Augustifesten



Skolan började igår. Upprop, prata på ettornas upprop och försöka övertyga dom om att Elevrådet inte är det töntigaste som finns (resultatet kan ju diskuteras) och långlunch på Kuriosa med tjejerna med bakad potatis och senare te, mysigt. Vi satt bredvid en brittisk familj under hela fikan, och de två döttrarna i familjen på kanske 6 och 8 år var så fruktansvärt söta. Rödhåriga och med massa fräknar och så pratade dom vääärldens dialekt, så fruuuktansvärt söta. I allmänhet så blir väl alla som pratar brittiska jättecharmiga, det är ett fenomen det där ... Sov hos Alex sen igår, käkade pizza och kollade på Tredje vågen.

Pedagogiskt ledarskap och Religion A började idag och det verkar väl som att det blir bra. Repade tills imorrn (hjälp) och hade dubbel körlektion som inte gick så fruktansvärt bra ..

Skulle ha åkt in till stan och kollat Rix FM-festivalen men ingen pallade haha, dels på grund av det dåliga vädret. Det blir nog att köra på fredag istället, och förmodligen lördag som det verkar nu också eftersom Alexander Skarsgård och Moneybrother tydligen ska dj:a på Hugo då?! Hur otroligt det än låter...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0