awesome weekend



ja, vad ska man säga. awesome weekend, som vanligt!

nu ska vi se här .. update sen i onsdags, det blev inget svenska kyrkan  torsdags utan em kom hit istället och vi lekte med barnen och badade och lite sådära. vi hade siktet inställt på att försöka få ett bord på bimbos och käka pizza på kvällen, men vi gick inte ens in utan vi hamnade på provincial som jag var på häromdagen med sofia och vicky, och där åt vi den godaste pizzan som någonsin gjorts IGEN och drack öl. haha. och det var lika freaking insanely gott som sist.

i fredags var min sista hela dag med båda tjejerna, så jag tog med dom till maling road och vi åt lunch på ett café och gick och strosade lite sådär. köpte ett smyckesträd, väldigt behövligt. på kvällen fick vi massa gäster hemma, det beställdes pizza från crust som jag hade jättehöga förväntingar på efter att alla har hypat den så mycket, men jag blev faktiskt besviken. i och för sig kan ingen pizza mäta sig med den på provincial, hmm. vi åt kladdkaka med jordgubbar och glass också, väldigt trevligt!

senare sen på kvällen i fredags var emmeli, vicky och jag ute i city vilket var great och det var skitbra musik. runt stängningsdags blev vi hungriga, åkte till hungry jack's (sjukt otippat) och sen sov jag hos kale och emmeli. träffade s & v igår på dan, vi var hemma hos mig, käkade pizzarester från fredagen och powernapade innan vi åkte ut till st kilda. typ förfestade på rummet jättelänge och sen gick vi till närmsta bästa bar haha som låg precis bredvid. jag råkade visst slå i huvudet där nånstans också ... hmm. men no worries, jag mår bra. vicky ser typ ut som att hon har blivit misshandlad för hon har nu två helt enoooorma blåmärken på sitt ena knä, haha. ser sjukt roligt ut.

nu är jag hemma i alla fall. sov typ tre timmar inatt så jag är trött nu. känner mig ganska sliten haha. är nog bra att det blir en vit vecka nu här i nya zealand.

JA JUST JA FÖR IMORGON ÅKER JAG TILL NYA ZEALAND!

you don't have to call, I won't pick up the phone

vicky och sofia kom runt lunch igår, vi käkade skitgod pastasallad till lunch och tjejerna fick ugnspannkaka från häromdan, dom skulle kunna föräta sig på det, haha. hade bakat en kladdkaka innan lunch, så vi badade i poolen en stund och fikade och sådära sen. jag slutade vid fyra så då gick vi på en liten tour runt canterbury och camberwell. gick till maling road men gatan visade sig inte alls från sin bästa sida, hmm. vi får gå dit en helg och käka brekkie för den ultimata mys-upplevelsen haha. tog tåget till burke road, gick till target haha. köpte en skitsnygg bikiniöverdel som jag kan matcha med ett par turkosa trosor som jag redan har så nu har jag i alla fall en hel bikini som är snygg, också, haha. tar med mig den till nz nästa vecka. fyndade ett par sandaler för 5 dollar också, det kallar jag fynd!

vi käkade italiensk glass på ett ställe på burke och tre spårvagnsturer senare var vi framme på brunswick st. skulle käkat pizza för 4 dollar på bimbos, men det var helt knökfullt. gick en runda och hamnade till slut på en bar där dom hade den mest otroliga, helt insanely, most fucking incredible pizzan jag någonsin har ätit!!! alltså det var helt sjuuuuukt. vi bara satt och åt och bara ååååhade och ooooade. haha. världens godaste deg och pesto, getost, tomater, pepperoni, champinjoner osv osv .. ja, det var helt insane i alla fall. gick till bimbos en sväng sen och tog en drink och sen åkte jag hem.

idag blir det svenska kyrkan. ska träffa emmeli där.

jag orkar för övrigt inte med en viss grej alls, längre, för stunden. det läggs på is och jag känner bara just nu att du behöver inte ringa längre, jag kommer inte svara. inte nu i alla fall. det känns bara inte som att det leder nånvart och jag kan få mer.

spot on



lät du henne komma närmre, var hon vackrare än mig?
ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig
jag går bredvid men halkar efter, jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken, men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska någon som har älskat nån förut?

ja, vissa stunder kan det kännas ensamt
och du undrar vad jag tänker på
så jag håller hårt och kryper tätt intill dig
som om hon skulle försvinna då
och vi talar sällan högt om våran framtid
vi talar aldrig högt om det vi har
dina drömmar blir allt svårare att se nu
och mina finns snart inte längre kvar

lät du henne komma närmre, var hon vackrare än mig?
ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig
jag går bredvid men halkar efter, jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken, men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska någon som har älskat nån förut?

my babes are here!

yeeh. får väl börja med att säga, IGEN, att jag lever. haha.

