I'm not dead, I'm only sleeping (working)

Jag har inte dött. Jag har bara jobbat en hel jävla massa och inte haft nåt liv på senaste tiden. Har så kallat påsklov nu, men mycket till lov har det alltså inte blivit för min del. Har inte gjort nåt vettigt den här veckan eller förra förutom att jobba då. Firat lite påsk, myst, ätit lite påskmat och godis och sådära. Inte mycket mer.

Var ute förra fredan, hade jäkligt trevligt hos Amanda innan och det blev Deli och Hugo senare. Har en hel massa bilder från när vi förade och dom kommer väl upp någon dag när jag har mer tid .. Det känns som att det här blir ett väldigt deprimerande inlägg och det har väl sina orsaker också kanske, hm.

Har förresten köpt världens sötaste blommiga volangkjol från Gina. Ska ha med ljusgul t-shirt, brunbrända ben och vita tygskor i sommar, fint.

Och idrottsarbetet har jag inte heller gjort klart. Det har ju visserligen sina orsaker, har ju verkligen inte haft någon tid överhuvudtaget att göra det eftersom jag jobbat så mycket, men ändå, det känns ganska illa. Har visserligen gjort hälften, så får väl göra resten på måndag kväll/natt eller nåt sånt ..

Ska förresten börja med teorin till körkortet på tisdag! Ska börja på en teorikurs då och sen har jag min första körlektion om två veckor, ska bli grymt kul! Var ute och övningskörde idag också, och det gick faktiskt riktigt bra .. Det blir nog bra det här, körkortet klart lagom till trean :]


Födelsedagsmiddag på Durkslaget

image869







I torsdags var vi på Durkslaget och firade Bella som fyllde 18 i måndags. Helt grymt trevligt var det, men jag var så fruktansvärt trött så avvek ganska tidigt kändes det som .. Vi var i alla fall elva tjejer, Felicia, Emma, Bella, jag, Selena, Klara, Annica, Julia, Li, Mia och Gabi. Fast vi var från tre olika gäng så slutade kvällen med att vi satt utspridda och alla snackade med alla, så det var helt klart lyckat. Åt en stor mezetallrik till varmrätt och chokladtårta till efterrätt som Bella bjöd på, generöst värre! Eller generöst värre av Bellas föräldrar kanske, haha.

Vilka är ni?

image842

Alla ni, mystiska, cirka 20-30 personer där ute som av olika anledningar läser min blogg, vilka är ni? Skriv namn, ålder och vart ni bor! Och ni som läser men aldrig kommenterar - om ni någonsin ska kommentera på min blogg, så gör det nu, är kul att veta!

Och inga undantag här inte, nu ska minsann alla som läser skriva! The more the merrier!

Smink

image841

Kom på att jag ju har presentkort på en sminkning på FACE, då man får produkter för värdet av sminkningen också. Det kanske man skulle ta och utnyttja snart ..

Lång måndag

Hamburger and French Fries Tin Sign by Marty Mummert

Jag hade världens längsta dag igår. Det värmande telefonsamtalet på morgonen till trots så blev det en ganska jobbig dag sen ändå. Historia, geografi, svenska, plugga idrott, läsa Doktor Glas, mentorstid och engelska, där jag faktiskt vann en tävling och fick ett skrivblock, och där vi visserligen fick sluta tidigare så jag tur nog hann med 14.25 bussen hem. Men ändå. Var hemma i cirka en och en halv timma, åt, och åkte in till jobbet och jobbade i fyra timmar. Fyra otroligt långa och sega timmar, trots att det var relativt roligt folk som jobbade. Ont i benen och föttena fick jag också. Men det är väl det som händer när man har gått en hel dag i skolan också antar jag ..

Idag då. En väldigt lugn dag, endast en lektion, idrott, där vi ska lyssna på nån kille. Ingen franska heller för att franskaläraren var sjuk, vilket resulterar i sovmorgon till 11.10 för mig. Jo, jag tackar jag! Tänkte åka hem och käka lunch, vila lite, och sen åka in och jobba tre timmar vid fyra. Helt överkomligt.

Har förresten drömt helt sjuka drömmar inatt. Blir ju nästan rädd för mig själv när jag vaknar ..

Dagen kunde inte ha fått en bättre början

image840

När världens finaste ringer till en vid sju på en måndagsmorgon bara för att säga att han älskar en .. Vad ska man säga, dagen hade inte kunnat börja bättre.

