Jag vet knappast vad som är bra med mig, varför du kämpar på och bara vill vara med mig

Urban Romance Art Print

Känner mig fruktansvärt nere, låg, seg, omotiverad och allmänt likgiltig men ändå deprimerad. Vad gör man? Har bara gått som i dvala hela dagen har det känts som. Aldrig velat gå upp ur sängen, lyssnat på hemsk musik som bara får mig att vilja dra täcket över huvudet och inte komma fram igen. 

Läste ut en fruktansvärt bra bok idag, Tusens strålande solar. Om ni vill ha något givande, läs den. Den var både hemsk men fylld med hopp. Kan inte bestämma mig för vilket av de två som väger över.

Köpa en påse smågodis. Basta. Se på film. Sova. Åka till IKEA imorrn. Äta mat. Jag vet inte.

If I ain't got you, I ain't got anything



Det cirkulerar fruktansvärt mycket i huvudet nu.

Skickade in 222 bilder för framkallning igår.

Tog den sista sprutan för eventuellt vaccin mot livmoderhalscancer i morse, och det gjorde väldigt ont, utan överdrift. Har ju lyckats missa två tider plus att jag glömde att ta med mig sprutan igår. Jag har inte riktigt med mig huvudet nu om vi säger så. Först missade jag tiden den 4 augusti, men då hade tydligen dom semester så det gjorde inte så mycket, men sen missade jag att ringa när jag skulle ha ringt. Ringde på en fredag eller vad det var och blev ombedd att ringa igen på måndagen men jag kom på nästa fredag att jag skulle ha ringt på måndagen där innan. Så det blev att ringa på måndagen därefter. Fick en tid på torsdagen. På fredagen kom jag ihåg det. Fick en ny tid till igår, och lyckades faktiskt komma ihåg att gå på tiden. Men glömde totalt bort att man ska hämta ut sprutan själv och ha med sig den. Förstår inte hur sköterskan så smidigt har lyckats undvika att bli irriterad. Men fick i alla fall en tid imorse, och nu är det över. Känns bra ändå, känns lite säkrare. Långt ifrån säkert.

Bilden har inte något sammanhang överhuvudtaget med texten, tyckte bara den var fin.

Tappade bort mina nycklar igår, och självklart, som alltid, dyker de förr eller senare upp på expeditionen. Jag har tappat bort mina nycklar oräkneliga gånger på Haga och var och vareviga gång har dykt upp på expeditionen. Det är bara Haga-elever som är så hederliga, känns det som. Av någon anledning känns det inte som att samma sak skulle hänt på De Geer. Men jag vet inte, jag kanske bara är fördomsfull.

Moments



Håller på och laddar upp cirka 170 bilder för framkallning på Fuji. Har kommit på att jag nog måste börja framkalla bilder nu, och det känns som ett bra tillfälle då kameran är sönder och det inte har blivit eller blir fler bilder på några dagar nu. Fotoalbumen har man alltid, även om datorn eller hårddisken kraschar eller blir infekterat av nåt virus eller vad som helst. Börjar med bilderna från Italien och Turkiet i somras och så tänkte jag fylla på med Belgien -07 och Cypern -07, så blir det några reseblock. Köpte en rosa scrap-book idag på Åhléns som jag ska börja klistra in fotona i. Får se hur långt det räcker dock ...

När orden inte räcker till


Snow Patrol - Run


Michelle Branch - Goodbye to you

 
Deathcab for cutie - I will follow you into the dark

 
Eva Cassidy - Fields of gold

 
Simon & Garfunkel - Bridge over troubled water


Om jag vore huvudpersonen i en film så skulle det vara ungefär nu som jag bestämde mig för att viga mitt liv åt att utrota cancer.

Men jag kan inte det. Jag hade G i matte B.

Jag får utrota världens orättvisor på något annat sätt.

Augustifesten



Skolan började igår. Upprop, prata på ettornas upprop och försöka övertyga dom om att Elevrådet inte är det töntigaste som finns (resultatet kan ju diskuteras) och långlunch på Kuriosa med tjejerna med bakad potatis och senare te, mysigt. Vi satt bredvid en brittisk familj under hela fikan, och de två döttrarna i familjen på kanske 6 och 8 år var så fruktansvärt söta. Rödhåriga och med massa fräknar och så pratade dom vääärldens dialekt, så fruuuktansvärt söta. I allmänhet så blir väl alla som pratar brittiska jättecharmiga, det är ett fenomen det där ... Sov hos Alex sen igår, käkade pizza och kollade på Tredje vågen.

Pedagogiskt ledarskap och Religion A började idag och det verkar väl som att det blir bra. Repade tills imorrn (hjälp) och hade dubbel körlektion som inte gick så fruktansvärt bra ..

