nae nu skiter jag i det här och drar till australien

jag kommer i alla fall kunna säga så i typ januari.

för övrigt skiter jag i det här med versaler och så nu. har aldrig brytt mig om det men började med det när jag fick en kommentar från en okänd person som sa att det var så himla svårt att läsa när jag inte hade stora bokstäver i början av en mening och så. men som sagt, screw that.

skulle vilja ha en mörkare design på bloggen, för att matcha mitt mood bättre och nån slags raffig header. borde ju inte vara för svårt. nån frivillig?

ååh, mitt huvud dunkar och jag är verkligen trött och borde sova. har haft svårt för det sen vi kom hem från grekland, först var det för att jag var sjuk uppenbarligen och där måste det ha börjat. kan inte somna, ligger vaken och tänker. tänker och tänker och tänker. somnar runt halvtvå av ren utmattning. sover oroligt, drömmer mycket och är inte alls utvilad när jag vaknar. somnade vid två kanske och vaknade vid halvsju häromdan och kunde inte somna om för allt vad jag var värd. sånt är så jobbigt. när man har möjlighet att sova ut men bara inte kan.

läst ut femte harry potter-boken nu. för andra gången. har bara läst femman, sexan och sjuan på engelska så tänkte att jag skulle läsa om hela serien för att refresha minnet lite. borde egentligen ha läst sexan innan jag såg filmen men nje. så långt tänkte jag inte då. det börjar bli spännande nu i alla fall!

fast en grej jag tycker är jävligt konstigt är hur lite kärlek/hångel/sex det är i harry potter-böckerna. att harry skulle vara intresserad av någon nämns inte överhuvudtaget förrän i femte boken och då är han ju för fasen femton år?! man började ju hångla och sånt när man var typ tretton? nae, sjukt skumt.

ska tralla ner till bibban och låna sexan och sjuan imorrn i alla fall. och förmodligen åka hem till vicky och leta efter min ios t-shirt, haha.

gonatt

Trackslista

Nu när jag packar till Grekland lyssnar jag på de här låtarna -

and if you were with me tonight, I'd sing it to you just one more time
a song for a heart so big, God couldn't let it live ...



Jimmy eat world - Hear you me




The Frames - Falling slowly




Secret service - Oh Susie






Iron and wine - Naked as we came och Flightless bird

RSS 2.0