there's a fire in my heart







kom tillbaka till london i fredags eftermiddag, skönt att vara tillbaka men jobbigt att säga hejdå till familjen ännu en gång. men mamma och pappa kommer ju till london om bara en och en halv månad, så det ska jag nog klara!

i fredags var jag ute med jess, malin och sara, se ovan. började hos mig med lite vin och musik innan vi begav oss till camden och mötte upp sara. vi skulle gått till holly arms men lika fullpackat som vanligt så vi gick till lock tavern istället där det om möjligt förmodligen var ännu mer folk, haha. sen underworld som vanligt och så sov jag hos jess.

var sjukt bakfull igår så sov bort hela dagen i princip och försökte ladda om för kvällen haha. michelle hade nämligen flatwarming och hon har flyttat in i en flat några hus från mig bara. jag, kathi och mirjeta var hos andrea först och gjorde oss i ordning och sen gick vi till michelle's. det var snack om utgång i south kensington men vi hade så pass kul där och helt plötsligt var klockan två och det blev lite sent för det, kul kväll!

väntar på food delivery nu, har inte haft nån mat hemma på hela helgen så det ska bli skönt. det är helt aah-mazing väder idag, klarblå himmel och sol så skulle verkligen vilja ut och göra nåt, vi får se. sen filmkväll hos andrea ikväll!

men jag ångrar ingenting

Th_500_282_1298444817_tumblr_lgvi1vsgx41qdzzz7o1_500_large_large

suddenly i see

Tumblr_lgytvbqz3x1qgndlao1_500_large

har hängt med finaste emma hela kvällen. väldigt mycket skratt, god mat och prat om livet och dess mysterier, typ killar. imorrn ska vi på utflykt i snön - närmare bestämt ut till mig i åby. vi tänkte gå upp till skogen och sjön och ta med oss varm choklad och bullar. mysigt!

baltic sea action summit








det här var på riktigt den normalaste delen av konversationen ... (är normalaste ens ett ord?)


things to look forward to

Tumblr_ldc0tuvrsb1qztyxao1_500_large


jess listade massa grejer på sin blogg som hon har att se fram emot - vilket fick mig att bli sjukt taggad. just nu är jag väldigt sugen på att komma tillbaka till london och gå ut och svira i hederliga gamla camden på fredag och sen ska ju vi på robyn nästa torsdag! hur bra? lite vin och dans på det också så har vi en helkväll ..

inredning


5435625571_8283df55fb_large

the rush is worth the price i pay



har äntligen köpt en ny kamera - stor lättnad nu faktiskt, haha. behöver inte förlita mig på att mina kompisar ska ha kamera längre så fort vi ska nånstans eller när vi går ut. skönt.

ska hämta upp fina syster på jobbet och sen ska vi hem till henne och laga lite mat och mysa och så. tiden går fort här hemma så det gäller att göra det mesta av den innan jag åker tillbaka till london. saknar london massor dock och mina underbaringar där. helt galet taggad på utgång i camden i helgen!

proper coffee

Img_0846_large
har precis ätit semla nummer två och druckit riktigt, svenskt filterkaffe. my god vad gott det är. glömde att lägga till det på min lista över grejer jag saknar med sverige - för det är verkligen något jag saknar när jag är i london. kommer aldrig förstå hur engelskmän kan dricka svagt pulverkaffe med hälften mjölk och faktiskt kalla det kaffe. more like te med kaffesmak ..

true colors

Image 1 of ASOS Leather Traditional Satchel
snyggt att bryta av med en stark färg till en enkel outfit.

baby baby baby, bara håll om mig

Tumblr_lgf9dycrnj1qg2iaao1_500_large

lyssnar på steget och lagar mat. efter middag följer semlor.

bra dag.

home sweet home


världens finaste föräldrar

kan inte beskriva i ord hur skönt det är att vara hemma. och veta att jag har en hel vecka också och inte bara en helg. buss och tåg till stansted igår, flyg till sverige och sen buss till norrköping där pappa hämtade upp mig. åkte hem och åt tacos! haha.

