och jag dansar med din flicka, hon dansar mig galen, sen dansar hon med rickard, på trottoaren

image433

fråga mig inte vem killen är, för jag har ingen aning.

snart är det nyår! fasen vad jag är taggad. det kommer bli så för jäkla bra. var på stan en sväng igår med emma och linus, eller ja, vi var på fler ställen än bara stan. bolaget först och sen åkte vi till öb av alla ställen, haha. men dom har skitbilliga drinkmixer där! gelehallon shot/drinksmaksättning och likadan fast med kiwismak. det kommer nog bli jävligt bra det hära. mindre bra är ju förstås att jag jobbar på nyårsdan .. meeen det löser sig alltid! 

gick runt på hela jäkla stan och letade efter silverstrumbyxor med fot på, och till slut, till slut hittades det, på lindex av alla ställen. var nära på att köpa ett par svarta pumps på rean på skopunkten, men det är inte värt att köpa ett par för stora skor även om de är på rea .. en silverglittereyeliner från viva la diva och en svart och en mörkgrå skitsnygg ögonskugga från make up store följde med hem också. jösses vilken ögonsminkning det kommer bli .. svart/grå sotade ögon med svart eller silvergrå eyeliner med silverglittereyeliner över. yesbox, skitsnyggt!

spice girls - wannabe



nostalgi på högsta nivå ..

tjugonionde december

image432

började tänka lite på belgien i morse, och fasen vad kul vi hade under den där veckan, vad vi såg saker, vad vi upplevde saker. alla människor vi träffade. saknar det nu faktiskt ..

i alla fall. har kommit fram till att hm har jäkligt fina jeans, i alla fall de som är med i deras &denim kollektion. har hittat ett par fina, squin och världens sötaste svarta blus med blommor på som passar sådär äckligt bra till jeansen. sofia och jag hittade även världens mest  .. tja, opassande skor för tillfället egentligen, men så grymt snygga. kilklackar med guldspännen i blommigt eller denim. blommigt för sofia och denim för mig bestämde vi. dom måste man bara hämta upp någon gång .. hinns inte idag i alla fall, för idag ska jag på 18-årskalas!

nyårsplanerna bestämdes häromdan också, kan inte beskriva i ord hur skönt det känns, haha. det känns som att det alltid blir så att det bestäms typ dan innan vart man ska och jag hatar att inte kunna planera. men nu är det klart i alla fall, det blir stor middag och fest hos en sötnos. det kommer bli så grymt kul. perfekta nyårsklänningen är klar, nu ska jag bara ge mig ut på stan typ imorrn och hitta lite grejer att ha till.

puss!

because it's all about the material things

image431

julen är över för den här gången. känner inte direkt nåt speciellt, nu för tiden känns det bara som att julen är en dag precis som en annan, bara att man klär upp sig lite, äter mycket och annan mat, träffar släkt och får paket. den där magiska julkänslan som man fick när man var liten infinner sig ju liksom inte. men, vad annat att göra än att acceptera det ..

cornelia, förresten! skriv din msn och/eller ditt nummer i kommentarerna, det blir lite svårt att få tag i dig annars :]

förtrollad

sitter hemma hos sofia, ska gå till bussen strax och åka in till stan. först blir det nog donken, haha, och sen ska vi på bio och se förtrollad.har varit lite lagom skum dag det här känns det som. fick i alla fall underbart fina julklappar av a, två jättelyxiga underklädesset. tack baby ♥

imorrn tänkte jag bege mig ut på mellandagsrean i sällskap med syster, får se hur många timmar man överlever ..
puss och fortsatt god jul!

hohoho

ja, jösses ja. intensiv dag men gud vad nöjd och glad jag är med mina julklappar. fick bland annat lurarna från wesc, fuskpälskjackan från vila, stövlarna från vagabond, klänningen från american appearel, presentkort på make-up rådgivning på face och den efterlängtade miss dior cherie, herrejösses vad gott den luktar. sen fick jag en heel massa annat fint, smink, smycken, kroppsgrejer, halsduk och böcker.
ja gud ja. tittat lite halvt på julkonserter under kvällen, paul potts sjöng, aow. haha han är ju för skön och sjunger helt otroligt .. ätit massa julgodis och massa julmat. och imorrn är det juldan och då är det mys som gäller hoppas jag i alla fall. har ju ett julklappsbyte kvar .. lugnt blir det i alla fall, med böcker att läsa, julgodis att äta och julfilmer att se på.

