if you ask me to hold your drink, i will drink it

Tumblr_laewkqaak51qb82q8o1_500_large

som ett barn dagen före julafton, så känner jag mig just nu haha. det är halloween imorgon och jag är STOKED. sofia och jag har hållt på med våra outfits i veckor och imorgon smäller det äntligen. kommer bli galet bra.

förövrigt sjukt effektiv dag, dammsugit hela huset, städat båda badrummen, varit på stan och köpt grejer tills imorrn, lunchat med sofia, tagit ett hål i örat och färgat håret. duktig tjej. mitt hår är väldigt mörkt nu. det blev några (läs många) nyanser mörkare än tänkt men vad gör det om hundra år!

imorrn är det som sagt sjukt mycket fix. sminkning på MUS vid 13, sen lite häng med syster som precis kommit hem från edinburgh. ska hämta sofia på jobbet på eftermiddagen, rusha hem till henne för fördrink och fix innan vi beger oss till trappan. stört mycket grejer jag måste komma ihåg och som jag absolut inte får glömma att ta med mig.

meanwhile lyssnar jag på DEN HÄR och taggar till. ses imorgon babes!


lite mer ytligt



ja just det, ett sånt här (eller flera helst) örhängen vill jag ha fast jag vill att det ska vara mycket större, med mer grejer på. bring on the feathers and crosses! annars är det ju ingen mening att bara ha det i ett öra ju. höhö.



sen MÅSTE jag ha ett sånt här. punkt. i ett öra, från hålet längst upp i örat till vanliga hålet. ja, you get the point. måste bara ta ett till hål i örat först, hehe. kan vara bra att ha. men först ska det ju läka i typ sjuttioelva veckor så ingen större mening med att köpa ett sånt örhänge nu. men ändå. fint är det.

lite ytligt

Ring - Kors

har precis beställt denna ring, sjukt snygg. var på stan igår med bella och letade ringar, hittade inte en enda!! suck. vet inte om det är utplockat eller om det helt enkelt inte finns några snygga ringar. fanns väl en helt okej silvrig/turkos på glitter men that's it. har surfat runt idag och letar efter snygga ringar och kors-smycken (helt insnöad) och hittat sjukt många fina på cocoo. dessvärre ligger dom lite högre i pris .. hittade flera par kors-örhängen på nelly häromdan som var jättefina men idag när jag kikade var dom helt borta. konstigt. skulle egentligen vilja ha ett gäng maffiga guldringar till min outfit på halloween på lördag men ekonomin sviker.

på tal om halloween, idag sydde jag sofias costume till halloween! nöjd tjej! sjukt stolt över mig själv med tanke på att jag med nöd och näppe fick g i syslöjd på högstadiet och knappt kunde trä en maskin .. jag antar att man utvecklas med åren haha. halloween kommer bli galet bra. ska nog sätta mig och börja sy ihop min nu också, så att jag har det gjort och det inte blir last minute på lördag eftermiddag.

PS: den bakade potatisen har efter påtryck från en massa människor (inkl mig) gjort en mycket efterlängtad comeback på waynes! aaahh! lycka!!

inspo på hög nivå



jag måste åka och köpa en sådär tiotalet ringar NU. haha. blir sjukt inspirerad av denna bild! frågan är bara vart man hittar snygga ringar häromkring?! tycker bara det finns en massa skit med strass på ..

halvkollar på ponyo men ska hoppa in i duschen och sen dra mig till bella. tror det blir lite te och en film kanske. sen kommer sofia lite senare och vi ska sy våra costumes till halloween .. yikes. håll tummarna för oss!

ikväll ska jag ta en fika med linn och sen är det klubbkväll på vila och make up store. tror iofs inte att jag är med i deras klubbar, haha. men det löser sig nog.

bungee



häromdagen hoppade mina fina vänner i usa bungee i los angeles och jag var inte där med dom. det var ellens och min grej och vi pratade om det hela tiden, men jag var inte där för att jag var tvungen att åka hem pga all skit som hände. it sucks.

