julian smith - 25 things I hate about facebook



GRYM. han är charmig, söt, men framförallt; han är helt grymt hilarious. NI MÅSTE TITTA! han har en egen kanal på youtube HÄR och sin hemsida HÄR. han gör alltså massa kortfilmer, musikvideos, skriver musik och är helt grym på det han gör. kolla på några av hans små filmer så märker ni.

han har också gjort som små serier på några avsnitt, bland annat "Get Your Own iPhone" som är skitrolig. kolla in epsen nedan, första är: Get Your Own iPhone (Party) och andra är Get Your Own iPhone (School)

TITTA TITTA TITTA!






grym flashmob



skitgrym flashmob som bounce genomförde på gröna lund i stockholm! hela kön som bara faller bakåt är ju lätt grymmast!

SUIT UP!


neil patrick harris och hans hottie till b-friend

har precis ätit bakad potatis med avokado och tonfiskröra, mumma!

ligger i sängen under täcket och myser för mig själv, det är otroligt kallt i huset .. det lustiga är att det är en temperaturskillnad på säkert tre, fyra grader mellan över och undervåningen, haha. mamma och pappa eldar brasa i alla fall, så på övervåningen är det varmt och skönt ;)

IMORGON kommer nya vampire diaries-avsnittet och ÄR JAG GLAD ELLER?! haha när man inte har något annat för sig så har man bara tv-seriereleaserna att se fram emot ;p

tittade på ellen show förut och neil patrick harris var där, han är ju så jäkla cool! älska!

var med sofia förut, gick lite i lindö, så himla trist väder bara. åt lite soppa till lunch, pratade om vad vi skulle klä ut oss till på halloween också, har fortfarande inte kommit på något som känns helt hundra. kom gärna med förslag!

imorrn tar alex och jag båten över till helsingfors, blir nog fint!

hehehehe



ytterligare en vampyr-film kommer snart.

he he he he.

epic moments







det här med vampyrer är riktigt hett stoff nu .. inte mig emot.

har sett alla sex avsnitt av vampire diaries som finns nu så tills nästa lördag då avsnitt sju kommer får man titta på bilder och lyssna på finfint soundtrack från serien.

HÄR har jag knåpat ihop en spellista med de bästa låtarna från vamp diaries so far plus några andra bra.

glitter och glamour





































hade ju dinner igår med en massa girls. god mat, mingel och massa snack blev det och temat var som synes glitter och glamour. ja tack!

morgonstund



ligger i sängen, äter lindt-choklad och tittar på idol från igår på tv4-play. mys.

igår var supertrevligt! dock blir det ju så när man har något själv att man blir stressad, springer runt och fixar med grejer, plockar och sådär. så kunde inte riktigt sätta mig ner och slappna av, men det var trevligt ändå. men det är nog att föredra till nästa gång nånting som inte behöver så mycket fix så att man inte behöver springa omkring som en yr höna hela tiden.

kändes lite b att ha avskedsmiddag när jag inte har en aning om när jag åker, men ja ... som vissa sa så är det väl bättre att ha en middag nu som alla kunde komma på än att ha haft en senare som inte alla kunnat komma på.

dom hade ju som sagt inte skickat iväg ansökan förra veckan som dom skulle utan den skulle skickas i veckan .. så från och med nästa vecka då kan jag börja bli nervös igen.

nästa helg ska hjärtat och jag åka silja-line till helsingfors över helgen, det ska bli supermysigt ♥

hjärtat



ska åka och hämta mitt hjärta i stan nu och förmodligen hyra lite filmer på vägen hem. mys! ♥

imorgon blir det middag, ska bli superkul. ska få lite hjälp imorgon med handling och förbereda lite och så. blir nog bra det här! temat är glitter och glamour, och har målat naglar och grejer idag så att jag slipper göra det imorgon och sen ska jag ha mina balsmycken och köpa ett nytt rött läppstift tror jag. och så nåt svart till det.

scarlett och natalie

jag hade tur med filmen igår för två av mina favoritskådespelerskor och också två av de enligt mitt tycke absolut vackraste kvinnorna som finns var båda med i the other boleyn girl.




filmmarathon



VÄRLDENS BÄSTA FILMSLUT NÅGONSIN.
wicker park ♥


spenderade gårdagen med sofia och vicky, haha, så onödigt egentligen att jag kom så tidigt för vi gjorde absolut inget, vi var så sjukt sega. det slutade med att vi la oss alla tre i vickys säng och sov, haha.

hyrde massa filmer sen iaf, wicker park, stay alive och the other boleyn girl. hade sett alla förutom the other boleyn girl, som var sjukt bra, se den! så otroligt faschinerande, den tiden och allt runt omkring .. utspelar sig på 1500-talet och handlar om kung henrik XIII och hans äktenskap med anne boleyn och affär med systern mary. väldigt faschinerande och tragiskt. anne boleyn fick dottern elizabeth med henrik, som kom att bli elizabeth I. henrik XIII var den engelska kungen som hade sex fruar och högg huvudet av några stycken ...