Skulle ha åkt in till stan och kollat Rix FM-festivalen men ingen pallade haha, dels på grund av det dåliga vädret. Det blir nog att köra på fredag istället, och förmodligen lördag som det verkar nu också eftersom Alexander Skarsgård och Moneybrother tydligen ska dj:a på Hugo då?! Hur otroligt det än låter...

Tillbaka till skolan



Då var det dags för skolan igen .. På något sätt känns det skönt, känns skönt att komma in i rutiner, men jag lär ju ångra att jag sa så här om en två veckor eller nåt. haha. Upprop halvio och jag ska köra in till stan och så hämta upp Sandra på vägen. Efter skolan blir det väl en fika eller en film hemma hos Vicky eller nåt?

Begär för stunden



♥ Skorna ovan från Din Sko, 399 kr
♥ Svart jacka från Nelly, 699 kr (orkar inte länka nu)
♥ Svartblommig kjol med snörning från Monki, 300 kr
♥ Typ hela höstkollektionen från Monki nu när jag tänker efter. Rosa jumprar och blårosarutiga skjortor, miao.
♥ Ny mobil
♥ Flätade mockaarmband från Nelly

La precis en beställning på HM också på en hel massa prylar. Var inne på Nelly förut och skulle beställa en röd och en mörkblå AA-klänning som var på rean, och ett par, tre stycken såna där flätade mockaarmband, men nja. Väntar nog lite med det.

Beställde två långärmade, ribbstickade tröjor, en senapsgul och en mörkt hallonröd, ett par bruna ankelstövlar med tjock dragkedja, en kortärmad, lite bylsig stickad polo i fuschia/vinrött, en långärmad randig tröja i marin och ett tvåpack med tee's, en vit och en vinröd. De tjocka tröjorna, polotröjan och skorna kommer vecka 35, i slutet på augusti men den randiga tröjan och tee'sarna levereras inte förrns i slutet  av oktober, grr. HM har verkligen grymt långa leveranstider på vissa grejer ...

Har bara spottat ut mig inlägg nu hela dan, men nu ska jag faktiskt gå och göra nånting annat. Dusch, te, lite Pirates of the Caribbean 3 och sen sova, för imorrn börjar skolan igen och imorrn börjar trean!

Höstkläder



Hur snyggt är inte
det här?! Funderar nästan på om man kanske ska beställa jackan, hehe. Riktigt snyggt var det, mycket beror väl på att tjejen är så snygg, men ändå. Har ju faktiskt såna där töntbrillor som jag köpte på Urban Outfitters när vi var i Stockholm för ett tag sen. Köpte världens snyggaste pumps någonsin på Monki igår i sammet, så jäkla coola. Ska ha med mig dom till Barcelona snart också. Och dom helt enorma bamboo-örhängena från Cocoo, miao.

Kan ju tipsa om att Nelly rear ut American Appearel-klänningar nu, ni vet dom där som alla kedjorna började kopiera efter ett tag, tajta med djup ryggringning. Kommer ihåg att jag beställde den svarta i mellandagarna för att ha på nyår och blev så grymt glad när jag hittade den på Nelly eftersom det verkligen inte fanns klänningar i den modellen att köpa nån annanstans då. Och några månader senare så kryllade det av dom på Gina Tricot, Vero Moda och HM. Usch. Men originalmodellen är det verkligen inte fel på, och 96 eller 132 kr för en sån klänning är faktiskt inte så illa.

Dom har skitsnygga, flätade armband på Nelly nu också, från deras egna märke, i massa olika färger för 49 kr styck. Tips, tips.

La undan en skitsnygg svart, blommig kjol med snörning på Monki igår också, dom var helt otroligt shyssta och la undan den åt mig tills den 25, om inte det är service så vet jag inte vad?! Trodde dom skämtade med mig först när dom sa att dom kunde lägga undan den tills den 25, för att jag sa att jag inte kunde köpa den förrns löning. Snacka bra service ...

Söta gamla gubbar



Idag när jag satt på spårvagnen så var det en gammal man som också var på spånkan som till en början inte satt bredvid mig. Jag lade inte märke till honom något speciellt och det var ganska tomt med folk. Efter ettt tag så kommer han fram och sätter sig mitt emot mig (det var ett fyra-säte) och bara sitter där och plirar mot mig. Han var jättesöt och stilig, hade på sig en stärkt, grå kavaj och en liten hatt. Jag satt hela tiden och undrade varför han hade kommit och satt sig mitt emot mig när det fanns hela spårvagnen att välja på ungefär, men sen fick jag bara dåligt samvete för att jag tänkte så. Jag blev mest irriterad på dumma Sverige och på att jag är uppfostrad att tycka att det är skitkonstigt när främmande människor sätter sig bredvid en på spårvagen eller bussen när det finns flera andra platser lediga.

