last couple of days

 eller  +  = snyggt.

jag vill fortfarande ha det där halsbandet. härifrån. kan inte bestämma mig för vilket som är finast dock, tror jag tycker det högra är finast och så två namn på det, namn ♥ namn liksom. eller det vänstra med namn på, fast tycker det förstör halsbandet lite att man kan ta bort brickorna. njaaah. okej, det högra är finast.
mamma och pappa har varit på landet sen i onsdags och kom hem idag, så jag har varit ensam hemma. jobbade i onsdags, sov själv hemma, sen var vicky här i torsdags, vi hade grymt trevligt. hade inte träffat henne på ett tag eftersom hon varit på madeira så det var skitkul. vi lagade mat och chokladtårta (mitt imellan där nånstans dog vi) och lyssnade på ashög musik och fulsjöng och gjorde såna där grejer som man bara gör när man är ensam hemma. och idag skulle jag ha jobbat men nåt hände. på väg till bussen i lindö så händer nåt med min rygg. så nu kan jag inte stå rakt. eller röra mig i princip. så jag åkte hem direkt och gick och la mig i sängen och nu tvingade jag upp mig och sitter här. kollade på shrek 2 förut, fasen vad jag älskar shrek. skönare snubbe får man ju leta efter. och donkey, haha.

citat av vicky från i torsdags;
- jag vet liksom bara inte om jag pallar att sitta på ett kontor hela dan, jag vill ju bli filmstjärna liksom, men ofta det är möjligt då?!

och så en intressant konversation mellan oss två som lät ungefär så här ..
v: hur mycket skulle du käka den här tuben kaviar för?
j: en tusenlapp tror jag nog att jag skulle göra det för. jaa.
v: ja, för en tusenlapp skulle jag nog också göra det. asså jag skulle göra vad som helst för pengar i princip, you name it bara. så länge nån betalade mig skulle jag fan göra vad som helst. det är frågan om jag skulle mörda nån bara, fast för en miljon .. så .. jaa, lätt.
j: men tänk vilket jävla dåligt samvete och vilken ångest du får sen då?!
v: joo, men samtidigt, om du fick en miljon för att knäppa en gammal tant ..
j: eeeh, jag skulle nog inte göra det.
v: men om det var en riktigt jävlig och dum gammal tant då som hade dalmatiner i källaren som hon skulle göra kalsonger av då? då skulle du väl göra det? jag skulle lätt göra det.

namnsmycken




otroligt fina smycken med namn på .. dock (iaf enligt mig) ganska dyra. armbandet längst upp till vänster kostar 899 kr med en namnbricka, om man vill ha det som på bilden tillkommer 349 kr .. man kan välja mellan ljusrosa, vit, lime, svart eller grön färg på pärlorna. halsbandet i mitten där uppe kostar 599 kr, men då får man bara välja på texterna längtar efter er eller längtar efter dig och vill man ha ett annat namn eller text får man betala ytterligare minst 200 kr, från 799 kr blir det då. halsbandet längst upp till höger kostar 799 kr med en namnbricka eller 899 kr med två. armbandet längst ner till vänster kostar 1499 kr med en namnbricka, ytterligare en namnbricka kostar 349 kr. guldhalsbandet går på 5700 kr .. och halsbandet längst ner till höger kostar 699 kr.

måste säga att min favorit bland dessa (med tanke på priset) är halsbandet längst upp till höger. så himla fint med sitt eget namn och sen namnet på den man tycker om .. gillar att halsbandet är så pass unisex också, så att både killar och tjejer kan ha det :] superfint. ge mig, nån?
fast måste säga att guldhalsbandet var aaaasfint också. med sitt eget namn på. men 5 700 kr .. eh. nae.

de här smyckena finns att köpa på den här sidan. namnsmycken.com.

shoppa shoppa shoppa shoppa bort din sura min

image91

stan hela dan resulterade till slut i;
- mörka jeans från vero moda
- rutig blus från esprit
- bruna skinnsandaler
- foundation
- concealer
- fickspegel
- rougeborste
- present till calle
- balsamspray
- värmeskyddande glansspray

jaadu. det var typ det. fast det kändes som mer, hade typ tio påsar. och så åt jag upp typ tvåhundra spänn. träffade syster sen också, dt var trevligt.

ny kamera

image90

ska köpa den här kameran eller få den i födelsedagspresent, samsung S360. var och kollade på den på stan idag, och den verkar skitbra och den är ganska billig också .. finns i rosa, grön, röd, svart och silver men tror jag kör på rött så blir det übermatchning, röd mobil+röd mp3+röd kamera, haha.

