aaah ma gaad jag tror jag dör

så. nu har jag kommit hem från landet. and i am fucking never ever going back. gud vad jag inte tycker om det. en stuga mitt ute i skogen. inget internet, ingen telefon, ingen dusch, gud. jag blir galen på det.
och så tvingar mamma och pappa mig att hjälpa till i trädgården också. o typ räfsa löv och skit. jag som hade tänkt begrava mig under täcket framför tvn och titta på oc nonstop. ja, för tv och dvd finns det faktiskt, praise the lord .. men så blev det inte riktigt. oc fick ge vika för the last king of scotland och apornas planet, bra filmer faktiskt.
nej, jag tycker inte om att vara på landet. liksom, har varit där i typ ett dygn och det känns som att jag varit borta från civilisationen i två veckor. home sweet home. jösses.
nae, inget mer countryside för min del .. nu ska mamma och pappa tydligen åka ner över valborg, men de kan ju i sin vildaste fantasi drömma om att jag följer med. nej, det blir home alone och partying då, hoho.

och så ringde ju självklart dea igår o ba, tjaaaaa gumman, jag har fest här uppe, ska du komma upp eller? haha. och jag bara, ööhm. hmm. nej det kan bli lite svårt .. dåå ville jag vara hemma kan jag lova. så jävla sugen. men så var jag fast i en jävla stuga mitt ute i skogen. damnit.

men nu är jag i alla fall hemma. fy FAN vad skönt. och jag kommer som sagt, aldrig i hela mitt liv, åka tillbaks. om dom inte mutar mig med tusen spänn eller nåt sånt. då kanske jag kan rucka lite på reglerna.
jag ska ta en lååång dusch nu och sen käka mozzarellapizza och sen dra upp till dea förmodligen och kolla film.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0