stay alive var sämre än jag kom ihåg, men helt okej i alla fall. dock gick sofia efter wicker park så vicky och jag kollade skräck själva, vilket sällan brukar sluta bra, vi skrämmer upp varanns så himla mycket haha.


the dream is further away than I thought



jahopp. inga glada nyheter här precis. betalade programavgiften för au-pair för tre veckor sedan, skickade in alla papper som hade med ansökningen att göra för två veckor sedan och blev intervjuad för en vecka sen. hon jag pratade med sa att hon skulle kolla igenom min ansökan och skicka den till england samma dag om allt var ok. sen hörde jag inget mer så utgick ju från att allt var ok och att ansökan låg uppe. har inte hört nåt från nån familj men har bara antagit att det har varit som det ska, med lågsäsong och allt. men nu ringde jag till sts och då visar det sig att min ansökan inte ens är ivägskickad än? den är tydligen igenomkollad och helt ok och ska skickas nån gång i veckan.

men jaha? den skulle ju skickas förra tisdagen om den var okej. och det var den ju, tydligen.

så här har jag gått omkring och väntat och sovit like crap för att jag väntat på att familjer ska höra av sig och så har den inte ens legat uppe i deras databas ..

med andra ord kan jag börja vänta och bli nervös igen nästa vecka. först DÅ är det möjligt för familjer att överhuvudtaget se min ansökan. och sen lär det ju dröja minst två veckor innan jag hör nåt. hoppas bara att dom vill att man kommer asap då.

och jag som ska ha goodbye-middag på fredag.

CRAP.

these words keep slipping away



igår jobbade jag och hade sedan en fantastisk kväll hos sandra med ett knippe underbara människor, vi åt kakor, tittade på tv, pratade, fnissade och lekte lekar. så great!

idag har jag också jobbat och nu är jag ganska (läs väldigt) slut. har tagit en lång dusch och ligger under täcket nu, lyssnar på nostalgimusik (avril lavigne och sugababes) och tar igen mig lite, haha.

ska åka in till b-friend snart dock, det är ju dags för traditionen söndagsmys som alex och jag har skapat, haha! dip framför ensam mamma söker, haha. ska bli mysigt att ses, har inte setts på några dar.

drabbades av akut, jättejobbig reslust på jobbet idag. helskumt. det var väldigt lugnt och lite att göra så jag satte mig ner och skrev ner mina livsmål, haha. och kom fram till att typ alla mål handlar om att resa och besöka olika platser. vill jättegärna åka till tokyo just nu, och vietnam känns också spännande. tyvärr är det väldigt dyrt att både åka till och vara i tokyo .. men det kanske kan bli nåt nästa sommar eller höst.


can we bring yesterday back around

jag kanske borde tillägga att jag gjorde min au-pair intervju i måndags och att allt är klart nu. eller ja, allt förutom familjen då. hon jag pratade med sa att hon skulle kolla igenom min ansökan och skicka iväg den till england samma dag om allt var okej. hon hörde inte av sig så jag antar att allt var okej! så hela kitet skickades iväg till england i måndags.

iih. så nu går jag bara och väntar på att dom ska höra av sig från sts och säga att en familj visat intresse för mig .. låter ju helt stört, men ni fattar! kollar min mejl heeela tiden trots att jag vet att dom förmodligen ringer.

jag känner mig som ett barn som väntar på julafton!

förstå .. starbucks i nio månader, UNDERBART! och primark, harrod's, hamley's, all julskyltning, portobello market, brick lane market, camden market ÅH!


take me somewhere new

jag har kommit fram till att jag är sjukt tråkig när det gäller rubriker. jag använder alltid bara nån rad ur en låt. alltid på engelska också. aldrig något om vad inlägget faktiskt handlar om. haha.

idag är min lediga dag för har jobbat tre dar i rad och jobbar lör-sön också. har bara fyra jobb-pass kvar nu innan jag åker. iih. så efter att ha jobbat helgen jobbar jag bara två gånger till! scary shit.

ikväll blir det bio iaf, fame med fai. hahaha. det ska bli nice! ska in och träffa henne nu, blir väl typ lunch på stan och en promenad innan eller så.




why d'you sing hallelujah, if it means nothing to 'ya?



vi var ute i lördags men det var ingen höjdare direkt. hade typ förförfest hos vicky med drinkar & mat och grejer och sen begav vi oss till kneippen i regnet.

ska bli såå skönt att komma bort härifrån och parta nån annanstans än i lilla norrköping. det som gör det tråkigt är att alla utgångar ser likadana ut. man träffar folk innan och har som alltid mest roligt på förfesten men sen går man alltid till samma ställe för det finns inget annat att välja på, det är alltid samma människor där, samma musik som spelas och folk är lika tråkiga och svenska som vanligt. sov hos vicky efterååt, bara däckade haha.

note to self: komma ihåg att sk drinking-games inte alls är en "rolig grej" utan bara får en jävligt full utan att man märker det.

hade en mother-daughter dag i måndags, både mamma och jag var lediga. kollade på film, var ute & gick och pratade massor bara om allt och inget. skönt!

annars kommer jag inte direkt ihåg vad jag har gjort i veckan. hm. jo, i tisdags jobbade jag och myste med emma och bella på kvällen, det var SUPERMYS! snacka om att bringa old memories to life. jösses vad vi skrattade. köpte massa god mat, satt i gillestugan med massa tända ljus och bara snackade. det var guld värt! ♥

sen jobbade jag onsdag och torsdag också. work work. sov hos b-friend i onsdags och igår innan jobbet var jag på stan och shoppade lite. hehehe. igen. örhängen, halsduk, sjal, vantar, nya tights, ett långt svart linne. inte jättespännande grejer direkt.



