En roligare skola och ett roligare elevråd

image560

Nu är jag frisk och uppe igen, så himla skönt. Hela förmiddagen igår var jag och Linn bland andra på Eber, hela elevrådsstyrelserna från Haga, De Geer, Eber och Kungsgård var samlade för "aktiviteter" och föreläsning inför kvällens middag som jag inte kunde vara med på .. =/ I alla fall, det hände lite allt möjligt, vi sjöng och fikade sönder oss typ men den stora grejen var att två tjejer från Sveriges Elevrådsorganisation, SECO, var där och pratade och föreläste om hur vi kunde förbättra våra elevråd och öka skolandan. Kort och gott kan man säga att dom helt enkelt pratade om hundratals sjukt roliga grejer vi kan göra på våra skolor, för att ja, skolan ska bli roligare och skolandan ska bli större.

Då vi har pratat mycket i styrelsen om att vi tycker att Haga är så tråkigt när det kommer till aktiviteter, så var det här mycket passande, vi blev så otroligt inspirerade, alla blev det. Det bara bubblade i huvudet, om man nu kan säga så. Så nu har vi sammanställt världens lista med grejer som elevrådet, dvs, främst vi i styrelsen då, kommer att anordna med start nästa vecka. Vad vi ska anordna kommer till största omfattning vara hemligt för att allt ska bli roligare helt enkelt, men när det händer grejer kommer det ju såklart märkas.

Så Haga-folk, nästa vecka drar en ny era igång på Haga, får vi hoppas i alla fall! Om mottagandet blir stort, det vill säga. Men det tror vi att det kommer bli i alla fall, tror de flesta på Haga känner som vi - att det knappt händer något och om det väl gör det så tror jag att folk kommer bli peppade.

Kan i alla fall garantera att Haga kommer bli en roligare skola från och med nu. En skola att inte bara gå i skolan i, så att säga!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0