14th of december



14 december idag. var inne i stan med paula igår, det var lyckat. trevlig tjej, massa snack och lite shopping. börjar få lite koll på gatorna nu i alla fall men jag lyckades ändå gå vilse, inte jättelyckat kanske, haha. hittat flera favoritbutiker .. listan görs längre och längre, än så länge;
- källaren på myer
- övervåningen på forever new, my god the dresses. nåt till nyår kanske?
- dotti (NICE!)
- supré, fasen vad stort det var. helt sanslöst stort.
- sportsgirl
- jetty surf (the havas, THE BIKINIS, ÅH!) där som för övrigt spelade en låt på svenska, typ skånska, haha. både paula och jag frågade vad det var för låt men personalen visste inte, som alltid. det var nån mixskiva i alla fall som var hur bra som helst, vi fick värsta partymoodet haha. man blev ju skapligt sugen på att köpa en bikini eller två, dom var jäkligt dyra bara.

vi käkade på hungry jack's också, som är exakt samma sak som burger king som sagt fast med annat namn. för att vara snabbmat var det gott!

jag HADE faktiskt kameran med mig men glömde tyvärr bort att ta kort, haha. kameran är ju så dålig i alla fall .. skulle inte säga nej till en systemkamera nu direkt.

igår anlände det ett stort rött paket från sverige också, julklappar som kommit tidigt :)

igårkväll var jag i fitzroy på panama dining room med richard och spelade biljard och drack vin. vi stannade på woolworths på vägen hem och köpte feta, oliver, salami, jordgubbar och bröd, supergott! i alla fall, cat, om du läser så måste vi gå dit nån kväll. dom hade asbillig och skitgod mat (såg det ut som) för tio dollar typ måndag, tisdag och söndag eller nåt sånt. husets hamburgare verkade poppis, den kostade iaf bara 10 dollar, synd att vi inte åt där. det var världens mysigaste ställe också, fanns pingis och biljard också som sagt.

vill åka till new year at the waterfront, ett band som heter eskimoe joe ska tydligen spela, över 5000 pers som kommer, två jättestora dansgolv med dj's och så två andra band som spelar också. biljetten kostar 165 dollar men då ingår typ vin, öl, och lite att äta och så. väldigt strict dresscode också, haha. typ inga flipflops, inga shorts, inga sandaler och inga jeans.

vet inte riktigt om jag har råd att åka på det dock. vill väldigt gärna, så vi får se hur det löser sig. hoppas att det löser sig på något sätt.

cheers

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0