OCH CHICAS!
ni som känner er träffade. boka för fan inte upp nåt fredag den 30, om ni vill ha chansen att spend some quality time med mig innan jag drar till london.

brideshead revisited















såg nyinspelningen av tv-serien brideshead revisited, eller en förlorad värld som den heter på svenska, idag.

den handlar om medelklasskillen charles ryder som blir bästa vän med sebastian, medlem av en oerhört rik och maktfull familj i england under mellankrigsåren. de går på universitetet tillsammans och blir så bästa vänner man kan bli. men vänskapen är inte oproblematisk, på flera sätt och inte blir det lättare när charles börjar fatta tycke för sebastians vackra syster julia, vilket sebastian ser som ett stort svek på flera sätt. släng in emma thompson som en fanatisk katolik till mamma som inte ser med blida ögon på charles, hans vänskap med sebastian och hans tycke för julia eftersom han själv är ateist, så har ni handlingen i ett nötskal.

intrigerna och komplikationerna är många ...

den var helt fantastisk. fantastiska miljöer och fantastisk kostym, en lång rad duktig skådespelare, bland andra emma thompson och flera tragiska kärlekshistorier och intriger.

såg den i morse men har tänkt på den hela dagen. mer nu än precis efter jag sett den, brukar vara så med bra filmer för mig.

se.

I can't take my mind off of you, I can't take my mind off of you ..



miao. kan lugnt säga att det här är mysigaste jackan någonsin! såg den för ett tag sen i en tidning och tyckte den såg mysig ut, tänkte inte mer på den men sen var jag på lindex häromdan och såg en tjej som provade den och då var det bara, ah just det, den ja! så har gått igenom en jävla pärs för att få den, hade inte tillräckligt mycket pengar när jag var på stan häromdan så la undan den men köpte den på maxi igår istället, sista S dom hade. sista S på stan också. jag är helnöjd i alla fall!

köpte en najs svart flätad väska på wedins också, har behövt en ny basväska. och så köpte jag en rosa skinnalmenacka också, hehe, bra att ha lite koll kände jag.

jobbade igårkväll och kollade idol sen .. åt bakad potatis med mammas världens godaste örtsmör och fläskfilé. fint.

nu ska jag gå och äta lite brekkie, sen ta en dusch och göra hårinpackning, sen fika med syster på jollas, sen träffa vicky och så blir det utgång ikväll! det blir nog bra.

jackan följer såklart med ut på dagens äventyr!

even the best fall down sometimes



den här lyssnas det mycket på i spotify just nu.

nu ska jag ta min lilla röda atos och bege mig in till stan för lite solning (behövs!) och lite shopping. i alla fall om jag får som jag vill.

puss!

filmtips



missa för guds skull inte psycho
, om ni inte redan sett den, som går på tvåan 22.30 ikväll! har sett den förut och analyserat den på filmkunskapen, men det är en grym film så den ska nog ses igen.

you say potato, I say ...



vaknade vid nio och kände mig jätteutvilad. inte jätteofta sånt händer.

precis tittat på smallville, tjugo i tio till tjugo i elva. ett bra sätt att starta dagen på, det är sjukt bra. grymt sorgligt avsnitt bara, slutade med att lex blev galen. eller blev han det?

det känns verkligen att det är höst nu, det är jättemörkt och regnigt ute. kändes trist att gå upp i morse, men man kan ju inte ligga i sängen hela dagen.

ansökan äntligen klar!



jobbade i helgen men hade bestämt mig för att göra klart ansökan sen när jag slutat jobba så that was the way! har väntat på att få tillbaka utdraget ur belastningsregistret och det kom igår och sen tog jag bilderna på mig och edvin i tisdags och fick childcare intyget och personal reference påskrivet och signerat av alex mamma och syster.

så har mejlat ansökan, personligt brev och bilder till sts och sen igår la jag polisutdrag, kopia på pass och körkort, childcare reference, personal referenca, avtalet och medical form i ett stort vitt kuvert och la det på lådan! KLART! betalade programavgiften i i fredags så dom borde ha fått den nu, borde fått den igår egentligen. så det på posten bör komma fram idag så rent tekniskt sett borde dom skicka iväg min ansökan till england idag och det är bara att vänta på att familjer ska höra av sig. väntar på att dom ska ringa så att vi kan göra min intervju också ..

känns SJUKT skönt!
längtar verkligen efter att komma iväg.

RSS 2.0