Varför är det så? Varför kan vi inte bara sitta bredvid varandra på spårvagen och bussen och småprata lite vänligt med varandra? Jag fick skitdåligt samvete när jag satt där, för han verkligen satte sig längst ut på sätet med benen ut i gången som att han var rädd att jag skulle bli arg på honom om han satte sig för nära. Och sen när jag skulle gå av var jag ju tvungen att resa mig och gå förbi honom och då flyttade han på benen jättemycket för att jag skulle kunna komma ut och log försiktigt mot mig.

Dumma Sverige.

Cocoo



Jösses vilken stor bild det blev. Anyways, jag beställde örhängena ovan i största storleken, 8, 5 cm i diameter och tre armband. Ett med små silverkulor och en liten röd berlock med peace-märket på, ett dubbelt i rött som det står "love makes the world go round" på och ett enkelt svart med ett peace-märke i silver. Beställde allt det här igår eftermiddags och jag fick det idag! Snacka om supersnabb leverans .. Plus att det är fri frakt, plus att man kan ta det på faktura i två veckor, allt utan extra kostnad! Skitbra. Bilden är från cocoo. se.

Lonely

Nu gick det upp för mig hur ensam jag verkligen är. Emma och Linus är på Öland, Bella åkte till lägret igår, Linn åkte till Paris i lördags och Sofia och Vicky sitter nog på planet till London just nu. Hm. Och ja just det, Anna är i Grekland! Jösses. Nej, usch, nu blev jag ledsen, haha. ALLA är ju borta! Vad ska jag göra?

Ska ändå jobba idag, imorgon och på onsdag och Emma och Anna kommer hem på onsdag ... Bus-festen på torsdag också, det blir nog intressant, haha. Sen ska jag jobba lördag och sen ska jag inte jobba nåt mer, för sen börjar skolan på tisdag. Har några lediga dagar där också ...Egentligen skulle jag inte jobbat idag heller, men what the heck.


If there's no one beside you when your soul embarks, then I'll follow you into the dark



Fint.

Jobbat hela dagen, smärre kaos. Nu ska jag duscha, dricka te och kolla ett eller två avsnitt av Veronica Mars och sen sova. Imorrn ska jag göra chocolate chip cookies för det blev inga hemma hos mig häromdagen och sen jobba igen.

Sov på Linns land tills idag, det var mys. Sandra och Vicky var också där. Åkte till mormor en sväng efter jobbet och tog bussen till Linns land sen. Åt mozarella-pizza, tittade på massa tv och gjorde smulpaj med röda vinbär och äpplen senare också. Gott!

Your heart is an empty room

På något sätt blev det så att Vicky, Sofia och Sandra var här i fredags utan att tanken var så från början, hehe. Menmen. Vi köpte världens längsta marinerad fläskfilé att grilla, massa potatissallad, dricka, fetaost och chokladmousse att äta. Svulla, svulla, hehe. Jag kan ju säga så här i alla fall, att jag tänker aldrig mer överlåta grillansvaret till Sandra och Vicky!

Vi hade i alla fall skittrevligt, satt och käkade länge och sen spelade vi SingStar resten av kvällen. Sandra och jag är uppe på svåra nivån nu, och är SingStars!



Sov själv den natten och jobbade i lördags 11.30-16 och åkte ut till mig, såg de två sista avsnitten av Veronica Mars säsong 2 och sen kom Alex och sov hos mig. Vi åt massa jättegod mat som mamma hade lagat och började titta på Skicka vidare sen, som Alex såg klart men jag somnade till, för ovanlighets skull, rollerna brukar alltid vara ombytta eftersom han är den som är tröttast jämt.



Jobbade igår också, surprise, surprise, helt själv hela dagen, det var första gången för det ... 11.30-16.15, men det gick riktigt bra i alla fall :)

Emma kom och mötte upp mig på jobbet sen, aoow, och efter att jag stängt gick vi till Donken och käkade massor kändes det som och satt där tills vi var tvungna att gå till bussen. Vi åkte hem till mig och gjorde i princip inget annat på hela kvällen förutom att hålla på med resan, det var så himla mycket att kolla upp och fixa och boka och så. Men till sluut blev det klart och då började vi att titta på Pirates of the Caribbean: At world's end, men stängde av efter typ 40 minuter. Åt kyckling och potatitsallad vid typ halvtolv också, hehe. Massa toblerone tryckte vi i oss också.