At the end of the week

image839

Otroligt vacker bild.

Har jobbat idag, bara fyra timmar, men gick ovanlig segt .. Har skrivit en sida på idrottsarbetet om kost nu, men med all information jag hittar känns det som jag skulle kunna skriva tjugo sidor eller något, vet inte riktigt hur jag ska få ner all information till bara några få sidor.

För övrigt känner jag mig ganska seg efter den här helgen, även om den har varit relativt lugn. Men det beror väl på att jag har jobbat antar jag .. Jobbar måndag, tisdag, onsdag och fredag nästa vecka också. Är ledig under påsken, lördag, söndag och måndag visserligen, men ändå. Det kommer bli tufft att gå i skolan och jobba varje dag förutom torsdag. Och så ska idrottsarbetet in den här veckan också. Hm. På onsdag kommer dock världens finaste och underbaraste person hit och då ska det mysas för allt vad det är värt .. Ska pussa på dig tills du går sönder.

Jag kan ju konstatera att det kommer bli en tuff vecka. Men får sikta på helgen och på att ha det underbart då och även underbart från och med onsdag .. Detox-vecka på gång nu då, förresten! Dags att få ur systemet allt det onyttiga man ätit under helgen. Måste säga att förra veckan gick grymt bra, så nu kör vi lite tuffare och slopar all skräpmat också. Kommer kanske uppstå vissa svårigheter med tanke på att jag ska jobba hela veckan, som sagt. Men vill man så kan man. Får väl kämpa lite helt enkelt.

Resten av idrottsarbetet + kostkoll får nog göras på hålet på tisdag, får nog stanna kvar en stund efter skolan några dagar också, innan jobbet. Det löser sig nog, haha.

Puss.

Tattoo

image838
den här ska jag tatuera in på ovansidan av handleden hade jag tänkt. eller undersidan kanske det blir. om du har handflatan uppåt så är det den sidan av handleden om ni förstår. grymt snyggt. ungefär i den där textstilen, det ska vara nåt skrivstilsliknande i alla fall.

Work work work och schlager

image837

Schlager är ett jobbigt ord att stava till. Jobbigt är det också att jag ska jobba idag 09.30 - 16.00. Men det går fort ska ni se. Ikväll blir det schlager för hela slanten med fina vänner förhoppningsvis, vilket nog blir mysigt och kanske bjuder på en och en annan drink också!
Igår var allmänt en skum och ganska onödig kväll, hm. Önskar faktiskt att jag kunde gjort en del saker annorlunda, för resultatet blev inte det mest lyckade .. Menmen, men lär sig alltid något i allafall.

Fick för övrigt höra något igår som gjorde mig fruktansvärt glad ... Älskar dig så himla mycket.

Ha en fin dag. Puss!

Snyggt

image835

Återigen, rosa läppar. Grymt snyggt. Speciellt som på bilderna, chockrosa läppstift till svart/vitt eller till gult. Fint.

Mycket att tänka på

image834

Det är alltid trevligt att bli inspirerad dagar som denna, när man har alltför mycket att tänka på ..
Har annars haft en lugn dag, hade halv studiedag men årsmöte på eftermiddagen som visserligen var ganska trevligt. Träffade Felicia och Emma efter skolan för en riktig långfika på Fräcka, över tre timmar satt vi där och snackade och myste. Pratade ganska mycket sommarplaner eftersom jag har panik över vilka veckor jag ska skicka in att jag vill ha ledigt för.

Loggade in på jobbsidan och det skulle lika gärna vara grekiska .. Förstår mig verkligen inte på allt det här med ledighetsansökan och semesteransökan då det är så himla mycket mer man ska fylla i än bara när man vill vara ledig/ha semester. Så nu har jag panik, pretty much. Det gick tydligen inte att bara skicka ett mejl och skriva när man ville vara ledig, utan alla måste skicka in en ansökan. Vill inte ha betalda semesterdagar då jag ska ta ut dom pengarna redan i april och då måste jag fylla i det nånstans. Och jag hittade inte ens vart det var man skulle skriva vilka veckor man ville vara ledig. Gah! Men har i alla fall kommit fram till att jag ska vara ledig runt två veckor efter att vi slutat och två veckor innan vi börjar skolan igen. Förmodligen nån vecka i juli också, då jag ska åka nånstans med älsk :] Men blir fortfarande galen på allt.

