angående att gå på fest eller inte

om man blir bjuden på två olika fester på samma kväll så är det ju menat att man ska gå på fest helt enkelt. även om man börjar jobba nio morgonen dan efter. då måste det ju bara vara ödet att man ska gå på fest. right?

nemeeen heeej

hej bloggen! hahaha. jag gav upp bloggandet där för ett tag. skaffade bilddagbok istället, och där heter jag så fyndigt joline kort och gott. fick en fet lön i förrgår, det var trevligt. mindre trevligt är att det inte finns ett skit att köpa på stan så jag överväger seriöst o ta en sista minuten eller nåt. har inte alls gjort mycket på senaste. jobbat. ja. som sagt, jag har inget liv.
mitt framtida jobbschema:
fredag: 17-21
lördag: 10-19
söndag: 9-18
måndag: 18-22
tisdag: 12-21
känns inte superkul kanske. men sen kommer augusti och då är jag massa ledig. ska bli hur skönt som helst. jobbar bara typ 36 timmar eller nåt.

jobb

mja .. har jobbat idag, skulle jobbat sex till tio, blev inringd och började fyra istället, gick så bra så. jobbar bara kvällar nu typ en vecka framöver, så jäkla träligt. man går bara och väntar på att börja jobba hela dan, blir liksom aldrig av att man hittar på nåt på dan. kaanske borde sova snart. fast jag vänder totalt på dygnet när jag jobbar kvällar, är uppe dyngsent och sover sent och jobbar och sen går det runt. men ja folks. gnatt.


bad





linn och jag var uppe vid sjön och badade igår innan jag började jobbet, underbart. sen äre lite bilder från min födelsedag :]

long time, no seeee

igår fyllde jag åår! det var trevlans. fick världens snyggaste rosametallic bikini, en rödvitrutig blus, smycken, världens snyggaste kofta/jacka, pengar och presentkort. var och åt lunch på sam's krog med mamma och pappa, det är nåt nytt ställe bredvid st george typ, det var ganska gott i alla fall. sen var jag på stan med vicky och handlades upp alla pengar, hehe .. köpte en svart kjol med dragkedja hela vägen ner, en guldtunika, ett par vita tygskor, en korgväska med gulddetaljer och ett par svarta tights. laddade mobilen med pengar också, det var behövligt. sen var pengarna slut typ. fick massa grattissms också, det var trevlans! sen var jag, mamma och pappa och grillade hos familjen leo, efter ett tag kom sofia och vicky också och vi kollade på norbit, haha .. extremt rolig film faktiskt.

annars har jag mest jobbat varje dag och saknat linn som varit i grekland och saknat andra personer som jag inte träffat eller kunnat prata med. men linn är typ på väg hit ut nu och så ska vi umgås, typ baka chokladbollar och så innan jag börjar jobba vid fem. deni!

aaaah jag vill veta hur jag ska jobba i augusti. gah.

jag tror jag dör

jag har så jeffla förbannat helt obeskrivligt tråkigt. är ensam hemma. hatar att vara ensam ju. tänkte att det skulle vara skönt. det var det. i typ tjugo minuter. nu har jag ätit lite i alla fall, pizza och risifrutti. det är ungefär så kul min lördagskväll kommer bli. visserligen för att jag ska börja jobba nio imorrn men ändå. fan asså vad jag har tråkigt. och gud vad jag gnäller. funderar på att sätta på en film, deja vu eller en geishas memoarer. känner inte för att se nån av dom direkt. funderar på att göra chokladbollar. i brist på annat. ååh.

bra dag

det hära känns som att det kommer bli en braig dag :] först blire stan ett tag och sen ska jag laga mat, haha. ska göra tacos och gino i alla fall, det kommer bli reedigt gott :]

