skev helg

konstig helg. var först hos em och kale i fredags, vi gjorde fahitas och sen drog vi till st kilda och mötte upp vicky och sofia. var på en hel massa ställen, natten slutade med mer fahitas hemma hos emmeli och sen sömn. i lördags var vi det segaste någon någonsin har sett, vi gjorde absolut ingenting. tog en promenix in till stan, tog en latte och gick tillbaka hem till em. var tänkt att det skulle bli bio och typ lugna aktiviteter på lördag kväll men självklart slutade det inte så. haha. vi var på en bbq med massa människor precis vid stranden i st kilda, em, jag, vicky och sofia, kom dit skitsent dock så vi trodde att alla skulle ha dragit. men det var full hålligång! senare framåt tolvslaget drog vi till nån bar, därifrån till typ vineyard, sen till base, sen till mcdonald's där vi träffade två svenska killar som vi fick för oss att ta under våra vingar. vet inte riktigt hur planen såg ut då men vi var nog på väg hem (eller?) men det slutade med att vi hamnade på efterfest med bandet som spelade på espy den kvällen som vi inte ens lyssnat på. haha. så himla skevt. vi gick bara förbi espy och så stod dom där, vi gick fram och snackade och sen gick det som det gick. haha. men kul ändå.

igår var jag och sofia på st kilda festival. det var riktigt nice. sjukt mycket folk, helt otrolig atmosfär och bara väldigt great helt enkelt.

over and out

smart girl

konversation på väg till skolan
s: ska du inte träffa din killvän då?
jag: nej. vi är inte vänner längre.
s: nähä. varför inte?
jag: för att han inte var en bra vän. och man ska bara vara vän med personer som är snälla, inte med personer som är dumma. och han var dum så då sa jag till honom att jag inte ville vara vän med honom längre.
s: okej *fundersam*
jag: borde jag vara vän med honom i alla fall tycker du?
s: nej, verkligen inte. han får inte komma på ditt kalas och du ska inte träffa honom mer.
jag: haha, nae det har du rätt i. varför ska jag inte vara vän med honom längre då tycker du?
s: för att han är dum. och då kommer han bara göra dig illa.
jag: du är smart du.
s: jag vet. jag äter fisk!


cause you've had a bad day ...

och precis när jag trodde att det inte kunde bli värre så blev det ju såklart det. klassiskt.

tog en sväng till st kilda igår, var väl tänkt att kolla in festivalen men det blev inte riktigt så. igår var bara en sjuk jävla skitdag. allt som kunde gå fel gick fel.

emmeli har varit här både igår och idag och det har varit sjukt värt. du är en så himla fin vän, hoppas du vet det ♥

jag har bara verkligen inte varit på topp på senaste. verkligen motsatsen. vet inte alls vad jag ska göra åt det. känner mig bara förvirrad just nu. har bara velat vara hemma, hos mamma och pappa, äta en god middag som vi gör varje typ fredag eller lördag, bara sitta och mysa i soffan, äta godis, dricka pepsi max, prata om allt och inget och kolla på nån dålig thriller som mamma och pappa hyrt. haha.

det har varit typ 40 grader hela veckan. obeskrivligt jobbigt. air-con har känts som guds gåva till mänskligheten ungefär. har fått massor med motion i denna djävulska hetta också, att bara gå fram och tillbaka till skolan två gånger om dagen blir två timmars rask promenad och igår gick jag tre gånger fram och tillbaka och i måndags gick jag två gånger plus att jag var ute och gick en timma på kvällen. det blir ju faktiskt väldig mycket motion utan att jag direkt tänker att jag ska träna, så kallad gratismotion. hoppas man blir lite fit då.

vill väl mest krypa under täcket nu och krypa fram om ett tag när allt känns bättre.

tills dess bänkar jag mig framför so you think you can dance australia och hoppas helt enkelt att allt känns bättre när jag vaknar imorgon.

