22:09

Blir galen på mig själv när jag blir så uppslukad i något att jag inte kommer mig för att äta. Typ som nu, har suttit och fixat med en massa bilder och julklappar i jag vet inte hur många timmar, och nu är klockan över 22 och jag har inte ätit middag än. Haha. Jag vet inte om jag någonsin äter middag före 7 faktiskt. Det finns så mycket att göra och så mycket som distraherar .. 

Nelly catwalk

 
I lördags var det Nelly catwalk i Örebro, vi var hos Sarah en stund och drack lite vin innan vi begav oss till Frimis. Det var sjukt kallt att stå ute i kön men faktiskt värt det när man väl kom in måste jag säga. Vi fick gratisplagg, drinkar och så vann jag en plattång från Björn Axén i en tävling också. Nu plattar jag visserligen inte håret speciellt ofta eftersom jag har så pass mycket självfall, men den kommer säkert till användning någon gång i alla fall. Hängde ett tag med tjejerna på Frimis efter att eventet slutat men gick ner till Strömpis efter en stund för att träffa Jessica och co som tentafirade. Trevlig kväll! 

13:03

Har haft mycket under hösten och därför bara vara hemma den senaste veckan och tagit det lugnt. Det har varit jätteskönt men känts ovant för mig som alltid är på språng och har tusen bollar i luften. Men man måste lära sig att ta det lugnt och slappna av också antar jag. Började sticka för ett tag sedan så jag har stickat, kollat på tv-serier och legat i soffan. 
 
Igår kom Sarah och Nickolina hit en sväng på kvällen i alla fall och vi drack glögg, åt saffransskorpor och lussebullar och bara pratade hela kvällen i princip, skönt. Nicko fyllde år förra söndagen så jag ska hem till henne ikväll på födelsedagsmiddag, ska bli supertrevligt. Eftersom jag varit hemma hela veckan och inte sminkat mig och bara glidit runt i mysbyxor längtar jag efter att få klä upp mig och sminka mig, haha. Har köpt en ny mascara jag ska prova också och tänkte försöka göra någon slags fläta i håret. 
 
Gav mig på att baka de klassiska lussebullarna med mandelmassa häromdagen men tro min otur när degen inte jäste .. Jag tror jag lät degen jäsa i nästan tre timmar första gången men den lyfte sig inte en centimeter. Gräddade två plåtar men det blev katastrofalt så slängde bara allt i stället, blev irriterad bara jag tittade på det. Synd på så mycket dyra ingredienser bara. Var i alla fall och köpte nya ingredienser igår och ska försöka ge mig på det igen antingen idag eller imorgon och håller tummarna för att allt går som det ska då. 

Hart of Dixie

 
Insåg att jag i princip bara kollar på en massa "mörka" serier som Dexter, Vampire diaries, Fringe osv. Sjukt bra serier och dom är ju mysiga och så men inga direkta feel-good serier. Bestämde mig för att börja kolla på mer komedier och draman och har plöjt första säsongen och merparten av andra säsongen av Hart of Dixie under de senaste dagarna. Blivit helt hooked. Serien handlar om läkaren Zoe Hart, som flyttar från New York till en småstad i Alabama för att driva en praktik där som hon fått ärva. Enorm mysfaktor och faktiskt många intressanta karaktärer plus att stylingen är grym och det alltid är lika kul att se vad tjejerna har på sig. Släng in lite (en massa) romatik, kärlekstrianglar och drama så blir det full pott.  
 
Det var lite konstigt i början att se Rachel Bilson som någon annan än Summer i OC, men hon har verkligen växt i rollen och hon känns verkligen som sin karaktör nu. Jag läste någon som skrev någonstans att det känns som att det här är Summer när hon växt upp och blivit vuxen och jaa .. Det är ju inte helt olikt i alla fall.  
 
Ett tips i alla fall om man vill titta på något feel-good så här på hösten. 

RSS 2.0