There's nothing else to do, than to have a barbeque



Jag hade lite grillfest i .. vad blir det nu, måndags. Eller liten och liten, vi blev ganska många till slut men det var tänkt som liten, haha. Vi grillade allehanda kött, kyckling och korv och det var helt underbart. Var svårt att få igång grillen först, men efter ett tag började det brinna och ha sig ordenligt. Har den brinnande grillen som bakgrund på min iPhone nu, haha. Sjukt många grejer som gick sönder inom loppet av typ två timmar dock .. Två trädgårdsstolar, balkonghandtaget, badrumshandtaget och en tårtspade. Hm ...

Kom precis hem efter att ha jobbat 3 ½ timma, känns ganska onödigt. Har varit allmänt duktig också och dammsugit hela huset, plockat björkris och påskpyntat och satt massa fjädrar och sånt i riset. Miao. Blir mami och papi glada när dom kommer hem från landet idag.

Var med syster och Aron igårkväll, käkade pizza och kollade Chapter 27 med en tjock, nedsunkad Jared Leto som John Lennon-mördaren Mark Chapman. Väldigt skrämmande film. Det lustiga var att skådespelaren som spelade Lennon i filmen heter Mark Chapman på riktigt. Hänger ni med? Aaah, scary. Helt slumpvis, enligt imdb. Yeah right.

FÖRRESTEN! Har jag ju totalt glömt bort. I måndags när jag jobbade stannade Gert Fylking och Robban utanför kiosken och ställde upp sin feta husvagn och fikade, hahaha. Ystad --> Haparanda, yeah! Skulle ju ha bjudit dom på glass och grejer men dom kom aldrig in. Tufft vare!

Kommentarer
Postat av: Linn

Haha, det där dörrhandtaget alltså :) Herregud...

2009-04-08 @ 21:54:10
URL: http://linnandstuff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0