Valborgsmässoafton



Sitter och har psykologi nu, känner mig inte motiverad eller inspirerad överhuvudtaget. Har letat ny bakgrund till bloggen hela lektionen, haha.

Jobba massa projekt i eftermiddag och sen ska jag ner på stan och hämta fribiljetter till ikväll, träna (utan musik dock för att jag glömde min mobilladdare hos Alex och iPhonen har dött, suck) och sen hem till Alex och fixa och göra mig i ordning och så. Senare blir det fest nånstans och förhoppningsvis grilla också, följt av utgång. Jag är skitpepp på dansgolvet som ska spela 90-talshits på Hugo, yes.

Skitpepp inför lördag också, eller vad säger du Emma, haha? Måste fixa sovsäck och liggunderlag och grejer också dock. Kommer bli sjukt mycket folk också, känns som att det kommer bli en sån där sjukt rolig kväll/natt som bara händer typ en gång per år.

Ledig hela långa helgen sen och jag ska pressa massor och bli lite brun i alla fall, hade jag tänkt. Och så måste jag plugga som en galning också förstås. Projektrapporten ska vara inlämnad nästa onsdag och så måste jag ha skrivit klart min psykologirapport tills nästa söndag, för nästa måndag drar vi till London!

Kommentarer
Postat av: V

MMm om drygt en vecka smäller det, kanske läge att lämna in ledighetsansökan snart? :O

2009-05-02 @ 02:03:04
URL: http://rocknrose.blogg.se/
Postat av: Louise

2009-05-04 @ 22:05:32
URL: http://louisewallin.blogg.se/
Postat av: Louise

Så fin vårlock du har här nu :)

Ha det så bra i London

2009-05-04 @ 22:06:35
URL: http://louisewallin.blogg.se/
Postat av: V

sv: jääss box ;)yummy ;)

2009-05-07 @ 14:39:36
URL: http://rocknrose.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0