philip island


hemma ... right now

ja, då satt man hemma efter ännu en händelserik helg. var ute i st kilda i fredags med v & s, jag vet, sjukt otippat. verkligen. haha. men det bara blev så. det var kul anyways, as always. i lördags begav vi oss till philip island och det var helt galet. 50 pers som tältar ute i den australienska bushen, det kan ju inte bli annat än bra alltså. haha. vi betalade inte ett öre och det slutade med gratis skjuts fram och tillbaka, väldigt trevligt sällskap och sovplats. typ. haha. sweet.

vi stannade först på ett ställe, ett stort öppet fält som var perfekt, och skulle sen gå till "stranden" som alla snackade om (vi hörde vatten) och begav oss över ett stort område som visade sig vara typ ett fågelreservat med massa ormar, haha. man sjönk ner genom hål i marken till typ knäna verkligen överallt och alla ramlade och svor om vartannat tills nån konstaterade att ingen strand, oavsett hur freaking bra den var, var värt det. haha. på vägen tillbaka ser vi att typ polisen har kommit, eller coastguards eller vad dom nu är, hahha. alla blev skiträdda. dom var inte så arga som vi trodde dock för dom fattade att vi verkligen inte hade en aning om vart vi precis hade gått. "i think they are oblivious about the penguin parade and actually just wanna go to the beach", hahaha. dock sa vakterna att det rådde strikt campingförbud på hela ön ... hmm. hard one to crack! vi åkte till ett annat ställe, pyramide rock, som var helt underbart, och hoppades bara på att vakterna inte skulle komma dit. kom dock dit i mörkret så vi begav oss bokstavligen in i skogen, ledda enbart av ljuset från en enorm bonfire som dom hade tänt där dom var.

i alla fall. det var freaking awesome, hade grymt roligt och träffade så mycket människor, alla var irish dock kändes det som?! det var helt seriöst EN aussie och han kände sig nog pretty special, haha! vi åkte med en irish guy dit och sen den där enda aussien typ, som körde, haha, bilresan på tre timmar gjorde vi faktiskt ganska intressant till slut. vi träffade två svenska tjejer också som var med, trevliga!

anyways, sjukt galen och rolig kväll/natt!

och BTW jag och sofia såg fem kängerus! FEM! helt plötsligt bara hoppade nåt fram på vägen typ 20 m framför oss och det var en freaking kängeru! sen såg vi massa fler som var inne i skogen och hoppade omkring på ett fält, sjukt tufft. vi blev glada som små barn på julafton, haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0