idag har jag bara myst med min familj hela dagen - hämtade johanna inne i stan och sen kom aron ut senare också. vi har ätit så mycket gott ikväll så jag vet inte alls. grissini med parmaskinka och färskost, potatisgratäng med fläskfilé och champinjonsås och citronpaj till efterrätt som mamma gjort. helt himmelskt god var den. och så mängder med lösgodis, ostbågar och pepsi max .. nämnde jag att vi inte orkade med dipen som jag gjort i ordning?! haha.

jag har världens bästa familj ♥

sverige

tänkte bara meddela att jag kom till sverige igår och kommer vara hemma i en vecka. vet inte hur det blir med uppdatering men nu vet ni i alla fall!

valentine's day feels like a party i wasn't invited to






i måndags var det alla hjärtans dag och jag såg ut såhär! efter mycket diskussion om vart vi skulle spendera kvällen så slutade det i crouch end, närmare bestämt på monkeynuts med bästa yetta och andrea. vi drack öl, käkade hamburgare och garvade åt alla par. fint.


it's crashing down around you now like poison in your mind



internet har legat nere i några dagar, därav bristen på uppdatering.

för yes, jag måste definitivt uppdatera er om lördagkvällens/nattens bravader! helt galen kväll. vi började hos yetta med att dricka desperado, locka hår och dansa till gamla hits - sen tog vi oss till old st med tuben och redan på bussen till tuben började det väl spåra ur en aning genom att alla antog alternativa egon med namn och yrke haha. väl vid old st drack vi shots, crashed a bachelor's party och brakade in i toalettbås. oh my. målet för kvällen var cargo så efter x antal pubar, konstiga incidenter och många rundor med gpsen tog vi oss till cargo. där det var kö runt kvarteret ungefär .. vi snackade med vakten och körde på hela andrea-fyller-faktiskt-år-idag kortet men det gick inte, surprise surprise. haha. ungefär då joinade michelle och föreslog att vi skulle åka till holborn istället dit hon jobbar. sagt och gjort, vi fem hoppade in i en taxi och drog till all star lanes där michelle jobbar. där drack vi cocktails och dansade till femtiotalsmusik innan vi drog vidare ett tag senare, till 101 bar i west end där vi spenderade resten av kvällen skakandes rumpa.

som andrea sa, det började bra, blev lite struligt på mitten och slutade jävligt bra. kunde inte sagt det bättre själv.

she spoke words that would melt in your hand






HAPPY BIRTHDAY ANDREA!

precis kommit hem från en väldigt lyckad födelsedags-lunch på banners. nu ska jag powernapa och sen svida om för ikväll kör vi! pre-drinks @ mirjeta's, drinks i shoreditch och sen CARGO.

we're going to war



såg precis tomorrow when the war began och helvete vad bra den var. har läst de sju böckerna i serien som filmen är baserad på ett antal gånger så jag var väldigt spänd över hur filmen skulle bli. väldigt positivt överraskad måste jag säga.

fick mig att längta tillbaka väldigt mycket till australien också. så klart.


cravings



alltså jag saknar svensk mat så sjukt mycket. förutom uppenbara grejer som lösgodis och mammas och pappas mat saknar jag

- lättyoghurt på tetra i sjuhundra olika smaker. fan vad jag saknar vanlig hederlig yoghurt på tetra alltså. här käkar bara kids yoghurt. och den kommer bara i portionsförpackningar, är fet och i smakerna jordgubb, hallon och aprikos typ.
- smaksatt creme fraiche. kan ju vara det bästa nånsin.
- DIP. herregud vad jag saknar dip. jag säger bara fresh island med gurk och morotsstavar .. nom nom.
- mackor. alltså en vanlig hederlig macka med bregott, kaviar och prästost. eller pepparsalami. dom käkar liksom inte mackor här på samma sätt. alls. jag har cravings efter typ polarbröd, tekakor, lingongrova .. ja, men alla sjutusen olika brödsorter vi har hemma. här har dom vitt rostbröd. och bagels.

när jag kommer hem ska jag käka en så sjukt bra frukost min första morgon alltså. eller alla mornar jag är hemma. kokt ägg, yoghurt och mackor med ost och salami. great.