saknar dig ellie, du är bäst och jag är glad att i alla fall du fick hoppa, även om jag inte kunde vara där med dig! ♥

vicky 20 år



vi firade vicky igår med middag, pannacotta, dans och en hel massa drinkar. avslutade kvällen på hugo efter att vi stått i kö i en timma i regn, mysigt mysigt. tur att man hade himla fint sällskap då i form av ens bästa vänner :)

är skapligt trött nu efter att ha sovit lite och väldigt obekvämt två nätter i rad, plus ett ganska stort alkoholintag två kvällar i rad. men det är smällar man får ta, haha.

ska äta kycklingfilé fylld med fetaost, oliver och soltorkade tomater nu till middag och ikväll ska jag nog bara sova, som det känns nu!

sega sverige



när jag var i usa gick den här filmen på bio och var väldigt hypad och fick grymt bra recensioner. tänkte hela tiden att jag skulle gå och se den, men sen blev det aldrig av för att jag åkte hem så hastigt och lustigt. tänkte då att jag likaväl kunde se den hemma eftersom sverige brukar vara snabbt på att plocka upp amerikanska filmer, speciellt om dom blivit så lovordade som easy a. har letat och letat efter filmen hemma, men utan resultat. nu var jag inne på sf's sida och upptäckte varför jag inte har hört ett ord om den här filmen - den inte har svensk biopremiär förrän i slutet av december.

suck.

likadant med the town, en thriller med ben affleck som också verkar sjukt bra och gick på bio i usa för ganska länge sen - den har inte heller svensk biopremiär förrän i december.

måste ändå säga att sverige plockat upp the social network hyfsat fort - annat gick väl inte att göra antar jag. det har varit och är värsta hysterin runt den filmen i usa men här i sverige verkar folk mest tycka att det är lame att göra en film om facebook. haha. facebook-nörd som jag är ska jag garanterat se den. den är som sagt sjukt hypad i usa och har höjts till skyarna, så helt kass kan den ju inte vara.

going out for just one drink



igår var det som sagt fredagskväll och jag träffade vicky efter typ tre månader! det var stort. vi hade sagt att vi skulle gå ut och bara dricka ett glas vin. blev det så? såklart inte. "jamen vi går ut och bara chillar lite, tar en cider men inget extravagant för vi måste ju vara fit for fight imorgon (läs idag)". ja, men precis.

i alla fall. det blev en skev men underhållande kväll, vi höll oss på samma ställe och snackade med folk och hade trevligt. spanade in och pratade med en väldigt söt bartender :)

idag är det en stor dag för idag ska vi fira vicky! har massor att fixa med idag så egentligen har jag inte tid att ligga i sängen och slacka. vid 6 ska vi vara hos henne i alla fall, middag, chill och sen vidare in i dimman.

oktobersol och snö



första snön idag minsann! vet faktiskt inte riktigt vad jag tycker om det. tror inte jag bryr mig så mycket faktiskt, haha.

fin gårdag, sov ju hos emma först och sen åkte vi hem till mig och gick ut på en sjukt värd PW. solen strålade och det var kallt som jag vet inte vad! förfrös rumpan och låren typ trots att vi gick så fort vi kunde haha. skjutsade henne till jobbet sen också och hämtade upp brudarna i stan. var på HC sen och spårvagnsinvigningen med sandra och sofia. vi kikade lite i butiker och fikade på wayne's. inhandlade världens snyggaste nagellack som jag letat efter efter i månader, glad tjej. skulle köpa en top på gina också till utgången på lördag men rabatthäftet som de delade ut på hela HC med anledning av spårvagnsinvigningen började inte gälla förrän idag. haha sjukt ovärt. så får ta en tripp dit imorrn eller nåt och köpa den då.

