexus, så jag kunde inte haft en mer bekväm bilresa. Skitstora och bekväma säten, värme i sätena och från alla möjliga konstiga platser, Pepsi Max, choklad och radio. Miao. Somnade flera gånger.

Nu har i alla fall båda två åkt iväg på cupen och jag sitter här och hade tänkt försöka plugga lite på en fredagskväll. Tror jag ska knata ner till Ica och köpa typ .. mozarellapizza, pepsi och glass eller nåt. Det är ju trots allt fredagskväll. Glass eller godis. Ja, vi får se.

Halvplugga, sammanställande av enkäter framför Idol, glass, en mysig soffa och vetskapen om att min finaste kommer och kryper ner hos mig sen i sängen i natt. Det blir nog bra.

Fan vad jag har saknat dig. Och faaaaaan vad jag älskar dig. Jämt.

KÖRKORT!




KLARADE UPPKÖRNINGEN OCH NU HAR JAG KÖÖÖÖÖÖRKOOOOOOORT!!!!! :D:D:D:D

Panik!



HJÄLP. Hjälp hjälp hjälp hjälp hjälp. Uppkörning imorrn. Och snökaos! PANIIK! Jag är så jävla nervös. Redan. Jag kommer typ vilja spy av nervositet imorrn. Ska till körskolan vid kvart över åtta, köra omkring lite bara och sen till Vägverket. Gud. Min mage gör kullerbyttor bara jag tänker på det. Ååååh. Jag får inte kugga, får inte får inte får inte. Kommer bli alldeles för besviken då.

Historia och samhällsarbete att göra ... Och Hanna hade redan gjort klart historian, all cred till henne, mycket duktigt minsann. Och grattis till henne också som fyller 18 idag! Nu har nästan alla fyllt ;)

Det börjar ta sig med Haga-festen i alla fall. Blir nog bra. Nu har vi två snygga affischer till och med.

Ut och köra nu och sen hem, banka in massa teori i huvudet och sen säsongsavslutningen av True Blood, miao!

Det börjar bli lite jobbigt nu ...



Är det fortfarande ingen som vill gå och se eller kan tänka sig att gå och se nya Bond med mig? För att det börjar bli riktigt jobbigt nu att inte ha sett den och för att Daniel Craig är typ hetaste Bond ever?

Quiet in my town



Hej heting! Edward Cullen, miaooo! Mer sugande blick får man leta efter. Vad är det med vampyrer och sugande blickar egentligen?!

Jobb jobb jobb. Har jobbat fre, lör, sön men igår var vi faktiskt och såg Twilight. Jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag tycker om den än. Den var bra. Tror jag. Den kan till och med ha varit riktigt bra, men jag tror jag måste se den en gång till för att bestämma mig. För jag tyckte ändå den hade vissa brister. Och jag förstår fortfarande inte riktigt varför den har hypats till oigenkännlighet för så bra var den faktiskt inte. Trots att de andra hävdar motsatsen, men sen är ju ni väldigt generösa också och utnämner lyriskt typ alla filmer till årets film och ger alla filmer ni ser en generös femma ;)

Imorrn däremot kommer det nya True Blood-avsnittet som för övrigt är SÄSONGSAVSLUTNING!!! och det är some serious shit vill jag lova! Jag är sjukt taggad och kan inte väntaaa, ge mig nu tack! Eller vad säger du Mickis? ;) Miles away från Twilight på något sätt ...

Ska se lite 90210 som den nörd jag är nu och sen sova för det är way past my bedtime egentligen för imorrn har ja dubbelkörlektion för på tisdag kör jag upp! HJÄLP HJÄLP HJÄLP!

Vampyr-inlägg



Hemsk bild egentligen. Den måste ju vara förbjuden i USA? Men ändå, konstigt hur en bild kan förmedla en känsla som majoriteten av de amerikanska medborgarna känner.

Är helt insnöad på vampyrer just nu, det känns som att det kan framstå något konstigt, haha. Har inte pratat om något annat än True blood idag i princip och alla andra serier känns värdelösa i jämförelse med den. Men det är nästan en hel freaking vecka kvar tills nästa avsnitt. Eh. Vad gör man?

Man går på bio och ser Twilight. It's as simple as that.

Friends don't let friends drink friends



Så. jävla. bra.

Plöjde nio avsnitt entimmes-avsnitt igår. Från halvtvå till halvtolv satt jag ungefär. Freakin wonderful.

Pumi



Hur söt är den här pumi-valpen .. Samma ras som Tintin. Jag vill ha en till hund.

The hardest part is waking up



Den här bilden får mig att vilja pussas och pussas och aldrig göra något mer så länge jag lever. Med världens bästa älskling såklart.

Skriftligt NP i svenska igår och muntligt idag. Det gick bra, tror jag i alla fall. Har haft extremt mycket att göra den här veckan, skrev en veckoplanering med sjuttioelvatusen saker att göra ungefär. Fick som sagt hjärnskakning i fredags och var hemma i måndags. I tisdags och i onsdags jobbade jag och pluggade sönder på jobbet. Det är ju i och för sig inte helt fel, att kunna plugga på jobbet alltså.

Så idag är första dagen på länge som bara är min egen. Har legat på soffan, druckit te, ätit kakor och kollat på Vänner och tagit det allmänt lugnt. Måste ut med hunden typ nu dock ... Sen är det i alla fall pizza och avocado med pappa, godaste kombon ever typ.

Jag är shoppingsugen. Ska ju visserligen till Stockholm på lördag, men det blir bara en, två timmar max att kolla stan, så får väl bestämma mig för några butiker. Beyond retro är given i alla fall! Kan nog stanna helt i SOUK-gallerian, det mesta finns där ... Sen var det ju den där lilla detaljen med att man ska ha pengar också, haha.

Normal is the watchword



Helveteshelg. Helvetesvecka väntar. Helvete helvete helvete. Pa-logg, ped.led konferans, religion, skriftliga NP i svenska B, muntliga NP i svenska B (funderar på om det verkligen var så smart att anmäla sig frivilligt till första veckan?), biljettförsäljning, Killer-anmälning, boka tågbiljetter och planera inför lördagen i Stockholm, övningsköra (uppkörning den 25 som känns iih?), jobba ons-tor.

Och ja just det. Helvete börjar på samma bokstav som hjärnskakning. För hjärnskakning, det var det ja.

Paris det är städernas stad



Paris den 6-10 januari med tjejerna, skitkul! Linn, Sofia, Sandra, Vicky och jag. GREAT!

Little Jackie - The world should revolve around me



Good shit.

RSS 2.0