OH. hur fan kunde jag glömma det .. SVENSK CHOKLAD! chokladen här är ett stort skämt. alltså ett jävla skämt. deras kändaste märke smakar som euroshopper's eller lidl's märke i sverige. på riktigt. riktigt sorgligt med tanke på att jag är en sån sucker för choklad. käkar milka och det funkar väl men marabou är det verkligen inte.

we don't waste no precious time







som sagt var. helt jävla fantastisk söndag. övriga helgen var ganska händelselös, jag träffade en holländsk tjej vid namn fleur på fredagen och vi var på science museum i south kensington. intressant! sen joinade jessica också efter ett tag. och så utgång på kvällen som jag skrivit om.

på lördagen var jag bara hemma på dan och satt sen barnvakt på kvällen. var hos jetta's på kvällen efter att föräldrarna kommit hem och sen kom andrea också efter ett tag. vi käkade chips och försökte kollade på 40 days, 40 nights med josh hartnett. gick mindre bra haha.

i söndags träffade jag jetta och andrea vid finsbury park och vi tog tuben till leicester square där vi träffade linnea. vandrade ner till trafalgar square i sakta mak, köpte lunch på pret och kollade lite på allt ståhej på grund av det kinesiska nyåret som firades. ballt, men så otroligt mycket människor, så vi gick till national gallery istället och kollade på konst. efter det gick vi ner till southbank och gick över themsen, kollade in london eye och big ben och gick sen längs med themsen bort till tate modern. något för pretantiöst för min smak. har aldrig riktigt förstått mig på modern konst och blir jag inte förbannad av det känner jag mig bara otroligt korkad, haha. vi såg i alla fall monet's näckrosor där. fattar inte varför den hängde på ett modernt konsemuseum istället för ett klassiskt. oh well. på national gallery såg vi förresten van goghs stolen och solrosor.  

efter tate modern gick vi över millenium bridge (även känd som the harry potter bridge he he) till st paul's cathedral där vi gick in och tände ljus.

dagen avslutades på TGIF på leicester square där vi även tog iniativ till allsång och bara väntade på att bli utslängda haha. herregud vad roligt vi hade .. jag kunde inte äta min mat för att jag skrattade så mycket.

sen åkte jag, jetta och andrea hem till henne och drack vin och kollade på the hangover.

bästa dagen på länge. när jag kom hem från andrea's och skulle sova hade jag fortfarande ont i magen av allt skrattande. kärlek till er tjejer!

some will win, some will lose





haft en sån bra helg och framförallt en så fantastisk söndag. har skrattat så jag gråtit flera gånger idag och kan helt ärligt inte komma ihåg sist jag hade så roligt. men mer om det imorgon, nu måste jag sova!

110205

Tumblr_krrnciavh31qzr04eo1_500_large
så sjukt seg dag. skulle gått på zumba med andrea och mirjeta men hade en hemsk huvudvärk. sov ett tag men den har inte riktigt släppt förrän nu. pallrade mig till muswell hill senare på eftermiddagen och tog en fika med malin och antonija så nåt vettigt har jag i alla fall gjort idag.

sitter barnvakt nu, ska laga min thaikyckling och catch up on my tv-shows haha. förhoppningsvis ska jag till jetta senare ikväll om föräldrarna kommer hem i en hyfsad tid. hoppas hoppas.

har upptäckt att det bara kostar 20 pund att göra sina naglar här. lika billigt som i usa ju. så imorrn vet ni vart ni hittar mig!

remember the good times







hej från en sliten tjej. utgång igår. mötte upp jess vid archway och vi drog till camden. där träffade vi therese och sanna och körde vår vanliga runda, dvs world's end och underworld. är pinsamt tjenis med vakterna där nu. sen skulle jag ha dragit till old st och mött upp med malin, antonija, ania och lina men SÅKLART dör min mobil och jag får inte tag på nån överhuvudtaget. så det blev till att vara kvar i camden!