kort och gott people



kan inte minnas när jag skrev senast, men jag har inte gjort så mycket vettigt. sov i lindö i .. öh. inte igår, men kvällen innan det, alltså i tisdags. till onsdags. tror jag. ah, skitsamma. träffade vicky en snabbis innan jobbet då, gick och köpte lunch på lindöhallen och tog massa kort. jobbade, åkte hem och sov. idag träffade jag vicky igen, hon pallrade sitt söta arsle ända ut till åby och här kollade vi på shrek och lagade mat och hade oss. sen åkte jag och jobbade igeeeen och nu sitter jag här. förresten hade jag sjukt kul på jobbet igår. idag hade jag också ganska kul. förutom att det var en jävla gubbjävel som blev astjurig på mig totalt helt utan anledning. ååh blev så grymt irriterad, var så close att bara säga åt honom att gå härifrån, du får ingen mat. det hade varit en syn det. fast så är ju inte mcdonalds policy .. om en gäst klagar ska man be om ursäkt så mycket man bara kan och sen bjuda på nåt och ursäkta lite till, det spelar liksom ingen roll om det är gästen som är totalt dum i huvudet och du inte har ett skit att göra med det personen i fråga klagar på. that's the way liksom. suck it up or quit. ungefär. men idag var jag nära på att bara spy ut all galla över den här personen i fråga. uss.

imoorrn tänkte jag gå en runda på stan och kolla ut lite födelsedagspresenter. ja just fan, imorrn ska jag måla naglarna! för jag är ledig i två dar, whoa!

för övrigt har jag haft samma frisyr i typ tre dar nu, har totalt förälskat mig i den sedan jag upptäckt att jag kan göra den och att det faktiskt blir snyggt. ser ut som ovan, sådär på bilden på andra sidan huvet också och sen är det lita snurrat o grejat därbak. är helt okapabel att göra inbakade flätor, det blir bara utbakade när jag försöker mig på det så jag accepterade någons vilja och gav mig fan på att göra snygga utbakade flätor istället because it looks sooo much cuter :] eller nåt. känns typ som att när jag dör vill jag ha den där frisyren.

aaaah jag har massa mer grejer att göra och klockan är tjugo i ett och jag borde sova för annars kommer jag försova mig imorrn och då kommer inte jag hinna måla naglarna. det tar typ tre år att kolla alla bloggar och grejer som ligger under favoriter. får lägga på ett kål ..

gnatt, om ett tag :)


tristess

hmm. . man kanske skulle ha svarat när jobbet ringde förut och skulle fråga om man kunde hoppa in idag. men nehej du, tänkte jag, idag ska jag njuta av min lediga dag och vara med mina kära vänner. men vart är dom då? linn ska på stan med sin mamma, sofia jobbar, vicky skulle träffa angelica, andrea är i enköping, bella är i grekland, anna är på nån tennistävling nånstans, mimmi sitter barnvakt, sandra vet jag inte riktigt vart hon är, erik vet jag inte heller vad han gör, osv osv osv .. jag skulle kunna umgås med min familj, men det har jag liksom gjort de senaste två dagarna så jag tror inte det. vill bara åka in till stan nu ju. usch. ska träffa linn och fia ikväll visserligen, det ska bli najs :] but wheere are they now when i need them ..
så nu är frågan. vad gör man?

måla naglarna när du är riktigt glad

image111

jag har jävligt tråkigt kan jag ju säga. har varit hemma hela idag och hela igår och bara .. inte gjort ett skit. kollat på film. så nu är det dags att göra något lite mer spännande, nämligen måla naglarna. har inte gjort det på jättelänge eftersom man inte får ha nagellack på jobbet (jag mår typ fysiskt dåligt, helt allvarligt) men nu ska jag göra det för jag är ledig imorrn meaning en heeeel dag med nagellack. frågan är bara vilken färg.
nu ska jag äta pizza också tror jag. för mamma åkte till landet förut och pappa orkar aldrig laga mat så han köper jämt pizza vilket har lett till att jag inte tycker om pizza riktigt lika mycket längre även om jag fortfarande självklart tycker om det.
sen ska jag kolla vad det är på tv ikväll. och platta håret. deni.

ps. varför är det alltid pappor som är så lata när mamman i hushållet försvinner och bara köper pizza eller tar med barnen till mcdonalds istället? varför är det aldrig mamman? varför gör aldrig mamman så? stort mysterium.

kuuulkul



såhär kul kan man ha med en solfjäder. joomen, det var rätt underhållande för stunden. så där ser mitt hår ut nu också, platt och och typ en decimeter kortare. men jag är så nöjd så.

RSS 2.0