Idag ska vi väl se klart filmen och jag är skitinne på att baka chocolate chip cookies .. Och ja just det, behöver jag tillägga att jag alltså är ledig idag?



Barrrrcelona it is

Flag Flying on City Tower, Barcelona, Catalonia, Spain Photographic Print by Christopher Groenhout

Emma och jag bokade en resa till Barcelona igår lite halvsådär på impuls. Eller mja, snarare så att det varit så mycket prat om att vi ska åka nånstans skitlänge men charter som vi hade tänkt oss är så himla dyrt nu. Plus att jag måste säga att jag är ganska trött på det efter att ha varit i både Italien och Turkiet i år. Något annorlunda vore trevligt, liksom.

Western Facade of Gaudi's Sagrada Familia, Barcelona, Catalonia, Spain Photographic Print by John Elk III

I alla fall. Barca blev det! Inte London eller Paris, vi funderade på Sicilien, Sardinien och Malta eftersom Ryanair flyger dit också men det var så fruktansvärt dyrt att åka dit trots att Ryanair har rea nu. Så det blev Barcelona tisdag den 2 september till lördag den 6 september. Bokat vandrarhem och allt, fyra nätter blir det. Flyget går 07.30 på tisdag morgonen och vi är framme på Girona Airport 10.40, och därifrån tar vi en buss in till Barcelona som går 11.15, är inne där typ halvett och då ska vi leta oss fram till vandrarhemmet, checka in och sen ut på stan.

People Enjoy Feeding the Pigeons on the Plaza Catalonia, Barcelona, Spain Photographic Print by Tor Eigeland

Det som är så himla bra med Barcelona är att det finns liksom både och. Dels är det en vanlig storstad, med skitbra shopping, massa kultur, museer, sjukt nattliv och så vidare, men sen finns det stränder mitt inne i city. Hur bra är inte det?!  Det blir shopping och allmänt vara kulturell på dan och sen på siestan drar vi ner till stranden och är där ett tag, solar, badar och tar det lugnt och sen drar vi hem och gör i ordning oss för kvällen och går ut. Haha, Hugos och Otten har väl inte direkt nåt emot ställena i Barcelona, vi kollade runt lite och upptäckte att de flesta nattklubbarna har öppet till typ sju, åtta på morgonen!

Vi får väl hoppas att vandrarhemmet är okej, hyfsat rent och fräscht och så. Vi ska bo i en sovsal med tio tjejer, Lord help me ... Men det blir nog bra. Förhoppningsvis träffar vi lite roliga människor där också. Fri internettillgång också, men tvivlar på att vi kommer ha tid att sitta vid datorerna, haha.

Jag längtar som galet, vet att vi två kommer ha sjukt kul ihop och vi ska festa sönder, hehe ...

Coastline, Barcelona, Spain Photographic Print by Panoramic Images

Sommar, sol och jobb


Här ska det badas ikväll ...

Livet känns ganska bra just nu. Värmen och solen har äntligen kommit och även om jag jobbar nästan varje dag har jag ändå hunnit lapa sol och bada. Förra lördagen var jag ute med Alex familj på Jennies land och vi åkte ut med båten till St Annas skärgård och badade direkt från båten. Underbarare kan det inte bli! Hoppa i det jätteklara, grönblåa vattnet från fören, simma till några klippor och pussas precis under fören och linda sina ben kring den man tycker om, mm. Inte helt fel. Jag låg och solade på båten ett bra tag också och vi stannade till och köpte glass på ett ställe.

Jag åkte ring också! Grymt roligt men aning farligt också kändes det som ... Fick hålla mig fast med mina händer och fötter med glatta livet för att inte ramla av och efteråt kunde jag knappt lyfta ett glas för att mina armar darrade så, haha. Men det var en riktigt rolig upplevelse i alla fall, som lätt ska göras om snart igen ...

Var och såg Batman: The Dark Knight med Alex i söndags och den var helt fantastisk. Jag säger bara, se den! Gillade ni den första kommer ni tycka om den här ännu mer.

Jobbade igår 15-22.45 cirka. Sjukt jobbigt, haha, har något ont i fötterna idag. Men fick min dagliga dos av sol och bad i alla fall eftersom Vicky och jag var och badade vid Slipen i några timmar. Gick till grillen och beställde med oss mat hem till henne och där kollade vi på en massa billiga Ryanair-resor. Det måste bli av!

Ikväll ska Vicky med ut till Åby och vi ska upp till Glottern tillsammans för första gången den här sommaren och bada. Stannar väl till i Åby på vägen ut och handlar lite käk och sådär också, för grillning ska det också bli ...


RSS 2.0