- vi träffade en kille som hette gus som presenterade sig som "gus, like the fat mouse in cinderella" hahha
- jag lyckas alltid hitta en snygg kille som jag av nån anledning får för mig är gay och frågar rakt ut om han är det. pinsam tjej. ännu pinsammare att jag jämt får "no, not at all, why would you think that?!"till svar. bra raggningsreplik där alltså!
- vi hängde med ett gäng irländare under kvällen som vägrade tro på att jag var från sverige för att jag pratar med sån australiensk dialekt och trodde mig inte ens när jag och jess började snacka svenska med varann haha
- spice girls spelades när vi kom in på underworld och vi dissade vårt sällskap och verkligen rusade till dansgolvet
- jess trodde att hon blivit av med sin väska och sprang runt hela stället och blev mer och mer förtvivlad. till slut är hon helt förstörd och bara "du har slarvat bort min väska" till mig och jag bara öh, jag håller i din väska och har gjort det hela tiden haha
- fick ett antal visitkort under kvällens lopp och tycker fortfarande det är lika kul att folk går runt med visitkort på sig
- jag fick ett ryck och ville gå nånstans vi inte varit förr så vi tog en avstickare till en pub nånstans way off the map och för första gången sen jag kom till london blev jag leggad av vakten. och han snodde mitt vin som jag hade i väskan som jag trodde hade försvunnit. han ville kolla min väska och frågade om jag hade nåt olämpligt där i och jag bara "neej, nej inte alls" varpå han drar upp vinflaskan som halkat under fodret. han kollar på mig med en blick som säger typ "och vad är det här då" och jag utbrister "there it is! you found my winebottle, i thought i lost it!". haha sjukt efterblivet. ofta man inte känner att man har en vinflaska i väskan liksom ..
- vaknade upp hemma hos jess imorse och gjorde walk of shame från highgate till crouch end, komplett med klackar, gårdagens smink och rufsigt hår, se ovan!

tattoo






















vänstra inre överarmen. vilken stil är snyggast?


when did your heart go missing

Tumblr_lfxae1x2ux1qagevko1_500_large

facts,

- enormt sugen på våfflor. eller pannkakor. vad som helst med choklad egentligen. haha.
- ska ut och käka italienskt med några tjejer ikväll i muswell hill, det ska bli sjukt mysigt.
- allt är bokat och klart för sverige nu. flyg, tåg, buss. 18 - 25 februari, ses då!
- ska ut på fredag, äntligen! det blir nog camden som vanligt. varför ändra ett vinnande koncept liksom?

110202

Tumblr_lfnv8mguhe1qeqkyuo1_500_large_large

ge mig vår nu! parkhäng, vin, musik, en fotboll, ett knippe vänner ..


grab my crotch, wear my hat low like you




alltså träning är ju himla bra. man blir fit och det frigör en massa ämnen som får en att må bra. har varit på gymet med mirjeta och andrea ikväll och som alltid efter att jag tränat tänker jag att fan, livet är pretty awesome alltså.

you're on top of the world








jisses vad trött jag ser ut utan smink. haha. hade ingen aning om att det var så illa.

varit i wood green på förmiddagen och införskaffat nya hörlurar (äntligen) och en lila träningshood. kommer vara snyggast på gymet ikväll alltså. helt ny träningsoutfit och nya lurar. höhö.

hämtat billy och nu tittar vi på "the incredibles". bra film, mindre bra när man sett den typ femtio gånger.

RSS 2.0