såhär på kvällskvisten

kan man säga på kvällskvisten? jag säger att man kan det i alla fall. grymt ovärd dag idag, rolig och så men bara liksom .. ? iv, första gången i morse tio över åtta på de geer, hade vissa problem med att hitta till salen men det löste sig once jag gick till expeditionen och frågade vart den låg .. har aldrig varit inne på de geer förut och jösses vad slitet det var. ingången var ju jättefin, med stentrapporna och statyn, men när man kom upp, hm. hur slitet som helst, jämfört med haga där typ allt är nytt och superfräscht. återigen är jag väldigt glad över mitt val :] tala inför andra hade jag ju också, kanske kan vara värt att nämnas! det var i alla fall ganska kul, verkar i överlag vara trevliga och gulliga människor på kursen och läraren verkar ganska bra, så det blir nog bra utav det. sen hade jag hål tills tio över ett. där är det ovärda. åkte tillbaks till haga med jonte, medans linn och sofia passerade oss med spånkan fast åt andra hållet, på väg till gymmet. satt på skolan ett tag, väntade på att sandra skulle sluta sin matte, men klockan blev tjugo i och klockan blev kvart i och inga nssp2or kom ut ur sal 24 minsann .. trallade in i datasalen och där satt hela gänget, dom hade tydligen också hål. patrick och deras företagsekonomi var inställd, träffade dom på de geer när dom letade efter salen .. så de var där tio över åtta när de inte behövt vara där förrns tio över ett till psykologin .. anyhow. sandra och jag åkte ner på stan och träffade linn och fia, käkade, spanade lite på stan, köpte tre tunna polotröjor och två likadana klänningar fast i grått och svart. tillbaks till skolan för att ha psykologi för första gången. återkom om några veckor så kan jag säga vad jag tycker om kursen ..
ner på stan igen sen, haha. köpte världens fränaste läppstift från nouba som jag har gått och kollat på sen för alltid typ, så köpte det äntligen idag :] och sen en liten stickad basker med blommönster på från indiska och så ett läppglans. höhö.
för övrigt så har jag sett världens snyggaste stövlar nu. dom är miiina. dom är mej. inte riktigt mina än. men imorrn så. har inte råd med dom egentligen, måste spara pengar. hmm. spara var det ja .. ääähh.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0