TAGG TAGG TAGG. sjukt taggad inför den här helgen! ska in nu och träffa syster och käka lite förhoppningsvis och sen blir det chill hos vicky ikväll och imorrn ska jag fixa med lite grejer på dan. på kvällen är det massive bday-bash hos vicky, middag, fest och en massa catching up och sen utgång på trappan. untz untz.

ja just det HÄR är min playlist ftm. lite gammalt, lite nytt, just the way i like it.


sweet dreams







så här skulle jag absolut kunna tänka mig att bo. inga problem.

har pillat och grejer med en sak idag som förhoppningsvis kommer göra någon väldigt glad på lördag. ska in och kika lite i några butiker nu också innan jag hämtar emma på jobbet. vi ska laga middag hemma hos henne och bara ha det bra. lite tända ljus och en film på det så blir det en jättefin onsdagskväll!

zac efron

Bra jobbat svenska tjejer!

det är så här det ska se ut.

YUM!

like a G6



spontan utgång i fredags. fantastiskt roligt och helt galet! vill inte oroa mina föräldrar som faktiskt läser här ibland så ska inte skriva vad vi drack haha .. träffade på massa människor, mer okända än kända för en gångs skull vilket var kul! emma och jag hade lika sanslöst roligt ihop som vanligt - nyår i london kommer bli spårat!

hade sjukt snygg outfit och kände mig skitsnygg! sånt är inte helt fel. tunna svarta strumpbyxor, svarta jeansshorts med nitar, leoskjorta och svarta kängor. addera sotade ögon och matta läppar. touché.

igår var jag bara ett vrak och sov bort större delen av dan. träffade sofia på kvällen, lagade mat och lite senare kom emma och anna också. vi snackade skit och kollade på pretty woman, lagom lugn kväll. emma sov hos mig sen och så skjutsade jag henne till jobbet imorse innan jag gick på zumba som sofia höll i! hur bra som helst och hon var sjukt duktig. stolt kompis :)


james morrison och ett glas rött


fest i santa monica, LA

bra dag.

sitter med ett glas rött och lyssnar på james morrison. hans skiva "undiscovered" från 2007 kan vara en av de bästa skivorna som någonsin gjorts. så mycket känsla.

hade hoppats på lite häng med öl på trappan ikväll men det verkar köra ihop sig lite tyvärr. blir oxfilé, potatisgratäng och rödbetssallad med feta, rostade solroskärnor och ruccola istället. fint.

mår väldigt bra just nu. har en sån fin familj och så fina vänner och massor med roliga saker att se fram emot. främst flytten till london om en månad - jag har bara en känsla av att det kommer bli så fruktansvärt bra.


drömmar

sjukt konstiga drömmar inatt/imorse. kommer aldrig ihåg vad jag drömt under natten, men jag vaknar alltid runt 7 på morgonen och somnar sen om - och det är då jag drömmer alla skitkonstiga drömmar.

drömde att chace crawford var min bf (det var iofs väldigt trevligt) och vi var på nån sjukt stor utomhus-arena och satt och hängde med ett jättestort gäng uppe på en gräskulle. sen av någon anledning var jag och kollade kläder i en butik, där också miley cyrus var. så jag och miley började snacka och så kom hon och hennes två kompisar upp till alla oss på gräskullen och alla blev helt eld och lågor. till slut tröttnade jag och chase på hela grejen för alla villa bara prata med miley och fjäskade som fan för henne så det gick inte att snacka med nån - så vi drog. då nångång där inser jag att min väska är borta så jag, med chase i släptåg, drar igång värsta pådraget att leta efter min väska.

alltså sen fortsatte drömmen och blev bara mer och mer urflippad .. det här är en normal återberättelse av drömmen, haha, i själva drömmen är ju allt superabstrakt och flummigt och det händer massa jättekonstiga grejer överallt som känns heeelt normala i drömmen.

men chase crawford var ju lätt bästa delen av drömmen, riktigt gosig kille måste jag säga! ;)

planering


gammal bild från melbourne .. johanna, vicky, sofia och jag på bbq i st kilda - i miss those days!


alltså jag är SÄMST på att komma på rubriker. verkligen helt fruktansvärt dålig. så ni får ursäkta mig .. haha.