nej, nu måste jag gå och smörja in min brända bränna, så att säga .. hur den uppstod förtäljer inte den här historien ..

ny telefon .. ?

image430

som den ganska narcissistiska person jag är har jag skickat in massa outfits till elin klings outfittävling, fråga mig inte varför, för jag vet inte riktigt själv. eller jo, på grund av de sjukt fina prylarna man kan vinna. men jag har aldrig vunnit och eftersom jag är så självgod så tror ju jag att det har blivit nåt fel med alla mina mejl, för det kan ju bara inte vara så att hon fått dom men ändå inte tyckt att min outfit varit finast, nej, absolut inte.
i alla fall. idag har jag slagit på stort och skickat in hela TVÅ outfits för idag kan man vinna den där hypernya skitsnygga röda mobilen med mp3. jag vill verkligen. verkligen.

jul jul jul jul

image406

image407

image409

image410

image411

image412

image413

image414

image415

image416

image417

image418

image419

image422

image423

image424

image425

image426

image427

image429


ah, orkar inte lägga upp mer bilder, haha. girls om ni nu vill ha mer bilder får jag skicka dom till er eller nåt sånt. d senaste dagarna har varit mycket trevliga i alla fall! julavslutning i fredags, nervös som en tok men det gick skitbra, jojjo filmade när jag sjöng till och med, haha. som det ser ut nu verkar det dock inte som att jag kan ladda upp det eftersom filen är för stor. hmm.

en runda på stan, sen hem till mig för att byta julklappar. fick massor med trevliga saker, tack tack tack. på kvällen var vi och käkade på durkslaget, det var hur gott som helst och efter det bar det hem för att sova, något det inte känns som att jag fått för mycket av den här hösten.

har fått lite julklappar redan, världens sötaste pyjamasset av a's föräldrar och en bok, 1001 filmer du måste se innan du dör, i morse av mamma och pappa. godis, tidning och biobiljetter i julstrumpan.
nu är syster, aron, mormor och morfar här och det är livat hus kan jag lova. började titta på kalle anka med intentionen att se hela programmet men övergav kalle och hans vänner, ganska tidigt. saker är precis som de brukar vara med andra ord. vi ska strax sätta igång med maten och efter det är det julklappar som gäller, mah.

har faktiskt köpt lite julklappar till mig själv, köpte en svart eyeliner och ett orange nagellack när jag var på stan häromdan och kommer även få american appearel-klänningen jag skrivit om tidigare i ett silvrigt, fint paket, haha.  

skulle kunna skriva om massa saker till men känns inte som att det orkas med nu ..

snart smäller det

image405

hade genrep idag i kyrkan, det gick faktiskt över förväntan bra med tanke på hur extremt lite vi repat. det kommer nog bli jäkligt bra faktiskt, vi är till och med avslutningsnumret, och det kan man ju undra över, haha. men drag blir det i alla fall. hoppas jag.

efter avslutningen bär det av hemåt åby till mig för att byta julklappar och titta på julfimer :] och på kvällen ska vi ut och käka. det kommer bli väldigt mysigt dethäära.

och idag blir det också supermysigt .. väntar väntar väntar än så länge och sen ska vi laga jättegod mat och bubbla .. mys.

nyårsklänning

image404

det här kan vara klänningen jag har sökt med ljus och lykta efter. det kan mycket troligen vara det. tänk er denna, med skyhöga lackpumps och skitmaffiga silverörhängen. åh så fint. från american appearel för inte så fasligt mycket pengar. det lutar åt en beställning ..