hela förra veckan hade jag tjejerna varje dag, vi hade playdate med cecilie och hennes barn på tisdagen, dom var här och badade i poolen och vi gjorde pannkakor och sådär. på torsdagen var jag med tjejerna till svenska kyrkan i toorak - och kan säga som så att det var världens största pärs att ta sig dit. nån tågledning hade gått sönder, så vi kom med tåget så långt som till burnley - och sen skulle vi byta tåg och åka en freaking station men var tvungna att vänta i typ en timma på en buss som ingen ville släppa fram mig till för att jag hade en barnvagn. blev så irriterad på att folk inte släppte fram mig med tanke på att jag stod där med två otåliga barn varav ett satt i en barnvagn. menmen. antar att folk bara tänker på sig själva ibland .. träffade emmeli, hennes syster och hennes två pojkar på svenska kyrkan och det var allmänt trevlig. kommer ärligt talat inte ihåg vad vi gjorde mer förra veckan, var så länge sen, haha.

ah just det. förra onsdagen var jag och emmeli och käkade i st kilda och drack lite öl. gick på strandpromenaden och ut på piren, det var sjukt trevligt men fruktansvärt kallt. sen hände massa skit som bara gjorde mig förvirrad.







i fredags kom vicky och sofia, whoa!
jag hade ringt till hostlet och kollat när dom checkade in och sen åkte jag till st kilda på vinst och förlust, letade upp stället, hittade deras rum osv osv och där var dom! haha det var så fruktansvärt skönt, underbart och overkligt att träffa dom. var så nära att börja tjuta haha. vi var och käkade pizza och sen mötte vi upp emmeli vid stranden ungefär.



















var på espy, elephant och prince of wales den kvällen, det var najs. kvällen/natten slutade med att jag sov skavfötters med vicky på hostlet haha och att vi vaknade lite senare av att en roommate hade med sig en kille hem för lite romance och körde prisonstyle ... hahaha.













var på beachen i st kilda i lördags, brände näsan, var på acland street och gick runt. gick tillbaks till hostlet och tog en powernap för på lördagen vankades det utgång igen. haha. vi träffade emmeli inne i city, och ett antal liter vin senare (oroa er inte mamma och pappa, inte bara jag som förtärde alltså) och x antal rundor kategori-drinkinggame senare gick vi till retro och det var GRYMT. fan vad kul jag hade. sjukt bra musik. träffade en jäkligt najs kille som hette james som jag hängde med ett tag men sen fick jag typ ett ryck och vi bara drog och jag sa inte ens hejdå till honom. sjukt taskigt, hade dåligt samvete sen. hahaha. min kamera dog lagom till lördan ...

sov hos emmeli och kale i lördags, tack för det =) upptäckte på söndagsmorgonen att vickys och sofias rumsnyckel låg i min väska, great. så jag begav mig till st kilda och dom var som tur var på hostlet .. vi gick och käkade världens godaste hamburgare på grill'd och shoppade lite. vi åkte in till southbank på kvällen och såg sherlock holmes på bio på the crown och sen åkte jag hem och var hemma typ tolv. sherlock holmes var grym men jag vet inte, i had my mind elsewhere.

THAT
was my weekend folks.

cred till er om ni orkat läsa såhär långt.

vicky och sofia lär ju ha fått världens chock när de vaknade imorse och det var typ 13 grader ute. haha, det är ett skämt alltså. 45 grader förra veckan och 13 nu. men kul.

fearless

to me, FEARLESS is not the absence of fear. it’s not being completely unafraid. to me, FEARLESS is having fears. FEARLESS is having doubts. lots of them. to me, FEARLESS is living in spite of those things that scare you to death. FEARLESS is falling madly in love again, even though you’ve been hurt before. FEARLESS is walking into your freshmen year of high school at fifteen. FEARLESS is getting back up and fighting for what you want over and over again … even though every time you’ve tried before, you’ve lost. it’s FEARLESS to have faith that someday things will change. FEARLESS is having the courage to say goodbye to someone who only hurts you, even if you can’t breathe without them. I think it’s FEARLESS to fall for your best friend, even though he’s in love with someone else. and when someone apologizes to you enough times for things they’ll never stop doing, I think it’s FEARLESS to stop believing them. it’s FEARLESS to say “you’re NOT sorry”, and walk away. I think loving someone despite what people think is FEARLESS. I think allowing yourself to cry on the bathroom floor is FEARLESS. letting go is FEARLESS. then moving on and being alright … that’s FEARLESS too. but no matter what love throws at you, you have to believe in it. you have to believe in love stories and prince charmings and happily ever after.