har haft ett par riktigt bra dagar, varit ute och sprungit mycket (skönt och helt fantastiskt väder), shoppat lite (en tjock vinterjacka och några tights) och umgåtts med bästa sofia. vi var i söderköping idag och köpte tyg till våra outfits till halloween och allt jag kan säga är att det kommer bli SÅ GRYMT! har nog aldrig varit så här laddad inför halloween förut haha. vi ska träffa sandra imorrn, jag, sofia och linn och köpa biljetter. det blir sittning på trappan med trerätters, gyckel och sen fest hela natten lång där efter det. kommer bli epic, känner det på mig.

och en annan grej - det är skittrist att jag inte lägger upp några egna bilder eller bilder på mig, jag vet, men det finns faktiskt en logisk förklaring. jag glömde min kamerasladd på en fest i los angeles när vi var där och utan den kan jag varken ladda kameran eller föra över bilder till datorn. det suger verkligen, jag vet. ska köpa en ny när jag kommer till london .. och eeh hoppas på att nån annan kan ta kort på halloween.

för övrigt två veckor tills vicky kommer hem från götet och vi ska fira henne och svänga våra lurviga! ♥

maffiga halsband


         

         


SJUKT snygga halsband. alla från nelly!

it's britney bitch

Tumblr_kztm99ofga1qbsw0oo1_500_large

var ute och sprang en runda igår, lyssnade på massa gamla britney-hits. gimme more, stronger, crazy, piece of me .. osv. jätteskönt att vara ute och röra lite på sig. var ute häromdan också med sofia, hon gick och höll tintin och jag sprang lite intervaller och så. funkade det också. vi var en sväng på stan sen också och träffade linn. vi tog en fika också och jag åt världens godaste surdegstoast. sjukt god.

för övrigt har sofia och jag BÄSTA idén till halloween, det kommer bli sååå grymt om allt blir som det är tänkt! ska försöka komma iväg till nån tygaffär här snart. halloween ska bli jättekul!

skype med värdfamiljen



skypade med "min" familj förut och pratade lite med barnen, katie och billy också och dom verkar supersöta. dom var hyperaktiva för dom hade precis ätit nutella-toast haha. dom är väldigt energiska i vanliga fall också i och för sig, men det kommer nog passa mig bra då jag är ganska rastlös och inte tycker om att inte ha något att göra.

jag tror vi kommer funka bra ihop och föräldrarna verkar verkligen hur härliga som helst; laidback och avslappnade och dom pratar redan om mig som en del av familjen. dom har tydligen satt upp en bild av mig på kylskåpet för att barnen ska "vänja" sig vid mig och lära sig hur jag ser ut så att dom inte får en chock sen när jag kommer. väldigt smart tyckte jag! det är ju fem veckor kvar nu och dom har pratat lite med barnen och så om att jag kommer komma. cassie, deras nuvarande au-pair kommer ju vara kvar med mig i två veckor innan hon åker. jag kommer på helgen den 13-14 november och hon åker den 30 november. pratade med cassie häromveckan också och hon verkar jättehärlig så jag tror vi kommer funka bra ihop under dom veckorna hon kommer vara kvar i uk.

tell me why we're talking when we dance so good



jag och stina var hemma hos emma i hennes nya, superfina lägenhet häromkvällen. vi åt lite mat, skrattade så mycket så att vi fick ont i magen och mumsade i oss en jättegod efterrätt jag hade gjort som bestod av mörk chokladmousse med kanderade hasselnötter och minimarshmallows. supergott!

ikväll blir det en favorit i repris kan man väl säga. bella är hemma från stockholm så vi ska till emma ikväll, ser fram emot det!

ps, har gjort om bloggen lite. kände för att byta ut den gamla designen eftersom jag haft den så länge nu så jag pillade ihop nåt nytt med london-inspo. vad tycks?

london calling




yes, det är klart, jag flyttar till london lördag 13 november. det kommer bli great!


goodnight


RSS 2.0