stanrunda och klippning

linn var ute hos mig igår, vi skulle ha badat och köpt glass och grejer, men vi kom aldrig så långt .. somnade framför pretty woman, haha. sen har vi flängt runt på stan sen tio och jag har köpt lite grejer .. ett par asgrymma mörka jeans från vero moda, satt som gjutet och till slut blev det en rutig blus från esprit och ett par bruna skinnsandaler från eurosko också. har inte använt mina svarta sandaler från vagabond sen innan avslutningen, eftersom jag bytte skor med linn då och mina skor stått hemma hos henne sen dess och vice versa och vi varit så glömska och aldrig kommit ihåg att ta med oss skorna ..
var hos frisören också, det blev skitbra, är jättenöjd. ganska mycket kortare, hon var tvungen att ta av rätt mycket, men det var lika bra. klippte snelugg också. kollade upp med rakpermanent, det ska tydligen finnas en salong på kungsgatan vid fräcka frökens som gör det. måste dit och kolla pris och allt sånt ..
måste ner på stan igen en sväng dock, har lite mer grejer att göra,
- köpa nåt till bror som fyller år imorrn
- köpa nya hörlurar
- fixa en grej i en affär vid andra sidan filmstaden
- ev. köpa toning, inpackning och värmeskydd och sånt ... men vet inte om jag pallar köpa det nu, kommer bli så dyrt
- köpa smycken på hm

den asfina gröna jackan på åhlens var på rea .. exakt den jag ville ha i våras innan jag köpte skinnjackan, men självklart hittade jag den efter att jag köpt skinnjackan .. och nu känns det något onödigt att köpa en jacka, även om den var på rea .. till hösten liksom?! skulle ha köpt nya svarta tights på gina också, fanns ett par kvar i min storlek, och självklart var dom borta sen när jag kom tillbaks för att köpa dom .. jaja shit happens.
syster ringde precis, ska träffa henne på stan och få min kamera, kanske tar en fika också .. vore trevligt ..
sen ska jag hem och se på morden i midsumer ikväll, underbart!

tunika

image88

den här tunikan är sjukt fin, vill ha den med det här armbandet. najs.


bli jätteful NU och grensla ett elstängsel!

midsommar var mkt trevligt! lägger upp några bilder sen när jag fört över dom, typ ikväll efter jobbet eller nåt. men trevlans var det i alla fall. hahah. mitt ute i urskogen .. bella och jag såg på dagboken för hundrasjuttioelvte gången. idag ska jag jobba sex timmar .. heelt okej. skönt med rast då. samtidigt känns det onödigt med rast när man får jobba fem timmar utan rast. jag jobbade faktiskt fem timmar och en kvart häromsistens och då var det inte tal om nån rast. visserligen för att jag jobbade över lite, men ändå.
upptäckte att jag ska jobba tio timmar om nån vecka. hmm.
imorrn är jag ledig dock! då hade jag tänkt att shoppa upp min lön och pressa mina föräldrar på pengar så att jag kan köpa shorts och grejer.
för övrigt saknar jag vicky väldigt mycket som fortfarande är i madeira och jag saknar alla andra också. träffas ikväll efter jag slutat jobbat vid sex? call me .. eller, vid närmare eftertanke, näh, don't call me. min mobil är urladdad. i will call you.
så.
nu hade nog jag tänkt och gå och sova i typ två timmar innan jag går upp.
gonatt.

midsommar

   ska bli denna frisyr   plus denna hårfärg

snart äre småland! hade ju tänkt fixa nåt som vi skulle kunna äta i bilen, typ chokladbollar, men vi hade inget smör .. inget fast i alla fall, bara flytande skit. får se vad jag hinner hitta på. hade ju tänkt hinna duscha också. och jag ska bara hos bella typ kvart över. det blir tight. jaja. som ovan ska jag fixa mitt hår nån gång nästa vecka. ska göra det rakt igen, och klippa nån pageliknande sak, lite uppklippt och förmodligen snelugg, men funderar på hellugg också .. får se. och sen färga det riktigt mörkt, för mitt hår är typ fem nyanser ljusare än vad det är på bilden där uppe nu.
glad midsommar!

eller ah, inte riktigt än

image82
ska bara tillägga att den här klockan är grymt snygg. verkligen grymt snygg. från marc jacobs, cirka 2000 kr. överkomligt.