 

-taylor swift


one's company, two's a party and three's a crowd





haha, igårkväll/natt var helt galet.

men first things first. igår var det i alla fall helt insanely varmt hela dan och kvällen, emmeli kom hit en stund på dagen och så badade vi i poolen och lite sådära. sen gjorde vi hemmagjorda, grillade hamburgare och MY GOD det var det godaste jag ätit sen jag kom hit. med mozarella, avokado, rödlök och hemmagjord dressing med sweet chili, underbart.

sen skulle jag och emmeli bara gå till bimbos och have some drinks på kvällen med betoning på some liksom, inte plenty haha. men det brukar ju sluta som det slutar. i alla fall, vi var på bimbos ett bra tag, träffade massa människor som var sjukt faschinerade av att vi var svenskar .. haha. vi fick höra både att svenska lät som tyska och att det lät sjukt coolt. vi var där tills dom stängde the beer garden och sen vandrade vi vidare ut på brunswick st, hittade en asskön kille som spelade gitarr och sjöng som vi hängde med ett tag och snackade med, han var sjukt duktig och het också, haha. runt midnatt mötte vi upp richard och jamie och drog vidare till nån annan bar där jag knappt kom in, haha. vakten ville inte släppa in mig men det lustiga var att emmeli hade druckit precis lika mycket och han typ sa till henne att hon skulle liksom keep an eye on me, haha. bästa ju ... anyways. vid typ fyra eller nåt drog vi hem till jamie ett tag och drack ännu mer corona (alltså hur smart emmeli, på en skala?! haha) och sen delade jag och r taxi hem. jag traskade hem med skorna i handen kvart i sex på morgonen och såg en ny dag nalkas. FREAKIN GREAT. det var en helt sjuuuukt kul och galen kväll. emmeli är förresten världens trevligaste, haha gud vad vi garvade åt typ allt och inget. killarna måste ha tyckt att vi var helt knäppa ...

idag har jag bara varit allmänt jätteseg och hungover, haft världens huvudvärk. tittar på min tredje film nu, har sett mamma mia, high school musical 3 (hahah) och tittar på grease nu. förhoppningsvis blir det stranden imorgon, åker dit med familjen. och på måndag ska det bli 41 grader! jesus. det blir till att stanna inomhus med air-con på ...

36' and sunny


ida, paula, lisa och jag på nyår

idag ska det bli 36, 37' och sol. fint. emmeli kommer hit idag på dagen och ska vara med mig och tjejerna, det ska bli nice. vi ska bada i poolen och sådär, funderar på att låta dom måla med vattenfärg också för det blev en sån succé igår när vi målade med potatistryck, haha. kreativt värre alltså.

idag är det heeelg och det blir fest för hela slanten tror jag. emmeli och jag ska hitta på nåt ikväll, får se om vi drar ut för lite drinks eller vad det blir och imorgon är det nathalie's 21:st, ska bli skitkul.

ska äta hemmagjorda, grillade hamburgare ikväll. på tal om inget liksom, som den matfreak jag är, haha. ska bli sjukt gott.

btw så är min hostfamilj för underbar alltså, haha. så himla roliga! ska inte skriva ut såna grejer här men kan i alla fall säga att jag trivs så otroligt bra med familjen såväl som landet ... jag kanske inte kommer hem på ett tag ;)

i'm alive

jeez. jag lever. typ i alla fall.

inte uppdaterat på länge och orkar inte direkt skriva värsta inlägget nu heller plus att vi nästan nått vår max-gräns för intranätet den här månaden tills den 18.

var hos cecilie i typ .. onsdags förra veckan, med henne, aussie-jade, danska peter och tyska tabia. kulturellt värre. vi drack och spelade kort, typ. det var trevligt i alla fall. det var första natten av fyra som jag sov på fyra olika platser, haha. första natten hos cecilia, andra i geelong, tredje hos paula och fjärde i ballarat.

anyways. new years i geelong i torsdags was GREAT. alldeles för mycket vin, alldeles för mycket rosa drinkar, typ fem taxiresor, absolute top 100 noughty songs (och nej, jag stavar inte fel, vi fattade inte heller riktigt vad som menades) nedräkning till tolvslaget och en hel del andra saker som för the sanity of my family inte ska nämna här. haha. det var i alla fall jag, paula, ida och lisa. eskimoe joe såg ut som hobbits.

i lördags var jag, paula och ida i ballarat på fest. sorta. det började med pizza, ölspel och slutade inte riktigt likadant. enough said about that.

haft tjejerna hela dagen igår och idag och de närmaste veckorna ser likadana ut. vi ska förmodligen till melbourne zoo nån gång den här veckan, ska bli sjukt roligt. får äntligen se kängerus och koalas och grejer, haha.

annars, ja ... paula har åkt på surfcamp i torque den här veckan and I MISS HER. har fan inget att göra och är pank. längtar tills fredag, dels för helg och dels för moneymoney. på lördag ska vi fira nathalie's 21:st på CQ, det ska bli najs. så jävla sur annars bara. fattar inte vad som är problemet med vissa människor. antingen är det ja eller nej, inget jävla mellanting där man säger ja men ändå beter sig som om man sagt nej. sjukt kryptiskt men jag blir bara så irriterad. det är verkligen inte så svårt men som vissa beter sig kan man ju tro att det är lika svårt att säga sanningen som att bestiga mount everest. ääääh. orka.

anyway. bilder från nyår dyker upp på facebook och eventuellt någon här så fort dom blivit godkända av alla parter haha.


RSS 2.0