Hultsfred 08

image804

Håkan Hellström, Miss Li, Billie the vision, Hästpojken, Babyshambles, Simple Plan, Linkin Park, The Hives, The Donnas, Jimmy Eat World och Adam Tensta bland andra kommer till Hultsfred i år! Förstå! Håkan, Håkan, Håkan! Lätt värt att åka bara för honom. Och sen Miss Li, Säkert, Billie, åh ... Så grymt underbart det kommer bli.

Emma 18 år!

Idag fyller världens bästa Emma hela 18 år och blir i princip så vuxen man kan bli. Som vi (du) drömt om den här dagen .. Det firar vi med EN HEL MASSA BILDER! Håll till godo!
Grattis gumman!!

image789
Nyår.

image790
Maskerad!


image791

image792
Kul kan vi också ha.

image793

image794

image795
En evighet sen, första gången i Torpet i princip .. Undressing and all.

image796

image799
Åååh, så otroligt, otroligt små vi var, haha. Ungefär fyra år sen skulle jag tro. Små fjortisar haha!

image800
<3

image801

image802
Augustifesten.

image803
Emma läser Barbaboken hon fick av Bella i julklapp, haha.

image798
Alltid! <3333


Up to date



De här darlingsen är mina nu, deni. Väntar på den svarta blazern och den stentvättade jeansjackan och kjolen dock, mm.

Ganska mycket i skolan nu såhär efter lovet, engelskabok Fahrenheit nånting nånting ska vara utläst tills på onsdag och slutprov i psykologi på onsdag och jag hittar inte min bok. Eh. Imorrn hoppas jag dock på gemensamt plugg med en bok och käk på grillen vid Lindöhamen insvept i filtar, mysigt!

Var en runda på stan, det fanns inte mycket där dock. Förutom, som sagt, en hel massa snygga sneakers på Vagabond trots att de vita pjucksen som jag helst ville ha bara fanns i svart. Nåja. På Gina hade dom faktiskt en ursöt, långärmad vitrödrandig tröja som jag la undan till imorrn, eftersom kassan inte ville ta mitt kort av någon anledning .. Skumt. Så imorrn blir det nog stan igen, måste köpa lite småstuff, bodybutter och sånt. Solbrillor vore inte helt fel! Inte en glass på Halvars heller, fantastiskt väder som det var idag.

Puss!


Om man fick önska


                        

Snyggt. Blazer, jeans och tröja - Monki, brillor - ASOS, klocka - ASOS och skor från Converse.

<3

image774

Fick den här av Emma idag, så himla fin. Älskar dig gumman, alltid!

Picture of the day

image773
Vackert.


Randigt

image771
Söt randigt tröja från Ellos för 149 kr. Jeans, Converse och brillor and you're set to go ..

Anton och Jocke - Denna underbara dag



Hahaha, så jävla ballt. McDonald's har internt utlyst en raptävling, alltså för dom som jobbar på McDonald's, ungefär med orden att ja,eftersom det jobbar så otroligt många på Donken i Sverige måste det ju finnas några som är bra på att rappa? Och skojar du .. Tre finalister har nu utsetts, och lyssna bara på låten ovan, haha, vilket gung .. En kille från mitt jobb är också finalist, kolla på hans bidrag här!

Best of Monki spring/summer 08










Bästa vår och sommarkollektionen hittills, utan tvekan. Best of är i princip allting, för nästan alla plagg är så fruktansvärt vackra och går att kombinera med varann i all oändlighet. Stentvättat, pasteller, oversize, 70-tal, dragkedjor, upprullat, kontraster, nonchalant, bekvämt, lantligt, nyskapande, men framförallt, enkelt! Enkla och rena linjer, former, detaljer och mönster. Det är det som gör det.

Rooney

image724

image729

image726

image727

image728

Someone please bring me Robert Schwartzman and make him sing for me?


Favorit

image723

Den här bilden gick inte att klicka upp i förra inlägget eftersom blogg.se suger, men här är den i alla fall. Grymt snygg!