carried away by a moonlight shadow

mja, lite smått oaktiv här är väl bara förnamnet .. men kan til mitt försvar säga att jag jobbat typ varenda dag sen skolan slutade, ungefär. har tittat på mitt schema och kommit fram till att jag bara kommer ha sex helt lediga dagar i juli varav en dag är min födelsedag. fanns en ledig tid då, övervägde om jag skulle jobba då, men så kom jag fram till att nej, jag tänker fanimej inte jobba på min födelsedag. nån måtta får det vara på det. dom andra dagarna .. jaa, vad ska jag göra då?
och yes, ni läste rätt. jag ska till landet. över midsommar. jag plus landet är typ världens sämsta kombination, men nu ska jag i alla fall dit. med mamma, pappa, syster, bror, mormor och morfar plus bella. bella är ju liksom the sunshine i allt det här. om jag hade varit ensam där med släkten så hade jag hellre dött än följt med. men nu ska ju bella med, så det ska bli riktigt trevligt! vi får väl åka in till byn och kolla om dom har nån ravefest på gång där, haha. eller inte. annars ska vi väl mest äta, bada i sjön, kanske fiska (?) och sola om det är fint väder. äta får vi verkligen inte glömma. för det är det som vi kommer ägna ungefär 75 % av vår tid till. vad gör man annars när man är ute på vischan liksom?

förresten så ska vi ha en personalölbrännbollsturnering (puh) med jobbet den 7 juli, haha. ska bli kuulkul. men självklart tänkte inte jag på det när jag bokade ett arbetspass så jag ska jobba till sex då, men jag kommer nog undan i alla fall, för det skulle vara på kvällen .. men stackars dom som måste vara kvar och jobba, haha. däremot så börjar jag jobba nio dan efter såg jag förut, inte lika kul. usch. undrar hur många som kommer vara bakis då ..

annars, ja, vad händer? vicky är på madeira med sin syrra och bor på femstjärnigt hotell, jag jobbar, linn och sofia, dom .. hmm. dom typ tränar eller nåt, haha. linn var i alla fall på gymet i tre timmar (??) häromdan, hur man nu får ihop det. det känns inte som om jag har ett liv längre. typ inget social liv. haha. illa o känna så efter en två veckor på jobbet. men cash blire i alla fall! sen äre ju augusti också.  aeeh. nu ska jag kolla på film!

oh gud det gör så ont att nåt så nära kan vara så långt bort

212472-80

bild från balen, eller innan balen rättare sagt :] ska ut på "landet" imorrn och förhoppningsvis sola och bada, ska bli väldigt mysigt .. vicky har varit här hela dan, vi har verkligen inte gjort nåt vettigt. tittat på superhjältarna, lagat mat, ätit chips, druckit massa pepsi och ätit yoghurt med honung som för övrigt är godaste desserten någonsin. men det var trevlans i alla fall.

är det för övrigt bara jag som tycker att det är störigt att man inte kan spara student och balbilderna från nts hemsida direkt, utan måste printscreena dom och ha sig?


sommar 07

212472-76
                                                            
                                                                     

mysiga bilder från förra veckan. idag var det tänkt att jag skulle träffa vicky, men händelö har tydligen brunnit och alla som bor i lindö får inte lämna sina hus eller öppna några dörrar eller fönster så vicky är liksom stuck i sitt hus, bokstavligen talat .. och inte har nån nån aning om när de stackars rädda lindöborna släpps ut heller, haha. under tiden ska jag i alla fall göra pannkakor ..
                                                                                              

full rulle

gud. jag är helt totalt slut. har inte haft en lugn stund sen förra .. tisdan typ. jobbat tre dar i rad nu i trettio till trettiofemgraders värme, nio timmar i lördags, sex igår och åtta idag. det tär lite ganska mycket. men måste ändå säga att jag trivs så sjukt bra, alla är så goa och trevliga och jag har verkligen kommit in så bra efter vaddå, typ en och en halv månad? ja, man kan definitivt ha sämre arbetskamrater .. plus att det är roligt också, även om det är jäkligt slitigt så är det alltid nåt att göra och jag trivs med det.
gick från stan ut till lindö igår, så himla skönt, lyssnade bara på massa sommarmusik och gick där i solen .. underbart. åt grillat och senare jordgubbar, massa gott.
och idag har jag bara jobbat hela dagen och jag är heelt .. slut. ska nog äta nåt och sen lägga mig i sängen med chocolate chip cookies och titta på gilmore girls, haha. förtjänar det. och imorrn blir det äntligen sol och bad, efter att jag jobbat tre dar under värsta värmeböljan då man ska vara utomhus ... hopefully?