australia-syndrome

jag är förvirrad. varför är alla killar dumma i huvudet? jag vet att inte alla är det rent statistiskt men det är verkligen så jag känner just nu. eller är det mig det är fel på, är det jag som är helt jävla psycho?

jag tror helt ärligt att jag lägger ner det här med boys för tillfället. på obestämd tid. och ja, kära vänner, ni får väldigt gärna lov att hålla mig vid det. det skulle mer än väl uppskattas. för just nu är jag bara så trött på dom, att dom aldrig vet vad dom vill, bara sårar och är allmänna jackasses. pallar inte ALLS längre.

gonatt

hemma efter helgens bravader som sagt och nu ska jag sova för imorgon väntar en ny vecka med nya möjligheter, nya chanser och nya människor ;) en nystart helt enkelt, som varje måndag, haha.

skypade med mamma, pappa och syster förut och det var helt underbart. har inte pratat med dom sen innan jag åkte till nz. så himla skönt att höra deras röster och att få se dom. vore great att kunna åka på "holiday" till sverige i sommar då det ändå är vinter i oz .. hoppas på det.

natti

philip island


hemma ... right now

ja, då satt man hemma efter ännu en händelserik helg. var ute i st kilda i fredags med v & s, jag vet, sjukt otippat. verkligen. haha. men det bara blev så. det var kul anyways, as always. i lördags begav vi oss till philip island och det var helt galet. 50 pers som tältar ute i den australienska bushen, det kan ju inte bli annat än bra alltså. haha. vi betalade inte ett öre och det slutade med gratis skjuts fram och tillbaka, väldigt trevligt sällskap och sovplats. typ. haha. sweet.

vi stannade först på ett ställe, ett stort öppet fält som var perfekt, och skulle sen gå till "stranden" som alla snackade om (vi hörde vatten) och begav oss över ett stort område som visade sig vara typ ett fågelreservat med massa ormar, haha. man sjönk ner genom hål i marken till typ knäna verkligen överallt och alla ramlade och svor om vartannat tills nån konstaterade att ingen strand, oavsett hur freaking bra den var, var värt det. haha. på vägen tillbaka ser vi att typ polisen har kommit, eller coastguards eller vad dom nu är, hahha. alla blev skiträdda. dom var inte så arga som vi trodde dock för dom fattade att vi verkligen inte hade en aning om vart vi precis hade gått. "i think they are oblivious about the penguin parade and actually just wanna go to the beach", hahaha. dock sa vakterna att det rådde strikt campingförbud på hela ön ... hmm. hard one to crack! vi åkte till ett annat ställe, pyramide rock, som var helt underbart, och hoppades bara på att vakterna inte skulle komma dit. kom dock dit i mörkret så vi begav oss bokstavligen in i skogen, ledda enbart av ljuset från en enorm bonfire som dom hade tänt där dom var.

i alla fall. det var freaking awesome, hade grymt roligt och träffade så mycket människor, alla var irish dock kändes det som?! det var helt seriöst EN aussie och han kände sig nog pretty special, haha! vi åkte med en irish guy dit och sen den där enda aussien typ, som körde, haha, bilresan på tre timmar gjorde vi faktiskt ganska intressant till slut. vi träffade två svenska tjejer också som var med, trevliga!

anyways, sjukt galen och rolig kväll/natt!

och BTW jag och sofia såg fem kängerus! FEM! helt plötsligt bara hoppade nåt fram på vägen typ 20 m framför oss och det var en freaking kängeru! sen såg vi massa fler som var inne i skogen och hoppade omkring på ett fält, sjukt tufft. vi blev glada som små barn på julafton, haha!