Best of Vagabond spring/summer 08

Sneakers

  

Första raden från vänster; Menta: finns i svart och vitt och kostar 700 kr, Dodder: finns i svart och vitt och kostar 450 kr, Dodder: färgen heter multi pink och den kostar 450 kr


  

Andra raden från vänster; Antenna: finns i svart och vitt och kostar 500 kr, Triac: finns i svart och vitt och kostar 400 kr, Dodder: finns i svart och vitt och kostar 400 kr


  

Tredje raden från vänster; Dodder: finns i svart och vitt och kostar 400 kr, Nova: finns i svart och grått och kostar 500 kr, Dodder: finns i svart/vitt och kostar 400 kr



Sandaler/övrigt

  

Första raden från vänsterTriac: finns i grått och svart och kostar 350 kr, Laser: finns i svart, brunt, vitt och rosa och kostar 550 kr, Saphire: finns i svart, vitt, brunt och korall och kostar 600 kr


  

Andra raden från vänster; Watt: finns i svart, rött, grått, gult, blått och orange och kostar 350 kr, Micro: finns i svart, vitt, brunt, sand och grönt och kostar 500 kr, Zune: finns i svart, sand och lila och kostar 600 kr


  

 Tredje raden från vänster; Laser: finns i svartblommigt och kostar 550 kr, Laser: finns i mörkbrunt och rödbrunt och kostar 650 kr, Menta: finns i vit och svartblommigt och kostar 400 kr

Tritoni

image668image669image670

Galet snygga klockor från Tritoni.
Vilken föredrar ni?

Vårigt

image666

Snygg tee till vanliga jeans och vita Converse. Vårigt!

Men det var väl själva fan också

image661image662
Jävla skit också. Härifrån, var annars?!
Nu behöver jag hjälp .. Vilken färg är snyggast?

Picture of today


image659

Snygg tjej, snygg klänning.

* Har precis diskat i en halvtimma, och det var bara halva disken. Hm, man blir lat.
* Lagat lunch, pasta med bacon och tomat/basilikasås. Gott värre! Är grymt sugen på att öppna den där Frödinge kladdkakan, haha ..
* Vill se nån bra film, helst av allt nåt som går på bio nu. Sweeney Todd helst av allt, men får nog inte med mig min älskling på den. Synd, för den är nog jäkligt bra.
* Ska nog beställa lite grejer från ASOS med Emma, dom har grymt mycket fint där nu. Lite armband, underkläder och några klänningar till våren skulle inte sitta fel.

Rooney



Rooney - If it were up to me

Lyssna även på
That girl has love
Sorry, sorry
Shakin' (LYSSNA LYSSNA LYSSNA!)
When did your heart go missing

Trivia; Robert Schwartzman, sångaren i bandet, var med i En prinsessas dagbok och spelade Michael Moscovitz, ni vet den där lite halvtöntiga killen, Mia's kompis Lily's brorsa,  som är hemligt kär i Mia?

Earrings

image657
ASOS.

Fina klänningar

image653



Fantastiskt fina klänningar till våren och sommaren ..

Färgade strumpbyxor


Lingerie


image641



Biofilmer


 

OC bloopers



Hahahahahaha .. Man fastnar i timmar, och då har jag bara kollat på OC-bloopers.

Vacker

image637

Den här modellen är så galet vacker!

Armband




Alla härifrån.

Lite mer bikinis ..

image623image624

En något billigare variant, fortfarande med volang och i en grym färg. Cirka 300 kr.

image625image626

Grym leopard-bandeau. Cirka 260 kr. Glöm inte att köpa hela bikinin bara så att det inte bara är bh:n eller trosorna som dyker upp, eftersom man köper delarna var för sig ..

Volangbikini

image617  image618 

Grymt söt bikini! Så otroligt fint med volanger, främst på underkläder då kanske men det funkar alldeles utmärkt på bikini med .. Finns också i aqua/turkost.

image619image620
image621image622

Dock var den sanslöst dyr. Över tvåtusen får man betala om man vill ha den här skönheten .. Från ASOS.