wow, jag har haft otroliga åtta besökare idag

image403

det är verkligen en imponerande siffra. snacka om att jag enbart bloggar för min egen skull, haha. det skulle vara att jag bloggar för mina vänners skull kanske i och för sig.
i övrigt så dödar skolan mig långsamt. jag hade skrivit klart psykologin, trodde jag, men efter att ha pratat med läraren blev det att lägga på en hel del och jag kunde inte alls lämna in arbetet som tänkt .. som tur är har vi fram till jul på oss, men samtidigt - kul att sitta med det där dagarna innan jul. hm. historian ska in imorrn också och den här inlämningen avgör hela mitt betyg. kul värre. känn inte alls nån press, nej då. hade franskaprov igår, tabbade mig totalt och skrev helt fel verbform på en uppgift vilket resulterade i åtta poängs avdrag. om jag inte hade missuppfattat uppgiften skulle jag ha fått mvg istället för vg. surt.
och imorrn har jag psykologiprov också. ungefär en tre månader gammalt. så det måste jag också plugga till.
vilket jag egentligen inte hinner, med tanke på att jag ska ta bussen in till stan om ungefär en fyrtiofem minuter.

håhåjaja. vi får se hur det här går. för övrigt så bestämde jonte och jag enväldigt att vi skulle skita i att köra all i want for christmas is you på avslutningen, men musikläraren lyckades övertala oss och vi hade ett jämförelsevis lyckat rep under lunchen idag. i alla fall det kanske ordnar sig trots allt. så nu är det genrep som gäller imorrn.

fick tillbaks en text vi skrev på svenskan idag och blev ganska besviken ärligt talat. var verkligen grymt nöjd med det men fick ett betyg jag verkligen inte förväntat mig. jag hatar när sånt händer, när man verkligen är inställt på att få ett betyg men får ett helt annat. hjärtat bara åker ner i skosulorna.

nåja. jag får ju fina julklappar i alla fall.

how i hate this

image402

hur jag hatar det här .. jag blir irriterad eller ledsen eller vad jag nu blir och tycker inte att nånting är mitt fel, allt är alla andras fel, allt är ditt fel, för att efteråt komma på att det är jag som gjort fel, jag som blivit ledsen och irriterad för ingenting. vill bara ringa och säga att allting är mitt fel. men till slut kanske det är för sent, till slut kanske man inte orkar mer. jag kan inte alltid bara ringa och be om ursäkt och tro att allt blir bra sen, för någon dag kommer det vara försent. och jag hatar mig själv för att jag reagerar på det sätt jag gör. och äventyrar precis allting, men inte förstår det. fuck.

en rapport bland all stress

sådär ja. franskaprovet avklarat, nu är det psykologiprovet på torsdag och historia och psykologiinlämningen senast torsdag kvar. att säga att jag har känt mig grymt stressad vore en underdrift ..
samidigt har det funnits så mycket underbart bland alla skolgrejer som gjort att det inte känts fullt så illa :]

idag är det julklappsutdelning och så kallat julmys med jobbet, ska bli intressant haha. borde nog kanske sova hemma i natt, har knappt träffat mina föräldrar senaste veckan och dom börjar bli lite irriterade ..



älskar älskar älskar dig <3

tacos!

syster är här och vi lagar tacos, som strax är klar. fredagsmys på högsta nivå - legally blonde blir det nog också ikväll!

för övrigt börjar nyårspaniken komma smygandes, eller snarare stormandes. vart ska man vara, vad ska man ha på sig, vilka ska man vara med? jag vill ju vara med precis varenda en jag tycker om men har nu kommit fram till att det tyvärr kommer bli ganska så omöjligt, så grymt synd. menmen, many more new years-eves to come!

puss!

i can't sing no more sad songs

image401

jag och syster, för några veckor sen. fin klänning har hon också. rubriken kommer för övrigt från dreamgirls, och syftar alltså inte på hur jag känner mig. det känns riktigt bra nu faktiskt.

skum vecka i allmänhet, lektioner har försvunnit kors och tvärs. vi visade upp vårt pass/dans idag på gympan, det gick heelt okej. fast jensa och moen kom med samma låt efter oss, haha!

