hej hej bloggen

hej hej bloggen! idag skulle jag jobbat fyra timmar, från fem till nio. klockan ett ringer dom från jobbet och vill att jag ska börja jobbba tre. men nehe, det orkar jag ej, svarade jag. eller så sa jag inte riktigt, men typ. jag hade ju viktiga saker för mig, jag socialiserade med sötemma jag :] vi gjorde chokladbollar, som emma åt fast hon inte borde .. fast jag klandrar henne inte, för dom var extremt goda. eller hur emma?

meeen sen åkte jag in och jobbade vid fem och ungefär vid halvåtta så anlände tredje världskriget minsann! nånstans då slutade väl rix fm-konserten antar jag och det blev kö ut genom dörrarna och bilarna stod långt ut på parkeringen i driven och min bedjan till nicke om att få sluta kvart i nio för att hinna med en tidigare buss ner på stan för att träffa emma, linus och diverse människor verkade med ens väldigt skrattretande. så jag stannade. i tio minuter sa niklas. när de där tio minuterna hade gått hade alla drabbats av hysterisk panik, med en person i köket och en person i kassa och köerna längre än innan. anna i kassan blev lite smått hysterisk när jag sa att jag var tvungen att gå, och grep bokstavligen tag i min hand och bönföll mig att stanna. vilket alla andra på restaurangen också gjorde. så självklart stannade jag. ringde till emma och sa att det var kris på jobbet och att det var jättetråkigt och jag ville verkligen vara med er ikväll men vi får ta det typ imorrn. och sen gick jag in i kassan. det var slut på typ allting. mellanpommeskartonger, mellanmuggar, salladsbröd, dipsåser, dressingar, bestick, drycker, mja, ni förstår.

fullt med folk ända tills elva då vi stängde, dock inte lika sjukt mycket som innan. när alla hade gått ut ur matsalen tillslut skrek nicke av lycka och typ alla hoppade runt och var allmänt glada (fattar inte hur man orkade?). sen så skulle nicke bjuda alla på mat så då plockade vi på oss allt vi ville ha och gick ut och satte oss utomhus och åt, pratade och rökte. för övrigt var en filur vid namn l-g från sthlmsrondellen och hjälpte till, mycket treevligt. synd att han jobbar i rondellen.
där satt vi ett tag. var allmänt trevliga mot de få gäster som fanns kvar. sen städade vi. massor. i typ två timmar. sen fick jag skjuts hem och kom precis hem och nu sitter jag här. tror att en dusch kan vara en ganska bra ide.
så tack marsi, amelie, nicke, l-g och tessan för en sjukt trevlig kväll. jag gör det inte igen på ett tag dock kan jag säga.

Kommentarer
Postat av: sofia

haha jo men sju helger direkt efter varandra (14dar) ;)

2007-08-09 @ 07:37:06
URL: http://mayflower.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0