Fransstövlar

image616

Har varit på jakt efter ett par "indianstövlar" ett tag nu, har alltid tyckt att fransar i allmänhet är snyggt men inte förrns nu har indianmodet blivit riktigt stort .. Det finns i alla fall olika modeller bland annat på Vagabond, Wedins och så ASOS, där stövlarna ovan kommer ifrån. Cirka 500 kr får man betala för dom.

Somrigt

image601

Fin blus från ASOS.

Sweeney Todd


image596



Sweeney Todd hade biopremiär den 15 februari och trots att jag har tjatat om den här filmen hur länge som helst så lyckades jag ändå missa premiären. Good one! Johnny Depp, Helena Bonham Carter och Tim Burton, alla i sitt esse, en svart, helsjuk thriller, allt som en musikal, kan det bli bättre och mer Tim Burton?

En till AA-klänning

image594image595

Pratade med syster igår och hon hade beställt AA-klänningen i färgen till vänster, den hette visst lavendel eller nåt. Blev grymt sugen på att beställa en jag med, eftersom jag är otroligt nöjd med min svarta. Den är skitsnygg, bekväm och man kan ha den till precis allt - beroende på hur den matchas funkar den verkligen lika bra på fest som till vardags. Tror nog att jag tycker den till vänster är snyggast och förmodligen mest smickrande - men tänk er den högra till en grym bränna, skulle vara skitsnyggt eftersom den ser ut att vara svagt aprikosfärgad.

Stukad fot och filmkväll

image593

Hade en väldigt trevlig kväll igår, förutom att jag stukade foten då. Vi var faktiskt i aulan och kollade på film ett gäng, det blev ganska många. Var hos mormor igår eftermiddag en stund med syster, drack te och satt och pratade jättelänge, hur mysigt som helst. Tog bussen till Emma och var där ett tag och vi åkte in till skolan vid halvnio typ. Mellanlandning på McDonald's eftersom vi trodde att vi var tidiga. Men det var vi inte, snarare sena, haha. Kom in mitt i en film som hette nåt med ankar. Ankaret. Haha.

Mycket trevligt folk där i alla fall och det blev en mycket trevlig kväll/natt. Hanns med en omgång Dunken också (?!), några filmer till och 23 cheeseburgare och 10 Big Mac-menyer. Stukade som sagt foten när jag sprang ikapp med Viktor nerför trapporna för att hinna dunka först, och eftersom det var totalt mörkt, vi kutade som dårar och bokstavligen talat ramlade nerför trapporna så trampade jag självklart fetsnett och stukade min fot. Var handikappad resten av kvällen, hoppade omkring på ett ben för det mesta. Emma försökte skjutsa mig på nån slags glidsak men det gick åt helskotta, haha. Mot slutet av kvällen låg jag, Emma och Lollo i och runt en stor beanbag med en massa filtar över oss några meter från skärmen och tokmyste :)

Hoppar runt på kryckor nu i alla fall, så skänk en tanke åt mig :)

Lila ramar?!

Någon som vet varför det blir lila ramar runt vissa bilder och hur man fixar det?

Fika med syster


image591
image592

Bättre sent än aldrig?
Var och fikade med syster i onsdags (tror jag) på Chokladkompaniet, fick äntligen smaka deuxcolore chokladfromage, gott!

Valentine's day




Jag hade i alla fall en fin alla hjärtans dag med mycket kramar. Träffade inte på så många dock eftersom jag bara hade IV. Efter IV:t bar det i alla fall iväg till skolan för att dela ur rosor. Ingen ros till mig dock, jag blev nästan lite ledsen där. Men jag fick massa annat fint, så jag blev glad sen igen, haha. Dom visade för övrigt Brokeback Mountain i skolan också!