nu ska jag gå och bada bubbelbad och sen börja plugga franska och historia. pussiluss och glad lucia på er alla ♥

super sweet sixteen

image400
måste säga att jag tycker att program som made och my super sweet 16 på mtv är ganska underhållande, men jag blir lika fundersam efter varje gång jag tittat. för ungdomarna i dom här programmen bryr sig liksom inte ett skit. om nånting. speciellt inte sina pojkvänner och flickvänner. tjejerna är blåsta och killarna verkar inte ha nån hjärna. det verkar inte tjejerna heller ha visserligen. dom är bara så .. tjejerna verkar så grymt omogna, bryr sig bara om kläder och skriker mest hela tiden och liksom, dom verkar ha sockervadd i hjärnan. killarna i de här programmen är mest fåordiga och när dom säger nåt så mumlar dom bara. speak up, for heaven's sake.
och om (och förmodligen när, för tjejen tröttnar alltid på killen) tjejen dumpar sin kille, så säger han ingenting. konversationen är ungefär;
- hey, what's up?
- nothing really.
- okay. well i was thinking, and well i'm breaking up with you.
- oh. okay.
- are you okay?
- yeah. it's alright.

typ så. men HERREGUD människor vart är era känslor? ni vet dom där, längtan, ilska, sorg, besvikenhet?! förstår verkligen inte. om det är så där majoriteten av usas befolkning är så är jag rädd. på riktigt.

eller som nu, tittade på super sweet sixteen nyss. tjejen som då ska ha sån fest var tydligen osäker på sin pojkvän, så därför skulle hon låta honom tävla mot en annan kille om vem som skulle få vara hennes kavaljer på hennes fest. redan där tycker jag att hon är totalt jävla dum i huvudet.

kameran zoomar in hennes pojkvän som säger att han är ledsen och tycker att det bara är jättetöntigt eftersom han faktiskt är hennes pojkvän.
i alla fall. pojkvännen och den här andra killen får tävla i bowling, armbrytning och att hålla uppe två bowlingklot så länge som möjligt. pojkvännen vinner. tjejen väljer den andra killen. pojkvännen blir helt förstörd, men när flickvännen frågar om han är okej, så säger han att, ja, det är klart jag är okej. kameran zoomar in tjejen och hon säger att jo, visst, han blev ledsen, men herregud han kommer över det.

jag förstår verkligen ingenting.

sex and the city



tvivlar på att det här är det riktiga slutet, men kul att se i vilket fall .

där ser man

det blir en ganska skön vecka det här men ändå inte. idag hade jag bara franska och mentorstid, och till råga på allt så åt vi pepparkakor på mentorstiden. engelska och svenska-läraren är hemma med sjukt barn, så ingen engelska och ingen svenska för vår del! men jag tackar jag .. och matten uteblev även där, vi tog till något som kallas .. ja, vad ska man kalla det, crash-coursing i guilt antar jag och spelade på vår mattelärares kanske något dåliga samvete? slutresultatet blev i alla fall att vi slapp matten idag. och imorrn. tror jag. jag tolkade det i alla fall som att vi inte behöver gå på matten imorrn.
ni övriga klass får tolka det hur ni vill, för vår kära mentor har inte skickat ut ett mejl på edu, så sorry mickis, jag kan inte säga så mycket mer!
jag går nog i alla fall inte imorrn. alternativet att ligga hemma och sova känns något mer lockande .. undrar varför.


i love you like the stars above, i love you til i die


image399


trevlig och mindre trevlig helg! matte nationella i fyra timmar i fredags, det var en pärs kan jag lova. usch vad gammal jag lät nu. men det var det verkligen. en pärs alltså.
sen var det iv i tre timmar till råga på allt .. på kvällen kom det lite folk till mig, det dracks lite drinkar och lagades och åts väldigt god mat! jobbade igår & på kvällen myste jag och linn till det rejält! överbliven mat från i fredags, cookie dough-glass och gossip girl, det blir aldrig fel. har även jobbat idag, det var min helg det!