Sen måste jag skicka in en ledighetsansökan för min födelsdag och en ledighetsansökan för Hultsfred. Och ledighetsansökan för studentveckan?! Frågan är dock om jag ens får ledigt då eftersom jag inte ens är student i år, haha. Men man vill ju för fasen vara med sina kompisar när dom tar studenten ..
Jag blir galen på allt det här! Plus att jag måste få min tid nästa torsdag bortbyten, men det är egentligen kört redan nu, eftersom man måste byta minst 8 dagar innan och den dagen är idag. Men jag får väl fuska lite i värsta fall, för av med den tiden ska jag i alla fall bli.

Gah. Nu får jag också panik för att jag sitter här, när jag borde gå ut med hunden och duscha eftersom jag hade tänkt hinna med att titta på två OTH-avsnitt sen innan det blir för sent. Och ringa ett samtal .. It's gonna be a long night ..

Sandaler



Våren börjar komma och mer och mer vår och sommarkänslor smyger sig in .. Vore inte helt fel att ha något av de här paren på fötterna. Varierande priser, härifrån.

Canvasheels

Canvas Rafia Slingback Wedge Shoes
Söt kilklack från ASOS, finns i blått och svart och kostar runt 400 kr.

Stressig morgon

image825

Vaknade en halvtimma innan jag skulle gå till bussen vilket resulterade i en något stressig morgon .. Hann inte äta nåt hemma, så  gick och köpte en baguette och en yoghurt förut. Gott, även om det knappast liknar frukosten på bilden :] 
Hade franska förut och vi har Andra världskriget som tema nu och vi såg på färgfilmer från kriget, hemskt.

Dagens schema;
08.10 - 09.30: Franska
09.30 - 11.00: Håltimma, inte göra något speciellt
11.00 - 12.10: Idrott, step!
12.10 - 13.10: Lunch, gryta i skolan. McDonald's, någon?
13.10 - 14.10: Samhällskunskap, fortsätta gå igenom häftena
14.10 - 16.00: Äta något och ta mig till jobbet
16.00 - 19.00: Jobba
19.00 - resten av kvällen: Slappa!

Allposters

image823

Surfar runt påAllposters och snacka om att man fastnar, jag vet inte hur många timmar jag har spenderat där inne den senaste veckan. För att ta ett exempel har de över 11, 000 posters på stränder. Enbart stränder. Det är nästan så man blir knäpp. Eller rättare sagt, man blir knäpp! Men fina bilder är det i alla fall ..

Rosa läppstift

image822

Är grymt sugen på ett blekrosa läppstift, fruktansvärt fint. Och möjligtvis ett rosa lite mörkare, också .. Pink is the shit!

_____________________________________________________________________________________

Everything Will Be OK - Unknown Magnet


Estée Lauders sminkkollektion till förmån för bröstcancern


image821
Hade ingen aning om det, men måste säga att det var ett mycket bra iniativ! I oktober gavs det ut en sminkollektion från Estée Lauder där överskottet eller i alla fall en del av det gick till forskning och annat om bröstcancer. Riktigt fin kollektion var det också.

Inspirerande

image819

Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav

image817

Romme förra veckan var hur kul som helst, helt fantastiskt väder merparten av dan när Sofia och jag susade fram i backarna, haha. Resorna dit och hem gick faktiskt också bra, även om de tog 3, 5 timmar var. Jag ignorerade min förkylning och sviterna som kvarstod från min stukade fot och tog det inte speciellt lugnt om vi säger så, men sen hände det ju faktiskt ingenting utan vi hade bara riktigt kul. Solen strålade över backarna och vi tog några fina kort även om de inte blev lika fina när de överfördes till datorn.

image818

I torsdags har jag för mig att jag bara var hemma. Hade i alla fall nytt IV på morgonen, Tala inför andra. Det verkar som att det blir bra i alla fall, fika varje fredag! Har för mig att jag bara var hemma resten av dagen, slutade vid lunch. Slutade vid lunch även i fredags, var på stan en stund och köpte lite grejer, nya brillor bland annat som jag är grymt nöjd med! Åkte hem en stund och åkte till Emma som fyllde år för ett tag sen också och gav henne mina presenter. Jag tolkade det som att hon blev väldigt glad för dom i alla fall :]

I fredags kväll var vi hos Jonna nästan alla tjejer i klassen och käkade mat och allmänt bara snackade, trevligt! Solade och köpte en vårjacka, ett par vårskor och ett par jeans på stan i lördags och träffade Andrea ett tag på kvällen. I söndags gjordes inte mycket vettigt som vanligt, men jobbade faktiskt tre timmar om man nu kan kalla det nyttigt ..