på tal om ingenting såg jag ett fint halsband här, taken. sött.

ojojojojojojoj

slutade skolan i torsdags då, trevligt trevligt .. i onsdags var vi uppe vi sjön i åby och grillade och badade ett gäng ur klassen + några till, det var sjuuukt mysigt och trevligt, speciellt när jonte drog fram gitarren och vi satt där på klipporna och tittade ut över sjön medans han spelade. kan knappast bli somrigare ändå .. dock fick vi ju problem när vi upptäckte att det inte fanns galler på grillen vid lugnet .. försökte med pinnar haha men det gick käpprakt åt helskotta kan jag ju säga. sen var ju pierres pappa så otroligt shysst och kom upp med engångsgrillar och grejer till oss, så det löste sig sen i alla fall.

avslutningen i kyrkan var väl trevlig, varierande klass på uppträdandena om man säger så .. och sen var det studeeeeent med allt vad det innebär, utspring och skiva och utdelning av present och öppnande av presenten och allt sånt. det var riktigt trevligt och mysigt i alla fall, god mat och allt sånt :]  .. haha .. sen var det student för hela slanten och lite till igår också, åkte röd cadillac med bror, det var riktigt trevligt =) sen var hela släkten hemma hos oss och mamma var som en duracelkanin på droger typ med mat och allt sånt. för mat fanns det. ja herrejävlar vad mat det fanns. nej men det var trevligt .. träffa alla släktingar och allt sånt.

och idag har jag jobbat nio timmar. trodde seriöst jag skulle dö av värmeslag och törst. men det var ändå helt okej, tiden gick snabbare än vad jag trodde och alla på jobbet är så otroligt trevliga och gulliga så det är i princip bara kul att jobba även om det blir lite slitigt. så blire jobb imorrn med, fast bara i sex timmar .. eller ah, bara och bara, men ni fattar. gaaaaowd, nej nu orkar jag inte mer .. ska sova ..


kisses

i've kissed someone ..
[x] 01. on the cheek.
[x] 02. on the lips.
[x] 03. on their hands or fingers.
[x] 04. in my room.
[x] 05. in their room.
[x] 06. of the same sex.
[x] 07. of the opposite sex.
[- ] 08. younger than me.
[x] 09. older than me.
[-] 10. smaller/shorter than me.
[x] 11. bigger/taller than me.
[x] 12. who I had just met.
[x] 13. who I didn?t really want to kiss.
[x] 14. on a holiday.
[-] 15. who was going out with someone close to me.
[-] 16. who was my good friend?s brother or sister.
[-] 17. who had been/is in jail.
[x] 18. at a show/concert
[x] 19. at the beach.
[x] 20. in a pool, jacuzzi, or some type of water.
[x] 21. who was legally too young/old for me to have sex with.
[x] 22. who was/is my good friend.
[x] 23. who has tattoos.
[x] 24. who is of a completely different race than me.
[x] 25. in the rain.
[x] 26. in a car/taxi/bus.
[x] 27. in the movies

i banged a condom because i have amazing boobs

följ instruktionerna

välj månaden (numret) du är född i:
1 - i ate
2 - i needed
3 - i ran naked with
4 - i shot
5 - i cuddled with
6 - i smoked with
7 - i banged
8 - i ran shirtless with
9 - i stabbed
10 - i killed
11 - i slept with
12 - i killed

välj datumet du är född på:
01 - the trojan man
02 - a dog
03 - a jew
04 - paris hilton
05 - a toothbrush
06 - a homo
07 - barny the dinosaur
08 - a prostitute
09 - a pornstar
10 - a bag of weed
11 - the kool-aid-man
12 - santa claus
13 - a condom
14 - a whore
15 - an orange
16 - a stripper
17 - a bisexual
18 - a horse
19 - my boyfriend
20 - a crackhead
21 - a homeless guy
22 - my lover
23 - my crush
24 - an easter egg
25 - a jar of honey
26 - a hottie
27 - a bowl of cereal
28 - a french fry
29 - your dealer
30 - a glass of milk
31 - your grandma

välj färgen på tröjan/plagget du har på dig:

white - because that's how i roll
black - because i'm sexy as hell
pink - Because the lil people told me to
red - because i have AMAZING boobs
blue - because I'm a pimp and you're jealous
polka dots - because i hate my life
purple - because I'm gay
gray - because i love marijuana
other - because i have double d's
green - because i'm good in bed
orange - because i smoke crack
turqoise - because i have a noodle in my nose
brown - because i had to
shirtless - because i've got abs

grisar

212472-74

haha, var inte det här den sötaste bilder ever eller what?! hahaha ...

