Barrrrcelona it is

Flag Flying on City Tower, Barcelona, Catalonia, Spain Photographic Print by Christopher Groenhout

Emma och jag bokade en resa till Barcelona igår lite halvsådär på impuls. Eller mja, snarare så att det varit så mycket prat om att vi ska åka nånstans skitlänge men charter som vi hade tänkt oss är så himla dyrt nu. Plus att jag måste säga att jag är ganska trött på det efter att ha varit i både Italien och Turkiet i år. Något annorlunda vore trevligt, liksom.

Western Facade of Gaudi's Sagrada Familia, Barcelona, Catalonia, Spain Photographic Print by John Elk III

I alla fall. Barca blev det! Inte London eller Paris, vi funderade på Sicilien, Sardinien och Malta eftersom Ryanair flyger dit också men det var så fruktansvärt dyrt att åka dit trots att Ryanair har rea nu. Så det blev Barcelona tisdag den 2 september till lördag den 6 september. Bokat vandrarhem och allt, fyra nätter blir det. Flyget går 07.30 på tisdag morgonen och vi är framme på Girona Airport 10.40, och därifrån tar vi en buss in till Barcelona som går 11.15, är inne där typ halvett och då ska vi leta oss fram till vandrarhemmet, checka in och sen ut på stan.

People Enjoy Feeding the Pigeons on the Plaza Catalonia, Barcelona, Spain Photographic Print by Tor Eigeland

Det som är så himla bra med Barcelona är att det finns liksom både och. Dels är det en vanlig storstad, med skitbra shopping, massa kultur, museer, sjukt nattliv och så vidare, men sen finns det stränder mitt inne i city. Hur bra är inte det?!  Det blir shopping och allmänt vara kulturell på dan och sen på siestan drar vi ner till stranden och är där ett tag, solar, badar och tar det lugnt och sen drar vi hem och gör i ordning oss för kvällen och går ut. Haha, Hugos och Otten har väl inte direkt nåt emot ställena i Barcelona, vi kollade runt lite och upptäckte att de flesta nattklubbarna har öppet till typ sju, åtta på morgonen!

Vi får väl hoppas att vandrarhemmet är okej, hyfsat rent och fräscht och så. Vi ska bo i en sovsal med tio tjejer, Lord help me ... Men det blir nog bra. Förhoppningsvis träffar vi lite roliga människor där också. Fri internettillgång också, men tvivlar på att vi kommer ha tid att sitta vid datorerna, haha.

Jag längtar som galet, vet att vi två kommer ha sjukt kul ihop och vi ska festa sönder, hehe ...

Coastline, Barcelona, Spain Photographic Print by Panoramic Images

Kommentarer
Postat av: mickis

låter sjukt kul :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0