Nån jävel snodde ju min plattång på gymet så mamma och pappa hade köpt en plattång till mig i alla hjärtans dag-present, aw, då blev jag riktigt glad!
Var hemma till tolv, lagade lunch och kollade senaste avsnittet av One Tree Hill, haha, fy fan vad illa alltså det som hände ..



På kvällen kom syster ut och hade tagit med sig godis, jag gjorde pizza och hela familjen satt och myste och pratade på kvällen. Fin dag!



Skrev en insändare på franskan faktiskt med rubriken, Le jour de Saint Valentine - un jour de joie ou angoisse? Vilket betyder Alla hjärtans dag, en dag av glädje eller ångest? Kändes som ett ganska aktuellt ämne, surprise surprise. Tycker verkligen att det är så otroligt överhypat och det känns bara som en enda stor tävling om vem som ger bort mest grejer och får mest grejer, typ som att den som får mest grejer är mest lyckad ungefär. Njae, kommersiella helger, nej tack. Man borde ju som sagt visa kärlek alla dagar om året, och vem blir inte gladare för några röda rosor en helt vanlig tisdag istället för just på den hypade 14 februari? Man förväntar sig så mycket också och inte sällan blir man besviken.

Men lite smågrejer till dom man tycker om är såklart aldrig fel, som några fina ord, ett personligt mejl (♥) eller några chokladbitar. Hoppas ni hade en fin dag!

Underkläder

image572

När allt bara är skit och jobbigt så fungerar det väldigt bra att bara haka upp sig på materiella ting..

♥ Rosa, skira underkläder med volang som ser ut som karameller. Hittade världens coolaste chockrosa bh med volang på på Oops men den fanns inte i min storlek .. Förstå o haft den och sen ett svart transparent silkigt linne över. Åh. 
♥  Rosa, vita och svarta spetsunderkläder från New Yorker, tro det eller ej. Har redan spanat in flera set jag ska köpa. Överdådiga spetsunderkläder är så fruktansvärt fint. 
♥  Vanliga andra spetsset i klara färger som korall, klargrönt eller turkost
 ♥ Vanliga underklädesset med typ t-shirt BH och vanliga hipsters i färger som koboltblått, nattsvart och helvitt. Enkelt men lyxigt.

Stop global warming

image567

Har en skitbra bild med tema global warming som är som en mindmap med en hel massa saker man kan göra för att minska koldioxidutsläppen i atmosfären, men dumma blogg.se vägrade acceptera det bildformatet så ni får nöja er med den här bilden så länge. Såg i alla fall An inconvinient truth på geografin idag och den sätter som alltid griller i huvudet på en och får en full med ångest över att man är människa. It's time to do something about it folks .. Mer om det senare.

Terapi

image566

Jobbig dag. Ska gå och baka hallongrottor eller dumlekakor. Eller nånting annat. Har inte bestämt mig än ..

Pastasallad

image565

Har precis kommit hem från skolan, kort men effektiv dag. Hade IV först och sen var jag på stan och fixade med jobb och grejer och efter det hade jag geografiprov. Ska göra pastasallad med kyckling och fetaost nu, yum.

Är grymt sugen på mördegskakor. Hallongrottor typ, eller dumlekakor. Alltid dumlekakor. Men det behöver man en hel massa dumle och en hel massa Noblesse till och det har jag inte. Sylt har man väl dock alltid hemma?

Favorit i repris

image564

Bilden, eller snarare bilderna är en favorit i repris. De är från en photoshoot Keira Knightley gjorde i Afrika, fantastiska.

Trevlig dag i övrigt, vi åt semlor på styrelsemötet och började planera en massa för allt som ska hända framöver. Fick panik över att jag inte gjort psykologiläxan men så visade det sig att vi inte hade någon psykologi för att läraren var bortrest. What liksom?! Vi har prov nästa vecka och vi vet inte ens vad vi ska ha prov på.