och nu är det två veckor kvar till jul. en vecka kvar tills nästa måndag, en vecka kvar tills den 17. jag vill typ .. frysa in mig själv i en vecka och vakna nästa måndag. det vore perfekt.
julklapparna är inhandlade, nu är det bara att vänta på julkänslan och mitt julmys. längtar som en idiot.

det känns töntigt att säga, men jag är verkligen lycklig just nu. trots att det finns vissa saker som är jobbiga just nu, så finns det vissa andra saker, en viss person som får mig att må så himla bra, som gör mig så himla lycklig. du är bäst. när man känner så här så inser man varför någon myntade alla de där uttjatade klyschorna, för att de helt enkelt var sanna. det var på riktigt. jag älskar dig verkligen mer för varje hjärtslag <3

ibland blir det bara fel

gick upp tjugo minuter innan jag var tvungen att gå till bussen i morse, vilket ledde till att jag bara hann slänga i mig lite yoghurt innan jag rusade till bussen. lite yoghurt kanske inte låter så lite, men för mig är det väldigt lite eftersom jag nästan jämt äter ganska mycket till frukost, äter jämt ägg och mackor och ofta lite yoghurt också. skramlade ihop till en risifrutti i skolan, men åt fil till lunch eftersom det var kebabgryta - med andra ord har jag varit hur hungrig som helst hela dan. när jag sen kommer hem .. så borde jag göra en ordentlig macka, eller äta yoghurt, eller nåt sånt, men tror ni jag gör det? självklart inte. istället typ trycker jag i mig en halv munk, massa pringles och pepparkaksdeg. av alla saker. en munk, pringles och pepparkaksdeg. bra kombo där. gott var det i alla fall!

pratade mattebetyg idag och allt, verkligen allt hänger på nationella på fredag. får jag vg där, får jag vg. så nu ska jag sätta mig och plugga.

om saker som går förlorade

förlorad vänskap, glida ifrån varandra. saker som jag trodde skulle hålla för evigt. det var vi fyra, jag trodde verkligen det skulle vara vi fyra för resten av livet, för det kändes så jäkla starkt och bara självklart att vi alltid skulle hålla ihop. vi fyra. annan vänskap, vänner som gled ifrån varandra, som slutade höra av sig, slutade ringa och slutade ses, det skulle aldrig bli vi. vi skulle aldrig glida ifrån varann.
och nu gör vi det. smärre underdrift, egentligen har vi gjort det sen vi började gymnasiet och nu har det gått ett och ett halvt år sen dess. och jag vet bara inte vad jag ska göra. jag klamrar mig fast, försöker upprätthålla kontakten, men på nåt sätt känns det aldrig som det gjorde förr, och det kommer förmodligen aldrig att göra det.
kanske borde jag bara släppa taget? det kanske är dömt. jag kanske bara är naiv och dum som klamrar mig fast vid den här vänskapen, som inte fattar att den är över, och istället bara avslutar den med värdighet.
men jag vill inte avsluta den. jag älskar er så fruktansvärt mycket, självklart, fortfarande. det kommer nog aldrig att bli som förr. som förr, som på konfalägret, när vi satt vid gungorna och sjöng på när alla vännerna gått hem, och när vi sjöng den i kyrkan senare på själva konfirmationsceremonin. vi stod där uppe, vi fyra, och jag kände mig så otroligt stark med er. det kändes som att ingenting, någonsin skulle kunna komma mellan oss.

jag vet bara inte vad jag ska göra. jag vill låtsas om som att tecknena inte finns där, men det funkar liksom inte att en person håller en vänskap vid liv. det funkar inte. jag klarar inte av att hålla den här vänskapen i liv själv. jag behöver er, jag behöver att ni bryr er, att ni älskar, att ni hör av er, om den här vänskapen överhuvudtaget ska kunna existera. men jag vet inte. det känns på nåt sätt ganska .. tröttsamt, det känns mest som att jag, vi, lever i skuggan av vår vänskap än själva vänskapen själv.

RSS 2.0