ojojojojojojoj

slutade skolan i torsdags då, trevligt trevligt .. i onsdags var vi uppe vi sjön i åby och grillade och badade ett gäng ur klassen + några till, det var sjuuukt mysigt och trevligt, speciellt när jonte drog fram gitarren och vi satt där på klipporna och tittade ut över sjön medans han spelade. kan knappast bli somrigare ändå .. dock fick vi ju problem när vi upptäckte att det inte fanns galler på grillen vid lugnet .. försökte med pinnar haha men det gick käpprakt åt helskotta kan jag ju säga. sen var ju pierres pappa så otroligt shysst och kom upp med engångsgrillar och grejer till oss, så det löste sig sen i alla fall.

avslutningen i kyrkan var väl trevlig, varierande klass på uppträdandena om man säger så .. och sen var det studeeeeent med allt vad det innebär, utspring och skiva och utdelning av present och öppnande av presenten och allt sånt. det var riktigt trevligt och mysigt i alla fall, god mat och allt sånt :]  .. haha .. sen var det student för hela slanten och lite till igår också, åkte röd cadillac med bror, det var riktigt trevligt =) sen var hela släkten hemma hos oss och mamma var som en duracelkanin på droger typ med mat och allt sånt. för mat fanns det. ja herrejävlar vad mat det fanns. nej men det var trevligt .. träffa alla släktingar och allt sånt.

och idag har jag jobbat nio timmar. trodde seriöst jag skulle dö av värmeslag och törst. men det var ändå helt okej, tiden gick snabbare än vad jag trodde och alla på jobbet är så otroligt trevliga och gulliga så det är i princip bara kul att jobba även om det blir lite slitigt. så blire jobb imorrn med, fast bara i sex timmar .. eller ah, bara och bara, men ni fattar. gaaaaowd, nej nu orkar jag inte mer .. ska sova ..


Kommentarer
Postat av: Linn

Vårt grill-IQ är nog inte så högt... ;)

2007-06-10 @ 23:26:29
URL: http://linnandstuff.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0