Annars kan jag säga så mycket som att det är extremt mycket i skolan just nu. Känns det som i alla fall.
- Geografiprov imorrn
- Franskaläxa fredag
- Historiaanalys måndag nästa vecka
- Psykologiprov onsdag nästa vecka
- Engelska prov/förhör onsdag nästa vecka

Ja, jösses. Plus allt annat, including rosor, bal och elevård. Menmen, hellre många bollar i luften än inga alls. Är så jäkla träningssugen också, men det hinns knappt med nu. Har pluggat geografi idag och imorrn, om vi slutar vid lunch som vi ska och inte har någon psykologi så måste jag hem först innan jag kan åka in och träna. Det blir tight det här. Och fika med Cornelia skulle jag ju göra också!

Nu ska jag i alla fall kolla One Tree Hill och sen sova.

Vanity Fair

image563

Marsnumret av Vanity Fair. Så underbart.

Efter helgen

image562

Har haft världens mysigaste helg, lite strul med själva resorna och så bara. Första dagen i skolan på ett tag, var ju sjuk hela förra veckan. Ganska mycket att göra nu också och jag har väldigt mycket i huvudet just nu så det känns tufft. Men det är bara att lägga upp och planera och ta tag i en sak i taget.

Var på en utställning om andra världskriget och Sveriges roll i det hela under eftermiddagen, vi hade en guidad tur under två timmar och utställningen utlöste många känslor hos mig och jag har tänkt mycket på den sen jag kom hem, tänkte skriva ner lite tankar om det när jag har tid. Väldigt bra utställning i alla fall, om än jobbig då som sagt.

Imorrn blir det träning för hela slanten med Emma, ska bli så jäkla skönt, och vi ska till badhuset på idrotten också, vi får väl se hur det går, haha.

Nu ska jag ut med hunden och sen duscha och ta en kopp te och titta på OC. Puss ♥

Dumlekakor!

image561

Är så sjukt sugen på dumlekakor, det är så galet gott. Skitlätt att göra också. Nu har min supermysiga helg börjat förresten, känns så bra. Vi ska käka tacos ikväll, haha, gott. Det slutar alltid med att det är jag som gör upp menyerna fast något helt annat var tänkt från början, haha. Har man stark vilja så har man, speciellt när det gäller mat, hm.

En roligare skola och ett roligare elevråd

image560

Nu är jag frisk och uppe igen, så himla skönt. Hela förmiddagen igår var jag och Linn bland andra på Eber, hela elevrådsstyrelserna från Haga, De Geer, Eber och Kungsgård var samlade för "aktiviteter" och föreläsning inför kvällens middag som jag inte kunde vara med på .. =/ I alla fall, det hände lite allt möjligt, vi sjöng och fikade sönder oss typ men den stora grejen var att två tjejer från Sveriges Elevrådsorganisation, SECO, var där och pratade och föreläste om hur vi kunde förbättra våra elevråd och öka skolandan. Kort och gott kan man säga att dom helt enkelt pratade om hundratals sjukt roliga grejer vi kan göra på våra skolor, för att ja, skolan ska bli roligare och skolandan ska bli större.

Då vi har pratat mycket i styrelsen om att vi tycker att Haga är så tråkigt när det kommer till aktiviteter, så var det här mycket passande, vi blev så otroligt inspirerade, alla blev det. Det bara bubblade i huvudet, om man nu kan säga så. Så nu har vi sammanställt världens lista med grejer som elevrådet, dvs, främst vi i styrelsen då, kommer att anordna med start nästa vecka. Vad vi ska anordna kommer till största omfattning vara hemligt för att allt ska bli roligare helt enkelt, men när det händer grejer kommer det ju såklart märkas.

Så Haga-folk, nästa vecka drar en ny era igång på Haga, får vi hoppas i alla fall! Om mottagandet blir stort, det vill säga. Men det tror vi att det kommer bli i alla fall, tror de flesta på Haga känner som vi - att det knappt händer något och om det väl gör det så tror jag att folk kommer bli peppade.

Kan i alla fall garantera att Haga kommer bli en roligare skola från och med nu. En skola att inte bara gå i skolan i, så att säga!

RSS 2.0