Dan före dan före dan

Det stör mig verkligen att Blogg.se's mobilapp inte funkar, enda sättet att blogga från mobilen (som nu) är att gå in på deras hemsida och blogga därifrån, funkar dock inte att lägga upp bilder. Sitter och tittar på Friend zone på MTV  innan sista jobbpasset nu, jobbar 14-20 och sen är det bye bye. Lite tråkigt men längtar så jag dör till Örebro på söndag så jag ska nog klara mig. Har bakat världens godaste kladdkaka med kokostoscatäcke att bjuda på på jobbet idag i alla fall och fixat en till liten grej. Gick upp 9 idag så har hunnit med massor, känns skönt att hinna göra det innan man jobbar.

Sommarfest


Vi anordnade släktens årliga sommarfest kombinerat med firande av Teds 1-årsdag lite i förskott på vårt land i lördags. Det var mingel, massa plockmat och lekar följt av kaffe och hemmagjord prinsesstårta samtidigt som Ted öppnade sina presenter. Fin dag, otroligt nog fick vi till och med strålande sol hela dagen.

21:27



Idag har jag i alla fall jobbat ett 12-timmars pass mellan 08 och 20 och vi tittade bland annat på OS-finalen i handboll mellan Sverige och Frankrike. Jag blir så barnsligt tävlingsinriktad när jag tittar på sport där Sverige tävlar som nation (Allsvenskan och allt vad det heter kunde jag inte bry mig mindre om om jag så försökte) för det är nånting när Sverige tävlar som land som är så speciellt. Jag jobbade i fredags också när Sverige spelade mot Ungern i semifinalen och både i fredags och i idag har jag hoppat upp och ner i soffan och svurit och skrikit i kör med mina kollegor. Haha.

08:29

Blir så trött på att det är något som strular med alla bloggplattformer. Blogg.se's mobilapp funkar inte överhuvudtaget, det går inte ens att logga in vilket verkar vara ett allmänt problem då alla recensioner handlar om det. Vidare är det jätteknepigt att göra styckeindelningar när man väl bloggar, stycken blir ihoptryckta och det blir inte som det ser ut när man skriver, jätteirriterande. Mejlade deras kundtjänst om det och fick till svar att man får gå in i redigeringsmallen och skriva koder för att det ska hoppa över en rad. Eh, va? Ska jag alltså behöva skriva en kod varje gång jag vill byta rad? Skärpning blogg.se ... Vi får se vad som händer, ska överväga nackdelarna med blogg.se och Tumblr och ta den med minst, kanske blir ett byte tillbaka. Tumblr har ju dessutom en mobilapp som funkar hur bra som helst och jag gillar att kunna blogga från mobilen.

First and foremost we have to pick a star


Sitter på tåget tillbaka till Norrköping, ska åka upp till jobbet direkt och jobba 14-20.30 och sen ta bilen och köra till landet. Imorrn har vi släktfest kombinerat med födelsedagskalas för Ted, ska bli ku! Har levt ur en resväska hela veckan, lite trist men så blir det ibland.

Plöjde senaste avsnittet av Glee project på tåget och nu är det bara final kvar! Heja Aylin!

Dough-ble Whammy


Har ju som lite av en hobby att äta så mycket Ben & Jerry's glass det bara går och häromkvällen provade jag den här, som är en ny glass (det finns tre olika) med en mittenkärna av typ kola, chokladfudge eller chokladtryffel. Just denna hade en kärna av chokladfudge och sedan var halva glassen vaniljglass och andra cookie-dough glass. PUH. Mycket info. Den var i alla fall väldigt, väldigt god!

Träningsmusik

Det här lyssnar jag på när jag tränar just nu:


120808

Är hos Giacomo i Nässjö i några dagar, han visste inte att jag skulle komma men han blev ändå inte förvånad över att jag var här när han kom hem från jobbet, haha. Det säger väl något om hur väl han känner mig.

Har ändrat min header nu på blogg.se också så får hoppas att jag trivs bättre här nu den här gången och stannar ett tag, krångligt att byta bloggverktyg ju. Tror jag behåller min Tumblr men bara uppdaterar med bilder där. Ska ta mig upp ur sängen och äta lite frukost nu kanske. Planer för resten av dagen är att se nya Glee Project (Actibility-week) och försöka plugga lite inför tentan. Svårt att komma igång så här med plugg när man varit ledig hela sommaren.

I love you Phillip Morris



Ett till filmtips: I love you Phillip Morris. Jag och Giacomo såg den häromkvällen, vi har båda sett den förut men den tåls att ses igen. Jim Carrey och Ewan McGregor är smått fantastiska, som alltid.

I have to go somewhere and I don't think I can come back


Förresten. Jag såg Drive häromkvällen. Dog litegrann. Har den fortfarande i huvudet och det händer inte ofta kan jag säga. Mamma tyckte dock inte alls den var bra så hon gick och la sig efter typ en tredjedel men jag och pappa tittade på hela och det var tur. Jättesvår film att förklara, jag antar att den rent genre-mässigt hamnar under thriller men på så många sätt egentligen inte. Finaste scenen i hela filmen är när Ryan Gosling, Carey Mulligan och hennes son cruisar runt i hans bil och stannar till vid en bäck till tonerna av A real hero av College & Electric youth.

Sen Ryan Gosling ska vi ju inte ens börja prata om .. Läste detta på IMDB om filmen: The Driver and Irene actually say very little to each other, primarily because Ryan Gosling and Carey Mulligan felt that their scenes should be more focused on the mood and refused to say many of the scripted lines. Mulligan summarized making the film as "staring longingly at Ryan Gosling for hours each day".

Det sägs som sagt inte många ord i filmen och Ryan Gosling säger väl egentligen minst av alla, han ser bara så allvarsam och oändligt klok ut filmen igenom och ändå bär han upp hela grejen.
Nog tjatat. Se den.

11:25

Bland det bästa jag vet: Ha sovmorgon, dricka kaffe i sängen, lyssna på musik och läsa bloggar. Lyx.

Back on track

Hej hallå! Vi provar med blogg.se ett tag igen så får vi se om det funkar bättre.