when i offer you survival you say it's hard enough to live

212472-73

från cypern. det togs några fina kort där, är för omotiverad för att lägga upp dom .. en annan dag kanske.
känns lite deppigt nu faktiskt. har inte ens nån bra anledning till varför det gör det. det bara gör det. usch usch usch usch. jag vill bara att det ska bli torsdag. orka gå till skolan idag. orka gå till skolan imorrn, till en ännu lika onödig dag som idag. man skulle kunna ligga i en park och sola och äta glass och vara med folk och bara njuta av sommarn och livet istället. men jag måste gå till skolan imorrn?! så sjukt onödigt. på eftermiddan och kvällen ska det göras nåt i alla fall.
nä, nu ska jag gå och titta på film och äta tzatzikichips och försöka muntra upp mig själv. tycker inte om att vara ledsen.

typ allt

balen var okej, stressigt, struligt, men i överlag var det trevligt och sjukt kul att se alla fina människor och vackra klänningar .. blev dock så otroligt irriterad på dom som gick och satte sig och åt mitt i allting (inte gästerna alltså) när det var som mest kaos och som mest struligt och dom skulle hjälpa till .. det kan jag säga att vi diskuterade vilt om, vi som faktiskt hjälpte till och försökte ordna upp kaoset och det.
vad var det, först insläpp i två timmar, vet inte hur många gånger jag sa hejsan, biljetterna tack och så kan ni hänga av er därborta och så går ni ner för trappan där sen för fotografering, förmodligen en typ 600 gånger. och sen middag med diverse underhålling, haha shan atci var ju så jäkla skön .. undrar vad lars blomgren tyckte om honom dock, haha .. och sen efter det nån gång kom väl kalle baah i flygeln, strul med typ allt dock, allt var ju försenat och så, menmen. vid tolv kände jag mig ganska så mätt på allting så då ringde jag efter skjuts och åkte hem och la mig. blev väckt sen vid typ halvtre, själva väckningen i sig var inte väldigt trevligt men det var ändå väldigt trevligt och mysigt att bli väckt :)

sen så var lördan mest jobbig. sov hos linn, var allmänt seg, vi skulle ha kollat matchen på o'learys men när klockan var halvåtta var vi fortfarande hemma hos linn så då sket vi i det och stannade hemma och tittade på don't say a word istället. trevligt det med. även om jag somnade i soffan och linn typ fick använda våld för att få ner mig i en säng istället ... och gårdagen spenderades hemma med familjen och syster, grillade och åt paj och så, trevlans. målade naglarna och snacka skit med syster och skulle åkt in och ätit glass också men det hanns inte med.

idag var ju mest helt onödig, liksom morgondagen kommer bli, men självklart måste jag ändå gå för att det är ju så förbannat nödvändigt. fick bara reda på massa betyg och tjafs, fick mvg i samhällen, känns bra, som fia sa, typ mest lättförtjänta betyget ever med tanke på hur lite vi har ansträngt oss det här året. och vg i franska, usch. blev besviken. hon såg det också. speciellt när hon sa att om jag varit där mer hade jag fått mvg. men vad gör man .. och sen vg på första provet i matte b, känns som en bra inledning. och vg på nk-provet när det nu var. orkar inte göra labbarna till nkn nu dock, så det får stå ig på mig över sommarn så skulle peter ändra det till vg i höst när jag lämnat in labbarna .. orkar inte mer just nu bara =/

sommar

212472-58
 

 



cute

212472-70

så otroligt lyckat

är det att vi måste tömma våra skåp idag. vad ska man göra näsa vecka då? vi har ju inte ens lämnat i alla böcker, jag har liksom bara lämnat in svenska och engelskaböckerna och då återstår det typ tio böcker. så förbannat smart av den som bestämde det här menar jag.
hittade mina nycklar som varit borta i en två veckor förut i alla fall, det var någon som hade lämnat in dom på expeditionen, tack tack tack. så kunde jag öppna mitt skåp också, trevligt. dock har jag tusen grejer i vickys skåp och hon bestämde sig för att skippa samhällen, smartass där. verkligen.


RSS 2.0