Kan konstatera att jag i alla fall hunnit träffa massa olika människor den här helgen och det är ju inte alltid det hinns med! :]

Wikipedia - den seriösa källan

På tal om att Wikipedia inte alltid är så seriöst, haha. Sökte på Gran Canaria för att jag skulle kolla lite temperature och så eftersom mamma och jag ska ta en sista-minuten efter påsk och den ganska troligen bär av till Gran Canaria .. Under Geografi hittar jag i alla fall följande;

"På gran canaria springer det runt massa förvirrade blåa smurfar, Man kan känna igen dom på deras parningsläte, tex: WIIIEE och NÖFF. De dras ofta till oljefält. Vid förstörelsen av naturen har smurfarna börjat kasta tex tändare och vassa föremål mot turisterna, myndigheterna ser mycket allvarligt på detta och arbetar nu föt ett motanfall."


ROONEY KOMMER TILL HULTSFRED!

ROONEY KOMMER TILL FUCKING HULTSFRED! JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD JUST NU! FATTA, ROONEY TILL HULSTRED?! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHH!!

Förkyld

image816

Söt tröja från Glitzy.se för 345 kr, one size.

Skit också, har gått och blivit förkyld igen. Eller blivit smittad snarare .. Genomförkyld med allt vad det innebär har jag alltså blivit, täppt näsa, nyser konstant, huvudvärk, och femtio meter bomull runt huvudet ungefär. Det till trots lyckades jag ta mig igenom de 4, 5 timmarna på jobbet igår trots att jag bara ville lägga mig ner på golvet och tuppa av ungefär. Kändes bra efteråt i alla fall, var nöjd med mig själv att jag höll ut.

Kändes bättre imorse, så jag gick till skolan, men kom dit och vände. Måste kurera mig så att jag blir frisk tills på onsdag då vi ska till Romme så nu ska jag dricka mangote, krypa ner i sängen och kolla One Tree hill. Puss.

Your mother likes my smile and your father likes my lifestyle

image815

Har haft en extremt hektisk vecka och därför knappt (inte?) bloggat något. Världens bästa Emma blev myndig i måndags och det har självklart firats en del även om du inte fått din present än, men den är på gång! In process!
Pluggade till psykologin i måndags och tisdags och i onsdags hade jag två prov följt av en tre timmar lång handledarkurs, så jag var så lagom pigg .. Men efteråt runt en åtta bar det iväg till Emma där Felicia också var och vi drack drinkar, åt jättegod mat med dessert och pratade om allt och inget och snackade massa skit, som vanligt med andra ord, haha. Det var den trevligaste och mysigaste kvällen på länge kan jag säga och jag älskar er så himla mycket, ni är bäst. Bella var dock sjuk och kunde inte vara med så hon saknades, och Anna saknades också såklart!

I torsdags var jag och älskling bortbjudna och fick laga maten själva faktiskt, vilket visserligen var tanken från början. Vi öppnade en flaska champagne också, snacka om vardagslyx! Stupade i säng. Igår gick jag i skolan från 08.10 till 14.40 ungefär och därefter jobbade jag tills åtta och efter det gick jag och Vicky och såg Sweeney Todd på bio. Den var bra. Helt grymt gjord och grymma skådespelarinsatser, otroligt foto och riktigt bra musik. Sevärd, men se den inte om du inte har ett open mind, ingen mening då, då den var extremt speciell. Känsliga personer varnas också då den var extremt blodig ..

Idag har jag jobbat, en tjej på jobbet har fyllt år och har skitstor fest ikväll, men jag är så himla slut. Vill bara sova, haha. Så det blir nog Melodifestivalen och mys skulle jag tro. Imorrn ska jag också jobba och sen träffa världens bästa Bella.
Puss.

Kärlek, kärlek, kärlek

image805

image807

image808

image809

image810

image811

image812

image813

image814

image806

Gud vad jag älskar er. Vi för alltid ♥

RSS 2.0