depp

jag har varit så fruktansvärt deppig och nere hela veckan, varit inne i den värsta lowen sen jag kom hit. så himla jobbigt. förstår inte alls varför. vi har haft jättefint väder mån-ons och jag har haft dåligt samvete på nåt sätt för att jag varit så nere när det varit så fint väder. emmeli har varit sjuk och vicky var sjuk i alla fall igår när hon och sofia skulle hit så alla planerna den här veckan har bara omkullkastats. var hemma hos emmeli och kale en stund i typ måndags för att jag och emmeli inte setts på typ forever för att jag var på nz, men det blev inte en så lång stund där pga olika grejer så vi skulle gå på rooftop cinema i tisdags och kolla pretty in pink men sen blev emmeli sjuk, tyvärr. dock åkte jag ju till st kilda i tisdags då istället . hmm, hade helt glömt bort det. lite halvkonstig kväll och det blev bara ännu tydligare hur deppig jag var. tyvärr.

i alla fall, vicky och sofia skulle ju kommit hit igår och jag hade typ levt på det hela veckan och så blev vicky sjuk eller nåt? mah. usch vad besviken jag blev. hade ju gjort mackor och allt, era suckers! det blev i alla fall en sväng till maling road med L, hennes mormor och morfar som är här nu och som vi var med på nz också.

jag känner mig så himla ensam nu. absolut ingen svarar på sms, jag väntar på typ .. fem olika sms från fem olika personer som bara inte svarar och som inte svarade hela dan igår. usch vad ensam jag känner mig. och så regnar det nu också och är jättegrått. emmeli glömde sin mobil hos kale så har inte kunnat prata med henne och hon har varit sjuk och har inte kunnat prata med s & v heller för jag har inga pengar på mobilen och dom svarar inte heller på sms (!!!). som alla andra, maah.

ringde till vicky nyss iaf för mina typ två dollar och dom höll på att checka ut tydligen .. hon lät typ frisk i alla fall så hoppas hon är frisk och dom kan ses ikväll. annars vet jag inte vad jag gör ärligt talat, känner verkligen att jag måste ut, träffa folk och rycka upp mig. get your shit together.

har bara funderat så himla mycket på mitt liv och min framtid den här veckan. hur länge jag ska vara här, vad jag ska göra, hur det skulle kännas att komma hem till sverige igen, vad jag skulle göra där .. funderat så mycket på mig själv, varför jag känner/tänker som jag gör och känner att jag egentligen måste ta itu med mig själv, omvärdera mig själv och reda ut vissa problem jag har. fast jag har ingen aning om hur jag ska göra det, jag vet bara att det inte funkar själv och att jag inte mår bra av det.

L och mormorn och morfarn åkte in till stan nu för att kolla runt lite så helt plötsligt fick jag några lediga timmar, trevligt. funderar på att gå till maling road, älskar verkligen den gatan, så himla mysig. ta en kaffe nånstans och äta nåt, ta med en bok. skulle behöva posta lite vykort och sådär också.

hmm.

usch. önskar att folk bara kunde börja höra av sig nu.


tredje februari

jag vill - resa runt i australien
jag har - en skaplig aussie-tan nu
min senaste kyss - var väldigt trevlig
jag lyssnar mycket på - deppmusik
jag funderar på - mitt liv här nere, hur min hjärna funkar och hur framtiden kommer se ut
jag pratar – mindre än vad jag skrattar
jag gillar inte - att boysen här nere är antingen förvirrade eller konstiga, förmodligen både och på samma gång
min första riktiga kyss – var inget att prata om
jag avskyr när folk snackar - enbart om sig själva
kärlek är –  förvirrande och smärtsamt
jag gillar – melbourne och mina fina vänner här
jag kommer alltid - föredra sommar framför vinter
jag är förälskad i – melbourne, utan tvekan
sist jag grät var – förra söndagen
min mobiltelefon är – en omodern sak
när jag vaknar på morgonen – är jag alltid fruktansvärt disorienterad
innan jag går och lägger mig – lyssnar jag alltid på musik
idag har jag – åkt hem från st kilda, hämtat L från pre-school och ätit lunch
jag just nu tänker på - mitt liv och vad jag ska göra med det
i kväll ska jag – gå och lägga mig tidigt
i morgon kommer jag – träffa sofia och vicky
jag hoppas – på framtiden
jag vill verkligen - förstå hur vissa människor fungerar och tänker ...

RSS 2.0